kala N ja leijona M

kalatyttönen

Olen tavannut just Leijona miehen...kertokaa miten hyvin me sovitaan yhteen ....aikaa on vasta kulunut 1 kk...onko jollakin pitempi aikaisia kokemuksia?

14

1820

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sama täällä

      ..mutta aikaa on kulunut jo 9 kuukautta ja tuhoontuomittu oli kaikki välillämme jo yli puoli vuotta sitten. Enää vaan odottelen milloin saisin lopullisesti korjattua sen tuhon jäljet, että pääsis tästäkin kärsimyksestä..

    • eimaistunutkalaleijonalle

      Ehkä onnistuu, jos jaksat antaa hänelle jatkuvasti huomiota etkä esimerkiksi katoa 2 viikoksi jonnekin niinkuin minä tein.
      Minä ainakin kyllästyin siihen, että välillä leijona osoittaa oikein ihanasti huomiota ja sen jälkeen onkin niinkuin ei tuntisikaan!
      Kannattaa myöskin rohkeasti tutustua, eikä niinkuin minä tein, eli vain hymyillä ja odotella hänen aloitettaan. Hän ei sitä yleensä tee.. enkä minä, joten se on ongelma. Yhä vain odotellaan. Ainakin minä, en tiedä hänestä..

    • *****KUNIGASKISU*****

      Jos vain jaksat ottaa vastaan kaikkia mitä hän tarjoa!

    • sovittelisi

      Usko pois kerralla. Miksi sitä ensin täytyy kärsiä ja kiemurrella pakottaa itseään kestämään kun ei ole toisilleen luotu? Kalat ja Leijona eivät kuulu yhteen ei sitten millään konstilla.

    • Fisunainen

      Olen samassa tilanteessa ja hyvältähän tämä tuntuu. Vaikka miten maalaisitte piruja seinille, meinaan silti jääräpäisesti katsoa, mihin tämä suhde johtaa. Leijonamieheni on aivan ihana, kohtelias, ottaa minut koko ajan huomioon ja ne silmät, nam sitä katsetta....eihän tätä voi jättää kokematta

      • ei voisi minua

        paremmin enää
        pitää - olemme
        aivan yhtä kaikella
        tavalla -

        ei ole länttä eikä itää :)


      • katkerakala

        Aivan, ne silmät ja se katse.. Ja jos jotain pitäisi lisätä, niin se hymy kyllä kruunaa kaiken.. Aion vielä yrittää, vaikka kerran jo meni koko homma päin sanonko mitä. Mutta enää ei saa mennä. Toivottavasti leijonani antaa toisen mahdollisuuden, eikä ole vielä kyllästynyt saaliiseensa =)


      • pelkään, että
        katkerakala kirjoitti:

        Aivan, ne silmät ja se katse.. Ja jos jotain pitäisi lisätä, niin se hymy kyllä kruunaa kaiken.. Aion vielä yrittää, vaikka kerran jo meni koko homma päin sanonko mitä. Mutta enää ei saa mennä. Toivottavasti leijonani antaa toisen mahdollisuuden, eikä ole vielä kyllästynyt saaliiseensa =)

        suhun se on
        kyllästynyt

        :(


    • meillä

      11 vuotta meni, mutta en koskaan tullut sellaiseksi kuin leijona olisi halunnut. Listasi koko ajan ominaisuuksia, jotka kuuluvat vaikkapa oinaalle ja jollaiseksi minun olisi pitänyt tulla. Sanoinkin, että ota siskoni :).

    • volvoman_t4

      Joo kokemusta on sen verran että puol vuotta meni hyvin mut sen jälkeen rupes potkiin vastaan ja ero tuli viime viikolla :(

    • eienääleijonaa

      Olin leijonamiehen kanssa naimisissa 4 vuotta. Tietenkin meillä oli myös hyvät hetkemme, eikä kaikkea voi laittaa astrologian piikkiin (kun niitä tekijöitä on muitakin kuin se aurinkomerkki) mutta kaikenkaikkiaanhan kala ja leijona on tosi erilaisia. Itse väsyin leijonan mustavalkoiseen asennemaailmaan, se on ihan ratkaisevan tärkeää kalalle, joka on empaattinen ja ymmärtää elämän omituisuudetkin. Samoin mustasukkaisuus ja omistushalu rasittivat.

    • Fisu83

      Se on kaikessa hienoudessaan lopulta epäsopiva yhdestelmä.Itse kokeneena ja nähneenä...
      Aluksi ihanaa ja jalat alta menoa mutta missään nimessä se ei ole se oikea sulle=/
      Etsi varmenpi mies!=)

    • Kala n /Leijona m

      Eli kyllä voi onnistua, jos tahtoa ja sopivaa luonnetta molemmilta löytyy. Tosin töitä tarvii tehdä, mutta eiköhän kaikissa parisuhteissa näin on jossain vaiheessa.

    • huh huijaa

      Voitte onnistua mutta me emme. Leijonamies yritti hallita ja kontrolloida kaiken aikaa. Muiden ihmisten ajatuksilla ei ollut mitään painoarvoa hänen näköpiiristään. Varon jatkossa leijonamiehiä...ei todellakaan sopinut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      207
      8351
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4718
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      30
      2275
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2168
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1955
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1845
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1756
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      23
      1756
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1663
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1468
    Aihe