Synttärit tulossa!!

Apua! 11-vuotiaan synttärit tulossa ja en tiedä mitään mitä siellä voisi tehdä. Antakaa ideoita! Mitä syömistä voisi tarjoilla tai mitä nyt 11-vuotiaan synttäreillä tehdään. Nämä nimittäin ovat varmaan viimeiset synttärit mitä pidetään koska sitten hän taitaa olla jo vähän liian vanha joten haluaisin että näistä tulisi ikimuistoiset. Siis AUTTAKAA!!
Ilmoita


58 Vastausta

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.


Pop corn, sipsit ja vartaat (esim. kurkun paloista, kirsikkatomaateista, prinssinnakeista ja lihapullan paloista tehdyt) ovat olennainen asia. Juomana voit tarjota vaikkapa itse tehtyä boolia(käytä mielikuvitusta, vain taivas on rajana!) ja mehua sekä limsaa. Näistä kaikista ii vuotiaat kersat tykkää.
15 VASTAUSTA:
voihan sitä antaa vaikka sipsii pop-cornia
karkkia kakku ja limpsaa ( sekoita kokis ja praitti siitä pitäisi tulla hyvä pooli. )
yleensä lastenkutsut lopetetaan 10v.
mololom kirjoitti:
yleensä lastenkutsut lopetetaan 10v.
No siis mä täytän kesäl 13w ja emmä mitää synttäreit sillee aijo pitää mut aattelin et mennää kavereitten kaa vaik uimaa tai jotai mut emmä niiku ees mitää lahjoi haluu ja sit ne vois illal tulla vaik meille yöks, syötäs meil kaikkii herkkui ja vuokrattas vaik joku leffa. et sellasta, mut mulle synttäreis on se parast ku saa olla kavereitten kaa ja pitää hauskaa. :DD Et mun mielest synttärit on vaa kiva asia ja niitä saa järjestää nii pikää ku haluu!!

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Sä jonka mielestä on tyhmää ettei enää pietä 11 vuoden jälkee ni toi tyypin lapsi voi pitää joskus bileitä isona mut jos se tyyppi tarkotti että sille ei enää pietä synttäreitä sillon ku se on lapsi ja kotona! voihan se aikuisena viettää bielitä!
11-w ei ole enää kersa -.-''
mololom kirjoitti:
yleensä lastenkutsut lopetetaan 10v.
Itse olen 14-vuotias ja kohta järjestän synttärit, naurettavaa että tullaan sanomaan että millon ne lastenkutsut lopetetaan ! Pitäköön kaikki siihen ikään asti miksikä huvittaa!
eikä niitä mikskään lastenkekkereiks kutsuta vaan kaverisynttäreiks .
Pah!!!! kirjoitti:
11-w ei ole enää kersa -.-''
Mä oon 11-W ja en oo enää mikää lapsi!!!!

siis haloo aikuiset, lapset ei oo ikuisia lapsia!=)
mololom kirjoitti:
yleensä lastenkutsut lopetetaan 10v.
no totaa... 14v. ja juhlin silti :)
mololom kirjoitti:
yleensä lastenkutsut lopetetaan 10v.
ei siinä oo mitää rajaa millon lastenkutsut lopetetaan !! -.-
Meibi kirjoitti:
Mä oon 11-W ja en oo enää mikää lapsi!!!!

siis haloo aikuiset, lapset ei oo ikuisia lapsia!=)
Ööö.... Luulette vissiin olevan jotain aikusii täytän 12. Ja joskus 13-15 - vuotiaana loppuu lapsuus.
mololom kirjoitti:
yleensä lastenkutsut lopetetaan 10v.
Meillä juhlitaan niin mitkään kun halutaan! Ite oon 10v. ja haluun pitää syndejä ainaki 14v.
annazsjdcisufitwe kirjoitti:
Sä jonka mielestä on tyhmää ettei enää pietä 11 vuoden jälkee ni toi tyypin lapsi voi pitää joskus bileitä isona mut jos se tyyppi tarkotti että sille ei enää pietä synttäreitä sillon ku se on lapsi ja kotona! voihan se aikuisena viettää bielitä!
kirjotusvirhe
jokunen4 kirjoitti:
Ööö.... Luulette vissiin olevan jotain aikusii täytän 12. Ja joskus 13-15 - vuotiaana loppuu lapsuus.
18
Pah!!!! kirjoitti:
11-w ei ole enää kersa -.-''
no kuule todellakin on! luuletko että 11v on jo varhaisteini? ehei!
mololom kirjoitti:
yleensä lastenkutsut lopetetaan 10v.
Oikeesti nyt ;-; Ei tällä oo mitää rajaa. Tiedän, että vielä monet minua vanhemmat pitävät synttäreitä c:
+Lisää kommentti
moi synttäreil vois tarjota itse tehtyy boolii sitä saat kun laitan päärynä mehuu ja spraittii voisit tarjota coktail tikkuja ,karkkia,sipsejä ja popcornii.
1 VASTAUS:
Oon 11v. Ja täytän viikon päästä 12v. Mun mielestä vois tarjota vaikka coctailtikkuja ja pitzaa Suolaiseks tarjottavaks ja "Herkuiksi" sitten vaikka Muffinsseja,Karkkia,Popcorneja ja juomaksi Esim. Omatekoista Boolia ja Limua voi kaupasta ostaa. Boolin saat kun ostat : Mehukatti päärynätiivistettä,2 isoa pulloa Spriteä ja Kivennäisvettä. Ne sekoitat ja lisäät vaikka pakastemansikoita siihen ja Jääpaloja !! Mulla oli viime synttäreillä (11v.) ja kaikki Boolit meni viimeistä tippaa myöten. Myös Pitzat ja Coctailtikut ovat nykyään suosittuja. ( Suosittelen ) :)
+Lisää kommentti
Meillä pojan viimeset synttärit piettiin 13w ni ei ole vielä liian myöhästä lopettaa synttäreitten pitoa!!!!!
Ilmoita
Olen itse 11 vuotias ja halusin pitää synttärit ja sain pitää! Niitä ei ole vielä pidetty, mutta pidetään. Sovittiin äidin kanssa et ei mitään isoja pirskeitä, korkeintaan kymmenen vierasta. Kutsuin juhliini 5 vierasta. Tarjolle laitetaan boolia, limsaa, grillitikkuja, sipsiä (anna lapsen päättää) karkkia, jäätölöä sekä pitsapaloja. Kaikkia vähäsen, ei hirveitä määriä kerralla. On hyvä kuitenkin että varastossa/ muualla pussissa on vielä lisää kaikkia herkkuja, jos jokin sattuu loppumaan pöydästä. Booli menee kuumille kiville, sillä touhutessa tulee kuuma. Boolissakin kannattaa kuunnella lapsen toiveita, ja etsiä niiden mukaan netistä ohjeita. Synttäreistäkin on hyvä sopia vanhemman ja lapsen yhdessä, ettei tule niin että booli on merirosvosynttäreiden mukaisesti valmistettu, mutta kaikki muut on prinsessa teemaan kuuluvaa. (esimerkki) Lapset ihmettelevät heti jos jokin ei kuulu teemaan, tai on erilaista. Siksi meillä laitetaan aina pöytään "MENU" josta lapset saavat lukea mitä on tulossa. Jos lapset ovat alle koulu ikäisiä, heille kannatta lukea se. Itse halusin pitää kaveri- ja sukulaissynttärit erikseen, jotta sukulaisille ja kavereille jäisi kummallekkin aikaa. Sukulaissynttäreille kutsun aina yhden kaverin erikseen kaveriksi, joka ei sitten kaverisynttäreille tule.
2 VASTAUSTA:
Viiniä ja kaljaa juomaks
kalja viini kirjoitti:
Viiniä ja kaljaa juomaks
L0L viinia ja kaljaa siis hey hey!
+Lisää kommentti
olet ollut äitinä ja et tiedä??!!
Ilmoita
Tuon ikäiselle sopii hyvin teinisiideri jo.
Tulloo kunnon bileet!
Ilmoita
AIJJAHA AND JUST JUST!
Ilmoita
On mukavaa, kun 11- vuotiaallekin järjestetään juhlat. Itse olen 11 wee, ja ylpeä siitä, että äitini suostuu järkkäämään mulle ns. bileet aina pari kertaa vuodessa. Omissa bileissäni ainakin, on yleensä ollut aluks vaikka pari leikkiä, syöty ja katsottu sitten elokuvaa. Siinä kaikkea tekemässä menee nopeasti 2-4h.
Olet kuitenkin äiti, eli jos lapsesi katsoo elokuvaa kavereittensa kera, pitää sinun huolehtia siitä, että elokuva on ikää myöten katsojilleen suositeltu. Yleensä lapset (9-13v.) Haluaisivat kovasti katsoa kauhuelokuvaa, mutta kaikilla ei ole kuitenkaan lupaa, ja siksi sinun äitinä on huolehdittava valinnasta.
Leikkisuosituksia on esim. Kuka minä olen, Pullonpyöritys, ja Ilmapallo yllätys
Ilmoita
Ehdotuksia:
-Uimahalliin
-Johki kahvilaan (esim. heseen)
-Elokuviin (tai kotona joku leffa..)

Eli; menette sovitulla kuljetuksella määränpäähän (esim. kaikki tulee vaikka ensi teille ja sitte lähette sieltä vaikka omalla autolla) :D

Vielä kaikille: Ei oo pakko pitää synttäreitä jos ei taho.. ;)
Ilmoita
Itse en oikein tiedä missä pitäisin syntymäpäiväni... Pidän viimeiset kutsut, joten haluaisin pitää hauskaa, mutta missä? (:
Ilmoita
Esimerkiksi unohtumattomat synttärit voi järjestää keilahallissa hohtokeilaamalla tai vuokraamalla leirikeskusta ja bilettämällä siellä! :)
Ilmoita
Olen 15 vuotias ja minulla on huomenna kunnon kaverisynttärit! ob tulossa 8 vierasta ja aijotaan leipoa itse muffineja ja pizzaa :D Ei todellakaan oo lapsellista järjestää synttäreitä vielä vanhempanakin! Ja hei huvi ei katso ikää xD
Ilmoita
Olen itse 10w. ja täytän pian 11. Aijon viellä pitää kunnon juhlat ja sitten myöhemmilläni synttäreillä pidän sellaiset mukavat pikku kekkerit. Olen miettinyt pääni puhki, missä voisin järjestää synttärini, sillä en halua juhlia synttäreitäni kotona, vaan sillein että käytäisiin jossain ja sitten tultaisiin kotia herkuttelemaan. Viime synttäreilläni käytiin uimassa ja sen jälkeen syomässä ja sitten mentiin kotia herkuttelemaan. Ja sen jälkeen vieraat lähtivät. En keksi mitään hyvää paikkaa missä synttäreilläni voitaisiin käydä. Mutta elukuviin en halua synttäreilläni mennä, koska synttäreilläni katsotaan elokuva sitten kun ollaan käytä jossakin. Mutta missä voitaisiin käydä?

Herkuista ei onneksi ole ongelmaa, mutta siitä missä voitaisiin käydä synttäreilläni, siitä on liiankin paljon ongelmia.
Ilmoita
No... Kannattaa miettiä mitä päivänsankari harrastaa, jos esim. Jumppaa, voisi varata jumppasalin ja pitää syntskät siellä, tai jossain huvipuistossa... tarjoiltavaksi kaikkea mässättävää =)
Ilmoita
Terve!

Mullaki olis 11w synttärit viikon päästä, ja ei tiedetä missä pidetään. Joku halpa paikka. Mutta jos kotona niin kiitos tuosta leffa vinkistä. Meidän koti-seutu on kai vanhaa maatilaa(yks heppa, raktori ja kanoja) joten siellä on nytte navetta jossa voitas bilettää. :-D Sitte synttärit alkais joskus 19:00, ja kerrotaan kaikkii kauhu-tarinoita >:-D.
Sukulais-synttärit pidän MonttuRock:issa(ne on semmoset ilmaset festarit joissa on kaikkii artisteja esim. Happoradio ja Anna Abreu).

Kiitos!
Ilmoita
no mä täytän kolmetoista .....mitäs siell voi tehä????
Ilmoita
Vastaisitko näihin kysymyksiin

- Kuinka monta sinne tulee?
- Missä ne pidetään?
- Kutsutko tyttöjä ja poikia?
Luulen että nyt on jo myöhäistä.. Mutta lapseni täytti 12, hän piti synttärit kotona ja siellä oli
- Pullonpyöritys
- Musavisa
- Kilpailuja (Esim vastaa kysymyksellä kilpailu, tosi suosittu!! Putouksessa..)
Jne. Vaikka syntymäpäivät olivatkin 4 vuotta sitten.. Niin tuossa oli toisillekin vinkkejä, sopii myös kekkereihin, ei pidä olla synttärit!
Ilmoita
11 vuotiaille synttärit
Ilmoita
pidän 11w synttärit kotona silleen et mulle tulee kolme vierasta ja ne jää yöks mut moneen yleensä 11wuotiaat saa valvoo ja mitä tarjota kun en halua pizaa
Ilmoita
mää vietin stnttärin yhes kivas juhla salis ja kutsuin ekaks kaverit ja sit sukulaiset. Syötäväks oli pop-corn, sipsii, suolatikkuja, vartaita, karkkia, kakkua, muffinsseja, pizzaa, jäätelöä, hampurilaisija, hod dogeja, hattaraa...
juotavaks oli boolia, limsaa, jäävettä, mehua, pirtelöö, jäähilettä...
Ohjelmina oli pullon pyöritys, sokkoa, piilosta, arvaa kuka, murhaajaa...
koristeina oli ilmapalloja, serpentiiniä, kattokoristeita...

¤eikä oo koskaan vanha pitämään synttäreitä kun pidin noin synttärit täytin 13w.
Ilmoita
Vosihan sitä pitää vaikka yökyläbileet, mutta siihen vanhempien pitää panostaa hiukan enemmän. Illalla ois kivoja testejä ja pelejä ja kisoja, Ja karkkia limua, boolia, popparii, ja kaikkee mahollista...:)

Toinen ois varmaan pulkkamäki synttärit et eka laskee ja sit vaikka kotiin tai hesee tai jonnekkin syömään :) ! Ei mul muit ideita oo....:)
Ilmoita
mul tuli yö kylä bileet ja me oltiin kolmestaan möksäl mun kavereitten kaa
Ilmoita
Hei nyt jelppi kun mulla on synttärit samaan aikaan kun mun kaverilla niin me ajateltiin pitää kimppa synttärit.Mitä sielä voisi tehdä ne on ulkona ja on uima allasta tramboliinia ja vaikka mitä.Molemmat ollan 14-vuotta täyttämässä ja näistä haluttais kunnon kekrut siis oisko vinkei =))
Ilmoita
oon ite 11v.ja mää luulen,että kaikissa tapauksissa ei kantsi tehä kakkuu.Ainaskaan mun kutsuilla ei tehä koskaan kakkuja,koska kukaan ei yksinkertasesti tykkää syödä niitä en edes mä ite.Kaikki karkit sipsit popparit limmapri mehu jäätelö piparit yms.on ainakin tosi hyvin menny synttäreillä jo pitkään!Niistä ME LAPSET tykätään ;)!
Ilmoita
Mä täytän 13 ens viikol ja mä aioin eka pitää synttärit jossai jos vois tehä jotain vähä pelottavampaa niinku esim. köysirata tai jotai, mut päätin sit et mä pidän ne kotona ja et me syödään tortilloita(aika suosittuja mun kavereitten synttäreillä) ja sitte jätskii jälkkärix kera jätski kastikkeiden ja nopparellejen. Ja joskus enne laitettiin aina karkkii pusseihin ja ne annettiin sit ku lähettiin mut nyt laitan karkit kulhoon ja sielt saa sit mennä ottaan ku haluu.. aion ostaa kahta limsa lajia jotka on suosituimpia näin kavereitten kesken ja kahta sipsi lajia joista myös tykätään eniten. sit me ollaan ulkona ja siis LEIKITÄÄN kirkkistä (kirkonrottaa) ja pallo on paikalla. et ei niinku 12-13 vuotiaitten synttäreillä tarvii olla leikit ja tekemiset iha suunniteltu ku kyll niitä keksii ja voi vaikka yhdessä päättää. noi tortillat on aika perus. sellasta josta niinku kaikki tykkää :DDD ps. lahjat on kyllä aina kiva niinku pullonpyörityksellä.
Ilmoita
Meillä on ainakin pelattu lipunryöstöö,pussihyppelyä,limboa,aasinhäntää sit sellasta et on 2 ryhmää ja toislela ryhmällä on vaikka pinkkejä lappuja sit toisella vaikka keltaset sitte jokaselle lapulle kirjotetaa yks kirjain että lapuista uodostuu sana sitten toinen ryhmä ettii niitä pinkkejä lappuja ja toinen niitä keltasia miten vaan.. Sitte kuoma ryhmä on löytäny kaikki omat lappunsa niistä muodostetaa sana ja kun on saatu selville mitä siinä lukee vaikka ''sauna'' ryhmä menee saunaan ja siellä on joku yllätys pussi jokaselle ja näin käy toiselekkin ryhälle. Sitte itte pienenä leikitti sellasta et vettä ämpärii ja pudotetaa omena sinne ämpärii ja se yritetää saada sieltä hampailla. :D
Ilmoita
hei ideoita kauhu bileisiiiiiiiiin
Ilmoita
kauhubileisii: piä yösynttärit/ bileet. syötte ja herkuttelette, kerrotte kauhutarinoita ja kiljutte ja ootte ihan vainoharhasiiXD
Ilmoita
HEI!! olen itse 9.v mut mun isoveli täyttää 11.v siis HELP!!!!! EN KEKSI SINNE MITÄÄN TEKEMISTÄ auttakaa pliis keksikää hauskaa tekemistä.
1 VASTAUS:
Mä en oo ikinä viettäny synttärei kavereitte kaa. ku mullei oo kavereit. mä vietän yleensä perheeni kanssa. Mulla on monia huonoja muistoja synttäreistäni, koska on sillo ollu perheriitoja?! mä täytän huomenna 18.7.2012 17v.
+Lisää kommentti
Kaikki, jotka väittää, että 11 -vutoias ei ole lapsi, on totisesti väärässä. Lapsia ollaan aina 18 ikävuoteen asti!
1 VASTAUS:
niin juuri! joskus 12v-13v on vasta varhaisteini, mutta (varhais)teini ovat silti lapsia!!!
+Lisää kommentti
Heippa! Ihan paras paikka on http://www.pippaloprinsessa.fi/teemajuhla

Siellä on kaikkia kivoja juhlien teemoja ja myös sitten teemaan sopivat reseptit ja myös tulostettavat kutsukortit ja paikkakortit. Tosi helppoa ja aina näyttä ainutlaatuiselta.
Ilmoita
Mä täytän tässä 14 päiva 11-v niin pidän sinä viikkona sukulaissynttärit (koska on ja venähtänyt) ja sitte kun jalalla voi kävellä niin mennään zeppeliiniin.
Lapsi saa itse päättää mitä synttäreillä tehdään.
Ilmoita
Aiemmin jotkut seliti millon synttärit pitää lopettaa.HYväksykää että ihmiset on erilaisia ja että kuka vaan saa ollla lapsi niin kauan kuin haluaa iästä riippumatta!!! Sitä paitsi esim 11.-14 vuotiaan synttärien ei tarvii olla mitkään prinsessa juhlat vaan niillä voidaan esin kattoo leffaa!!!!!
Ilmoita
Kuusi vuotta myöhässä, mutta muille jotka sattuu etsimään ideoita 11v synttäreille: meillä järjestetään pojalle 11v synttärit liiketiloissamme, pidetään siellä disco synttärit kavereille. Noin 15 poikaa tulossa, DJ:ksi tulee paikallinen nuori ja tarjotaan limua, poppareita, mokkapaloja, kakkua. Ohjelmassa on Pinjataa(sisällä karkkia, leluina pillejä, leikkiviiksiä ja jojoja. Lisäksi on tanssi- ja limbokilpailu, myös joitain elikkimielisiä kilpailuja varalla jos sattuu tanssiminen käymään tylsäksi: höyhenten ilmassa pitoa ja "maku-kupit"(11 eri kuppia, 5ssä jotain "ei niin hyvää" kuten oliivia, valkosipulia ja 6ssa jotain ihan hyvää kuten popparia, keksiä) ja sitten heitetään vuoronperään kahta noppaa: syö silmäluvun osoittamasta kupista tai sit tippuu pelistä. Vikana mukana voittaa. Näin pääsiäsiaikaan palkintoina kindereitä. Tullessaan jokainen saa valotikkuja muutaman ja leiman käteen. Isä on portsarina ja minä vastaan herkkupöydästä ja ohjelman vetämisestä. Ystävältä saan suhteilla lainaan savukoneen, strobovalon, mixerin ja äänentoiston.
Ilmoita
Hei. oon 11v poika ja tartten ideoit mun 12v synttäreille!(ei olla sit mitään lapsii enää) mieluiten jotain mitä voi pitää koton halval budjetil(ei olla mitää rikkait) mun synttärit on maaliskuus. et sillon on usein viel lunta maas.et ideoita!
1 VASTAUS:
Synttärikakkua, limpparia tms. No ei ainakaan mkitään seksikästä kannata tehdä.
+Lisää kommentti
Lapsuus ei lopu mihinkää tiettyy ikää ja saa iha huoletta leikkiä vaikka sitte vielä 13 vuotiaana.., että elkäähän 11-vuotiaat kuitenkaa iha vielä aikuistuko, ku teillä on aikaa kyllä.., saattaa harmittaa sitte vanhempana !
Ilmoita
Mie oon 11 v ja miul on tänää synttärit. Myö nukutaan teltas mässätään ja leikitään jotain esim.
- suolamurhaajaa
- to/te
ja jotain muitakin leikkejä. Mie kutsun vain kolme, koska en keksinyt kauhiasti ihmisiä keitä mie kutsuisin. Meillä on paljon kivaa tekemista, ja sitten nukutaan vielä yö teltassa, joten luulen että meil tulee oleen superhauskaa! ♥

(saa varastaa idean)
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Synttärit tulossa!!

Apua! 11-vuotiaan synttärit tulossa ja en tiedä mitään mitä siellä voisi tehdä. Antakaa ideoita! Mitä syömistä voisi tarjoilla tai mitä nyt 11-vuotiaan synttäreillä tehdään. Nämä nimittäin ovat varmaan viimeiset synttärit mitä pidetään koska sitten hän taitaa olla jo vähän liian vanha joten haluaisin että näistä tulisi ikimuistoiset. Siis AUTTAKAA!!

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta