Synttärit tulossa!!

Apua!

Apua! 11-vuotiaan synttärit tulossa ja en tiedä mitään mitä siellä voisi tehdä. Antakaa ideoita! Mitä syömistä voisi tarjoilla tai mitä nyt 11-vuotiaan synttäreillä tehdään. Nämä nimittäin ovat varmaan viimeiset synttärit mitä pidetään koska sitten hän taitaa olla jo vähän liian vanha joten haluaisin että näistä tulisi ikimuistoiset. Siis AUTTAKAA!!

58

15347

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Äippä jo 12. vuotta

   Pop corn, sipsit ja vartaat (esim. kurkun paloista, kirsikkatomaateista, prinssinnakeista ja lihapullan paloista tehdyt) ovat olennainen asia. Juomana voit tarjota vaikkapa itse tehtyä boolia(käytä mielikuvitusta, vain taivas on rajana!) ja mehua sekä limsaa. Näistä kaikista ii vuotiaat kersat tykkää.

   • täti

    voihan sitä antaa vaikka sipsii pop-cornia
    karkkia kakku ja limpsaa ( sekoita kokis ja praitti siitä pitäisi tulla hyvä pooli. )


   • mololom

    yleensä lastenkutsut lopetetaan 10v.


   • joopalataa
    mololom kirjoitti:

    yleensä lastenkutsut lopetetaan 10v.

    No siis mä täytän kesäl 13w ja emmä mitää synttäreit sillee aijo pitää mut aattelin et mennää kavereitten kaa vaik uimaa tai jotai mut emmä niiku ees mitää lahjoi haluu ja sit ne vois illal tulla vaik meille yöks, syötäs meil kaikkii herkkui ja vuokrattas vaik joku leffa. et sellasta, mut mulle synttäreis on se parast ku saa olla kavereitten kaa ja pitää hauskaa. :DD Et mun mielest synttärit on vaa kiva asia ja niitä saa järjestää nii pikää ku haluu!!


   • annazsjdcisufitwe

    Sä jonka mielestä on tyhmää ettei enää pietä 11 vuoden jälkee ni toi tyypin lapsi voi pitää joskus bileitä isona mut jos se tyyppi tarkotti että sille ei enää pietä synttäreitä sillon ku se on lapsi ja kotona! voihan se aikuisena viettää bielitä!


   • Pah!!!!

    11-w ei ole enää kersa -.-''


   • kukkkka
    mololom kirjoitti:

    yleensä lastenkutsut lopetetaan 10v.

    Itse olen 14-vuotias ja kohta järjestän synttärit, naurettavaa että tullaan sanomaan että millon ne lastenkutsut lopetetaan ! Pitäköön kaikki siihen ikään asti miksikä huvittaa!
    eikä niitä mikskään lastenkekkereiks kutsuta vaan kaverisynttäreiks .


   • Meibi
    Pah!!!! kirjoitti:

    11-w ei ole enää kersa -.-''

    Mä oon 11-W ja en oo enää mikää lapsi!!!!

    siis haloo aikuiset, lapset ei oo ikuisia lapsia!=)


   • :)
    mololom kirjoitti:

    yleensä lastenkutsut lopetetaan 10v.

    no totaa... 14v. ja juhlin silti :)


   • bgfh
    mololom kirjoitti:

    yleensä lastenkutsut lopetetaan 10v.

    ei siinä oo mitää rajaa millon lastenkutsut lopetetaan !! -.-


   • jokunen4
    Meibi kirjoitti:

    Mä oon 11-W ja en oo enää mikää lapsi!!!!

    siis haloo aikuiset, lapset ei oo ikuisia lapsia!=)

    Ööö.... Luulette vissiin olevan jotain aikusii täytän 12. Ja joskus 13-15 - vuotiaana loppuu lapsuus.


   • Lapsi:)
    mololom kirjoitti:

    yleensä lastenkutsut lopetetaan 10v.

    Meillä juhlitaan niin mitkään kun halutaan! Ite oon 10v. ja haluun pitää syndejä ainaki 14v.


   • häh
    annazsjdcisufitwe kirjoitti:

    Sä jonka mielestä on tyhmää ettei enää pietä 11 vuoden jälkee ni toi tyypin lapsi voi pitää joskus bileitä isona mut jos se tyyppi tarkotti että sille ei enää pietä synttäreitä sillon ku se on lapsi ja kotona! voihan se aikuisena viettää bielitä!

    kirjotusvirhe


   • häh
    jokunen4 kirjoitti:

    Ööö.... Luulette vissiin olevan jotain aikusii täytän 12. Ja joskus 13-15 - vuotiaana loppuu lapsuus.

    18


   • tyhmä!
    Pah!!!! kirjoitti:

    11-w ei ole enää kersa -.-''

    no kuule todellakin on! luuletko että 11v on jo varhaisteini? ehei!


   • 12-vuotias
    mololom kirjoitti:

    yleensä lastenkutsut lopetetaan 10v.

    Oikeesti nyt ;-; Ei tällä oo mitää rajaa. Tiedän, että vielä monet minua vanhemmat pitävät synttäreitä c:


  • tanjuska

   moi synttäreil vois tarjota itse tehtyy boolii sitä saat kun laitan päärynä mehuu ja spraittii voisit tarjota coktail tikkuja ,karkkia,sipsejä ja popcornii.

   • Tytta97

    Oon 11v. Ja täytän viikon päästä 12v. Mun mielestä vois tarjota vaikka coctailtikkuja ja pitzaa Suolaiseks tarjottavaks ja "Herkuiksi" sitten vaikka Muffinsseja,Karkkia,Popcorneja ja juomaksi Esim. Omatekoista Boolia ja Limua voi kaupasta ostaa. Boolin saat kun ostat : Mehukatti päärynätiivistettä,2 isoa pulloa Spriteä ja Kivennäisvettä. Ne sekoitat ja lisäät vaikka pakastemansikoita siihen ja Jääpaloja !! Mulla oli viime synttäreillä (11v.) ja kaikki Boolit meni viimeistä tippaa myöten. Myös Pitzat ja Coctailtikut ovat nykyään suosittuja. ( Suosittelen ) :)


  • hh

   Meillä pojan viimeset synttärit piettiin 13w ni ei ole vielä liian myöhästä lopettaa synttäreitten pitoa!!!!!

  • BOOLIPÄÄ

   Olen itse 11 vuotias ja halusin pitää synttärit ja sain pitää! Niitä ei ole vielä pidetty, mutta pidetään. Sovittiin äidin kanssa et ei mitään isoja pirskeitä, korkeintaan kymmenen vierasta. Kutsuin juhliini 5 vierasta. Tarjolle laitetaan boolia, limsaa, grillitikkuja, sipsiä (anna lapsen päättää) karkkia, jäätölöä sekä pitsapaloja. Kaikkia vähäsen, ei hirveitä määriä kerralla. On hyvä kuitenkin että varastossa/ muualla pussissa on vielä lisää kaikkia herkkuja, jos jokin sattuu loppumaan pöydästä. Booli menee kuumille kiville, sillä touhutessa tulee kuuma. Boolissakin kannattaa kuunnella lapsen toiveita, ja etsiä niiden mukaan netistä ohjeita. Synttäreistäkin on hyvä sopia vanhemman ja lapsen yhdessä, ettei tule niin että booli on merirosvosynttäreiden mukaisesti valmistettu, mutta kaikki muut on prinsessa teemaan kuuluvaa. (esimerkki) Lapset ihmettelevät heti jos jokin ei kuulu teemaan, tai on erilaista. Siksi meillä laitetaan aina pöytään "MENU" josta lapset saavat lukea mitä on tulossa. Jos lapset ovat alle koulu ikäisiä, heille kannatta lukea se. Itse halusin pitää kaveri- ja sukulaissynttärit erikseen, jotta sukulaisille ja kavereille jäisi kummallekkin aikaa. Sukulaissynttäreille kutsun aina yhden kaverin erikseen kaveriksi, joka ei sitten kaverisynttäreille tule.

   • kalja viini

    Viiniä ja kaljaa juomaks


   • Keulija
    kalja viini kirjoitti:

    Viiniä ja kaljaa juomaks

    L0L viinia ja kaljaa siis hey hey!


  • voihyvänen

   olet ollut äitinä ja et tiedä??!!

  • vitun teinit

   Tuon ikäiselle sopii hyvin teinisiideri jo.
   Tulloo kunnon bileet!

  • PARAS GEULIJA!

   AIJJAHA AND JUST JUST!

  • NoMoiVaan ♥

   On mukavaa, kun 11- vuotiaallekin järjestetään juhlat. Itse olen 11 wee, ja ylpeä siitä, että äitini suostuu järkkäämään mulle ns. bileet aina pari kertaa vuodessa. Omissa bileissäni ainakin, on yleensä ollut aluks vaikka pari leikkiä, syöty ja katsottu sitten elokuvaa. Siinä kaikkea tekemässä menee nopeasti 2-4h.
   Olet kuitenkin äiti, eli jos lapsesi katsoo elokuvaa kavereittensa kera, pitää sinun huolehtia siitä, että elokuva on ikää myöten katsojilleen suositeltu. Yleensä lapset (9-13v.) Haluaisivat kovasti katsoa kauhuelokuvaa, mutta kaikilla ei ole kuitenkaan lupaa, ja siksi sinun äitinä on huolehdittava valinnasta.
   Leikkisuosituksia on esim. Kuka minä olen, Pullonpyöritys, ja Ilmapallo yllätys

  • Moro =)

   Ehdotuksia:
   -Uimahalliin
   -Johki kahvilaan (esim. heseen)
   -Elokuviin (tai kotona joku leffa..)

   Eli; menette sovitulla kuljetuksella määränpäähän (esim. kaikki tulee vaikka ensi teille ja sitte lähette sieltä vaikka omalla autolla) :D

   Vielä kaikille: Ei oo pakko pitää synttäreitä jos ei taho.. ;)

  • Minä :D

   Itse en oikein tiedä missä pitäisin syntymäpäiväni... Pidän viimeiset kutsut, joten haluaisin pitää hauskaa, mutta missä? (:

  • OmppuQ

   Esimerkiksi unohtumattomat synttärit voi järjestää keilahallissa hohtokeilaamalla tai vuokraamalla leirikeskusta ja bilettämällä siellä! :)

  • kuumakahvikakku

   Olen 15 vuotias ja minulla on huomenna kunnon kaverisynttärit! ob tulossa 8 vierasta ja aijotaan leipoa itse muffineja ja pizzaa :D Ei todellakaan oo lapsellista järjestää synttäreitä vielä vanhempanakin! Ja hei huvi ei katso ikää xD

  • Se joka ei keksi

   Olen itse 10w. ja täytän pian 11. Aijon viellä pitää kunnon juhlat ja sitten myöhemmilläni synttäreillä pidän sellaiset mukavat pikku kekkerit. Olen miettinyt pääni puhki, missä voisin järjestää synttärini, sillä en halua juhlia synttäreitäni kotona, vaan sillein että käytäisiin jossain ja sitten tultaisiin kotia herkuttelemaan. Viime synttäreilläni käytiin uimassa ja sen jälkeen syomässä ja sitten mentiin kotia herkuttelemaan. Ja sen jälkeen vieraat lähtivät. En keksi mitään hyvää paikkaa missä synttäreilläni voitaisiin käydä. Mutta elukuviin en halua synttäreilläni mennä, koska synttäreilläni katsotaan elokuva sitten kun ollaan käytä jossakin. Mutta missä voitaisiin käydä?

   Herkuista ei onneksi ole ongelmaa, mutta siitä missä voitaisiin käydä synttäreilläni, siitä on liiankin paljon ongelmia.

  • Minä vaan

   No... Kannattaa miettiä mitä päivänsankari harrastaa, jos esim. Jumppaa, voisi varata jumppasalin ja pitää syntskät siellä, tai jossain huvipuistossa... tarjoiltavaksi kaikkea mässättävää =)

  • SuperPurplePandaGuy

   Terve!

   Mullaki olis 11w synttärit viikon päästä, ja ei tiedetä missä pidetään. Joku halpa paikka. Mutta jos kotona niin kiitos tuosta leffa vinkistä. Meidän koti-seutu on kai vanhaa maatilaa(yks heppa, raktori ja kanoja) joten siellä on nytte navetta jossa voitas bilettää. :-D Sitte synttärit alkais joskus 19:00, ja kerrotaan kaikkii kauhu-tarinoita >:-D.
   Sukulais-synttärit pidän MonttuRock:issa(ne on semmoset ilmaset festarit joissa on kaikkii artisteja esim. Happoradio ja Anna Abreu).

   Kiitos!

  • koht 13w

   no mä täytän kolmetoista .....mitäs siell voi tehä????

  • Jenna 30 v

   Vastaisitko näihin kysymyksiin

   - Kuinka monta sinne tulee?
   - Missä ne pidetään?
   - Kutsutko tyttöjä ja poikia?
   Luulen että nyt on jo myöhäistä.. Mutta lapseni täytti 12, hän piti synttärit kotona ja siellä oli
   - Pullonpyöritys
   - Musavisa
   - Kilpailuja (Esim vastaa kysymyksellä kilpailu, tosi suosittu!! Putouksessa..)
   Jne. Vaikka syntymäpäivät olivatkin 4 vuotta sitten.. Niin tuossa oli toisillekin vinkkejä, sopii myös kekkereihin, ei pidä olla synttärit!

  • ihan normaalii

   11 vuotiaille synttärit

  • koht 11

   pidän 11w synttärit kotona silleen et mulle tulee kolme vierasta ja ne jää yöks mut moneen yleensä 11wuotiaat saa valvoo ja mitä tarjota kun en halua pizaa

  • <3 NANA <3

   mää vietin stnttärin yhes kivas juhla salis ja kutsuin ekaks kaverit ja sit sukulaiset. Syötäväks oli pop-corn, sipsii, suolatikkuja, vartaita, karkkia, kakkua, muffinsseja, pizzaa, jäätelöä, hampurilaisija, hod dogeja, hattaraa...
   juotavaks oli boolia, limsaa, jäävettä, mehua, pirtelöö, jäähilettä...
   Ohjelmina oli pullon pyöritys, sokkoa, piilosta, arvaa kuka, murhaajaa...
   koristeina oli ilmapalloja, serpentiiniä, kattokoristeita...


   ¤eikä oo koskaan vanha pitämään synttäreitä kun pidin noin synttärit täytin 13w.

  • Vierailijaaa

   Vosihan sitä pitää vaikka yökyläbileet, mutta siihen vanhempien pitää panostaa hiukan enemmän. Illalla ois kivoja testejä ja pelejä ja kisoja, Ja karkkia limua, boolia, popparii, ja kaikkee mahollista...:)

   Toinen ois varmaan pulkkamäki synttärit et eka laskee ja sit vaikka kotiin tai hesee tai jonnekkin syömään :) ! Ei mul muit ideita oo....:)

  • girl

   mul tuli yö kylä bileet ja me oltiin kolmestaan möksäl mun kavereitten kaa

  • Toivoton Bilehile

   Hei nyt jelppi kun mulla on synttärit samaan aikaan kun mun kaverilla niin me ajateltiin pitää kimppa synttärit.Mitä sielä voisi tehdä ne on ulkona ja on uima allasta tramboliinia ja vaikka mitä.Molemmat ollan 14-vuotta täyttämässä ja näistä haluttais kunnon kekrut siis oisko vinkei =))

  • Ansku♥

   oon ite 11v.ja mää luulen,että kaikissa tapauksissa ei kantsi tehä kakkuu.Ainaskaan mun kutsuilla ei tehä koskaan kakkuja,koska kukaan ei yksinkertasesti tykkää syödä niitä en edes mä ite.Kaikki karkit sipsit popparit limmapri mehu jäätelö piparit yms.on ainakin tosi hyvin menny synttäreillä jo pitkään!Niistä ME LAPSET tykätään ;)!

  • Heba<333

   Mä täytän 13 ens viikol ja mä aioin eka pitää synttärit jossai jos vois tehä jotain vähä pelottavampaa niinku esim. köysirata tai jotai, mut päätin sit et mä pidän ne kotona ja et me syödään tortilloita(aika suosittuja mun kavereitten synttäreillä) ja sitte jätskii jälkkärix kera jätski kastikkeiden ja nopparellejen. Ja joskus enne laitettiin aina karkkii pusseihin ja ne annettiin sit ku lähettiin mut nyt laitan karkit kulhoon ja sielt saa sit mennä ottaan ku haluu.. aion ostaa kahta limsa lajia jotka on suosituimpia näin kavereitten kesken ja kahta sipsi lajia joista myös tykätään eniten. sit me ollaan ulkona ja siis LEIKITÄÄN kirkkistä (kirkonrottaa) ja pallo on paikalla. et ei niinku 12-13 vuotiaitten synttäreillä tarvii olla leikit ja tekemiset iha suunniteltu ku kyll niitä keksii ja voi vaikka yhdessä päättää. noi tortillat on aika perus. sellasta josta niinku kaikki tykkää :DDD ps. lahjat on kyllä aina kiva niinku pullonpyörityksellä.

  • Ideoita

   Meillä on ainakin pelattu lipunryöstöö,pussihyppelyä,limboa,aasinhäntää sit sellasta et on 2 ryhmää ja toislela ryhmällä on vaikka pinkkejä lappuja sit toisella vaikka keltaset sitte jokaselle lapulle kirjotetaa yks kirjain että lapuista uodostuu sana sitten toinen ryhmä ettii niitä pinkkejä lappuja ja toinen niitä keltasia miten vaan.. Sitte kuoma ryhmä on löytäny kaikki omat lappunsa niistä muodostetaa sana ja kun on saatu selville mitä siinä lukee vaikka ''sauna'' ryhmä menee saunaan ja siellä on joku yllätys pussi jokaselle ja näin käy toiselekkin ryhälle. Sitte itte pienenä leikitti sellasta et vettä ämpärii ja pudotetaa omena sinne ämpärii ja se yritetää saada sieltä hampailla. :D

  • -reku-

   hei ideoita kauhu bileisiiiiiiiiin

  • .,...

   kauhubileisii: piä yösynttärit/ bileet. syötte ja herkuttelette, kerrotte kauhutarinoita ja kiljutte ja ootte ihan vainoharhasiiXD

  • Jutta Alanko

   HEI!! olen itse 9.v mut mun isoveli täyttää 11.v siis HELP!!!!! EN KEKSI SINNE MITÄÄN TEKEMISTÄ auttakaa pliis keksikää hauskaa tekemistä.

   • gopårsk.

    Mä en oo ikinä viettäny synttärei kavereitte kaa. ku mullei oo kavereit. mä vietän yleensä perheeni kanssa. Mulla on monia huonoja muistoja synttäreistäni, koska on sillo ollu perheriitoja?! mä täytän huomenna 18.7.2012 17v.


  • TätiTamara

   Kaikki, jotka väittää, että 11 -vutoias ei ole lapsi, on totisesti väärässä. Lapsia ollaan aina 18 ikävuoteen asti!

   • jepp!!!

    niin juuri! joskus 12v-13v on vasta varhaisteini, mutta (varhais)teini ovat silti lapsia!!!


  • Minna

   Heippa! Ihan paras paikka on http://www.pippaloprinsessa.fi/teemajuhla

   Siellä on kaikkia kivoja juhlien teemoja ja myös sitten teemaan sopivat reseptit ja myös tulostettavat kutsukortit ja paikkakortit. Tosi helppoa ja aina näyttä ainutlaatuiselta.

  • ok lol

   Mä täytän tässä 14 päiva 11-v niin pidän sinä viikkona sukulaissynttärit (koska on ja venähtänyt) ja sitte kun jalalla voi kävellä niin mennään zeppeliiniin.
   Lapsi saa itse päättää mitä synttäreillä tehdään.

  • iästä viis

   Aiemmin jotkut seliti millon synttärit pitää lopettaa.HYväksykää että ihmiset on erilaisia ja että kuka vaan saa ollla lapsi niin kauan kuin haluaa iästä riippumatta!!! Sitä paitsi esim 11.-14 vuotiaan synttärien ei tarvii olla mitkään prinsessa juhlat vaan niillä voidaan esin kattoo leffaa!!!!!

  • Haihulisti

   Kuusi vuotta myöhässä, mutta muille jotka sattuu etsimään ideoita 11v synttäreille: meillä järjestetään pojalle 11v synttärit liiketiloissamme, pidetään siellä disco synttärit kavereille. Noin 15 poikaa tulossa, DJ:ksi tulee paikallinen nuori ja tarjotaan limua, poppareita, mokkapaloja, kakkua. Ohjelmassa on Pinjataa(sisällä karkkia, leluina pillejä, leikkiviiksiä ja jojoja. Lisäksi on tanssi- ja limbokilpailu, myös joitain elikkimielisiä kilpailuja varalla jos sattuu tanssiminen käymään tylsäksi: höyhenten ilmassa pitoa ja "maku-kupit"(11 eri kuppia, 5ssä jotain "ei niin hyvää" kuten oliivia, valkosipulia ja 6ssa jotain ihan hyvää kuten popparia, keksiä) ja sitten heitetään vuoronperään kahta noppaa: syö silmäluvun osoittamasta kupista tai sit tippuu pelistä. Vikana mukana voittaa. Näin pääsiäsiaikaan palkintoina kindereitä. Tullessaan jokainen saa valotikkuja muutaman ja leiman käteen. Isä on portsarina ja minä vastaan herkkupöydästä ja ohjelman vetämisestä. Ystävältä saan suhteilla lainaan savukoneen, strobovalon, mixerin ja äänentoiston.

  • 11v poika pulassa

   Hei. oon 11v poika ja tartten ideoit mun 12v synttäreille!(ei olla sit mitään lapsii enää) mieluiten jotain mitä voi pitää koton halval budjetil(ei olla mitää rikkait) mun synttärit on maaliskuus. et sillon on usein viel lunta maas.et ideoita!

   • Synttärikakkua, limpparia tms. No ei ainakaan mkitään seksikästä kannata tehdä.


  • ......

   Lapsuus ei lopu mihinkää tiettyy ikää ja saa iha huoletta leikkiä vaikka sitte vielä 13 vuotiaana.., että elkäähän 11-vuotiaat kuitenkaa iha vielä aikuistuko, ku teillä on aikaa kyllä.., saattaa harmittaa sitte vanhempana !

  • Bilettäjä♥

   Mie oon 11 v ja miul on tänää synttärit. Myö nukutaan teltas mässätään ja leikitään jotain esim.
   - suolamurhaajaa
   - to/te
   ja jotain muitakin leikkejä. Mie kutsun vain kolme, koska en keksinyt kauhiasti ihmisiä keitä mie kutsuisin. Meillä on paljon kivaa tekemista, ja sitten nukutaan vielä yö teltassa, joten luulen että meil tulee oleen superhauskaa! ♥

   (saa varastaa idean)

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohunäyttelijä Aku Hirviniemi täyttää tänään pyöreät 40 vuotta. Onnea kaikesta huolimatta!

   Näyttelijä, juontaja Hirviniemi on ollut otsikoissa ja hänen keikkojaan sekä tuotantojaan on peruttu julkisuuteen nousse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   168
   3431
  2. Miten sinä juhlistat Suomen itsenäisyyttä 6.12. - Onko millaisia perinteitä?

   Itsenäisyyspäivä on näinä aikoina entistä tärkeämpi osa suomalaisuutta ja merkittävä juhlan aihe meistä monelle. Miten s
   Maailman menoa
   395
   1858
  3. Kiitos että olet

   Tiedän, että sinä olet ja ajattelet minua välillä. Se tuo minulle voimaa, et tiedäkään miten paljon. Vaikka meistä ei tu
   Ikävä
   44
   879
  4. Eläköönhuuto veteraaneillemme!

   Huomenna 6.12. valtiojohto kutsuvieraidensa kera juhlii jotain olematonta - itsenäisyyttämme, jota ei enää ole! Tuon ol
   Maailman menoa
   289
   786
  5. Sinä siellä

   Kerro vielä oliko se aitoa rakkautta ja olet päässyt eteenpäin
   Ikävä
   101
   781
  6. Ei sydäntään voi pettää loputtomiin

   Vielä me toisemme löydetään.
   Ikävä
   59
   774
  7. Laita tähän ketjuun jokin tunniste teistä mistä hän voisi sinut

   tunnistaa. Jokin teidän kahden välillä tapahtuneesta tai mistä olette kahden kesken keskustelleet. Älkää laittako nimiä
   Ikävä
   21
   766
  8. Sofia & Stefan

   Kas kummaa, yhtäaikaa Dubaissa? Pääsikö Sofia pitkästä aikaa Dubain kotiin? 😂 Instaan muistettu laittaa kuva "vesi ton
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   753
  9. Muistan kuinka isovanhemmat kertoivat teinipoikia VIEDYN VÄKISIN kodeistaan SOTAAN

   Suomen sotien aikaan erittäin nuoria teinipoikia vietiin väkisin kodeistaan ja lähetetiin sotimaan. Meinaatteko ettei t
   Maailman menoa
   250
   705
  10. Nainen, joudutko muuttamaan pois vuokseni

   Koska koko ajan olet vaarassa törmätä minuun ja se on tosi kiusallinen ja vaivaannuttava tilanne sinulle. Miten olla koh
   Ikävä
   75
   695
  Aihe