Aihe

Inhoan metodiopintoja!

vihaan vihaan vihaan

Ne tietotekniikan älyttömän helpot peruskurssit oli ok, kun ne teki itsenäisin tehtävin yhdessä illassa, mutta ne kaikki muut on niin perseestä...tai no ne ihan turhat tieteenfilosofiat lähinnä. Mitä niistä muka hyötyy kukaan muuten kuin yleissivistyksen tasolla?

5

1782

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • takana?

   Juu, ensimmäisenä vuonna on kovasti huttua, tai siltähän se tuntuu. Nuo metodiopinnot saattavat kyllä tulla puremaan sinua myöhemmin nilkkaan, kun pitää ruveta värkkäämään tutkimuksenalkua.

   Odotapas syventäviä. Riemua! ;)

  • eräs vain

   Mikä on yliopisto? Ei mikään ammattikoulu vaan TIEDEkoulu. Ja siellä on aivan olennaista ymmärtää, mitä tieteellisyys on. Kaikista TÄRKEINTÄ on juuri tuntea tieteellisyyteen liittyvät kysymykset: mitä on tiede, miten tiedettä on tehty, miten sitä tehdään tänään ja MIKSI, miten erottaa tiede ei-tieteestä jne.

   Tutkijat eivät VOI sivuuttaa näitä kysymyksiä. Tieteelliset käytännöt eivät ole itsestäänselvyyksiä, vaan niiden käytön perustelut täytyy tuntea. Ja jos ja kun teet gradunkin, niin teet tutkijan työtä ja sinun tulisi tuntea nämä asiat.

   Kertoo aika paljon asenteestasi, että tietotekniikan kurssit ovat OK, koska ne ovat "helppoja" ja "nopeita tehdä"... Toivon todella, ettet suhtaudu selviytymisasenteella pääaineesi opintoihinkin.

   • i..i_

    Urpo!


  • hall.yo.

   Meillä kun ei noita esitietovaatimuksia niin tuijoteltu, niin tein ensin oikeastaan kaikki pääaine- ja sivuaineopinnot ja nyt olen sitten tehnyt nuo pakolliset metodiopinnot tänä lukuvuonna.

   Kyllä niistä jotain apua kuitenkin on kandin ja gradun vääntämiseen. Tiedän, kun olen niitäkin nyt kirjoittelemassa.

  • Tieteilijä

   tieteenteon perusteita eikä ole niitä halukas oppimaan, niin herää kysymys, mitä tällainen henkilö yleensäkään tekee yliopistossa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   223
   14977
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   241
   4073
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   153
   2447