Kiuruveden paskanhajusta

Kiuruvedellä lienee puheenaiheet vähissä, kun ykkösuutisena on taajaman paskanhaju, joka kulminoituu taajaman läheisyydessä olevaan mullinavettaan.
Vierailin äitienpäivänä Kiuruvedellä ja totesin, ettei mistään paskanhajusta ollut tietoakaan, joten sen ei pitäisi ketään häiritä. Sitävastoin taajaman läheisyyteen oli ilmaantunut todella komea navetta, jonka takana lienee yritteliäs viljelijäperhe. Ao. navetan rakentamisesta lienee eräskin vasemmistolainen saanut palkkansa.

Paska on paskaa ja se haisee käsittelyssä ja paskanhajussa on se piirre, ettei se ketään tapa ja nämä valittajat tuskin itsekään vääntävät hajutonta paskaa.

Navetta kertoo yritteliäisyydesta joten pisteitä sen rakentajille. Totean vielä, että on lukuisia muita hyviä syitä muuttaa muualle, kuin paskanhaju, sillä se antaa työtä ja toimeentuloa sadoille kiuruvetisille.

15

1982

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oli hyvä

      tuuri ku ee haissunna käävessäs vua ooppa vähä pitempää. Eekä vikaa oo siinä joka yrittää vuan siinä joka antaa luvan tehä liki taajamaa.

    • paskan hajussa

      ole se hyvä puolj, että män mihi tahtojaa ku vua paska haisoo ni ei tuu kot ikävä. Ja toenperrää sitä sanotaa et hajussa kasvaa.

      • uutisjätkä

        No on teillä avarat puheenaiheet siellä peräkylässä. Paskapöntöstä! Laajentakaa vähän näkyvyyttä. Avatkaa silmänne mailmaan horisonteille.


    • viisaus

      lapsi jouduin ajamaan vetelää lehmänpaskaa pellolle jopa 15 kuormaa päivässä hevosella ja lantaa roiskui jopa naamalle.Ja usko tai älä :: En käyny suihkussa 17 vuoteen ..

    • nellukka03

      mutta aata armias, on mualimassa paljon vähäpätösempiäkin asjoita VALITTOO kuin paskanhaju.
      jA se on tuo katteeus se pistää valittammaan asijasta kuin asijasta.
      minä toivon kaikkee hyvvee sinne kiuruveelle, ja moikataan kun tavataan!!!

    • kaukana kiuruvedestä

      kertoohan se yritteliäisyydestä, jos navetoita rakennetaan, mutta kertoo se tyhmyydestäkin. Kuka viisas nyt navettaa rakentaa...se tietää 7 päiväisiä työviikkoja ilman että näkeekään rahaa..kaikki menee mikä tuleekin. velkaa on niin, että ikä ei riitä sen maksamiseen. Ja terveys siinä hulluudessa menee, kun lomia on niin helkkarin vähän...paskaa touhua ja typerän ihmisen hommaa. Panna elämänsä pilalle moisen paskan takia!!!Tein sitä hommaa, mutta järkiinnyin ja nyt olen oikeassa työssä oikealla palkalla ja lomat pyörii.

      • SE KEPULAINEN

        KEPU KUN ON SYNTYNÄ TYHMÄKS NIIN MINKÄ SILLE MAHTAA .TERV.TUUNARI RAKSALTA


    • Savolaiset tunteva

      tällaisesta puhutaan niin kuin olisi joku uutisaihe Savossa paskanhaju. Sieltä se tulee lemu savolaisten vaipoista kun on jäänyt ripulin jälkeen vaihtamatta ja on oikein aamiaiskalakukot roiskuneet punttiin.

      • muuallakin

        Tällä perusteella haisee paska myös sinun pihallasi. Ei haisis jos olis navetta tehty muualle kuin torin laidalle.Olis ollut maita muuallakin, korvessa. Eihän se paskajaakkojen omaan nokkaan haise, kun sitä koko ajan haistelee.


    • KALLEN

      mätitahna.!

      Mees syömään sinne paskalle haisevan navetan pihalle joka aamu aamupala niin tiedät missä mennään ja käyppä useemmin kylillä.

      Siellä haisee pysyvä paska ja älä änkytä siellä...syö vaan sitä mätitahnaa.!!

      • ...sekin, että paskanhaju nousee päähän, vaikka teoreettisesti ottaen sen pitäisi olla mahdotonta. Lieneekö yhteisvaikutusta jo ennestään olevan kusen kanssa?


    • kiuruvedelle

      anna mun nauraa,siellähän meni jo nurin yks urakoitsija....ja siellähän on kierot ihmiset ja kunnantalolla niitä kusipäitä on lisää!

      • Ex-kisisläinen

        Asuin joskus muutaman vuoden Kiuruvedellä (en ole sieltä kotoisin). Oli kyllä ehdottomasti eksoottisin paikkakunta jossa olen asunut, niin hyvässä kuin pahassa. :) Hyvät muistot jäi siltä ajalta. Kiuruvedellä (niinkuin kaikkialla muuallakin) asuu suurimmaksi osaksi onnettomia luusereita ja kateellisia savolaisia sekä kieroja paskiaisia. Onneksi joukossa on muutamia todella ihania helmiä, joista jäi ystäviä loppuelämäksi! Mukava on käydä, onneksi ei tarvitse jäädä!


    • Viddu

      Kyllähän se paska vaan haisee

    • hajuherne

      Vieläkö paska haesoo?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3397
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      153
      2045
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      197
      1698
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      131
      1613
    5. 80
      1145
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1094
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      266
      1006
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      123
      948
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      909
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      865
    Aihe