Jos olen poistanut yhteystietoluettelosta erään henkilön ja torjunut hänet, niin eikö silloin tämän henkilön tilana pitäisi näkyä "tuntematon". Aikaisemmin nimittäin tällaisen henkilän kohdalla näkyikin "tuntematon", mutta nykyisin "ei-on line tilassa". Äsken siis ainakin kun kävin katsomassa kohdassa: Työkalut - Asetukset - Yksityisyys - Torjuttujen käyttäjien luettelo ja sitten oikealla hiiren näppäimellä : Ominaisuudet
Miksi? Onko tämä poistettu henkilö jotenkin aikaansaanut, että siellä näkyykin "offline -tila" eikä se "tuntematon"??
Miksi? Onko tämä poistettu henkilö jotenkin aikaansaanut, että siellä näkyykin "offline -tila" eikä se "tuntematon"??
Vastaukset 2
Vanhimmat
se ole ihan loogista. Jos pistän muijani kävelemään (tai tod.näk. toisin päin), niin siitä tulee ex (lue: ei online-tilassa) eikä mikään tuntematon.
siis olet poistanut mutta silti näkyy kuvake? todnäk vastapuolella olet sinä vielä hänen listallaan. kyllä se aikanaan tajuaa ja sinut poistaa.