turvonneet imusolmukkeet

??!

Mulla on ollut kaulassa molemmin puolin imusolmukkeet suurentuneena jo ainakin 2kk.. muita oireita on kovin vähän..mm.nenä saattaa yhtäkkiä alkaa vuotaa muutamaks sekunniks ja kurkku kipeytyä nukkuessa. voisko tää olla jotain allergiaa?? kurkku on välillä niin paisuksissa et ilma tuntuu loppuvan.. myös limaa nousee vähän..

7

8542

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • täällä...

      Minulla on ihan samanlainen vaiva, kaulan yläosassa on imusolmukeett olleet isoina ehkä kolmisen kuukautta, eivätä ole pienentyneet. Muutenkin mulla on samat oireet kuin sinulla... Itse olen allerginen vain siitepölylle, eikä niitä vielä tietääkseni pitäisi olla maaliskuussa ilmassa! Kurkkukin tuntui välissä turvonneelta, tabletteja ei saanut nieltyä, nyt jo vähän helpottanut...

      Kävin lääkärissä tosin, eikä pitäisi olla mitään vaarallista (verikokeet otettiin). Imusolmukkeita ovat. Itseä kyllä vaivaa se asia, kun solmukkeet tuntuvat jääneen ikuisiksi ajoiksi turvoksiin... Onkohan tämä normaalia?

      Lääkäri muuten sanoi, että tämmöistä on nyt liikkeellä, että imusolmukkeet ovat turvoksissa eikä juurikaan muita oireita, ainakin pari samanlaista tyyppiä oli käynyt hiljan siellä, että ehkä tämä on vain joku outo virus...

      • ??!

        Kävin myös verikokeissa mut ei ole tuloksia vielä tullut.kyllähän sitä pyörii mielessä syövät sun muut.. mä lopetin tupakan polton samoihin aikoihin kun nää oireet alkoi. mut kiva kuulla et tätä samaa ongelmaa ois nyt liikkeellä,niin se ei sit ehkä ookkaa niin vakavaa :)


    • mies vaan

      Mulla on aina välillä enemmän ja vähemmän limaa kurkussa, etenkin näin alkukesäisin ja tuntuu myös että ajattelu pahentaa asiaa.
      Nyt vasta jokin aika sitten kokeilin imusolmukkeita, jotka ovat sellaset että ne tuntee hyvin, en tiedä millasia ennen ovat olleet, mutta luulisin että samankokoisia.
      Painen tuntua on kurkussa ja myös välillä päässä ja nokka lähinnä joskus tukossa.
      Eikö monesti siitepöly vaivat aiheuta silmien ja nokan vuotoa, mutta mulla lähinnä nokka ja kurkku tukkoinen ja täyteläinen joka johtuu ainakin limasta.
      Myös huomasin kun pureskelin esim. ruisleipää niin kurkku puutui nopeasti kun joutui pureskelemaan, tällasta ei aiemmin normaalisti ole ollut.
      Eli onkohan kyse siitepöly allergiasta ja minkä kokosia kaulan imusolmukkeiden pitäisi olla?

      • pala kurkussa

        kuin minulla! Pari päivää sitten alkoi, juuri sinä päivänä kun täällä Hesassa leijaili niitä voikukan hötysiä ilmassa. Tuntuu, että kaulassa olis turvonnu imusolmukkeet tai joku muu. Kipua ei ole, mutta pitää nieleskellä.
        Kävin lääkärillä ja labrakokeetkin ottivat, että jos on vaikka kilpirauhasissa ongelmaa tms. Joka tapauksessa lääkäri tarkasti solmukkeet, eikä hänen mielestään ollut suurentuneet.
        TOIVOTAAN siis, että tämä todella on vaan siitepölyallergiaa..


      • sininen sielu
        pala kurkussa kirjoitti:

        kuin minulla! Pari päivää sitten alkoi, juuri sinä päivänä kun täällä Hesassa leijaili niitä voikukan hötysiä ilmassa. Tuntuu, että kaulassa olis turvonnu imusolmukkeet tai joku muu. Kipua ei ole, mutta pitää nieleskellä.
        Kävin lääkärillä ja labrakokeetkin ottivat, että jos on vaikka kilpirauhasissa ongelmaa tms. Joka tapauksessa lääkäri tarkasti solmukkeet, eikä hänen mielestään ollut suurentuneet.
        TOIVOTAAN siis, että tämä todella on vaan siitepölyallergiaa..

        joo, mulla myös nielu täynnä limaa, mut ei tunnu liikkuvan mihinkään. Imusolmukkeet tuntuu turvonneilta varsinkin kun laittaa pään alas. Kai tää on tätä kevättä, toivotaan niin. Hyvää kesänalkua kaikille!


    • Hulluksi tulossa...

      Imusolmukkeet on selvästi turvoksissa, samoin nielu siitä lähistöltä. Nieleminen tekee tällä hetkellä (ja viime yönä) suorastaan kipeää! Ja nyt pukkasi päälle vielä omituinen lähes-flunssa: niveliä ja lihaksia särkee ja väsyttää niin vietävästi ja aivan kuin olisi kuumetta, mutta ei ole. Nenä ei sentään vuoda, vaan on pikemminkin limakalvot kuivana. Kurkkuun kuitenkin kertyy limaa.

      Jos joku tietää vaivaan helpotuskeinon, niin tänne tietoa, kiitos!!

    • vituttaa

      joo allergiaa.... itse kärisin juuri samoista oireista samoihin vuodenaikoihin... :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4479
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2229
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1754
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1488
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1423
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1288
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe