Alcatraz

penaesa

Heinäkuussa olis tarkotus vierailla vankilassa,kannattaako liput varata etukäteen vai saako paikanpäältä mahdollisesti halvemmalla?

8

3083

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • matkailija x

      Jonot voivat olla hyvinkin pitkät, siksi kannattaa varata etukäteen, jottei joudu seisomaan tuntikausia jonoissa. Hinnat ovat muistaakseni samat tai ainakaan ei ole suurta eroa hinnoissa.

      Muutenkin sellaisin nähtävyyksiin, joihin voi ostaa liput/tehdä varauksen netistä ja joita varmasti aikoo mennä katsomaan, kannattaa ostaa liput etukäteen, tuntikaupalla voi mennä kallista loma-aikaa pelkkään jonotteluun.

      Yleensä kannattaa ostaa liput sen nähtävyyden omilta nettisivuilta, johon menee, ei muilta välittäjiltä, jotka laittavat omat provisiot väliin. Tässä sivut ALkcatrazia ylläpitävän national park servicen sivuille, josta linkki lippujen ostoon.
      http://www.nps.gov/alca/planyourvisit/feesandreservations.htm

      • Kaaso

        En tiedä Alcatrazista, mutta tunnetuimpiin USA-paikkoihin on tarjolla Citypass tai vastaava lippuvihko jolla voi säästää paljonkin ja kenties pääsee myös jonojen ohi. Siis yleensäkin etukäteen lipun ostamalla välttää ainakin lipunostojonon ja kenties saa myös sivuutettua varsinaisen jonon itse nähtävyyteen.


    • lklkjlkjl

      Hinnasta en tiedä, mutta liput voi yrittää hankkia paikan päällä päivää-kahta ennen. Minä sain heinäkuussa seuraavaksi päiväksi lipun.

    • juitsari_evp

      Yritin huhtikuun puolessavälissä käydä siellä. Lauantaiaamuna myivät maanantain lähtöjä. Jäi näkemättä, koska maanataina olimme jo matkalla Las Vegasiin.
      Eli jos sen haluaa nähdä, kannattaa ostaa etukäteen, ellei sitten vietä S. Franciscossa pitempää aikaa.

    • Käynyt

      Vältä jonottamisen, kun ostat lipun netistä. Siellä satamassa on kone, josta saa tulostettua nettilipun. Lisäksi on erikseen luukku, josta saa tulostetun nettilipun. Muutoin joudut jonottamaan kauan etkä välttämättä saa lippua siihen lähtöön, johon haluaisit.

    • been there done that

      Hei,

      Kyllä kesäaikaan suosittelen lipun varaamista/ostamista netistä. En vain tiedä tarkkaan sanoa mistä osoitteesta niitä saa, ja tuo aiempikaan linkki ei vielä minua vakuuttanut.
      Me oltiin reissulla elokuun lopussa ja vielä silloinkin ruuhka oli valtava. Meille myös tarjottiin vasta seuraavan aamun lippua, sille päivälle ei enää saanut minkäänlaista settiä (niillä oli myös audiohintaan, ja jotain ilta-ekstrakäyntejä). Mutta kun sinnikkäästi kyselimme toiselta kojulta niin liput järjestyikin heti parin tunnin päästä lähtevään laivaan. Eli kävi tuuri tai sitten tieto tosiaan on eri pisteillä erilainen, kaikki pisteet olivat kuitenkin samaa firmaa. Ko. pier 39:ltä siis löytyy pitkä määrä ko. palvelun tarjoajan (Blue Gold, sen kautta menimme) kojuja, ja he myyvät myös muita bay-area risteilyjä. Palveluntarjoajia oli tuolla laiturilla alcatraziin vain yksi ja ainoa, logoissa oli keltaista ja sinistä. Kyse oli niinkin laivalipun saamisesta, itse saarellahan ei ole mitään sisäänpääsymaksua. Joten jos laivalippu ei järjesty niin ei pääse saarellekaan. Pier39 ja sen ympäristö on itsessäänkin jo ihan käymisen arvoinen, merileijonat leipäilivät laiturilla ja siellä on ruokapaikkoja ja underwaterworld esimerkiksi.

      Oli ihan mukava paikka käydä ja olisi harmittanut jos olisi jäänyt väliin, ei tosin kummoinen näkymä, joten meille tunti riitti aivan tarpeeksi ko. saarella. Siellä kierreltyään sitten vaan hyppää sopivasti takaisin mantereelle lähtevään laivaan.

    • milla5

      Itse olin 2 viikkoa sitten Friscossa ja saarelle oli myyty liput viikoksi eteenpäin.

    • Flowergirl83

      Itse ostin liput paikanpäältä, en muista oliko hinnoissa mitään suurempia eroja, pari dollaria korkeintaan. Ainut oli vaan ettei tarvinnut jonottaa niin kauaa, jos oli ostanut liput ennakkoon. Mutta lauttoja saareen menee tiheään, joten se ei ollut ongelma.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      2612
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      334
      2444
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      94
      2136
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      61
      1828
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1743
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1714
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1573
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      122
      1462
    9. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      61
      1458
    10. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1389
    Aihe