Mikroruuista dementiaa?

Kissa ei syö mikroruokaa

Dementian räjähdysmäistä lisääntymistä ei voi selittää pelkästään vanhusten pidentyneellä eliniällä.

Lapsuudestani muistan ainoastaan yhden hieman vanhuudenhöppänän mummon, mutta hänkään ei ollut selkeä dementikko. Nyt tuttavapiirissäni on dementikkoja kymmenittäin!

Jotain on oleellisesti muuttunut ajoista 40 vuotta sitten, ja se on ravinto. Vanhusväestökin on siirtynyt pitkälti teolliseeen ruokaan (mm. epäterveelliset transrasvahappoiset margariinit)!

Ruoka kuumennetaan yleisesti mikrolla. Ei ole niin pientä mummonmökkiä, josta tuota härveliä ei löydy. Ehkäpä tässä on yhteinen nimittäjä dementiaan.

Mikroaallot pirstovat epäluonnollisella tavalla ruuan molekyylirakenteen.

Äidinmaidon on tutkittu muuttuvan myrkylliseksi mikrossa! Tästä syystä kehotetaan äitejä kuumentamaan sekä esilypsetty äidinmaito että äidinmaitovastikkeet vesihauteessa, eikä mikrossa!

Verta ei voi lievästikään lämmittää mikroaalloilla, ilman että sen koostumus pilaantuu
Oletteko havainneet, että kissakaan ei syö mikrossa kuumennettua ruokaa!

Mikrouunilla valmistettua/kuumennettua ruokaa on syöty kolme vuosikymmentä. Samana aikana on dementiasairastavuus samoin kuin esimerkiksi allergiat ja astmat kohonneet huippulukemiin!

P.S. Löytyykö yhtään dementoitunutta mummoa, jolla ei olisi ollut mikroa kotonaan?

7

1499

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Psykopatologia

      Onko sinulla antaa mitään tutkimustuloksia (viitteet) väitteittesi tueksi?

    • Pihla-67

      kuin edellinen vastaaja.

      Asiahan on toki mielenkiintoinen, mutta löytäisitkö ihan asiallisia linkkejä ko. aiheeseen?

    • haa,

      sainpa päivän naurut sun väitteestä :) laitapa tosiaan vaan ne tutkimustulokset tähän että päästään lukemaan. Mitkään guru sen-ja-sen mielipidekirjoitukset ei sitten kelpaa vaan laita alkuperäistutkimukset.

      p.s. Mun (jo edesmennyt) mummo oli dementoitunut eikä omistanut mikroa. Dementia yleistyy koska ihmiset elävät vanhemmiksi, kun eivät ehdi sitä ennen kuolla muihin sairauksiin. Niin kuin aiemmin tapahtui.

    • ja mikroaallot

      Heureka, nyt se on ratkaistu! Tyhmät tutkijat kun eivät oo sitä aikaisemmin tajunneet. Jos nyt lähdettäisiin siitä, että selvität itsellesi (i) mikä on mikroaalto (ii) miten se tavara siellä mikrossa oikein lämpenee ja jos sen jälkeen olet vielä samaa mieltä, niin sitten on luonnonlait taas kirjoitettu uusiksi. Muutamia kommentteja:

      "Mikroaallot pirstovat epäluonnollisella tavalla ruuan molekyylirakenteen"

      Que?! Pirstoavat epäluonnollisesti? Onko vesimolekyylien värähtelyttämisessä mielestäsi jotain epäluonnollista? Ne mikroaallot eivät sitä ruokaa mitenkään "pommita" mutta toivon että tiesit sen. Ne eivät myöskään keräänny materiaan mutta tämän ihan varmasti tiesit?

      "Äidinmaidon on tutkittu muuttuvan myrkylliseksi mikrossa! Tästä syystä kehotetaan äitejä kuumentamaan sekä esilypsetty äidinmaito että äidinmaitovastikkeet vesihauteessa, eikä mikrossa!"

      Häh? Mitä jos sen lämmittää hellalla, tuleeko myrkkyjä? Vai tarkoitatko, että ylikuumaksi päästyään maidosta tuhoutuu tärkeitä ravintoaineita? Se on kyllä totta mutta saat sen saman aikaiseksi vaikka vesihauteessa jos vesi on liian kuumaa. Saati sitten hellalla. Eikös ennen vanhaan hyvinä aikoina kaikki lämmitettykin liedellä mikron sijaan. Jännä, että jätit sen lieden mainitsematta. Saati sitten uunin.

      "Verta ei voi lievästikään lämmittää mikroaalloilla"

      En halua tietää miksi ja mitä verta olet siellä yrittänyt lämmittää mutta mikäs sen veren koaguloitumislämpötila nyt olikaan.. Miksi pitkään jatkunut korkea kuume on vaarallinen? Mikrolämmitys ei ole tasainen eikä ole mikään ihme, jos siellä joku kohta paikallisesti ylittää 40-50 astetta, jolloin peli on menetetty.

      "Oletteko havainneet, että kissakaan ei syö mikrossa kuumennettua ruokaa!"

      Öö, en. Kissani ei syö mitään lämmitettyä ruokaa enkä ole toisiakaan sellaisia kissoja tavannut. Sen sijaan pitää kyllä raa'asta lihasta, hiiristä, linnuista, maksasta, munuaisista. Ja omista raksuistaan ja purkkiruoistaan. Mitään niistä en itse laittaisi suuhuni siinä muodossa.

      "esimerkiksi allergiat ja astmat kohonneet huippulukemiin"

      Allergeenitkinko on mikroaaltojen syytä?! Kyllä tähän on paljon muita järkevämpiä selityksiä. Oletko varma, ettei esim. ylihysteerisellä hygienialla ole asian kanssa mitään tekemistä? Miten selität sen, että allergiat astmat eivät esim. erittäin kehittyneessä Japanissa ole kovinkaan yleisiä mutta Suomen viismiljoonainen kansa kärsii niistä huomattavasti? Kyllä sitä mikroa on sielläkin hyvän aikaa paukutettu.

      Ravinnolla saattaa hyvinkin olla vaikutus esim. dementiaan. Se on ainoa asia, josta olen kanssasi samaa mieltä. Nyt kipin kapin vähän tietoa hankkimaan ja avartamaan sitä maailmankatsomusta Suomenkin ulkopuolelle.

      • Psykopatologia

        Etsikäämme evidenssiä suuresta maalimasta: Neuvostoliiton johtajat olivat liki järjestään dementtejä, koska heillä e i ollut mikroaaltouuneja. Reaganista tuli dementti vasta myöhäisellä iällä, koska todennäköisesti huushollissa oli suojaava mikro!


    • hauska viesti

      Tässä taas yksi nuori joka ei tiedä muinaisista ajoista mitään. Muistanpa naapurin mummon viime vuosisadan puolivälistä: oli umpihöperö vanhoilla päivillään, mutta ei todellakaan dementoitunut. Se taas johtui yksinkertaisesti siitä, että sitä sanaa ei meillä päin kukaan ollut edes kuullutkaan. Ei siihen aikaan ollut täällä maaseudulla lääkäreitä edes vaarallisempien tautien hoitoon riittävästi, saati sitten dementiahoitajia, neurologeja, geriatreja.

      Siinä talossa ei ollut edes sähköä, mutta olikohan syynä ollut se puhelin. Heillä nimittäin oli kylän ensimmäinen puhelin ....

      Onpa tälläkin vuosisadalla dementoitunut pahasti oma anoppini, joka suhtautui erittäin epäluuloisesti kaikkeen tekniikkaan, ei käyttänyt mikroaaltouunia, ei pistänyt vanhingossakaan suuhunsa margariinia vaan puhdasta voita, maksoi mitä maksoi. Mikähän siihen sitten mahtoi olla syynä? Voi olla, että jonkun verran perintötekijät vaikuttavat, koska hänen vanhemmistaan toinen tuli vanhana höperöksi, eli nykysuomeksi dementoitui, ja sekin tapahtui ennen mikroaaltojen keksimistä.

    • löytyy eräitä syitä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      143
      10446
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      2983
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2809
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2117
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1868
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1689
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1616
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1587
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. 82
      1378
    Aihe