Euromaster on

kallis

Euromasterilla on kallista tasapainoittaa renkaat
Palvelu/käytös tylyä.
Eli näin täällä helsingissä palvellaan

16

3889

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jepejejejejjejjejj

      Oulussa: Mulkut päälliköt,mukava ja osaava henkilökunta

    • trööt

      Niin, sain naulan renkaaseen. Menin Euromasterille, siihen itäkeskuksen viereen. Ensinnäkin myyjän käytös todella ala-arvoista. Avasivat kummin ja ei kuulemma pystynyt paikkaamaan. Juuri sattui olemaan 4 paketti tarjouksessa jotain halpisrengasta 700€/sarja alle laitettuna (noin 200€ yli normihintojen). Voi vehje, nappasin renkaan kyytiin ja menin Rengas Soppiin Herttoniemeen. Alusta pitäen palvelu todella ystävällistä ja lupasivat paikata renkaan. 16€ ottivat ja kestänyt on jo viikkoja. Että sellasta, uudet renkaat tulen hankkimaan Rengas Sopista. Euromaster ainakin minulla poikottiin todella epäasiallisen käytöksen ja pakkomyynnin perusteella.

    • Tirelle plussaa

      Kerro paljonko tasapainoitus maksoi. On vähän vaikeaa yhtyä kitinääsi, kun ei tiedä mistä summasta on kyse.

      Kävin Tikkurilan renkaassa (Tire) teettämässä rengastöitä ja yllätyin sen edullisuudesta. Kahdeksalta vanteelta otettiin renkaat pois ja neljä rengasta asennettiin vanteille. Niihin tuli uudet venttiilit ja tasapainoitus, ja hintaa työlle sekä tarvikkeille kertyi vain 70 euroa. Hintaan sisältyi kierrätysmaksut, ym. kulut. Neljä vanhaa vannettakin ottivat kierrätykseen. Ei tuota toimintaa voi kalliiksi sanoa.

      Henkilökunnan käytös oli hyvää ja jutustelu leppoisaa, kuten aina ennenkin.

    • Neromaster

      rengasliikkeessä olet töissä?

    • Neuromaster

      olen kerran ostanut renkaat, kerran paikauttanut, kerran pesettänyt tärisevät vanteet. Ei valittamista, näin täällä Tampereella.

    • älkäämenkö

      Euromaster punavuori, erittäin tylyä käytöstä ja nyrpeätä palvelua. En voi suositella kenellekkään. Ajakaa vaikka kauemmas pois ja saakaa palvelua, miten voi tuollaiset paikat pysyä enää avoinna. Taitaa suosio nousta hattuun kun on ainut rengasliike koko eira, hietalahti ja punavuori alueella....

      • GLS63

        Jos se paikka kuitenkin on suosittu, kuten kerrot, niin ei kai se palvelu nyt kovin huonoakaan voi olla?? Helsingin kokoisessa, kuitenkin pienehkössä kaupungissa jokainen varmasti viitsii ajaa asioimaan kauemmaksikin, jos palvelu ei läheisessä liikkeessä miellytä.

        En tosin itsekään ole tullut kyseisessä liikkeessä edes käyneeksi, mutta se ei johdu mitenkään palvelusta, josta minulla siis ei ole mitään kokemustakaan, vaan siitä, että olen vanhastaan tottunut asioimaan myös rengasasioissa merkkiliikkeissä, vaikka kauempana ovatkin.


    • katso peiliin dorka

      voihan kiesus, helpottiko kun kaivoit ikivanhan jutun.
      Sellaista palvelua saa millainen on asikas, suomennettuna: mulkku asiakas saa huonoa ja nyrpeää palvelua aina.

      • XC90T8

        Tarkoitatko todellakin aina?? Etkö tosiaan missään ole saanut MILLOINKAAN muuta kuin huonoa ja nyrpeää palvelua?!

        Tuntuu, että liioittelet ainakin vähän, kuten toisaalta melko varmasti nuo muutkin valittajat, mutta jos tosiaan on noin, kuten kerroit, niin eihän tuo todellakaan kuulosta kovin kivalta elämältä. Tosin oman logiikkasi mukaanhan oman käytöksen muuttamisen mukavaksi, kohteliaaksi ja ystävälliseksi, tai vähintään asialliseksi, pitäisi riittää korjaamaan tilanne, joten eikö kannattaisi edes yrittää sitä?


    • älkäämenkö

      helpottihan se. Saavatpahan arvoisensa palautteen ja muut tietävä olla menevättä. Niinhän kaikki naiivit ihmiset ajattelevat. Jospa asiakas on mukava, mutta henkilökunta paska ja epäystävällinen. Oleppas sinä DIY-mies hiljaa kun et varmaan ole käynyt. Onko edes autoa millä ajaa?

    • Sailun V8

      Itsehän käytän vain Euroshopper tuotteita jos ei k-plussalla ole mitään hyviä tarjouksia.

    • Mr Wanley

      Eikös Eurosport ole pitkään jo ollut ylikansallinen urheilulähetysten tarjooja näillä leveysasteilla?

    • k4p4

      Soitin euromasterille Kotkaan ohjauskulmien säätöön. Tunti olisi mennyt ja hinta 70e. Kyselin alkuviikosta aikaa. Tuli niin alentavaan sävyyn ja tuhahdellen vastauksia ajoista että en todellakaan autoa vienyt paikanpäälle.

      • Ohjauskulmien_säätö

        on sellainen homma jossa tunti ei aina edes riitä. Vittumaista ja muka kaiken tietävää asiakasta ei kukaan halua kuunnella. Hinta 70€ on lisäksi edullinen vaativasta työstä.


      • Anonyymi

        Myös kotkan euromasterilla käyttänyt auton kahdesti>ekan ja vikan. Työ kyllä tehtiin , mutta autossa kaupan päälle kunnon naarmut joita ei ollut sinne viedessä, vanha auto joten enpä vain jaksanut reklamoida, autoansa arvostavien kannattaa tutkia auto hyvin tarkkaan ennen/jälkeen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Myös kotkan euromasterilla käyttänyt auton kahdesti>ekan ja vikan. Työ kyllä tehtiin , mutta autossa kaupan päälle kunnon naarmut joita ei ollut sinne viedessä, vanha auto joten enpä vain jaksanut reklamoida, autoansa arvostavien kannattaa tutkia auto hyvin tarkkaan ennen/jälkeen.

        Ja niiden ohjauskulmiensäätö ja tarkistus ei onnistu siellä. Minulla oli takapyörässä camberia liikaa, eikä ole säätöä. Rauta kuulemma venyy vuosien saatossa..Vein merkkiliikkeeseen tarkistettavaksi uudelleen, jossa oli vasta kalibroitu laitteisto. Camberia oli toisessa takapyörässä, ei samassa missä Euromaster väitti ja sitä oli paljon vähemmän. Syy camberiin oli kuoleentumaan käynyt takajousi. Kävin reklamoimassa asiasta euromasterilla, asentaja ei ollut paikalla, vaikka mennessäni kyseinen asentaja ajoi trukilla pihalla. Vastaus kaikkeen oli osta ebaysta säädettävä tukivarsi. Että semmoinen Euromaster Kotka!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1782
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1449
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1252
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      121
      1226
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1140
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      74
      915
    7. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      240
      891
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      105
      862
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      99
      795
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      674
    Aihe