Tarkoitukseni oli päivittää versio 1.5.0.7 nykyiseen 2.0'aan.
Vahingossa klikkasin vaihtoehtoon vanhan version päivitys, ilmeisesti se on jokin 1.5.1.0. Heti sen alkaessa ladata huomasin virheen, vaan siinä on ainoastaan pläkki "keskeytä" (eli lähtee kuitenkin automaattisesti lataamaan heti selaimen uudellenkäynnistyksen yhteydessä), vaan ei peruutus / cancel mahdollisuutta.
Onko lataus mahdollista "canceloida" muulla tavoin, sillä en haluaisi tarpeettomasti ylimääräistä Mo-sälää kovolle,kun kuitenkin lataan 2-version?
Vahingossa klikkasin vaihtoehtoon vanhan version päivitys, ilmeisesti se on jokin 1.5.1.0. Heti sen alkaessa ladata huomasin virheen, vaan siinä on ainoastaan pläkki "keskeytä" (eli lähtee kuitenkin automaattisesti lataamaan heti selaimen uudellenkäynnistyksen yhteydessä), vaan ei peruutus / cancel mahdollisuutta.
Onko lataus mahdollista "canceloida" muulla tavoin, sillä en haluaisi tarpeettomasti ylimääräistä Mo-sälää kovolle,kun kuitenkin lataan 2-version?
Vastaukset 1
Vanhimmat
Asia kunnossa ja uusi versio asennettuna kaikkien edellisen version asetuksien siirtyessä hyvin uuteen.
Vaikuttaisi ettei päivityksiä latauksen alettua voi lopettaa, kun taasen uusien asennuksien kohdalla se on mahdollista.