Milloin häämatkalle?

Heips!

Kiinnostaisi tietää, milloin ihmiset lähtevät häämatkalle. Heti häiden jälkeen vai kuinka pitkän ajan kuluttua? Galluppia :)
Ilmoita


36 Vastausta

Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.


Oli ihanaa lähteä maanantaiaamuna häämatkalle lauantain häiden ja sunnuntain jälkipyykin jälkeen (oli yllättävän paljon järjesteltävää häiden jälkeenkin).

Oltiin fiiliksissä ja oli ihanaa olla rauhassa ihan kaksistaan kaiken stressin ja jännittämisen jälkeen (no, niin kaksistaan kuin miljoonakaupungissa voi olla...).

Pakatkaa matkalaukut jo ennen häitä, ettei tarvitse pyykätä ja pakata häiden jälkeisenä päivänä.
1 VASTAUS:
Me emme tosin lähteneet ulkomaille, vaan olimme vuokranneet mökin ma-pe. Oli ihanan rentouttava häiden hulinan jälkeen.
+Lisää kommentti
Eli meidät vihitään 17.11.2007 ja matka on varattu Egyptiin 24.1.-7.2.2008.

Siis noin kax kuukautta häiden jälkeen koittaa meidän ihka ensimmäinen yhteinen ulkomaanlomamatka :)
2 VASTAUSTA:
aika riskitouhua mennä ekan kerran matkoille vasta häitten jälkeen, siellä se eka eroriita sitten saa alkunsa
sorry
näin on kirjoitti:
aika riskitouhua mennä ekan kerran matkoille vasta häitten jälkeen, siellä se eka eroriita sitten saa alkunsa
sorry
seurustella ollenkaan, mennä kihloihin tai naimisiin jos noin ajatellaan!!!
+Lisää kommentti
jälkeen heti seuraavana su-aamupäivänä
Ilmoita
Lauantaina häät, sunnuntai iltana/yönä lähdetään häämatkalle.
1 VASTAUS:
terve -eetu hansen
+Lisää kommentti
No heti, ainakin seuraavana päivänä.

jos sinne lähtee kuukausien päästä, niin eihän se sitten enää ole mikään HÄÄMATKA. Se on ensimmäinen yhteinen ulkomaanmatka, kuten joku tuossa kirjoittikin.
Ilmoita
Moi kaikki häähumussa sekoavat. Meidän häämatkamme toteutui vasta 10 vuotta häistä. Syynä siihen oli alunperin se, että köyhinä opiskelijoina ei voinut ajatella matkustamista kotimakkaria kauemmaksi. Häämatka 10 vuoden kuluttua oli mukava vaihtoehto - tunsimme jo toistemme hyvät sekä huonot puolet. Nautimme kahden viikon matkastamme ilman lapsia - tosin loppulomamme kaipailimme juuri heidän meluaan ja läsnäoloaan...
1 VASTAUS:
Etusivun linkin mukaan täs pitää onnitella Aria, siis onnea!
+Lisää kommentti
Hyvää syntymäpäivää !
Ilmoita
Lauantaihäiden jälkeen vietimme hääyön hotellissa, sunnuntaina vietettiin kaupunkilomaa Helsingissä ja toisen hotellissa vietetyn yön jälkeen maanatainaamuna lähdimme maailmallle.
1 VASTAUS:
purkaa suurimmat paineet pois naimalla,ettei se häritse matkan tekoa koko aikaa.
+Lisää kommentti
heti töistä suoraan!
Ilmoita
mitä odottaa, Suvi ja Roope!
Ilmoita
minun ja mieheni häistä on kohta vuosi aikaa eikä vieläkään olla käyty hääamtkalla.Minun mielestä häämatkalle voi lähteä koska tuntuu parhaimmalta.Minä haaveilen häämatkasta syksyllä vielä kun ollaan kahestaan, ens vuonna on hiukan hankalaa lähtä hääamtkalle ku on pieni vauva.Onnea kaikille tämän kesän hääpareille!:)
1 VASTAUS:
häät 30.06 ja häämatkalle 10.07
+Lisää kommentti
Mentiin naimisiin heinäkuussa -06. Häiden jälkeen oltiin muutama päivä ihanalla huvilalla Tahkovuorella, siitä jatkettiin pariks yöks Ouluun. Oulussa meillä ihana poreammeellinen sviitti. Töiden puolesta emme päässeet aiemmin lähtemään pidemmälle reissulle. Maaliskuussa sitten lähdettiin viettämään oikein kunnon häämatkaa Lanzaroten saarelle=)
Ilmoita
me mennään kahden kuukauden päästä vihkimisestä
1 VASTAUS:
ennen häitä kaason kanssa...
+Lisää kommentti
Kyllä se vaan minun mielestäni on itsensä huijausta väittää häämatkaksi jotakin muuta matkaa kuin ihan heti häiden jälkeen (max. muutama päivä) tehtyä.

Voi olla työkiireitä, ei saada lomaa, on pieniä lapsia, jolloin ei päästäkään heti häiden jälkeen reissuun. Miksei silloin voisi myöntää, että okei, meillä jäi nyt häämatka tekemättä, sehän on vaan yksi "rituaali" muiden joukossa (eihän jokainen morsiankaan pukeudu valkoiseen, kaikilla ei ole hääjuhlaakaan, ym).

Miksi IHMEESSÄ täytyy väen väkisin väittää "häämatkaksi" seuraavaa matkaa, joka tehdään yhdessä sitten kun ehditään/pystytään, jos se tehdään vasta viikkojen, kuukausien tai jopa vuosien päästä häistä???

Ei kai kenellekään tulisi mieleen ripustaa "just married" -kylttiä kuukauden päästä auton takalasiin, kun hääjuhlissa ei autoa käytetty. Tai kutsua seuraavissa juhlissaan tarjoamiaan makeisia HÄÄkarkeiksi, kun niitä ei silloin häihin viitsitty/ehditty tehdä. Tai kuivattaa ja säilöä häistä puolen vuoden päästä ostettua kukkakimppua HÄÄkimppuna, koska häissä ei ollut kimppua tai se unohtui kuivattaa oikealla tavalla..

Ei nykyään luulisi tarvitsevan tuota "HÄÄ"-etuliitettä edes tekosyyksi tehdä kaukomatka tai muuten erilainen reissu, kun kaikkihan niitä nykyisin tekevät muutenkin.
Ilmoita
Häät lauantaina, matkalle maanantaina illalla. Sunnuntaina tavattiin vielä kavereita ja avattiin lahjoja. Maanantaina aamulla ehti hoitaa asioita. Ei tullut kiire, mutta ei ehditty vielä laskeutua häähumusta.

Matka milloin tahansa on ihana juttu, mutta ellei sitä tee pian häiden jälkeen, ei se tunnu häämatkalta. Vaan matkalta.
Ilmoita
Kannattaa säästää häämatkarahat hyödyllisempään käyttöön....viiden vuoden sisällä kuitenkin jo tappelette mukeista ja lusikoista
Realist.
Ilmoita
Oma häämatka on vasta edessäpäin, ja sen suhteen ei ole mitään päätetty. Mutta muutama vuosi sitten, kun oli bussilla matkalla lentokentälle, samassa bussissa oli hyvin riutuneen näköinen pariskunta, morsmaikulla vielä huntu päässä... simahtivat heti bussiin noustuaan ja kuski joutui potkimaan lentoasemalla pihalle. Kärsineen ja äkäisen oloisia molemmat, läheisyydestä ei puhettakaan.

Eli jos on kovin raskas hääpäivä, isot juhlat jne., niin matkalle lähtö samana iltana voi olla liikaa yhdelle päivälle...
Ilmoita
vajaa 2kk häiden jälkeen. Eli häät heinäkuun loppupuolella ja lähdetään syyskuun puolivälissä
Ilmoita
Saattaapa olla, että menet häämatkalle uuden poikaystäväsi kera! Valta-osa avioliitoista nimittäin päättyy parin ekan vuoden sisällä. Kuppaat äijältä toki puolet "teidän" omaisuudestanne.. Olet todennäköinen nykyisen miehesi ex-vaimo.
Ilmoita
Häämatka tehdään..siis tehtiin 21 vuotta häiden jälkeen.
Ilmoita
Kai sinä tarkoitat siis että kuinka pian avioeroa
hakemaan, no heti häiden jälkeen ja kovat elatusmaksut vaatimukset
Ilmoita
Yhden kerran naimisissa olleena ja eruttuakin päätelmäksi on jäänyt se häämatkalle pitää lähteä vajaan viikon sisään eli max 5-6 päivää häistä..tai viimestään viikon sisään..:)

kaks kuukautta jälkikäteen ei musta täytä häämatkan kriteerejä eli ei ole varsinainen HÄÄmatka..vaan pelkkä matka häiden jälkeen..
Ilmoita
Häämatkalle lähdetään etiketin mukaan 11 päivää vihkimisen jälkeen.
Koskaan ei saa lähteä siten, että sukulaiset etukäteen tietävät matkakohteen.
Matkasta on sen sijaan tiedotettava matkanjärjestäjälle tai matkatoimistolle, koska he haluavat antaa erikoispalveluja ja huomioida hääparia.
Ruusut hotellihuoeen pöydälle, shamppanjat, kaviaarit, erilaiset kylvyt ja hieronnat ovat tätäpäivää.
Onpa joissain Amerikan luxus hotelleissa tarjolla päivän matkoja erilaisiin eksoottisiin kohteisiin.
Eli, ei muuta kuin häämatkalle ohjeen mukaan ja luottokortit, passit yms. mukaan
Ilmoita
Paras ja totuuden mukaisin häämatka suuntautuu vallesmannin kautta.
Ilmoita
Juup...ollaan oltu naimisissa kohta 8 vuotta ja koko tämä aika on ollu yhtä häämatkaa.....eipä tässä olla erikoisuuksia kaipailtu....Lapset ja muu elämä täyttää....Josko sitte jollekki matkalle ku lapset lentää pesästä ja yhteistä taivalta on useampi kymmenen vuotta, että on ansainnu sen matkan !!!!!
2 VASTAUSTA:
Nämä heti matkaan lähteneet vaimot;kertokaa nyt ihmeessä minkalaisella passilla menitte kun sitä niin kovasti kysellään!?
Passilla kirjoitti:
Nämä heti matkaan lähteneet vaimot;kertokaa nyt ihmeessä minkalaisella passilla menitte kun sitä niin kovasti kysellään!?
...mutta vielä kerran... Lähdin vanhalla passilla, ei mitään ongelmaa missään. Tärkeintä on, että passissa on sama nimi kuin lipuissa. Kannattaa myös huomioida, että luottokortti on samalla nimellä kuin passi (olimme varanneet netistä parista kaupungista hotellit ja vaikka olimmekin jo maksaneet hotellin, täytyi luottokortin tiedot antaa vakuudeksi). Vaikka lähtisi pari viikkoakin häiden jälkeen matkalle, ei ole varmaa, että ehtii saada passin ja luottokortin uudella nimellä siihen mennessä.
+Lisää kommentti
Meillä vihkiminen ja juhla on lauantaina ja matkalle lähtö on keskiviikko aamuna. Matkalle lähtö päiviä oli joko sunnuntai aamuyö tai keskiviikko. Valittiin keskiviikko sillä monet suosittelivat ettei seuraavana päivänä kannata. Saa ainakin rauhassa viettää hääyön hotellissa ja syödä aamupalaa yms ja käydä kotona tutkia lahjat ja pakata matkaa varten rauhassa.
Minusta ihan kivaa että on sitten muutama päivä häiden jälkeen kotona ja sitten matkalle.

Kotiin varaan uudet lakanat sänkyyn, hyvää ruokaa jääkaappiin, kukkasia maljakkoon, lällykkä leffoja :) Olemme vasta muuttaneet uuteen kotiin niin ihanaa olla sieläkin!
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Milloin häämatkalle?

Heips!

Kiinnostaisi tietää, milloin ihmiset lähtevät häämatkalle. Heti häiden jälkeen vai kuinka pitkän ajan kuluttua? Galluppia :)

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta