hoitajille

tukea..

Hoitajat tarvii arvostusta ja tukea arvokkaalle ja uhrautuvaiselle hoitotyölle...mielestäni tämä tuki pitäisi olla rahallisen tuen sijaan HENKISTÄ tukea....palkankorotukset voitaisiin korvata vaikka sairaanhoitajille pyhitetyllä liputuspäivänä..

10

926

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • on erittäin

      Hyvä ehdotus ! Kannatetaan ! Ja tehostamista niin saadaan resurssit hyötykäyttöön kunnolla !

    • lapsille kauravelliä!

      Nooh. En ota kantaa siihen onko hoitajien palkka hyvä, huono vai hyvin huono. Mutta jos nyt oletetaan, että se on huono, kuten väitetään, niin liputuspäivälläkö ne neljä mukulaa ruokitaan?

      Työ on työ ja piste. Siitä pitää maksaa asianmukainen korvaus. Ei mitään pyhimykseksi nostattamisia tai olkapäälle taputteluja, vaan työtä vastaava palkka, oli se sitten enemmän, vähemmän tai just sen verran kuin se on.

    • Anonyymi

      Meillä keikkailee aivan ihana 74 v hoitaja, kunnioitan häntä suuresti, ihana Saara❤️

    • Anonyymi

      Aivan oikein. Palkka n. 3300e/ kk olisi riittänyt.. Ahneilla on pohjaton säkki. Raha ei riitä koskaan,jos holtittomasti käytetään. Pieneläkeläiset tarvitsisivat yli 1000e korotuksen. Lääkkeitä joutuu jättämään hankkimatta,jos syödäkin aikoo muusta puhumattakaan . Saisi omatunto herätä viimein poliitikoillakin,jotkasyövät parasta ja vaatteilla koreilevat mässäten tolkuttomasti,kun pientuloiset köyhät nälkää näkevät.

    • Anonyymi

      Potilaat kyllä tietävät miten hoitajien suuret palkankorotukset rahoitetaan pieniä eläkkeitä ym. verottamalla. Hävettääkö hoitajia ollenkaan?

    • Anonyymi

      Ei hävetä :) lähinnä naurattaa tämä ihmisten sylkykuppina oleminen.

    • Anonyymi

      Mitäs ne saa, jonkun 2,6k ilman lisiä, ja lisät päälle 3,2k, ja hoitajan peruspalkkaa ilman ikälisiä 2,2-2,3k (amis), ja lisät päälle. Lisät on iltaa, vkonloppua, ja sunnuntaityötä joka ei ole sen kummoisempi päivä, mutta palkka kai tulee tuplana. Yökköistä ollaan paljon luovuttu, luin, joka on pirun huono idea, vaikka tosin sairaanhoitaja voi itsekin päättää ottaakö yötä vai ei, mutta paikat hakee jopa yleensä 3-vuorotyöhän.
      Palkka on nytkin asiallinen, vaikka useamman satasen alle Ruotsin, ja Norja, Tanska voivat tarjota motiivia kielen opimiseen, josta sitten pääsee luvattuun maahan.
      Perupalkka 2,6k -> 2,9k kattaa alipalkkauksen Ruotsin mitassa, jonka pois puhumiseen tarvitaan melkoinen epeli, kun muilla aloilla Ruotsissa on keskimäärin samat palkat kuin Suomessa.

    • Anonyymi

      Lääkäritkin voisivat tehdä töitä pelkällä liputuspäivä-palkalla!

    • Anonyymi

      Hoitajan palkka on keskimäärin 3500 euroa kuussa. Ei hoitajat ole ollenkaan huonosti palkattuja.

    • Anonyymi

      Ongelmana ei ole hoitajien palkkaus, vaan henkilöstö vajeesta johtuva jatkuva YLITÖIHIN pakottaminen. Moni hoitaja tekisi työtä ihan mielellään niillä palkoilla, mitä jo oli ennen työtaisteluja, jos 8-10 tunnin työvuoron jälkeen pääsisi normaalisti kotiin. Mutta kun ei pääse. Työvuorot ovat sellaisia 16-24 tunnin mittaisia. Ei sellaista "tappotahtia" jaksa kukaan. Ne vaihtavat alaa, ketkä vain suinkin pystyvät. Moni on vaihtanut alalle, missä on pienempi palkka, mutta työajoista pidetään kiinni, eikä ylitöihin pakoteta. Toki palkankorotuksilla yritetään houkutella uusia ihmisiä alalle, mutta en usko että sekään paljon auttaa. Ihmisillä on muutakin elämää, kun työ. Ei sille "uhrata" koko elämää. Palkan pitäisi olla silloin HUOMATTAVAN suuri, että ihminen suostuisi luopumaan vapaa-ajastaan työn takia. Eikä kukaan maksa ikinä hoitajille sellaisia summia. Nyt tarkoitan esim. summia, mitä saavat vaikka lääkärit. Monet lääkärit tekevät paljon ylitöitä, mutta palkkauskin on sen mukainen, että "uhraus" kannattaa. Eipä näytä hyvältä Suomen hoitoalan tulevaisuus.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1960
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1529
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      139
      1373
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1308
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1230
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      271
      1039
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      982
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      110
      947
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      116
      933
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      48
      771
    Aihe