Kaksin 3v-lapsen kanssa Bulgariaan(Tsarevo)

äiti+poika

Hei, onko kenelläkään kokemusta Bulgarian Tsarevon Blue Village Serenety Bay-hotellista ja Tsarevosta? Entä kokemusta ainoana aikuisena 3-vuotiaan kanssa matkustamisesta? Olemme tod.näk. lähdössä elokuussa Finnmatkojen matkassa, mutta vielä vähän mietin uskallanko lähteä. Matka on houkuttelevan oloinen ja halpa! Onko turvallinen kohde? Mitkä ovat potentiaaliset riskit ko. kohteessa? ko.hotelli on 4 tähden ja lapsiperheille tehty, mutta onko jotakin neg. kerrottavaa siitä? Siellä rakennetaan paljon. Häiritseekö rakentamisen ääni esim. päiväunia tai uima-altaalla oleskelua? Onko palstalla muita yksin lapsen kanssa sinne meneviä/siellä käyneitä? Olisi kiva kuulla teistä!

5

2123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei tajua

      eroa on kysyä että olen matkustamassa Bulgariaan, Kanarialle jne ja ikä on 1 v, 2 v, 3 v, 4 v, jne ...onko siinä hemmetine ero aminne menee ja kenen kanssa. Ja mitä täällä olen lukenut niin onnistuu vaikka 1 kk:n vauvan kanssa Phukettiin, kovaa on meno nykyään.

    • matkakuumeinen

      Täällä myös yksi äiti ja poika suunnittelevat matkaa bulgariaan syyskuussa, mutta minä en uskaltaisi lähtä pojan kanssa kahdestaan. Syynä sekin että ei olla koskaan oltu ulkomailla. Minulla poika myös 3v. :) Mitä minä olen selaillut matkakohteita, niin bulgariassa albena taitaa olla lapsille hyvä paikka, tässä netistä lainattua:

      "Lapset rakastavat Albenan pitkää hiekkarantaa ja loivasti syvenevää rantavettä.Vanhemmat nauttivat monipuolisista palveluista, jotka hemmottelevat vierailijoita monin tavoin. Ja mikä parasta, Bulgarian hintataso pitää lomabudjetin aisoissa.

      Albenan leveä, kultainen hiekkaranta tuntuu jatkuvan loputtomiin. Täällä ranta syvenee loivasti, joten perheen pienemmätkin pääsevät
      nauttimaan iloisista vesileikeistä. Rauhallisen lomakylän ilmapiiri, ruokapaikkojen ja palvelujen läheisyys sekä Tjäreborgin perheille suunnitellut hotellit tekevät lomastasi huolettoman ja helpon."

      Minun serkun perhe oli viime vuonna elokuussa bulgarian primorskolla (oli ollut silloin tosi kuuma)mutta kovasti ovat sitä paikkaa kehuneet ja tykkäsivät olla. Itse tässä olenkin miettinyt että kumpaan sitten lähtis... albena vai primorsko... onko näistä kohteista kellään kokemuksia? Ja miten syyskuu, vieläkö siellä tarkenee silloin rannalla löhöillä?:) Syyskuun ihan alusta ollaan menossa ja jos nyt sinne mennään.

    • äiti ja tyttö 3.vee

      Ollaan lähdössä kolmevuotiaan tytön kanssa äkkilähdöllä (ei siis vielä varattu matkaa) kesäkuun lopussa Bulgariaan. Olen ajatellut Sunny Beachia, koska haluamme nimenomaan uimaan ja rannalle, viettää yhdessä aikaa ja nauttia olosta :)

      Ei kai yksin lapsen kanssa matkustamisessa kovinkaan paljon eroa ole perheen voimin matkustamiseen, ainakaan minun mielestäni.

      Riskejähän on joka paikassa, jopa omassa kotipihassa, lähikaupassa käynnissä, työmatkoilla...se on aika paljon itsestä kiinni kuinka asioihin suhtautuu! Itselläni on tosi vilkas lapsi ja tiedän, että silmät on oltava selässäkin, mutta aion nauttia lomasta lapsen ehdoilla tällä kertaa.

      Uskoisin, että Bulgariassa rakennetaan edelleenkin tai kunnostetaan vanhempia kohteita ja sehän on selvää, että melua tulee, mutta onko muuta paikkaa kuin oma koti jossa lapsesi voisi nukkua päiväunensa aivan täydessä hiljaisuudessa. Lapsi kyllä nukkuu kun on väsynyt vaikka niitä rakennusääniä kuuluisikin ja jos ei nuku niin nukkuu sitten seuraavana aamuna pidempään :)

      Voin laittaa kokemuksiani lisää heinäkuun ensimmäisellä viikolla sillä silloin voin jo kertoa kokemuksesta ;)

    • nasu ja 3v tyttö

      itse lähden tytön kanssa syyskuussa kreikkaan
      joka puolella niitä riskejä tosissaan kyllä on!

      ja onhan se lapselle melkonen elämys päästä

      itse menen kreikkaan koska siellä saa olla lapsen kanssa rauhassa *ei olla heti hypistelemässä* ja siellä ollaan erittäin lapsi rakkaita *en tarkoita etteikö muualla oltaisi*

      • Nti86

        Mekin haaveillaan 3-vuotiaan tyttäreni kanssa lomamatkasta. Meidän piti ensin lähteä ystävän luokse Tanskaan, mutta se peruuntui joten nyt katselen jotain lämmintä ja halpaa maata. Tyttö odottaa jo kovasti junaa ja lentokonetta vaikka ollaan lähdössä vasta syksyllä/talvella :) Passi pitäisi hankkia tytölle tässä lähiviikoilla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 185
      2068
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1972
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      151
      1588
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1334
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1217
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      11
      1184
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1137
    Aihe