Älypää

demopeleistä

* demopelit olisivat samanlaisia kuin oikealla rahalla pelatessa. Ei todellakaan pidä paikkaansa.
Varsin hyvä esimerkki on oikean ja demon välillä tuplaus tilanteet, jossa demolla etenee silmiinpistävän mukavasti loppuun saakka. Ei sitten onnistu rahalla laisin. Viimeistään kolmannella yrittämällä menee paffilla niinkuin ray:lla pieleen, koska koneet ja netti pelit ovat säädetyt niin.

* Ray;n koneet olisivat mukamas satunnaisia. Ei pidä sitten laisinkaan paikkaansa. Ray:n koneilla ei ole mitään tekemistä todellisen satunnaisuuden kanssa , sillä tavalla kuin me sen ymmärrämme. Voidaan tulkita satunnaiseksi siten että esim. kruunat ja klaavat tulevat pitkässä juoksussa yhtä monta kertaa melkein ( kuuvalo pois ) , mutta kyllä koneet päättää pelaajan tappioksi missä järjestyksessä ne tulevat , ja se taas riippuu kumpaa nappia kruunaa vaiko klaavaa pelaaja ( uhri ) painaa kone valitsee useimmiten viimeistään kolmannella yrittämällä talolle edukkaan kortin.

* Ja tästä johtuen koneiden voiton jako perustuu puhtaasti siihen paljonko sinne on tunkettu rahaa.
Koneista voi saada voittoja kun ensin tunkee muutaman satasen sisään. Voitot tulevat aivan suhtessa paljonko häviät. Häviä paljon voit saada voittoja.

* Kun tuplailet paljon pieleen antaa kone valmiita pelejä normaalia enemmän- eli kompensoi hävittyjä tuplauksia. Ei satunnaisuudessa sellainen ole mahdollista. jos RAY jotain muuta väittää se on aivan ymmärrettävää koska kuka konetta vastaan haluaisi pelata.

* automaattirulettikin on sillä tavalla satunnainen että kaikki numerot tulevat pitkässä juoksussa juu varmaan yhtä monta kertaa , mutta peli valitsee edukseen missä järjestyksessä ja riippuen tietenkin pelaajan sen hetkisestä panostuksesta. Eli ei voi olla mitenkään satunnainen.

* ihmettelen tiettyjä tahoja jotka rummuttavat koneiden satunnaisuuden puolesta, se äärimmäisen ärsyttävää viljellä tuollaista skeidaa. Joku hölmö voi vielä uskoakin. Kokeilkaa tuolla nostalgia pelit osastolla ja huomaatte mitkä ovat oikeasti olleet satunnaisia. Oikeasti satunnaisesta pelistä voi jopa voittaa ja jäädä voitolle.

* Lisäksi on annettu tuplauksesta äärimmäisen vaikea kuva esim saada kolme - neljää kertaa oikein arvaus- kokeilkaa muulla kuin >RAY koneilla - kyllä onnistuu. Muttei RAY koneilla.
En väitä että koneista voittaa- mutta olen vastaan niitä tahoja jotka väittävät koneita satunnaisiksi. Ja on turha alkaa jankata sitä ettei koneista voi voittaa pitkällä juoksulla- ei tietenkään, väitänkin vain etteivät ole satunnaisia....




terveisin
25 v pelannut

2

1110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Riippuvuus on juuri tälläistä, että ei uskota pelin satunnaisuuteen kirveelläkään.

      Ei edes www.pelaamo.fi oik alakulma faktaa peleistä.

      Pieni vinkki riippuvuuteen jos olet hävinnyt ÄLÄ YRITÄ VOITTAA HÄVIÄMÄSI RAHOJA TAKAISIN.

      Pelit ovat satunnasia ja vievät rahasi pitkälläaikavälillä vaikka koneeseen olisi tungettu 5000€ se saattaa viedä edelleen koska voitot ovat pienempiä mikä niiden todenäköisyys on.

      Eli pelit ovat satunnaisia, mutta voitot ovat laskettu niin, että niistä ei pitkällä aikaväillä voi jäädä voitolle.

      Eli voitot ovat liian pieniä.

    • yhteen lauseeseen

      "Oikeasti satunnaisesta pelistä voi jopa voittaa ja jäädä voitolle."

      Heh. Yksittäinen pelaaja voi jäädä voitolle mistä pelistä hyvänsä. Massat eivät.

      Työkaverin mies raksi lotossa puoli miljoonaa; entinen naapuri arvalla 10 000 mk; koulukaveri pelasi kerran markan ja voitti kympin (eipä koskenut sen jälkeen koneisiin).

      Jos sinä taas olet tahkonnut surkealla palautuksella varustettuja automaatteja niiden koko olemassaoloiän, kuvitteletko oikeasti, että tappioidesi syy on pelinjärjestäjässä?

      Mitä enemmän kierroksia pelaat, sitä enemmän häviät; se on pelaamisen laki! Luuletko vakavissasi, että voitot asetettaisiin niin korkeiksi, että pelaajan palautusprosentti ylittäisi sata? Kuinka idiootteina oikein mahdat pitää pelinjärjestäjiä. Myisitkö sinä omassa firmassasi tavaraa asiakkaille ilmaiseksi?

      Jos oikeasti pelaat noin huonoja pelejä, niin aiotko kenties taistella tuulimyllyjä vastaan vielä toiset 25 vuotta, vai mikä päässäsi mättää?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      203
      4872
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      281
      2997
    3. 134
      1777
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      225
      1592
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1431
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1206
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1154
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1139
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1107
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      77
      1092
    Aihe