kultainennoutaja/labradorinnoutaja-mix

ops

Mitä mieltä olette kultaisennoutajan ja labradorinnoutajan sekoituksesta? Semmoisen ottamista tässä mietin...Mielipiteitä/tietoa,kiitos!

24

4561

  Vastaukset

  • miksi sekarotuisia on tehty just näistä vanhemmista? vahingossa, tahallaan? Vain siksi että ne on niin söpöjä? Luonteet, terveys?

   Jos ajatellaan ja toivotaan että nuo ovat rotumääritelmän mukaisia luonteeltaan niin voit saada siitä mukavan kaverin, joka tekee makkaranpalan eteen mitä vaan, vaatii liikuntaa ja aktiviteetteja, PALJON KOULUTUSTA, tykkää uimisesta ja pyörii kuralammikoissa.

   Minulla itselläni noutaja mix ja on kyllä maailman hyväntahtoisin ja leppoisin koira. Mutta ilman jatkuvaa koulutusta siitä saisi äkkiä kulmakunnan kauhun.

   • koira on 1,5vuotias..ajan puutteen vuoksi antavat/myyvät pois. ollut lapsiperheessä,ja tosi kiltin oloinen koira. perusjutut on koiralle opetettu.ja tarkoitus olisi kouluttaa lisää. tulee myös toimeen toisten koirien kanssa. eli ei vaikuta miltään kulmakunnan kauhulta!


   • ops kirjoitti:

    koira on 1,5vuotias..ajan puutteen vuoksi antavat/myyvät pois. ollut lapsiperheessä,ja tosi kiltin oloinen koira. perusjutut on koiralle opetettu.ja tarkoitus olisi kouluttaa lisää. tulee myös toimeen toisten koirien kanssa. eli ei vaikuta miltään kulmakunnan kauhulta!

    oli tälläinen koiran pentu joka sairasti koko ajan mutta muuten oli oikein ihana koira ei järsinyt mitään eikä tehny pahojaa mutta lenkkiä tarvitsi paljon ja kyllä kaikki kuralammikot kierrettiin ihmettelin aluksi kuinka olen saanut noin rauhallisen koiranpennun ja että käskytkin alkoi olla hallinnassa kunnes eläilääkäri otti verikokeita ja totesi et koiralla on munuaisten vajaa toiminta ja pentu ei ehkä vanhaksi elä tästä puhelusta meni viikko kun koirani tuli niin kipeäksi että jouduin käydä eläinlääkärillä ja piikittää koiran pois.... harmi sillä sen puolivuotta minkä se meillä oli oli se maailman uskollisin otus ja olisin niin halunnut nähdä minkälaiseksi se olisi muokkautunut aikuisena mutta en saanut siihen mahdollisuutta.mutta luulempa et jos oot ottamas tollasen koiran ja sul on vähäkin aikeita kouluttaa sitä ja palio aikaa viettää sen kans saat siitä maailman uskollisimman ystävän.onnea teille jos päädyt ottamaan koiran


   • Labrasorinnoutajat ja kultaisetnoutajat ovat kyllä todella helppo-oppisia,
    miksi niitä muuten käytettäisiin sokeiden apuna?
    Kyllähän se koulutusta tarvii muttei ole sellainen kuin esim. rotikka.


  • ne ovat rauhallisia ja erittäin lapsirakkaita

   muuten jos löydät pentu ilmoituksi sellasista koirisa niin voitko ilmoitella minulle siitä..
   meilää on jo sen rotuinen mutta haluamme toisen...

   • eilen haimme 1,5vuotiaan sekoituksen kotiin..energiaa tällä pojalla tuntuu vielä riittävän! mutta kaikenkaikkiaan mukavan oloinen koiruli! lasten kanssa tulee tosi hyvin toimeen!minkäs ikäinen teidän koira on? t:alkuperäinen..


   • Nimetön kirjoitti:

    eilen haimme 1,5vuotiaan sekoituksen kotiin..energiaa tällä pojalla tuntuu vielä riittävän! mutta kaikenkaikkiaan mukavan oloinen koiruli! lasten kanssa tulee tosi hyvin toimeen!minkäs ikäinen teidän koira on? t:alkuperäinen..

    se on n. 10.5 v ja hyvin rauhallinen
    sanotaan vaikka näin et se ymmärtää heti katseesta ja on kuin ihmisen mieli
    se saa juoksennella vapaasti eikä lähde minnekkään koti pihasta.

    siis aivan täydellinen koira siksi mekin haluamme toisen saman laise mutta mustin kaltaisia koiria ei ole todellakaan missään


   • Nimetön kirjoitti:

    eilen haimme 1,5vuotiaan sekoituksen kotiin..energiaa tällä pojalla tuntuu vielä riittävän! mutta kaikenkaikkiaan mukavan oloinen koiruli! lasten kanssa tulee tosi hyvin toimeen!minkäs ikäinen teidän koira on? t:alkuperäinen..

    no... meidän musti on kylläkin tyttö ja ehkä siksi rauhallinen tai kun se teidän koira on tullu jus uuteen kotiin ja siks rauhaton


  • Omistin sellaisen 14 v 4kk. Terve kuin mikä loppuun saakka, hampaatkin täysin virheetömät ja ehjät vaikka ikää jo olikin. Vanhuuden sairaus oli nivelrikko jonka vuoksi eläinlääkäri tuli sitten kotiimme hoitamaan rauhallisen lopun ilman että koiramme siitä tarvitsi stressaantua. Ihana luonne, ei haukkunut lintuja eikä oravia eikä paljon muutakaan, lyhyt VOF kun joku soitti ovikelloa. Asun maaseudulla joten ulkoilumahdollisuudet kesät talvet aivan mahtavat, koirani sai nauttia uimisesta jota se rakasti ja talvisin se oli mukana hiihtolenkeillä. Koskaan yksin kotona ollessaan se ei tuhonnut mitään kodin tavaraa, ei edes pentuna ollessaan. Tuosta ajasta on nyt kulunut 3 v. En ole ottanut uutta koiraa koska olen matkustellut enkä halua jättää koiraa Kenneliin koska olen käynyt tutustustumassa niihin aikoinaan ja koirat vaikuttavat niin onnettomilta odotellessaan isäntäänsä niitä hakemaan. Nyt sitten olen alkanut miettimään samanlaisen hankintaa, mutta mistä sellaisen löytäisin. Sain sen aikoinaan puoleen hintaan vaikka ulkonäkö oli täysin labbiksen, eläinlääkärikään ei nähnyt eroa verrattuna puhtaaseen rotuun. Uskon myös siihen että geenit olivat terveet kun ei ollut jalostettu.

  • Itselläni on reilu parivuotias lapukan ja kultiksen sekoitus, ja on maailman kiltein ja uskollisin koira. Sydän on puhdasta kultaa. Energiaa riittää kyllä aika vallattomasti, mutta saa kyllä loistavan lenkkiseuralaisen. Rakastaa kaikkia ja kaikkea, koiria, hevosia, ihmisiä, lapsia. :) uiminen on parasta! menee välillä uimaan vain hakeakseen lumpeenlehden. On kyllä aivan ykköstapaus, ei pelkää mitään. Mutta osaa varoa silti asioita mitä pitääkin varoa :) Suosittelen lämpimästi!

   • Onko koiranne narttu vai uros?
    (Onko ajatuksessanne teettää pentuja..?) =0)


   • Sesse0 kirjoitti:

    Onko koiranne narttu vai uros?
    (Onko ajatuksessanne teettää pentuja..?) =0)

    oliks toi sun kysymys tolle kullab nimimerkille.
    siinähä lukee että kultsu-UROS ja varmaankintarjoo sitä sun nartulles pentuje isäks.
    kop, kop, koo-op,


  • Ei, vaan nimimerkille "jaaja".

  • Mun tutulla oli joskus lapukan ja kultsin risteytys uros.Se oli upea musta,vilkas mutta tottelevainen,oikea unelmakoira.Se todella halusi palvella omistajiaan eikä koskaan tehnyt. pahaa kenellekään.Kunnes sitten perheen pieni tyttö joka aina kiusasi koiraa,vei koiralta sen oman peiton jolloin koira näykkäisi lasta.Omistajat aikoivat viedä koiran piikille vaikka syy ei ollut koiran,tyttö kiusasi sitä aina ja vanhemmat eivät jaksaneet siitä huolehtia,eivät yleensä käyneet sen kanssa lenkilläkään.Niin meinasi päättyä upean koiran tarina mutta viime hetkellä äitini sai hommattu sille uuden kodin.Siellä se on kuulemma voinut hyvin eikä osoita mitään merkkejä agressiivisuudesta,ei sillä ole enää syytä.Se on kyllä yksi upeimmista koirista mitä olen tavannut.

  • Etsinnässä 3v narttu labradori-kultainennoutaja sekoitukselle uros astuttajaa. Samaa rotua mieluiten

   • Löysitkö urosta? Olisin kiinnostunut ostamaan tuollaisen pennun.


   • labkultmix kirjoitti:

    Löysitkö urosta? Olisin kiinnostunut ostamaan tuollaisen pennun.

    En vielä.


   • ssws kirjoitti:

    En vielä.

    nehän käyttää opaskoirina myös kyseistä sekoitusta.


   • labkultmix kirjoitti:

    Löysitkö urosta? Olisin kiinnostunut ostamaan tuollaisen pennun.

    Nyt on tulossa pentu ja


   • Moi! Etsimme labbiksen ja kultaisen noutajan sekoitusta. Tietääkö kukaan, onko kyseisiä pentuja tulossa lähiaikoina..?


  • mekin etsimme kyseistä sekoitusta perheeseemme uudeksi jäseneksi. harmi kun kukaan ei tällä hetkellä ole myymässä pentuja/nuorta urosta.

   • Meillä on kaksi x-rotuista tyttöä; labnou/sip.husky 6kk ja husky/pohjis 2v. Ihania otuksia, joilla energiaa riittää. Oon miettinyt seuraavaksi koiraksi just labbis/kultsu mixiä, mut haluan et vanhemmat on pevisan mukaan tutkittu, sairasta pentua en halua ees vahingossa. Pennuttaako joku kyseisiä koiria siis ihan ajatuksen kanssa? Ku mitää "vahinko" pentua en suostu ostamaan.


   • Alaskanhusky tytöt kirjoitti:

    Meillä on kaksi x-rotuista tyttöä; labnou/sip.husky 6kk ja husky/pohjis 2v. Ihania otuksia, joilla energiaa riittää. Oon miettinyt seuraavaksi koiraksi just labbis/kultsu mixiä, mut haluan et vanhemmat on pevisan mukaan tutkittu, sairasta pentua en halua ees vahingossa. Pennuttaako joku kyseisiä koiria siis ihan ajatuksen kanssa? Ku mitää "vahinko" pentua en suostu ostamaan.

    Jos vanhemmat on PEVISA-tarkittuja ja terveiksi todettuja, mikset voi vain ottaa puhdasta kultaista tai labukkaa? Ô.o rodut sen verran toistensa kaltaisia kuitenkin, ja yleisiäkin vielä, pitäisi olla varaa valita itseä miellyttävä kasvattaja ja yhdistelmä.


  • Vanha ketju jo, mutta täältäkin löytyy yksi tuollainen mix! Älyttömän mukava koira, tosi oppivainen ja tulee hyvin toimeen vieraiden ihmisten ja eläinten kanssa (tietysti koulutuksellakin on osansa aina). On myös juuri sopivan alistuvainen muita koiria kohtaan, eli tappeluilta välttyy jos toinen koira nyt ei ihan ehdoin tahdoin hyöki päälle, riippuu tietysti yksilöstäkin. Tällä hetkellä 3v ja tuntuu että nyt vasta tullut aikuiseksi, aikuisen kokoinenhan se oli jo reippaasti ennen 1v ikää mutta mieleltään vielä ihn pentu. Pentuna hampaitten käyttlä oli enemmän kun millään tapaamallani pennulla ja pitkään sen kanssa painittiinkin.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onnea Sofia! Stefan jätti Eiran asunnon vuokrat maksamatta!

   Stefanilta karhuttiin yli 33 000 e vuokrasaatavia Helsingin käräjäoikeudessa, kertovat mediat. Tämä on julkista tietoa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   396
   12034
  2. Pääministeri Sanna Marinin menehtyneen Lauri-isän

   rankka elämä - avautui ongelmistaan viimeiseksi jääneessä haastattelussaan: "Olin minä ihan hyväkin isä, kun Sanna oli pikkuinen" https://www.seiska.f
   Maailman menoa
   128
   5936
  3. MARTINA,anna jo Sofian olla rauhassa!

   Martina jätä jo Sofia rauhaan.Stefan ja Sofia ovat yhdessä ja koita jo hyväksyä se!On lapsellista olla mustasukkainen Sofialle.Stefan ei tule jättämä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   266
   5161
  4. Arvokas pylly-haaste??!!

   Sano ei slutshamingille! Somessa kampanjoidaan pyllykuvilla kehorauhan puolesta Jokaisen tulisi voida nauttia kesästä juuri sellaisissa uima-asuissa
   Maailman menoa
   164
   3679