Nikun katoamisen

Mysteeri !!

19-vuotias nuorimies lähtee 4 kavrinsa kanssa ruotsinristeilylle pitämään hauskaa. Ilta sujui suunnitelmien mukaan ja baarissa tunnelma oli katossa. Illan aikana seurue hajoaa vähitellen ja Niku erkaantuu muusta porukasta. Aamun valjetessa häntä ei löydy hytistä eikä koko laivasta! "Ratkaisematon" katoaminen on aina mysteeri.. Mutta luulisin, että tämä voisi olla Nikun katoamisen teoria: Se ja sen kaverit olivat humalassa, hurvittelun jälkeen kavereiden tiet erkanivat.. Niku lähti yksin, humalassa laivan kannelle. Hän kurkotti, ja.. putosi hyiseen mereen... :( (En usko että hän olisi tehnyt sen tahallaan, eli itsemurhan, koska tietääkseni hänellä ei ollut velkoja esim. huumeista tai muuta henk.kohtaista syytä tämän tekoon)
Ja epätoivoissaan yritti uida pysyäkseen pinnalla, mutta liian myöhäistä.. Laivan isot ja tehokkaat potkurit olivat todennäköisesti imaissut miehen mukaansa.. Ja tiedätte varmaan, mitä hänestä olisi sen jälkeen enää jäljelle jäänyt!! :'( (Muuten hänen ruumiinsa olisi varmaan myöhemmin löytynyt merestä..?)
Tosi traaginen kohtalo, mutta tämä teoria on yhteensopiva tämän katoamistapauksen kanssa.
En halua satuttaa Nikun läheisiä, omaisia, ystäviä, enkä ketään herkkää tämän viestin lukijaa...!!!!!!
"Kesäterveisin: Matkustaja-90"

18

5563

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Winde

      oletko koskaan katsonut laivan kaiteita, ne ovat aika korkeat, ja varsinkin, kun Niku oli n. 165 cm pitkä, en jaksa uskoa, että voisi vahingossa pudota. Ja mikä osuus oli näillä kahdella aasiaislaissyntyisellä naisella joiden seurassa hänet viimeksi nähtiin... ja miksei näitä naisia ole koskaan pystytty tavoittamaan. Poliisi sanoo, ettei mitkään nimet matkustajaluettolossa vastaa näihin naisiin, eivätkä he ole ilmottautuneet poliisille, vaikka näin pyydettiin Aftonbladetin kuvallisella ilmoituksella. Tosin sekin oli vain kerran, niin voihan se lehti livahtaa ohi näkemättä.
      Joten nämä seikat huomioonottaen, en pysty päättelemään noin yksinkertaisesti, että mitä olisi tapahtunut, vaan aina on tilaa jossittelulle...

      • rahat ja

        heivata uhrin sen jälkeen mereen. Laivalla ollessa ei kannata a) olla humalassa b) näytellä rahojaan c) kuljeskella yksin puolenyön jälkeen ja mahdollisimman vähän muulloinkaan.


    • ensihoitaja.

      Mereen kadonneet eivät nouse pintaan.

      "(Muuten hänen ruumiinsa olisi varmaan myöhemmin löytynyt merestä..?)" Järviin hukkuneet usein löytyvätkin, kun ruumis mätänemisen edetessä nousee pintaan, mikäli on alle 20 metrin syvyydessä. Tätä syvemmältä ruumis ei vedenpaineen vuoksi nouse enää ollenkaan. koskaan.

      • tyttö vaan..

        Mun serkun kaveri seurusteli Nikun kanssa ja mä olen saanut sen käsityksen että Niku löydettiin kuolleena jostain rannikolta..?


      • tyst
        tyttö vaan.. kirjoitti:

        Mun serkun kaveri seurusteli Nikun kanssa ja mä olen saanut sen käsityksen että Niku löydettiin kuolleena jostain rannikolta..?

        Ei todellakaan ole Nikua löytynyt. Tää on taas näitä kummin kaiman kaverin "mä tiedän"-juttuja.


      • paikkaansa tuo sanomasi

        löytyipähän Oulustakin mereen kadonnut yli 3 kk:n jälkeen ja satama-altaasta ja kuvitellun hukkumispaikan luo oli matkaa yli 13 km!!
        Tietoa ei ole mihin katosi ja miksi löytyi sieltä!
        Ei poliisit ole selvittänyt sitä, vaikka muka tutkivat henkilön kadottua, liekö edes tutkittu, vain oikeuslääketieteellinen tutkimus sanoi kuolinsyyksi hukkumisen!
        Ja siihen oli suvun tyytyminen!


    • välttämättä vaadita

      velkoja, huumeita tai muita henk.koht. syitä. Se vaan on ihmeellistä mitä pään sisällä voi liikkua yön hiljaisina hetkinä (varsinkin jos on vähänkään ottanut alkoholia). Osa itsemurhaa suunnittelevista saattaa oirehtia etukäteen (olla masentunut, itkuinen, harjoitella viiltoja), mutta osa näistä tapauksista tulee "kuin salama kirkkaalta taivaalta". Henkilöllä voi vaikuttaa olevan kaikki kunnossa kunnes naks, ja se on menoa.

      Tällä viestillä en nyt mitenkään vihjaa Nikuun tai keneenkään muuhunkaan.

    • ToniSV

      Tuohon potkuri-teoriaan en yhdy kun asioista joutunut ottamaan selvää vastaavan tapauksen johdosta. Asia on selvitetty laivoja suunnittelevalta ihmiseltä eli ei ole mikään musta tuntuu juttu. Laivan potkurit eivät ime vettä vaan työntää sitä pois päin laivasta jolloin tulee pyörteet laivan perään saaden sen näyttämään melkoiselta sekasotkulta josta voi kuvitella sen imevänkin. Sekin on poissuljettu, että toinen laiva tulisi ja ajaisi yli jolloin joutuisi potkureihin. Ainoastaan sellaisessa tapauksessa, että ruumis kulkeutuisi pitkin laivan keskilinjan alta potkureihin olisi se mahdollista mutta tälläinenkin on melkein yhtä todennäköistä kuin lottovoitto. Pienveneet onkin jo sitten eri juttu koska niiden syväys ei ole kuin korkeintaan muutamia metrejä jossa potkuri ja köli ovat.
      Tuon kaide hommankin tyrmään koska ne todella ovat korkeat siis tuon vahingossa horjatamisen. Tahallaan yli meneminen sitten toinen juttu mutta voi tässä tapauksessa sanoa mahdottomaksi. Niin kuin eräässä toisessakin katoamisessa. Toivottavasti asiaan joskus saadaan vastaus niille tuhansille kysymyksille joihin ei ole vastausta tullut ja ainostaan yksi vastaus. Itse joutunut niitä kysymyksiä miettimään joka päivä johon ei vastausta ole vielä tullut mutta toivottavasti tulee. ps. Tsemppiä kaikille niille jotka joutuu niitä kysymyksiä miettimään ilman yhtään vastausta.

    • ..............

      baarissa oliko kahden aasialaiselta näyttävän naisen kanssa jonka kanssa ystävien mukaan kommunikoi ruotsiksi.
      Luin lehdestä ettei poliisi pidä sitä mahdottomana asiana että yksinkertaisesti vain astui Tukholmassa ulos laivasta ja häipyi Ruotsiin uutta elämää etsimään ehkä näiden tyttöjen kanssa?

      Ruumiit ovat vähän sillaisia juttuja että jos keuhkoissa on ilmaa niin jäävät pinnalle mutta jos tippuu laivasta niin kyllä virtaus viee potkureihin.. :(

      • Yks äiti

        En ikinä usko, että Niku vapaaehtoisesti olisi Ruotsin puolella jäännyt!!! Pojalla kaikki asiat kunnossa Suomessa, työpaikka ja palkkakin kilahti tilille. Ja kaikki hänen rahansa ja tavaransa olivat hytissä että tuskinpa on leveillyt rahoillaan!!! Vahva tunne että aasialaiset tytöt jotenkin sekaantuneet katoamiseen.. Niku on poikani hyvä kaveri ja tämä on ollut todella raskasta, ja kuinka raskasta onkaan omaisille!!! Joten turha spekuloida täällä itsemurhista sun muista! Vahingossa ei voi reelingin yli tipahtaa (korkeat) ja varmasti ei itsemurha ole kyseessä! Tämä epätietoisuus on aivan hirveää!!!! Voimia omaisille!!!


      • Risto90
        Yks äiti kirjoitti:

        En ikinä usko, että Niku vapaaehtoisesti olisi Ruotsin puolella jäännyt!!! Pojalla kaikki asiat kunnossa Suomessa, työpaikka ja palkkakin kilahti tilille. Ja kaikki hänen rahansa ja tavaransa olivat hytissä että tuskinpa on leveillyt rahoillaan!!! Vahva tunne että aasialaiset tytöt jotenkin sekaantuneet katoamiseen.. Niku on poikani hyvä kaveri ja tämä on ollut todella raskasta, ja kuinka raskasta onkaan omaisille!!! Joten turha spekuloida täällä itsemurhista sun muista! Vahingossa ei voi reelingin yli tipahtaa (korkeat) ja varmasti ei itsemurha ole kyseessä! Tämä epätietoisuus on aivan hirveää!!!! Voimia omaisille!!!

        Onko tolla viela kuvia Irc-Galleriassa? Olisi aika mielenkiintoista nähdä se viesti "tullaan krapulassa tai arkussa takasin."


    • huohhh

      on pari mahdollisuutta. joko naiset tainnuttivat hänet rohypnolilla ja tuli yliannostus ja niku kuoli ja sitten naiset palotitelivat ruumiin ja veivät pois laivalta.

      tuolloin heillä oli kolmas apuri todnäk kuten monilla huorilla on.

      tai sitten ne houkutteli hänet pois laivasta jonnekkin jossa hänet tapettiin ja sisäelimet otettiin pois ja ruumis hävitettiin sitten rikkihapolla jonnekkin tai heitettiin paloina mereen/tienreunaan.

      rikos on kumminkin tämän jutun takana ja suomen ja ruotsin poliisi varmasti tietää enemmän mutta ne ei kerro enempää. todisteena tuosta on poliisin suuri hitaus joka ei muuta meinaa.

      noiden kiinalaisten huorien tai thaimaalaisten killisilmien nimetkin olisi voitu kattoa matkustajaluettelosta mutta näin ei selvästi ole tehty ja jos ne olisi olleet väärillä nimillä niin hytti jossa niku oli niin olisi pitänyt asettaa karanteeniin välittömästi. sormenjälki ja muu tutkimusta varten.

      hytithän siivotaan joka matkan jälkeen jotenka vanhat sormenjäljet aina pyyhkiytyy pois tietyistä paikoista pois kuten esi mvessahanat josta tuoreita jälkiä olisi voitu metsästää.

      lyhyesti: POLIISI SUOJELEE RIKOLLISIA JA ON OSALLINEN MURHAAN, kuten yleensä. kostaisipia vain uhrin perhe jollakin tavalla

    • MISSING CHEETAH MALE

      Toivottavasti saan tietää aikanaan miksi Niku katosi, vaikkei ruumiista olisi..! Tämä on yhtä TIETÄMÄTTÖMYYTTÄ! Aasialaiset naiset ovat syyllisiä, tai sitten laivan henkilökuntakin voi olla mukana jutussa, epäilen... Onko Niku meressä vai jossain muualla: MAISSA!? Tuskin jossain elossa? Vangittuna? Varmaankin kuollut aikoja sitten tai samantien, kun on kadonnutkin. Nikun kaltainen terve ihminen ei olisi ansainnut mitään murhatuksi/siepatuksi tulemista... Mikseivät jumalat tai ne jotka ovat kykeneviä näkemään kaiken mitä täällä tapahtuu, auta! Se on väärin, että Nikun annettiin kadota/ kuolla ehkä jopa kärsiä viimeisillä hetkillään, kuka tietää! Minä todella toivon, että Nikun murhaajat, tai hänen "kadottajansa" saataisiin selville, ja myös tarkat tapahtuman kulut ja ja motiivit! Tuntuu kuin ne jotkin, olivat ne jumalia tai mitä lie korkeampia voimia, oikein olisivat Nikun murhaajien puolella, kun antoivat hänen kadota ja naisten( Tai ketkä syyllisiä lienevätkään) päästä kuin koira veräjästä!? Tämä katoaminen on surullinen, ja väärin! Onhan mahdollista, että naiset eivät ole syyllisiä ( Siis ne Aasialaiset) Nikun kohtaloon, mikä se sitten lieneekin, mutta eivät jostain muusta syystä ole ilmoittautuneet? Niin jotkut ovat ehdottaneet.. Kuten vaikka siitä syystä etteivät jostain syystä ole koko uutista nähneetkään, tai eivät asukaan Ruotsissa vaan olisivat olleet vaan "läpikulku matkalla", tai, että naiset ovat itsekin kadonneet! jopa noin jotkut uskovat! Onhan yksi mahdollisuus se, että naise katosivat Nikun kanssa, tai samasta syystä? Jotkut tekivät heille kannella jotain? Kamerat olivat ulkokansilla huollossa, joka on huono juttu, (Jos edes todellisuudessa huollossa olivatkaan...) Tai voihan olla, että jotkut haluavat vain näyttävän siltä, että naist ovat syyllisiä... Jos kerran viimeisessä kamera kuvassa Niku nähdään aasialaisten kanssa kävelevän jollakin, vissiin hyttikäytävällä.... Eli ovatkohan naiset itsekään olleet elävien kirjoissa pitkään aikaan? Mitäköhän Nikulle on tehty/tapahtunut kun katosi jonnekin? Hänen ei olisi koskaan pitänyt tehdä tuttavuutta niiden niiden ventovieraiden ihmisten kanssa! Ne naiset jääkööt kiinni vielä jonain päivänä!

    • Anonyymi

      Ihmiskaupan uhri todennäköisesti, passi viety ja autokannen kautta ulos. Ei muuten nämä thaimaalaiset kahden hengen tiiminä (ja tod. Näk joku kolmas jutun aivoina) kyttää 19-vuotiaita poikia discossa. Ei, ellei ole rahaa. Se joka ajattelee ettei Suomessa tai Ruotsissa ihmiskauppaa tapahdu tai ettei se olisi esim tuossa tilanteessa todennäköistä, elää omassa kuplassa. Isot rahat liikkuu, ja vielä isommat siinä vaiheessa kun on köyhästä maasta lähtöjään, kaikkialla on pahoja ja hyviä ihmisiä.

    • Anonyymi

      Thaikut huumannut ja Niki kävellyt hallusinaatioissaan kaiteen yli mereen.

      • Anonyymi

        Mistä ihmeestä ne thaimaalaiset on nyt tähän revitty? Taitaa täällä päin vierailla paljon muitakin aasialaisia kun thaimaalaiset. Suomalaisilla, ja yleensä juuri niillä jotka eivät ole ikinä thaimaassa käynetkään on joku ihme fiksaatio haukkua heitä jatkuvasti.

        Paljon siellä päin palloa matkustaneena voin kertoa että esimerkiksi kiinalaiset ovat alkuasukkaita käytöstavoiltaan ja muutenkin verrattuna thaimaalaisiin.


      • Anonyymi

        "Suomalaisilla, ja yleensä juuri niillä jotka eivät ole ikinä thaimaassa käynetkään on joku ihme fiksaatio haukkua heitä jatkuvasti."

        Tämä ei tietenkään itse katoamistapaukseen liity niin millään tavalla, mutta jos et ole huomannut niin monilla Suomessa on tapana nyt yleensä haukkua kaikkia ulkomaalaisia. Ja samoin tietenkin tapana olla ottamatta selvää asioista yleensä, ja yleistää erikseen aina niiden negatiivisimpien tapausten kautta.
        Mutta thaimaalaiset ei taida väkivaltatiloistoissa yleensäkään Suomessa juuri keikkua (kuten ei filippiniläiset, japanilaiset, kiinalaisetkaan ...), johon toki vaikuttaa jo näiden aasialaisten usein pieni fyysinen koko. Ehkä siksi thaimaalaisiakin saapuu aina kesäisi maahamme mm.marjanpoimintaan, jonka liian moni suomalainen näkee nykyisellään itselleen halpa-arvoisena työnä. Kuitenkin thaimaalaiset on yleensä aika ahkeria tekemään työtäkin ...

        Niin, missään ei tosiaan ole sanottu tarkalleen mistä maasta lähtöisin/juuriltaan nämä Nikun tapauksen aasialaiset olivat, koska siitähän ei mitään tietoa tainnut näillä ystävillä ollakaan ...


    • Anonyymi

      Jos Niku olisi ihmiskaupan uhri, niin miten se kuljetus olisi onnistunut. Ja miten kun kuitenkin itärajan yli olisi pitänyt luultavasti toimittaa. Jos ei joskus paljastu jotain "Järjestelmää", niin aika vaikea homma se on niin elävänä kuin kuolleenakin viedä.
      Mutta kaikki on mahdollista, ja elämä on kummallista ...

      Kuitenkin 99% Niku laidan yli päätyi mereen, ehkä omaa huonovointisuuttaan (tai nuoren miehen huonovointisuuden &euforiantunteen sekasotkua, kun oli kaksi nättiä aasialaiskimulia saanut "iskettyä"). Nuoret hei kuulkaa kokeneen ääntä: älkää sortuko viinaan, älkää vääntäkö sätkää ... Ihan totta, suhtautukaa järkiperäisesti naisiin, ja naiset samoin miehiin, jos on järkeä, niin saa olla tunnetta, mutta toisin päin se johtaa aina ylilyönteihin. Meri ei kerro ...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1515
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1164
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      85
      1080
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      986
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      579
      961
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      907
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      832
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe