Surkea tuomari Vaasassa !!

pillinen

Miksi tuollaiset pellet saavat tuomita liigassa ?
Nytkin tuli paha virhetuomio ja punainen kortti ensimmäisillä sekunneilla ja peli ratkesi siihen.
Olipa taas hauskaa.

4

290

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaan huonon pelin takia

      Tuomarin syyttelyn sijaan kannattaa keskittyä olennaiseen. AC Oulu ei taaskaan ollut vierasottelun alussa hereillä. Koko puolustuslinja nukkui ja päästi hyökkääjän läpi. Hietanen kaatoi ja sai ansaitusti punaisen. Juuri ennen ottelua hän itse korosti haastattelussa, että Oulu ei ole pelannut sikaa. Rike ei tietenkään ollut sikamainen, mutta tuomio oli aivan oikea.

      AC Oulu näytti eilisessä TV-ottelussa koko Suomen kansalle kaikki pelinsä ongelmat, joka ainoan niistä. Puolustus on liikaa Hietasen varassa. Hyökkäyspeli oli eilen luvattoman heikkoa. Kun Veikkausliiga oli EM-karsintojen vuoksi tauolla, OLSia vahvisti paikallispelissä OPSia vastaan ainakin neljä AC Oulun pelaajaa. OLS hävisi. Jos Kakkosessa pelaavan OPSin puolustus on joillekin AC Oulun pelaajille liian kova, Veikkausliigan joukkueiden puolustuksia vastaan ei ole paljon odotettavissa.

      Nousijaksi AC Oulu on pelannut kotona hyvin, kruununa voitto TamUsta. Jos tahti vieraspeleissä ei kuitenkin ratkaisevasti muutu, Oululla on todellinen vaara päätyä aivan putoamisviivan tuntumaan. Silloin voidaan huokaista helpotuksesta, jos satutaan olemaan viivan yläpuolella.

      Olen AC Oulun kannattaja, mutta myös realisti. Minusta on aivan mahtavaa, että Oulussa pelataan vuosien tauon jälkeen Veikkausliigaa. Vaikka esitys oli eilen kammottava, sunnuntaina taas mennään katsomaan, miten Oulu pelaa KooTeePeetä vastaan.

      AC Oulu antaa oululaisille jalkapallon ystäville vielä paljon hyvää, mutta tosiasioita ei kannata yrittää peitellä. Joukkue ei hävinnyt eilen tuomarin takia.

      • Oulustaa

        Tuomarit suosii aina vaan etelän joukkueita. Ihan ammattitaidottomia paskoja ovat. Et taida olla tosi kannattaja edes. Oululta menee mestaruus näiden tuomareiden takia!


      • fani, ei fanaatikko
        Oulustaa kirjoitti:

        Tuomarit suosii aina vaan etelän joukkueita. Ihan ammattitaidottomia paskoja ovat. Et taida olla tosi kannattaja edes. Oululta menee mestaruus näiden tuomareiden takia!

        Olen jalkapallon ystävä ja AC Oulun kannattaja. Oikean kannattajan pitää pystyä myöntämään tosiasiat, kun vastustaja pelaa paremmin. VPS oli ottelussa monta luokkaa Oulua parempi ja siitä heille tunnustus. Kannattajan pitää seistä joukkueensa takana, mutta myös nähdä oman joukkueensa pelilliset puutteet, sokea fanaatikko ei saa olla. Vikaa ei tarvitse aina yrittää etsiä muista.

        Kateus etelää kohtaan on pohjoissuomalainen syöpä. Pitäisi tajuta jo esimerkiksi jääkiekon puolelta, että mitään systemaattista sortoa pohjoisen joukkueita kohtaan ei ole olemassa muualla kuin joidenkin oululaisten ja Oulun ympäristössä asuvien fanaatikkojen päänupin sisällä.

        Kannustetaan AC Oulua ja annetaan arvostus vastustajille sekä tuomareille. Veikkausliiga on suomalaisten jalkapallofanien yhteistä viihdettä!


    • divariin

      Ei tuollaisia joukkueita jaksa kukaan kattella jossa
      joka pelaaja ulkomailta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4993
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4533
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2911
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1937
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1719
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1706
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe