Rapunainen ja Kalamies

rapuneitonen

Kertokaa mulle...teillä joilla on kokemuksia elämän varrelta...sopiiko rapu (n) ja kala (m ) hyvin yhteen...onko kalamies uskollista tyyppiä...?

9

4709

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • skorpparitytsy

   voin sanoa, että uskollisia ovat...juttelin n. vuosi sitten netin kautta erään kalamiehen kanssa "sellasia", jatku n. kuukauden, kunnes kalamies jyrkästi ilmoitti ettei ole tosissaan ja ei halua pettää kumppaniaan.
   ...tokihan tuo meidän välinen keskustelu olisi loukannut tän miehen tyttöä, että ei se ihan harmitonta ollut. itsekin olin aika vitsimielessä, sillä en koskaan oikeasti makaisi varatun miehen kanssa.

   eli uskollisia on, ne on kilttejä, ei tee mitään mikä satuttais omaa rakastaan ;) onnea teille!! sovitte rapu ja kalat yhteen kuin hanska käteen!

   t: skorppari.

  • Voisin kysyä samaa mutta itse olen m ja (kala) n on (rapu) :) .

   Ei kai mitään ihmeellistä kuitenkaa...

   Kyllä se sopii.

   Kalamies on parasta tyyppiä mitä löytyy! ;)

  • RAPU

   Minulla oli suhde kala mieheen 4.5 V ja se suhde oli kaikin puolin parasta mitä minun elämässä on ollu...jos sen miehen oisin saanu pitää ikinä en olis antanu pois. Mut joskus kohtalo tulee peliin ja kaikki loppuu siihen, mut olen tällä hetkellä rapumiehen kainalossa ja tuntuu kyl ihan hyvältä.

  • Siiri1900

   Rapunainen ja kalamies sopivat hyvin yhteen, sillä molemmat veden merkkejä. Minulla 7 1/2 vuoden kokemusta yhdessä olosta vaikka ei yhdessä asutaan. Mä olen hellä ja huolehtivainen ja mun kalamies on uskollinen mörökölli, johon voin luottaa. Hän ainakin kertoo kaikenlaiset asiat mulle, vaikka välillä en kyllä haluaisi kuulla. Me ainakin kompensoimme toisiamme, kunhan isommat särmät ovat hiottu ja voin sanoa, että nyt ovat. Mulla vain on se ongelma ettei meistä mitään tästä enenmää tule, sillä jos hän haluaa perheen se ei onnistu, sillä olen huomattavasti häntä vanhempi. Eli on vaikean päätöksen paikka, siis hänellä. Mun kalamieheni on mun elämäni rakkus ja enkä antaisi mitään pois, eli tsemppiä sulle.

   T Siiri

  • aikuinen rapunainen

   Hei, kokemukseni mukaan rapunainen ja kalamies ovat luotuja toisilleen. Siinä on ennen kokematonta sielujen sympatiaa ja eroottista vetovoimaa.. Kalamiehen mahdollinen uskollisuus on sitten ihan toinen juttu.. Mutta uskoisin että kalamies ui aina vierailta vesiltäkin mystisen kiehtovan ainutlaatuisen rapunaisensa luo;)

  • ....

   Kalamies pettää siinä missä muutkin, mutta sen myös tunnustaa!jos voisin palata ajassa takaisin en koskaan olisi sekaantunut kyseiseen mieheen, joka vei itsetuntoni ja omanarvontuntoni!

   • tisa

    ...tuo kolahti, nimittäin itse -ja omanarvontunnon kolhiintuminen kalamiehen "pehmeässä" syleilyssä. Se on niin uskomatonta kuinka hän on saanut minut epäilemään joskus jopa ajatuksiani.... Ja suhteen lopettaminen ei tunnu ommistuvan kuin todellisen riidan kautta, jota en ole saanut armaan kalani kanssa aikaiseksi(on nimittäin iljakkaan liukas välttelyssään)


  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   65
   1980
  2. SINÄ nainen hyvin läheltä

   Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
   Ikävä
   79
   1327
  3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

   Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
   Ikävä
   78
   1264
  4. 46
   1148
  5. Nainen mitä tekisit

   Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
   Sinkut
   160
   1002
  6. Ajatus aamuun

   Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
   Ikävä
   71
   999
  7. Siis ei ole edes mahdollista

   että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
   Ikävä
   44
   920
  8. Minä en luota sinuun yhtään nainen

   ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
   Ikävä
   41
   881
  9. J-miehelle

   haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
   Ikävä
   58
   878
  10. Martina kauniina lehtihaastattelussa

   Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   183
   873
  Aihe