Aihe

Bergasol

Bergasol

Mistä voi ostaa bergasol aurinkovoiteen? Siis suorastaan kaupasta.

6

3464

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Rasvanahka

   lentokentälle, niin ainakin sieltä voit sitä ostaa. Itse sitä sieltä aina hommaan, koska kotikaupungin kemppareissa ja edes Sokoksen kosmetiikkaosastolla sitä ei ole "muka" vähäisen kysynnän vuoksi enää tarjolla.

   • Bergasol

    olen menossa lentokentälle. Ai sieltä pitää siis hankkia, hyvä tietää..!


  • aurinkoa

   eilen näkyi ainakin Stockmannilla myynnissä. Muistaakseni 17.90e oli tuubi, ainakin sk 20 ja 25.

   On muuten todella hyvän tuoksuista. Herkästipalavalle oli nappiostos, ainakin silloin kuin muutama vuosi sitten mulla sitä vimeksi oli. Kiva kun sitä taas saa Suomen kaupoista.

   • Kipa

    Itse olen hamstrannut joka kesäisen rasvapurkin lentokentältä kun en ole Suomen kaupoissa siihen enää törmännyt. Ihanaa kuulla, että sitä saa jälleen Stockalta.


  • Suojautuja

   Kokemukseni mukaan Bergasol-tuotteita saa hyvinkin monesta liikkeestä, jossa kosmetiikkaa myydään. Itse olen ostanut mm. Stockmannilta ja lentokentiltä.

   • kempsussa

    Minä olen ostanut paikallisesta kemikalioliikkeestä ja vielä maalla, kaippa sitä nyt kaupungissa myydään missä vaan 'kempsussa'.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   203
   16130
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   333
   5746