Äidinkielen kirja

solange126

Mary istui luokassa ikkunan vieressä, jolloin hän saattoi rauhassa katsoa ulos milloin halusi. Äidinkielen tunnit eivät olleet koskaan olleet erityisen kiinnostavia. Luettiin tai kirjoitettiin, joskus käytiin läpi kielioppeja. Ainut asia mikä teki äidinkielentunneista hieman miellyttävämpiä oli tavattoman hyvän näköinen opettaja.
Kristian oli 32-vuotias, naimisissa oleva kahden lapsen isä, jonka ulkonäköä ei voinut olla huomioimatta. Pelkästään miehen 185 senttinen, lihaksikas varsi olisi tehnyt vaikutuksen keneen tahansa, mutta kun harteiden välissä keikkui vielä tuollainen täydellinen pää mustine, paksuine hiuksineen, tummine silmineen ja seksikkäässä virneessä olevine suineen, mies oli vastustamaton. Kaikki naispuoliset opettajat ja oppilaat olivat aivan lääpällään häneen.
Mary katsoi opettajaansa, joka luki kulmat kurtussa jonkun epäselvällä käsialalla kirjoittamaa ainetta. Äkkiä mies nosti kätensä ja raapi päätään mietteliään näköisenä. Hän nosti katseensa ja antoi sen lipua harvinaisen hiljaisen luokan yli. Mary hymyili pikaisesti Kristianille ja käänsi katseensa takaisin kirjaansa. Hän ehti lukea vain viisi sivua ennen kuin kellot soivat välitunnin merkiksi. Mary huokaisi ja työnsi kirjan ruskeaan Louis Vuitton-laukkuunsa. Laura, tyttö joka hänen edessään istui, kääntyi häntä kohti:
"Oleks sä jo ollut siinä rippikoulun nuorten ilta hommelissa vai tuletko tänään?" Mietin hetken. En ollut ollut nuorten illassa vielä, mutta en oikein viitsisi jättää illalla olevia tanssituntejanikaan väliin. Pakko se kai kuitenkin oli.
"Kyllä mä tuun tänään," vastasin ja lähdin Lauran ja muiden perässä ulos luokasta. Kuten yleensäkin pojat työnsivät oven kiinni luokaan viimeiseksi jääneen oppilaan nenän edestä, joka tällä kertaa olin minä. Tuhahdin ja jäin oven eteen seisomaan. Takaani kuului hiljainen ähkäisy. Käännyin ja katsoin Kristiania. Mies katsoi minua.
"Vai olit sinä tällä kertaa hitain," hän totesi ja käänsi katseensa takaisin papereihinsa. "Nyt kun kerta olet siinä voisit varmaan hakea varastosta minulle yhden kirjan... Sen nimi on ********. Se on jossain siellä takahyllyllä." Hän sanoi poissaolevasti ja kaivoi avaimet taskustaan heittäen ne minulle.
"Kirjat ovat täällä aivan tuossa tuokiossa," sanoin ja lähdin käytävän toisessa päässä sijaitsevaan varastohuoneeseen. Ovi ei tahtonut aueta, mutta kun lopulta pääsin sisään, nenääni tulvahti sellainen vanhojen kirjojen ja pölyn haju. Nyrpistin nenääni ja suuntasin takahyllylle, jossa Kristian oli sanonut kirjan olevan.
"Kemia, matematiikka..." Luin hiljaa hyllyn reunoihin liimattuja tarroja. "Äidinkieli" Kuinka ollakaan äidinkielen kirjat olivat ylimmällä hyllyllä, jonne en ylettäisi millään. Kirosin hiljaa ja siirsin seinän vierellä olleen tuolin hyllyn eteen. Kapusin sen päälle seisomaan ja aloin lukea kirjojen selkämyksiä.
Pääsin puoleen väliin kirjariviä kun huoneen oven lukko naksahti kiinni. Käännyin ja näin Kristianin puolentoista metrin päässä itsestäni. Mies katsoi minua tiiviisti. Tunsin jännittyväni. Kristian harppasi parilla askeleella aivan eteeni. Koska seisoin tuolilla, hänen päänsä oli rintojeni korkeudella, joita hän katsoi ihaillen avonaisesta kaula-aukostani mitään peittelemättä. Tunsin kuinka nännini kovettuivat miehen lämpimän hengityksen pyyhkiessä dekolteetani. Nielaisin ja Kristian nosti katseensa silmiini. Hän ei sanonut mitään, katsoi vain ja laski sitten taas katseensa koruvakooni. Hitaasti hän kosketti sitä huulillaan ja hengitti kiihtyvällä vauhdilla ihoani vasten samalla kun oma hengitykseni lähes pysähtyi. Kristian alkoi suukotella rintojani hellästi ja venytti kaula-aukkoa alaspäin niin, että hän sai eteensä pitsisten rintaliivin peittämät rinnat. Varovasti hän pujotti toisen rinnoista ulos liiveistä ja leikki kielellään sen kovettuneella kärjellä. Vahvoilla käsillään hän tarttui Marya lanteista ja nosti hänet alas tuolilta.
Sitten hän veti paidan pois Maryn päältä, mutta suoristi liivini takaisin paikoilleen. Liiveiltä hänen kätensä laskeutuivat hameen vyötärölle ja avasivat sitä ylhäällä pitävän vyön ja vetoketjun. Mary nielaisi.
"Kultaseni, pitääkö minun tehdä kaikki yksin?" Kristian kuiskasi pehmeästi korvaani käheällä äänellään. Älysin, että olin vain seisonut paikoillani Kristianin riisuessa minua ja tartuin miehen vyöhön. Vasta silloin huomasin kuinka kiihottunut mies oli. Avasin housut ja pudotin ne lattialle. Valkoiset vartalonmyötäiset boxerit nättivät siltä, että voisivat revetä jos niitä ei äkkiä otettaisi pois. Hieroin miehen etumusta hetken ennen kuin työnsin käteni boxereihin. Kristian murahti mielihyvästä kun kiedoin sormeni hänen kalunsa ympärille ja aloin runkata sitä hitaasti. Hymyilin miehelle ja työnsin toisenkin käteni hänen boxereihinsa. Mies vetäisi nopeasti henkeä ja puristi pakaroitani, joiden peittona ollet pikkuhousut olivat huomaamattani tippuneet lattialle.
"Lopeta," Kristian sanoi hiljaa käsienivauhdin kiihdyttyä. "Tulen kohta housuihini." Naurahdin ja tiputin Kristiani boxerit lattialle.
"Enää ei ole sitä varaa." Nyt näin ensimmäistä kertaa miehen valtavan sukukalleuden edessäni. Nielaisin ja katsoin elintä silmät ymmyrkäisinä.
"Ei se nyt noin ruma ole," Kristian sanoi katsoen minua.
"Ei, rumaa se ei ole nähnytkään, mutta..."
"Mutta...?"
"Se on valtava." Kristian naurahti ja veti minut lähelleen suudelmaan. Tunsin kuinka jalkojeni välistä vuotava mahlavana kulki alas reittäni. Silloin Kristian sujautti kätensä pakaroideni alle nostaen minut varastoon tuodun pulpetin päälle istumaan. Hän huomasi kosteuteni ja laskeutui polvilleen eteeni avaten jalkani aivan äärimmilleen. Hitaasti hän nuoli pois reittä pitkin valuneen mahlani ja painoi sitten avoisen suunsa kuumalle pillulleni niellen mahlaani. Vapisin kauttaaltani kun Kristianin kieli hyväili klitoristani. Sitten mies veti päänsä pois jalkojeni välistä ja pyyhkäisi kosteuden kasvoiltaan. Hetken Kristian seisoi edessäni katsellen ainoastaan rintaliivien peittämää, muuten alastonta vartaloani kalu yläviiston soijottaen. Kuin tyhjästä hänen käteensä ilmestyi kondomipaketti jonka hän repäisinopeasti auki ja rullasi kumin paikoilleen.
Sitten hän astui vakavan näköisenä askeleen lähemmäs hyväili, Maryn rintoja ja vatsaa ja työntyi hitaasti tämän sisään. Molemmat voihkaisivat. Kristian alkoi työnnellä penistään koko pituudeltaan tytön sisään murahdellen tyytyväisenä. Aluksi Mary pysyi vain paikoillaan ja yritti totutella Kristianin peniksen kokoon. Parin työnnön jälkeen hän kuitenkin alkoi liikuttaa lanteitaan miehen työntöjen tahdissa, jotka nopenivat huomattavasti Maryn rentouduttua.
Lopulta Kristian työnteli penistään Maryn sisään nopeampaa vauhtia kuin kukaan aiemmi, eikä Mary voinut estää huuliltaan purkautuvaa huudahdusta valtavan orgasmin tärisyttäessä hänen kehoaan. Kristian peitti nopeasti hänen suunsa ja hidasti työntöjään hetkeksi, kunnes Mary oli rauhoittunut ja jatkoi sitten vielä hetken jyystämistään kunnes laukesi itsekin ja lysähti hikisenä Maryn päälle.
Hetken kumpikin vain huohotti.
"Voi Luoja..." Kristian sanoi hetken kuluttua. Mary naurahti hengästyneesti ja painoi Kristianin otsalle pienen suukon. Silloin kello soi. Kristian kiroili hiljaa Maryn rintaa vasten, kutitteli sitä hetken parran sängellään ja nousi ylös. Hän katsoi Marya jonkun aikaa ja sanoi:
"Pukeudu äkkiä etten minä vain innostu uudestaan." Mary hymyili ja kumartui ottamaan lattialta vaatteitaan hipaisten samalla miehen puoliseisokissa olevaa valtikkaa.
"Minähän sanoin..." Kristian sanoi matalalla äänellä peniksen noustessahieman terhakkaampaan asentoon. Mary naurahti ja pukeutui katsellen samalla Kristianin ruskettuneen vartalon katoamista vaatekappaleiden alle.
Kristian vilkaisi vielä Marya.
"Kuinkavanha sinä olet?"
"15"
"Hitto... Eihän kerrota tästä kellekään...?"
"Ei tietenkään."
"Hyvä. Sinun on parempi korjata vähän meikkiäsi ja lähteä täältä vasta kun kaikki ovat poissa käytävältä..." Sitten hän painoi vielä pitkän suudelman Maryn huulille. "En kyllä ikinä ole ennen tavannut tuollaista viisitoista-vuotiasta..." Sen sanottuaan Kristian otti hyllystä kirjan jota oli lähettänyt Maryn hakemaan ja lähti varastosta tuttu virne kasvoillaan.

************************************************

Olen pahoillani kirjoitus virheistä ja siitä, että vein aikaanne tylsällä tarinallani.

3

11290

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jhgerty

      Lukekaa kertomukset ennen lähetystä.

      Yleensä en kiinnitä huomiota pieniin kieliopillisiin virheisiin, jos kertomus
      on riittävän hyvä. Tämä kertomus ei ollut minusta riittävän hyvä siihen että huomio olisi kiinnittynyt kertomukseen kerronnan epäjohdonmukaisuuden sijasta.

    • Tarina oli ihan hyvä, mutta siinä oli yksi häiritsevä juttu, välillä puhuit nimittäin Marysta ja välillä itsestäsi. Seuraavan kerran kun kirjoitat, niin pysy koko tarinan ajan joko minä-kertojassa tai sitten puhu kaikista päähenkilöistä hän-muodossa. Olisit myös voinut kuvailla "itseäsi" eli Maryä enemmän, niin miespuolisia lukijoita olisi kiinnostanut enemmän. Mutta kirjoita ihmeessä lisääkin, vaikka siitä, miten 15-vuotias Mary oli jo tullut noin kokeneeksi seksin suhteen.

      • minä vain

        Minua myös ärsytti tuo sama "Mary-minä vaihtelu"
        muuten tarina oli ihan hyvä, sillä minua eivät kielioppivirheet haittaa.

        Äläkä koskaan pyydä anteeksi sitä, että veit aikaamme, sinä sen tarinan kirjoitit ja me sen luemme omasta vapaasta tahdostamme. :D

        Tuo anteeksipyyteleminen saa aikaan sen, että sinä pidät tarinaasi niin huonona, että pyytelet sen puolesta anteeksi.

        Ja lopuksi pyydän vielä jatkoa. Kiitos


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      2415
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      79
      2010
    3. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      243
      1970
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1757
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1671
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1639
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1544
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1367
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1331
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1228
    Aihe