PAMELAN SUOMI-VISIITTISTÄ UUTINEN

MAAILMALLA:

Suomalaiset sukujuuret omaavan maailmankuulun viihdetaiteilija Pamela Andersonin Suomen-vierailu on saanut huomiota luonnollisesti myös muualla maailmassa. Muun muassa arvostettu uutistoimisto Reuters sekä maailman johtaviin julkkisuutisiin pureutuvat julkaisut People ja hollyscoop.com ovat uutisoineet vierailusta. Andersonin Suomen presidentille lähettämä kirje turkistarhauksen kieltämisen puolesta ja ajatukset Lapland -nimisen striptease -klubiketjun perustamisesta ovat olleet myös esillä.

Anderson saapui Suomeen torstai-iltapäivällä ja vietti ensimmäisen yön Vanajanlinnassa. Perjantain ohjelmassa oli saunomista, uimista järvessä, tapaaminen sukulaisten kanssa sekä RMJ-festivaalien VIP-emännän pestin aloittaminen. Myös virallinen lehdistötilaisuus pidettiin, ja tapasipa Anderson Rauman kaupunginjohtajankin. Huomenna Anderson seilailee jahdilla ja jatkaa halutessaan VIP-emäntänä Raumanmeren juhannusjuhlilla. Sunnuntaina Anderson palaa kotiin, mutta on sanonut palaavansa jo ehkä ensi kesänä poikiensa sekä äitinsä kanssa lomalle Suomeen.

10

1313

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Get A Life

      Pamela Anderson's Latest Venture: Strip Clubs?


      Pamela Anderson has jetted to Finland to find her roots – and has happened upon a unique business idea.

      "I thought of a great way to celebrate my Finnish heritage at home," the forever Baywatch babe, 39, writes on her blog . "I'm going to look into opening a chain of strip clubs and I'll call them LAPLAND!!!"

      Anderson, whose latest gig is on-stage assistant in Las Vegas to magician Hans Klok, jetted from New York after taping an appearance on Late Night with Conan O'Brien and is visiting the Scandinavian country with her dad, Barry Anderson, who (like his famous daughter) hails from Canada.

      "Vegas forever. I'm completely in love. I left New York for Finland today. Just arrived with my father," she writes. "Our heritage is here. We are both excited. We will be taking lots of saunas. Save my liver."

      Boasting Finnish roots (her great-grandfather, Juho Hyytiainen, reportedly left the country in 1908 and changed his name to Anderson after arriving in Canada as a 19-year-old immigrant), Anderson sent a letter to the Finnish female President, Tarja Halonen, on June 20 and urged the leader to ban fur farming in Finland.

      "[Farms are] so old fashion[ed]," Anderson writes on her blog. "There are hundreds here. The demand is getting lower for fur coats and they breed foxes here just for fur. ... Sweden, Austria and England have banned fur farms. Let's hope Finland will too. Other than that I'm very proud of my Finnish heritage."

      This weekend she plans to celebrate that fact, attending the annual Rauma cultural festival and possibly meeting with family members. "It is the most beautiful countryside," she writes. "I'm going to try and convince some relatives to come visit me in Vegas."

    • Pamela...

      voi kun sinä oot sitten ihana.Mopetin tarakalla tillaa on ,jos sulla ei ois sitä bobia

      Tepon Jaska lauleli Pamelasta

      • eri Pamela

        ei paha sekään


    • Alpo Ahola

      Pamela Denice Andersonin (pian 40 vuotta täyttävä) isän isän isä on Saarijärveläinen ja isän isän äidin vanhemmat Kuortanelaisia. Katsoin sukutiedostostani, että Heikki Mikonpoika Porraslampi, s. 1704 Kuortane jälkeläisinä olen Pamelan kanssa seitsemäs serkku.

      En ole ajamassa samoja asioita, joita Pamela edustaa.

      • Monessa mielessä..

        Minusta on upeaa, kuinka Pamela on aktiivinen hyväntekijä eri järjestöissä.. PETA-yhteistyö on jo varmasti kaikille tuttu, mutta Pamela on myös auttanut esimerkiksi MAC HIV/AIDS -säätiötä keräämään useita miljoonia euroja AIDSin vastaiseen työhön.


      • Alpo Ahola
        Monessa mielessä.. kirjoitti:

        Minusta on upeaa, kuinka Pamela on aktiivinen hyväntekijä eri järjestöissä.. PETA-yhteistyö on jo varmasti kaikille tuttu, mutta Pamela on myös auttanut esimerkiksi MAC HIV/AIDS -säätiötä keräämään useita miljoonia euroja AIDSin vastaiseen työhön.

        Mitä asiassa harmittelet? Harmitteletko asennettani Pamelan elämänkatsomukseen vai mitäkö? Sanon tässä, etten hyväksy Pamelan häilyvyyttä elämän suunnassa ja sen häilyvyyden kait jokainen tietää. Jos ja kun Pamela on ryhdistynyt etiikan ja moraalin alueella, niin ....? Hepsankeikka on hepsankeikka ja siinä ihmisen turhamaisuus korostuu.

        Muuten PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) menee monissa asioissa vandaaliksi toiminnaksi. Historia on puhuva puolestaan. Mitä ovatkaan ne rikolliset toiminnat, jotka on myös voitu osin kytkeä asioiden yhteyteen?


      • suculaisuudesta

        Ei cucaan onnecsi vaadicaan samojen asioiden ajamista.


      • Alpo Ahola
        suculaisuudesta kirjoitti:

        Ei cucaan onnecsi vaadicaan samojen asioiden ajamista.

        Sekä Pamela Denice Anderson ja Anaheimin mestarivalmentaja Randy Carlyle omaavat osin suomalaiset sukujuuret ja ovat mm. Iisakki Heikinpoika Kuhalampi, s. 1.1671 Kuortane ja Vappu Yrjöntytär Hallila, s. 1685 Kuortane, k. 8.12.1756 Kuortane sukuhaarassa keskenään 8/9:nnet serkut.


      • SalliK
        Alpo Ahola kirjoitti:

        Sekä Pamela Denice Anderson ja Anaheimin mestarivalmentaja Randy Carlyle omaavat osin suomalaiset sukujuuret ja ovat mm. Iisakki Heikinpoika Kuhalampi, s. 1.1671 Kuortane ja Vappu Yrjöntytär Hallila, s. 1685 Kuortane, k. 8.12.1756 Kuortane sukuhaarassa keskenään 8/9:nnet serkut.

        Sain äskettäin tietää, että oma isoäitini ja Randy Carlylen isoäiti olivat serkuksia. Hassua, kun maailman on NIIN pieni. Carlylen isoisä ja isoäiti ovat molemmat suomalaisia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4903
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4453
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2881
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1709
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      105
      1684
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1551
    Aihe