Huonoa palvelua Linda Linella

Jaakkima99

Olin päiväristeilyllä Hki-Tallinna. Jo aamulla Hgi:stä lähtiessä Linda Linen Check-innissä oli ongelma. Asiakkaita seisotettiin tietämättöminä parikymmentä minuuttia, kunnes selvisi, että tietokoneet ovat tiltissä. Asiakkaille kirjoitettiin käsin maihinnousukortti ja vakuutettiin, että Tallinnan päässä saa jo maksetun paluulipun Linda Linen tiskiltä omaa nimeä vastaan. Illalla paluuta odotellessa Tallinnassa jonotettiin taas, työntekijät eivät olleet kuulleetkaan ongelmasta nimeltä "Hgi:n tietokoneet tiltissä". Koko minimaalinen terminaali oli tupaten täynnä, ulos ei varmaan olisi edes mahtunut menemään. Kukaan asiakkaista ei tiennyt mistä on kyse. Luukut oli vedetty kiinni, lähtöön puoli tuntia. Kolme virkailijatyttöä istui lasin takana pöytiään tuijottaen ja paperiin kuvioita tuhertaen. Taustalla vanhempi naishenkilö, ilmeisesti jokin esimies, puhui parhaimmillaan kolmeen puhelimeen samanaikaisesti. Yhtäkkiä pitkän odottelun jälkeen kuulutettiin "laiva on peruttu". Ihmiset sekosivat ja huusivat, sillä tämä kyseinen risteily oli päivän viimeinen. Työntekijät eivät kommentoineet lsin takaa ihmisten kysymyksiin millään tavalla. Kun yritin asiallisesti lasin raosta kysyä neuvoa, puhelinnainen tönäisi minua sanoen "menkää pois". Lopulta, tunnin jonotuksen jälkeen saimme kuulla, että lippumme käyvät Superseacatin risteilylle, joka lähtisi parin tunnin kuluttua. Kaikille vaan ei ollut paikkoja, joten siinä kilvan juostiin ja kiivetiin valtavia terminaalien välisiä portaita Superseacatin jonoon. Järkyttävän huonoa palvelua. Kuinkahan kävi niille, jotka eivät päässeet laivaan? Onko kellään vastaavia kokemuksia?

7

927

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • on ok - palkka 3e/h

      Tuttua touhua. Samankaltaisia sekoiluja useita kertoja, milloin missäkin. Se on vissiin geeneissä, että ei osata hallita tilanteita.

      Jos jokin asia yllättäen muuttuu, virolainen työntekijä sekoaa täysin, tosin ei ihan yhtä pahasti kuin japanilainen, mutta ihan riittävästi kuitenkin :)

      • jotain vialla mutta

        ei ne asiakkaatkaan aina ihan fiksusti toimi, jos rauhassa kuunneltaisiin mitä ohjeita annetaan ja toimittaisiin niiden mukaan homma sujuisi nopeasti. Mutta kun pitää alkaa urputtamaan muiden kanssa eikä kuunnella ohjeita, sitten itketään tiskillä kun MINUN pitää ehdottomasti päästä HETI matkaan. Ihan varmasti, sama tilanne on sadalla muullakin.


      • Jaakkima99
        jotain vialla mutta kirjoitti:

        ei ne asiakkaatkaan aina ihan fiksusti toimi, jos rauhassa kuunneltaisiin mitä ohjeita annetaan ja toimittaisiin niiden mukaan homma sujuisi nopeasti. Mutta kun pitää alkaa urputtamaan muiden kanssa eikä kuunnella ohjeita, sitten itketään tiskillä kun MINUN pitää ehdottomasti päästä HETI matkaan. Ihan varmasti, sama tilanne on sadalla muullakin.

        Ongelma oli, että ohjeita ei annettu. Ainoa "ohje" oli kuulutus "laiva on peruttu", joka sanottiin suomen ja viron kielillä. Sen jälkeen luukut pysyivät kiinni. Itse päätin, etten lähde paikan päältä ennen jatko-ohjeita, eikä kannattanutkaan. Ainoat riehujat siellä olivat kaksi virolaista, mies ja nainen, joita joutuivat kuuntelemaan kaikki matkustajat, ei niinkään työntekijät, jotka olivat kopissaan suojassa. Mielestäni ensisijaisesti maksaneita asiakkaita kuuluisi informoida tilanteesta ja asiallisesti. Se on asiakaspalvelua, Linda Linella sitä ei osata.


    • miliisi.

      Sinulla ei ole oikeutta puhua tästä asiasta. Vaikene!

    • Turum poik

      koneessa
      on
      myös
      nappula
      enter
      koita
      käyttää
      sitä

    • Anonyymi

      Nykyisin sieltä ei saa mitään palvelua.

      • Anonyymi

        Ei saa koska firma teki konkurssin 5 vuotta sitten.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3010
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2184
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1594
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      73
      1057
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      921
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      890
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      805
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      746
    Aihe