Huonoa palvelua Linda Linella

Jaakkima99

Olin päiväristeilyllä Hki-Tallinna. Jo aamulla Hgi:stä lähtiessä Linda Linen Check-innissä oli ongelma. Asiakkaita seisotettiin tietämättöminä parikymmentä minuuttia, kunnes selvisi, että tietokoneet ovat tiltissä. Asiakkaille kirjoitettiin käsin maihinnousukortti ja vakuutettiin, että Tallinnan päässä saa jo maksetun paluulipun Linda Linen tiskiltä omaa nimeä vastaan. Illalla paluuta odotellessa Tallinnassa jonotettiin taas, työntekijät eivät olleet kuulleetkaan ongelmasta nimeltä "Hgi:n tietokoneet tiltissä". Koko minimaalinen terminaali oli tupaten täynnä, ulos ei varmaan olisi edes mahtunut menemään. Kukaan asiakkaista ei tiennyt mistä on kyse. Luukut oli vedetty kiinni, lähtöön puoli tuntia. Kolme virkailijatyttöä istui lasin takana pöytiään tuijottaen ja paperiin kuvioita tuhertaen. Taustalla vanhempi naishenkilö, ilmeisesti jokin esimies, puhui parhaimmillaan kolmeen puhelimeen samanaikaisesti. Yhtäkkiä pitkän odottelun jälkeen kuulutettiin "laiva on peruttu". Ihmiset sekosivat ja huusivat, sillä tämä kyseinen risteily oli päivän viimeinen. Työntekijät eivät kommentoineet lsin takaa ihmisten kysymyksiin millään tavalla. Kun yritin asiallisesti lasin raosta kysyä neuvoa, puhelinnainen tönäisi minua sanoen "menkää pois". Lopulta, tunnin jonotuksen jälkeen saimme kuulla, että lippumme käyvät Superseacatin risteilylle, joka lähtisi parin tunnin kuluttua. Kaikille vaan ei ollut paikkoja, joten siinä kilvan juostiin ja kiivetiin valtavia terminaalien välisiä portaita Superseacatin jonoon. Järkyttävän huonoa palvelua. Kuinkahan kävi niille, jotka eivät päässeet laivaan? Onko kellään vastaavia kokemuksia?

7

917

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • on ok - palkka 3e/h

      Tuttua touhua. Samankaltaisia sekoiluja useita kertoja, milloin missäkin. Se on vissiin geeneissä, että ei osata hallita tilanteita.

      Jos jokin asia yllättäen muuttuu, virolainen työntekijä sekoaa täysin, tosin ei ihan yhtä pahasti kuin japanilainen, mutta ihan riittävästi kuitenkin :)

      • jotain vialla mutta

        ei ne asiakkaatkaan aina ihan fiksusti toimi, jos rauhassa kuunneltaisiin mitä ohjeita annetaan ja toimittaisiin niiden mukaan homma sujuisi nopeasti. Mutta kun pitää alkaa urputtamaan muiden kanssa eikä kuunnella ohjeita, sitten itketään tiskillä kun MINUN pitää ehdottomasti päästä HETI matkaan. Ihan varmasti, sama tilanne on sadalla muullakin.


      • Jaakkima99
        jotain vialla mutta kirjoitti:

        ei ne asiakkaatkaan aina ihan fiksusti toimi, jos rauhassa kuunneltaisiin mitä ohjeita annetaan ja toimittaisiin niiden mukaan homma sujuisi nopeasti. Mutta kun pitää alkaa urputtamaan muiden kanssa eikä kuunnella ohjeita, sitten itketään tiskillä kun MINUN pitää ehdottomasti päästä HETI matkaan. Ihan varmasti, sama tilanne on sadalla muullakin.

        Ongelma oli, että ohjeita ei annettu. Ainoa "ohje" oli kuulutus "laiva on peruttu", joka sanottiin suomen ja viron kielillä. Sen jälkeen luukut pysyivät kiinni. Itse päätin, etten lähde paikan päältä ennen jatko-ohjeita, eikä kannattanutkaan. Ainoat riehujat siellä olivat kaksi virolaista, mies ja nainen, joita joutuivat kuuntelemaan kaikki matkustajat, ei niinkään työntekijät, jotka olivat kopissaan suojassa. Mielestäni ensisijaisesti maksaneita asiakkaita kuuluisi informoida tilanteesta ja asiallisesti. Se on asiakaspalvelua, Linda Linella sitä ei osata.


    • miliisi.

      Sinulla ei ole oikeutta puhua tästä asiasta. Vaikene!

    • Turum poik

      koneessa
      on
      myös
      nappula
      enter
      koita
      käyttää
      sitä

    • Anonyymi

      Nykyisin sieltä ei saa mitään palvelua.

      • Anonyymi

        Ei saa koska firma teki konkurssin 5 vuotta sitten.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      46
      3167
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      12
      2033
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      18
      1492
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1375
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      11
      1351
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1261
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1171
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1105
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1054
    10. 22
      1047
    Aihe