Carena matkarattaat

kokemuksia?

Onko kellään kokemusta Carena matkarattaista? Huonot vai ok-rattaat? Niitä saisi käyttää jo 6kk ikäinen. Selkänojan saa puoli-istuvaan asentoon. Hinta vaan oli hyvä, eikä viitsisi matkarattaisiin liikaa satsata, kun on olemassa normaalitkin rattaat, (yhdistelmät) tosin ovat vielä liian isot.

Meillä vauva on nyt 5kk ja risat eikä tunnu enää millään viihtyvän vaunuissa, kun ei näe sieltä maitään. Joten onko hullua yleensä viedä tuon ikäistä matkarattaissa, joissa katse menosuuntaan? Luulen että viihtyisi kyllä mainiosti.

7

3489

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • fdooo

   Mulla ei oo kokemusta kyseisistä rattaista, mutta sen huomasin niitä harkitessani, että työntöaisa oli tällaisella vajaa 160 senttiselle liian korkea. Siihen tyssäsi niiden rattaiden osto.

   Mä en kyllä vielä noin pientä lähtisi kasvot menosuuntaan kuljettamaan, kun tätä 10-kuistakin kauhistuttaa niin kuljettaa. Musta tuntuu, että 5 kk on vielä niin pieni, että olisi parempi nähdä äiti liikuttaessa eikä sitä valtavaa virikkeiden määrää...

  • emma matkarattaat

   ja ne ostimme kun poika oli jonku 5kk muistaakseen. Ostettiin vaan siks kun ei autoon aina jaksettu isoja rattaita änkee.. Aikasemmin meillä oli jotkut vanhat ritsat mitkä sai makuuasentoon (oltiin saatu, mut oli liian lyhyt työtöaisa mullekkin vaik en pitkä ookkaan)..niissä poika ollu kauppareissuilla (kauppakeskuksissa) jo muistaakseni joskus 4kk kieppeillä. Niissä viihty tosi hyvin kun sai köllötellä ja katella maisemii.. Nyt sit viihtyy näissä uusissakin hyvin, vaikkakin on naama poispäin työntäjästä. Kun pysähdytään niin käännän rattaat niin että näkee minut..

  • hinta?

   mitä hintaluokkaa nuo carenat on? mein kans pitäis hankkii, mut aattelin et edullisimmasta pääästä pitäis olla, mut ois hyvä saada edes puolimakuuasentoon, ja oishan se kuomukin hyvä olla, aurinkosuojana siis reissussa. onko suosituksia kellään? ja hinta-arviota?

  • on carenan

   carenan matkarattaat. tyttö nyt 5kk ja tykkää pötkötellä rattaissa. todella kätevät. selkänoja menee makuuasentoon ja 3 istuma-asentoa. kiinteät 5-piste vyöt. jalkatuki on säädettävä. toimii meillä kakkosrattaina aina auton takakontissa hyvät kauppa reissuilla. erikseen ostettavissa jalkapeite esim.lastentarvikkeesta. muistaakseni käy brion rattaat jalkapeite. yhden käden kasaus mekanismi. tilasin n.kk sitten hobby hallista hintaan 99e. olen ollut todella tyytyväinen ostokseen.

  • hoitsu itsekin

   viime vuoden mallia olevat Carena Easy-rattaat, tosi kätevät, menevät pieneen tilaan. Typy (kohta 6 kk) viihtyy mainiosti. Suosittelen!

  • ..............

   pyörät vinkuvat ja natisevat hirveästi! öljytty on monella aineella.... mutta muovi osat ja vinkuminen jatkuu aina viikon päästä! 2kk vahnat ja nyt haluan niistä eroon! kaupassa kaikki tuijottavat nii että hävettää... halvat ja käytännöliset muuten,iso kori monta tasoa selkänojassa... mutta vinkuminen... äääärrrg... samoin kävi kaverillekin ketä osti samat rattat!

   • tyytyväinen.....

    oon ollu. meillä samajuttu et aina ovat auton perässä mukana jos lähtään kauppoihin tai mihin vaan.kätevät, mut ei hyvät jos haluut käydä pitempiä kävelylenkkejä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Orpon hallitus tulee leikkaamaan eläkkeitä!

   Orpo suunnittelee eläkeuudistuksen tammikuulle 2025. Siihen mennessä työmarkkinajärjestöjen pitää tehdä suunnitelma siit
   Maailman menoa
   351
   3900
  2. Niko Ranta -Aho kertoo ettei Sofia ollut hänelle sopiva nainen.

   Ei ollut kannustanut häntä raittuiteen ,vaan teki juuri päinvastaisin ja olisi halunut siksi erilaisen naisystävän .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   222
   2714
  3. Miksi miehet jäävät lapsettomiksi Suomessa?

   Suomessa jo puolet 35-vuotiaista miehistä oli lapsettomia. Osuus on kasvanut 10 prosenttia vuodesta 2015, eli todella no
   Maailman menoa
   409
   2637
  4. Vakava onnettomuus

   Kevätniemen sahalla tapahtunut illalla vakava onnettomuus, kuormaaja ja pakettiauto törmänneet yhteen. Kolme loukkaantun
   Lieksa
   37
   1797
  5. Miten ihmistä voidaan rangaista työttömyydestä, kun avoimia työpaikkoja ei edes ole kaikille ?

   Vaikka kuinka työtön kuinka haluaisi työpaikan, hän ei sitä saa. Työttömiä työnhakijoita oli elokuun lopussa 249000 ja
   Perussuomalaiset
   239
   1670
  6. Minun on aika

   Siirtyä sivuun ja piiloon. En kuulu elämääsi enkä voi siihen tämän tapahtumasarjan jälkeen kuulua. Tiedät sen ja minä ti
   Ikävä
   65
   1547
  7. Onko Olivian kiusaaja jo linnassa

   Paikka johon kiusaaja kuuluu.
   Suomussalmi
   30
   1432
  8. "MIHAIL DELJYAGIN,VENÄJÄN TULEVA PRESIDENTTI"!!!

   "VEITSENTERÄVÄ TALOUSMIES"!!!
   Maailman menoa
   19
   1257
  9. Olisitko nainen halunnut oikeasti

   olla jollainlailla tekemisissä vai miks kyselit ? Olisitko halunnut vain sotkea päätäni enemmän kun se on jo muutenkin s
   Ikävä
   60
   1091
  10. Niko Ranta-ahon kirja

   Tosi kiinnostava. Että on huumeidenkäyttäjä ja diileri. No parempi sentään kuin pedo Sillanpää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   129
   1051
  Aihe