allergiasta eroon

entinen teldanex, Nasonex j...

Kokeilkaa rakkaat ihmiset esim. akupunktiota allergiasta pääsyyn. Psyykatkaa itsenne siihen että pääsette eroon allergioistanne. itse onnistuin akupainantahoidoilla sekä altistuksella ja nyt on hevonen. koira ym karvaista ystävää. Vaihtoehtolääketiede vahvistaa omaa puolustusta ja huippujuttu. Hoito maksoi....mutta eipä tarvita enää lääkkeitä...selvittäkää asiaa...... aina on mahdollisuuksia on vain huomattava ne....

8

1020

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uskaltauduit kokeilemaan!

      Olen yrittänyt sitä täällä palstalla monelle sanoa, mutta onpa tainnut mennä kuuroille korville. Lääkärin sana on Suomessa laki, hyvä niin tietysti tiettyyn rajaan asti, mutta kun vaihtoehtojakin on... Kuinkahan moni on lopettanut eläimensä turhaan!?

    • Almiira

      minäkin käytin satavuotta sitten teldanexia, ei koskaan auttanut, kun on näitä lastenlääkkeitä... Joillakin saattaa muutenkin allergiat helpottua iän myötä, siksi pidän tuota hieman rahankeräyksenä.

      • akupukuntiotako?

        rahankeräyksenäkö muka? No jo on aikoihin eletty! Se on vuosituhansia vanha lääketiede, joka on rantautunut nyt kunnolla myös Suomeen ja jota yhä useammat opiskelevat ihan tosissaan. Olen saanut siitä apua yhteen jos toiseenkin vaivaan ja valitettavasti saanut moniin ns. pikkuongelmiin paljon enemmän apua kuin länsimaisesta lääketieteestä, yhtään toki väheksymättä sitä, molemmissa hyvät puolensa. Apua olen saanut akusta esim. polvi- ja selkävaivoihin, allergioihin, kuukautisongelmiin, poskiontelontulehduksiin, närästykseen ym. Jos kaikki on lumetta, niin lume on kyllä tosi tehokas! AKupunktio ei todellakaan ole rahastusta, vaan hyvä hoito moneen ongelmaan.


    • ei enää nasonexia

      Rahastuksestahan on lääkärissäkin käynti, kalliit lääkkeet ja kaupan päälle saa vielä sivuvaikutuksia tai muita obgelmia. Jokaisen on palkka saatava ja taustalla voi olla tosi kallis koulutus. Pitää uskaltaa kokeilla muutakin.

    • korvien väliä..

      Sitä tuota korvien väliä ja fysiikkaa voi hoitaa ilman kalliita lumehoitojakin - ihan ilmaiseksi. Senkun alkaa tekemään terveellisiä asioita (ruokaa, liikuntaa yms.) ja lakkaa hössöttämästä allergioiden ja muiden sairauksien kanssa. Niin minä olen pärjännyt koirineni ja muineen.

      • Mä tiedän

        Akupunktio, suolahuonehoidot yms. eivät kuulu lumehoitoihin. Ota selville lääketieteellisistä tutkimuksista löytyy lumeihmisillekkin tietoa niin laajenee tuo tietopuolikin samalla. Ei luuloa vaan tutkittua tietoa.


    • Hyvä homma

      ...näit että "puree" sun vaivoihin ja oliko perinteistä kiinalaista?

      • heti mutta hitaasti

        riippuen tietysti vaivasta. Sen, tehoaako hoito vai ei, huomaa aika nopeasti, ehkä n. 2-4 kerran jälkeen, mutta hoito vaikuttaa monesti pitkään, jopa kuukausia hoidosta eteenpäin. Riippuen vähän, mikä vaiva ja kuinka hoito on onnistunut. Itselläni esim. hengitysoireet lakkasivat kokonaan 2 kerran jälkeen, kun taas hajusteyliherkkyytteni paraneminen on vaatinut vuosia ja vieläkin on rippeitä jäljellä, tosin olo on nyt huomattavasti helpompi!

        Hoidon tulee olla perinteistä kiinalaista, jotta siitä olisi iloa pitkäksi aikaa. Kiinalainen lääketiede on tosi monimutkainen järjestelmä ja vaatii vuosien opiskelun.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      261
      2433
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      85
      1931
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      77
      1586
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      149
      1399
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      65
      1244
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1175
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1066
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1064
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1000
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe