Kaikki kusipäitä??

Ajan bemareilla ja tulen ai...

Anteeksivaan kaikki mutta näitä keskusteluja lukiessani ei voi muuta kun nauraa! :D

Kieltämättä tehokkaat autot, nuoret ja viina ei sovi yhteen. Bimmerpartytkin kun ovat suomen suurin auto harrastajien tapaaminen niin tottakaihan joukossa on enemmän näitä idiootteja jotka kaahaa ja ajavat päihtyneenä kuin jossain pienimmissä kokoontumisissa!

Kaikki BMW kuskit kusipäitä?! tämä on just tätä... Kaikki alkoi siitä kun autoja ei tuotu vielä suomeen 300 auton päivävauhtia ja BMW oli silloin vielä suhteellisen harvinainen näky ja bemareitten hinnatkin korkeampia. Osa ihmisistä kadehti silloin bmw omistajia, pitivät heitä rikkaina (tiedän kokemuksesta). Itse ostin ensimmäisen bmw:ni vuonna 94 ja silloinkin autoni herätti kiinnostusta ja huomiota liikenteessä eikä silloin vielä bemaristeja haukuttu kusipäiksi korkeintaan kadehdittiin ja pidettiin rikkaina vaikka olin ja olen edelleen aivan tavallinen duunari jolla nyt ei ole varaa aivan kaikkeen. Sen jälkeen kun suomeen alkoi tulla "uittoautoja" muittenkin ihmisten kiinnostus heräsi bmw:tä kohtaan koska niitä sai halvemmalla ja toki nuorison keskuudessa kiinnostus kasvoi koska sai näitä tehokkaita autoja halvemmalla. Siitäpä sitten koko homma riistäytyi käsistä! Joku vasta kortin saanut poika osti bemarin. Kyilillä sitten muille toyota ja ford kuskeille egoili autollaan poltteli kumia ja ajoi törkeitä ylinopeuksia ja tästähän toyota mies otti nokkiinsa ja sai oivan tilaisuuden haukkua KAIKKAI bemari kusekeja kusipäiksi.. ja niin on jatkunut edelleen ja valitettavasti tulee jatkumaan.

Itse kuopiossa liikun paljonkin kaupungilla ilta aikaan ja jos ruetaan laskua pitämään mitkä autot kaahaa niin jokainen auto saa yhtämonta kaahaus bojoa.

En vain saa päähäni sitä minkätakia KAIKKI bemari kuskit on kusipäitä??? haluaisin saada tähän kunnollisen vastauksen joita tämä suomi24 keskustelut eivät ole todellakaan vielä antaneet.

Itse omista 3 bmw:tä ja alla on tasan yksi ylinopeussakko muistaakseni vuodelta 99 ja 2 parkkisakkoa. Nämäpä sakot kai minustakin tekee todellisen kusipään?

Ai että miksi olen bemaristi?? koska pidän automerkistä todella paljon, mahtavia ajaa, kestäviä, sopivan urheilullisia minun käyttööni ja muutenkin varsin kauniita autoja.

Voin vaikka vannoa että kun tämän keskustelun aloitan saan varmasti tappouhkauksia, hoitoon hakeutumis pyyntöjä, haukuntaa, vittuilua ja muuta vastaavaa mutta ei minua kiinnosta se.

Kannattaa tosiaan jokaisen katsoa ensin peiliin että mitä sitä onkaan tullut itse tehtyä ja minkä auton ratissa ennen kun tulee mustamaalaamaan KAIKKIA bemareita ja bemaristeja!!

Tämäkin valitettava onnettomuus nyt sattui tapahatumaan juuri bimmerpartyjen aikaan ja juuri kyseiseen tapahtumaan kuuluvalla automerkillä. Onnettomuus olisi voinut sattua vaikka lada clubin kokoontumisajoissa jossa joku idiootti hyppäsi 3 promillen koomassa turboahdetun 300hp ladan rattiin ja ajoi poliisin yli!

Mutta tällästä tälläkertaan. Hyvää jatkoa vain joikaiselle bemaristille mehän olemme nyt niitä kuuluisia koko suomen KUSIPÄITÄ! :D

27

1507

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Bemaristi(kin)

      Puhut kyllä ihan asiaa. Itselläni on sekä BMW, että Alfa Romeo. Mitä nyt olen kuitenkin Alfa Romeon kekkereissä liikkunut, niin voin vakuuttaa, että meno on ihan eri planeetalta kuin Bemaripiireissä. Nuo Bimmerpartyt ei tosiaankaan ollut enää tällaisen kolmekymppisen juhlat. Ihmeellistä riehumista.

      Toivottavasti on silti jatkossakin, hieman asiammallisella porukalla. Paljon hienoja autoja.

    • se on

      havaittu myös että tietyt automerkit vetoavat tiettyihin henkilöihin. BMW:n paha ongelma on se, että se vetää puoleensa luonnehäiriöisiä. Yleensä tämä luonnehäiriö on erittäin raflaava, öykkärimäinen, päähän potkittu, toisista piittamaton paskiainen, jota lapsena on potkittu päähän ja normaali tunne-elämä on kuollutta jo aikapäivää sitten. Tarvitaan BMW lääkkeeksi tukemaa olematonta minäkuvaa, sanon hullua, koska lääkkeellä se onnistuisi paljon paremmin.

      Mersun onni on se, että romaaneja on Suomessa sentään niin vähän.......

      • sinulle.......

        "se on" hehhee hihhaa hahaa:)

        olet todella hauska, mutta tyhmä ihminen.


      • Anonyymi

        Kyllä se on niin että sua on potkittu päähän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä se on niin että sua on potkittu päähän.

        eikun munille


    • 523i

      Haluan mainita pari mahdollista syytä tähän älyttömään yleistämiseen:

      -Ainahan kaikista halutaan muokata jonkinlainen stereotypia, mielikuva, joku jonka pohjalta luokitella ihmiset lokeroihin. Varsinkin, kun näitä juttuja on pitemmän aikaa liikkunut, niin alkaa kai se pikkuhiljaa muovaamaan yleistä käsitystä. Sen ottaa liikenteessäkin ihan erinlailla huomioon jos siellä yksikään bemarikuski törttöilee, kun on tehty sellainen silmätikku.

      -Usein liikenteessä bemarilla ajellessa oikein provosoidaan ajamaan lujempaa. Kaikenmailman kaaharit pitää automerkkiä jonkinlaisena punaisema lakanana.

      Noh, jokainen saa ajatella ihan mitä lystää. Mielestäni se kuitenkin menee niin, että kuljettaja sitä autoa ajaa.

    • janneäl

      Täältä yksi kusipää kirjaa kellokorttinsa ja astuu omalla vuorollaan puolustamaan omaa mieltymystään ja omaa autokerhoaan.

      Pari asiaa, jotka luulisin olevan syy siihen minkä takia bmw on saanut huonon maineen, ainakin nykyään.
      Auto on takavetoinen ja kivempi siihen on tehoa laittaa kun etuvetoiseen mielestäni. Bmw myy aika varteenotettavia autoja, jos on kriteeri ostaa takavetoinen auto ja nykyään hinnat ovat jo miltei järkevällä tasolla. Kun näitä nyt sitten nuoret ja nuorenmieliset miehet ostavat, lapsettaa heitä yhtä paljon kuin muitakin ja vedättely lähtee siitä. Kumi palaa ja paheksunta lisääntyy..

      Se ei ole automerkistä kiinni vaan kuljettajasta. Täältä mistä minä tulen on myös muita, jotka ajavat maksullista nopeutta. Täällä on hondat aika kamikazeita, millon ne nyt tiellä pysyvät, mutta nekin on kuljettajasta kiinni. Ooppelit polttavat kumia katuun ja toyotalla kanttaillaan kaduilla kuin oltaisiin radalla. Johtaako tämä merkkien sorto mihinkään suureen ja viisaaseen lopputulokseen? En usko.

      Itse ajan bmw merkkisellä autolla ylpeänä ja erittäin tyytyväisenä. Olen ajanut nyt bmw merkkisellä autolla kaksi vuotta, enkä ole saanut yhtään sakkoa, enkä kärynnyt ratista. En ole polttanut kumia ja olen noudattanut liikennesääntöjä orjallisesti. Omaan jopa ammattiajoluvan, mutta eiköhän se ole jo vale bmw kuskilta?

      Miten se muuten on, kun välillä ajan volkkarilla ja mersulla, mutta voi olla, että minut näkee myös toyotan ratissa. Joka kerta muutun erilaiseksi kuskiksi?

    • mielessäsitämä?

      KUSIPÄÄT!!!!!
      Kirjoittanut: Kusipäät 1.7.2007 klo 23.05


      pois teiltä ikuisesti.
      Joku vitun ääliö vielä puolustaa kusipäätä joka ensin oli kusipää kavereiden kanssa pullistellut jossain vitun asennavamma tapahtumassa, ja sitten kännissä tappanut poliisin. Mikä olisi mieli, jos olisi vahingossa ajanut parhaan kaverisi, veljesi, siskosi yli?
      Nyt on aika miettiä mikä on tärkeää, keltainen Bemariko?

      Luepa tarkemmin, KAIKISTA Bemarikuskeistako tässä puhutaan. Tässä puhuttiin asiaa, tosin kirjoittaja käytti melko reipasta kieltä. Jos merkin mainitseminen käy kunnian päälle, ei voi mitään. Jos tarkoitit jotain muuta kirjoitusta, olen lukenut kirjoituksesi huonosti.

      • tässä.

        postauksessa otettiin kantaa tuohon yleiseen mylläkkään, mikä näkyy jo liikenteessäkin paikoittain automerkkiä kohtaan. En usko kenenkään täysjärkisen haluavan perustella viikonlopun tapahtumia, pikemminkin päinvastoin. Ei ollut piittaamattomuudella siinä touhussa rajaa.


    • ssafsdhgsd

      no olipa hei syvällinen vuodatus.Paas mennen ite joskus bimmerpartyihin niin näät millaista on bemmuporukoitten toiminta. siin kalpenee ladakerhon päristelyt.eikä ladaan sitäpaitti ees saa 300hp...=p että sillee ei kyl nostanu yhtään tää sun tekstis mun arvostusta bemaristeja kohtaan!!!

      • mielestäsi

        tämä 1600 tapahtumaan osallistunutta henkilöä edustaa kokonaisuudessaan suomen bemariautolijakuntaa? Ja ei varmaan sielläkään nyt ihan kaikki niinkään perseile. Muilla merkeillä ei taida olla edes vastaavaa kokoontumisajoa, niin ei pääse vertailemaan.

        Kerta niin kehuit edellisen postauksen syvällisyyttä, niin voisin kehua sinunkin postauksen syvällisyyttä.


      • Ajan bemareilla ja tulen ai...
        mielestäsi kirjoitti:

        tämä 1600 tapahtumaan osallistunutta henkilöä edustaa kokonaisuudessaan suomen bemariautolijakuntaa? Ja ei varmaan sielläkään nyt ihan kaikki niinkään perseile. Muilla merkeillä ei taida olla edes vastaavaa kokoontumisajoa, niin ei pääse vertailemaan.

        Kerta niin kehuit edellisen postauksen syvällisyyttä, niin voisin kehua sinunkin postauksen syvällisyyttä.

        Tämä on aivan totista totta. Mitä enemmän ihmisiä sitä enemmän on niitä idioottejakin löytyy!! Niin ja olin itsekkin käymässä kyseisessä tapahtumassa joten tiedän mitä siellä tapahtuu. Sekin on totta että muilla ei ole vastaavaan kokoontumisajoa. Bimmerpartyt kun sattuu olemaan suomen suurin autoharrastajien kokoontuminen.

        "se on" kirjottaman perusteella minunkin lapsuus on varmaan ollut rankkaa? hiekkalaatikossa ysisatasta sepeliä? Muita kavereita ei ollu niin keksin mielikuvitus ystävän.. meillä oli kivaa joten ajattelin keksiä toisen. no kävikin niin että ne kaksi rupesivat leikkimään kesekenään ja olin taas yksin?! Vaikka tosin muistan lapsuudestani aika paljon asioita eikä se tuollaista ole ollut.. minut on varmaan aivopesty ettei mieleeni jäisi muistoja karusta lapsuudestani ;'


      • aesrdfkvukjf

        http://www.youtube.com/watch?v=hc7UjgjRexc&feature=player_detailpage

        ei näytä saavan....


    • PorscheMan

      Lippalakkispedet inisee.

      • oooooooooooooooooooooo2

        Kyllä sinäkin tykkäsit vinkua kun tero meni sisään.


    • <<<<

      JOS AJAIS JOSKUS AUTOJA NIIN MM BEMAREITA < MM SCHNITZER MALLIT

    • Asennevammaiset?

      "Bimmerpartyt kun sattuu olemaan suomen suurin autoharrastajien kokoontuminen."
      Muutaman videon nähneenä voisin luulla että suomen suurin kalja-ääliöiden kokoontuminen samalla.

    • H ki .

      NO just ! Kuopio ja BMW Siinäpä savolaisten esikuvat. Buhhaahhhahaaaa rikkaitten auto Buhahahhaah!

    • Tbo16aero

      Kyllä se näin menee... 90-luvun alussa kaikki saabistit oli kusipäitä. Turbo saabi ja leimakirves heilahti heti.

    • Kyzyjä

      Onko kaikki "bemariharrastajat" muuten näitä teinejä, vai onko mukana myös vanhempaa väkeä? Nämä partyt nyt varmaan on kansoitettu pelkillä kakaroilla, mutta löytyykö suomesta edes 40...50v. harrastajia?

    • Anonyymi

      Kusipäitä koko Kuopio täynnä aamulla klo 4:00 eteen päin menisivät homot töihin

    • Anonyymi

      Vihapuhetta kansanryhmää bemarin omistajia kohtaan.

    • Anonyymi

      skoda miehet ne on!

    • Anonyymi

      BMW on paras yksinkertaisesti, itse osti uutena 330e hybrbrid Bemarin ja se on täydellinen, hiljasta kun studiossa, lähtee kun raketti, hyvät kajarit, viimeistelty ohjaamo, kaunis punainen väri, mitä enempää autolta voi vaatia?

    • Anonyymi

      Kyllähän Bemari varmaan on hyvä... mutta on niitä muitakin hyviä autoja. Minulle yks tuttava ois myynyt x5 mutta se on päällepäin tylsä harmaa tavisauto että en tiedä... englatilaisia, ranskalaisia ja ruotsalaisia suosivana,koska niissä on luonnetta mitä sakuista puuttuu. No eihän Volvollakaan oo luonnetta, mutta en tarkoittanutkaan sitä.

    • Anonyymi

      Tänne kirjoittelee häiriintyneet tojovaarit.

    • Anonyymi

      Moi! Joo olen BMW kusipää mutta BMW:ni paloi juuri poroksi turunväylällä.

      T: BMW kusipää

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      203
      8158
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      43
      4622
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      28
      2230
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      20
      2137
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1935
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1815
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1736
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      23
      1726
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1643
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1448
    Aihe