Haluatko syövän? - tässä tärkeimmät tiedot

Elämän ABC

Joku kuukausi sitten suomalainen tutkija kertoi iltapäivälehdessä synkän tulevaisuuden näkymän juuri syövän suhteen. Hän ennusti että jopa joka toinen ihminen elämänsä aikana sairastuu syöpään. Katsele ympärillesi - joka toinen - hän tai sinä. Tässä lyhyessä kirjoitelmassa tuon esille niitä seikkoja, joilla voit varmistaa itsellesi oman syöpäsi. Voit vaikuttaa asiaan huomattavasti. Tai voit käyttää tietoja toisin päin ja välttyä tuolta kurimukselta. Miten vain haluat.

1. Syö paljon lääkkeitä.

Lääkkeet toimivat monella tavalla saadakseen aikaan sinulle oman syöpäsi, tieto, joka lääketieteen ammattilaiselta jää jonnekin kitalakeen pihisemään, mutta hän ei kerro sitä sinulle.

Tässä muutama tärkein seikka:
Lääkkeet syövät kehosta ne aineet, joiden tehtävä on estää syövän synty - vitamiinit, mineraalit ja hivenaineet.

Lääkkeet happamoittavat kehosi - syöpä kehittyy ja viihtyy happamassa elimistössä. Jotkut lääkkeet - erityisesti syöpälääkkeet ja ne, joidenka pitäisi hoitaa masennusta, mutta jotka itse asiassa masentavat - toimivat radiomimikkeinä (radiomimic on kemiallinen aine, joka toimii kehossa aivan kuten radioaktiivinen säteily. Mimic = matkia). Altistuminen näille kemikaaleille moninkertaistaa mahdollisuutesi saada syöpä.

2. Sokeri = polttoainetta syövälle.

Syö paljon sokerituotteita, varmistaaksesi oman syöpäsi. Syöpäsolu ei toimi kuten normaali solu. Syöpäsolu kasvaa fermentoitumalla (käymällä), käymiseen tarvitaan sokeria.

Sellainen kuin täysruokosokeri on terveellisempi, koska siinä on vitamiineja ja mineraaleja.

3. Saat hyvän alkusysäyksen syövälle syömällä margariinia, joka valmistetaan samalla tavalla kuin muovipussit. Se härskinnyttää ja happamoittaa kehoasi. VOI myös on syövän kannalta otollista, koska rasvat härskiintyvät helposti.

Vaihda rasvasi kylmäpuristettuihin öljyihin - sellaisiin joissa on omega-rasvahapot 3,6 ja 9 tasapainossa suhteessa 2-1-1. Öljyn tulee olla kylmäpuristettua, kylmävarastoitua jne., koko matka tuotantolinjalta suuhusi. Ota öljy öljynä tai laita sitä kasviksiin. Öljyn käyttäminen paistoksissa pilaa öljyn.

4. Alkoholi

Hyvä litku syöpäteollisuuden mielestä on alkoholi, joka happamoittaa kehosi, siis lisää riskiäsi saada syöpä.

5. Limonadit, wau! - etenkin ne jotka ovat makeutettu itsessään syöpää aiheuttavalla aspartaamilla - happamoittavat kehoasi hullunlailla. Pahin happamoittaja on Kokis.

6. Juo vain vähän vettä, mutta paljon kahvia, joka on mainio nesteenpoistoaine. Kuivassa kehossa ei toimi soluaineenvaihdunta, joten tässä hyvä syöpävinkki.

Sanoisin että vesi on tärkein yksittäinen tekijä sille saatko syövän vai et. Jos juot runsaasti puhdasta vettä - enemmän kuin erilaisilla aineilla pilattua vettä - on hyvä asia.

Mutta nyt kerron asian helmen, joka on kaikkein yksinkertaisin asia, pohjimmainen totuus.

Puhdas vesi ei ole riittävää, se ei toimi kunnolla soluaineenvaihdunnan tasolla, se runsaasti juotuna jää hölskymään vatsaan, mutta ei poista janoa. Miksi? Koska vesimolekyyli on aivan liian suuri. Suuri osa kehoa toimii aivan liian kuivana. "Kansalla oli kaamea jano" ja korjaat tuota janoa huonolla vedellä. Vesi pitää olla pienimolekyylistä, emäksistä, ionisoitua, antioksidanttista ja puhtaaksi suodatettua. Veden antioksidanttisuus lisää antioksidanttisten vitamiinien - etenkin C ja E - toimintaa. Nämä vitamiinit ovat parhaita syövän torjujia. Syö niitä runsaasti ja et pääse huonoihin tilastoihin. Tässä vielä lopuksi muutama linkki:

http://www.youtube.com/watch?v=6HK0QGDcW7U&mode=related&search=

Kange water (kangen-vesi) = ionisoitua, emäksistä vettä

Tässä toinen aika vaikuttava juttu, joka on esitetty Korean TV:ssä:

http://www.youtube.com/watch?v=88shlXXahiM&mode=related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=jyqi1SV-ifg&mode=related&search=

http://www.cancertutor.com/Cancer/IonizedWater.html

27

8170

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Joku vaan

      Minulle sitä tulee talon puolesta. Tarkkana saa olla, jos aikoo terveenä kuolla.

    • Syöpäläinen 2007

      > Vesi pitää olla pienimolekyylistä, emäksistä, ionisoitua, antioksidanttista ja puhtaaksi suodatettua. Veden antioksidanttisuus lisää antioksidanttisten vitamiinien - etenkin C ja E - toimintaa. Nämä vitamiinit ovat parhaita syövän torjujia. Syö niitä runsaasti ja et pääse huonoihin tilastoihin.

      Kiitos vain loistavasta huuhaasta ainakin tuon molekyylikoon suhteen. Vesi on kemialliselta kaavaltaan H2O, ja sen molekyylikoko on vakio. Ainoat muunsuuruiset molekyylit voivatkin sitten olla vain veden epäpuhtauksia.

      Vesi sisältää ioneja esimerkiksi silloin, kun siinä on suolaa. Tavallinen NaCl jakaantuu vedessä natrium- ja kloridi-ioneiksi. Jos näitä ei ole yhtä paljon, vesi on joko hapanta tai emäksistä sen mukaan, kumpia on enemmän. Täysin puhdas vesi on siis neutraalia.

      Sama pätee antioksidantteihin. Vesi sisältää antioksidantteja vain silloin, kun se ei ole täysin puhdasta. Toteat kuitenkin, että veden pitäisi olla puhtaaksi suodatettua? Mitä mieltä siis ihan oikeastaan olet?

      Kaikenmaailman huuhaata sitä liikkuukin. Syöpä joko tulee tai ei tule, ja suurin osa syövistä on sellaisia, ettei niiden tarkkaa syntymekanismia edes tunneta. Monipuolinen ruokavalio on tässä valossa turvallisin, koska tällöin mitään yksittäistä ruuan mukana tulevaa ainetta ei saa kohtuuttomasti.

      • Työkokemus

        Syövän syntyyn ei ole yksittäistä syytä. Osalla syöpäpotilaita ei todeta ainuttakaan syövälle altistavaa tekijää.Väitteesi ei tulisi menemään läpi lääketieteen parissa.


      • KEEKO

        Totta on etä monipuolinen ruokavalio saa voimaan paremmin.Ja makeat (sokeri.limut) on todella vähennettävä silloin kun on diagnoosi ruoansulatuselinten syövässä.Ja yksi on tupakka tietty.Tarvittiin syöpä ja iso leikkaus ennenkuin tajusin jättää sen pois.Kaksi kuukautta on mennyt en kuitenkaan ole kärsinyt sen puuttumisesta.Ja kahvia juon hieman vähemmän kun ennen.Lisäksi pitää muistaa geeniperimä.Minun vanhempien puolelta(molempien) on tavattu syöpää...Eli ehkäs tämäkin vielä.Kaikkea voi nauttia mutta KOHTUUDELLA. Alkoholia en ole tänä vuonna vielä nauttinut.Viime vuoden aikana ehkäs kymmenen annosta.Että se taitaa olla kohtuutta.Stressi,kiire,huono ruokailu päivisin...kyllä näitä syitä löytyy.
        Kuitenkin muistaa täytyy että syöpä tulee jos on tullakseen.Ei siinä sen enempää.Elämänilo tulee kuitenkin säilyttää silloinkin muuten on hukassa.


    • Antiikin tarinoita

      Kreikan viisaan, Solonin, sanomaksi on väitetty perikreikkalaista ohjeta onnellisuudesta Kroisokselle. Onnellisin on ihminen jonka ei tarvinnut syntyä ja seuraavaksi tulee nuorena kuollut. Syöpälääkärin mukaan pitkä elinikä on tärkein syöpään altistava tekijä. Solujen muutos maligniksi vaatii aikaa ja riski kasvaa. Lähes kaikki saavat jonkinlaisen syövän jos elävät riittävän kauan. Säteily, tupakointi yms lisäävät riskiä ja basalioma on maailman yleisin syöpä (auringon säteily). Prostatasyöpä on 100 vuotiailla miehillä lähes kaikilla, tosin pääosin harmittomana. Vanhana äijänä itselläni on jo ollut kaksi hoidettua muutosta, vaikka olen ihan terve.

    • Minäpä kerron

      Minäpä kerron miten saat syövän;

      Harrasta mahdollisimman paljon ja monipuolisesti liikuntaa

      Syö terveellisesti ja monipuolisesti, erityisesti flavonoideja

      Synnytä lapset nuorena

      Imetä mahdollisimman pitkään

      Älä juo alkoholia; ehkä joskus vähän punaviiniä kun on niitä flavonoideja

      Nuku riittävästi ja älä stressaa

      Kun noudatat näitä, saat todennäköisesti syövän ja varsinkin RINTASYÖVÄN jonka minä sain !!!

      • samat sanat

        viestisi oli kuin minun kirjoittama!


      • nämäkin
        samat sanat kirjoitti:

        viestisi oli kuin minun kirjoittama!

        ole tunnollinen ja kiltti. Eli opettele pitämään puolesi oikealla tavalla, älä katkeroidu ja patoa tunteita sisällesi.


      • Potilas x
        nämäkin kirjoitti:

        ole tunnollinen ja kiltti. Eli opettele pitämään puolesi oikealla tavalla, älä katkeroidu ja patoa tunteita sisällesi.

        Uusien rintasyöpien lukumäärä lisääntyy länsimaisen elämäntavan myötä.
        Sitä mikä sen viime kädessä aiheuttaa, emme tiedä. Tilastollisesti on voitu osoittaa, että naisen pitkä hedelmällisyysikä, myöhäinen ensisynnytys, varhaiset kuukautiset ja vähäinen lapsiluku lisäävät riskiä sairastua rintasyöpään. Yksittäisen ihmisen kohdalla tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Myös suurperheen äiti voi sairastua ja toisaalta lapsettomuus ei aiheuta rintasyöpää.

        Ravinnon merkitystä tutkitaan koko ajan. On viitteitä, että ylipaino ja runsasrasvainen dietti lisäävät sairastumisriskiä ja ruisviljan kasvisestrogeenit antavat suojaa sitä vastaan, mutta tarkkoja ruokavalio-ohjeita ei valitettavasti voida antaa.

        Emme siis tiedä, miten itse voisimme ennaltaehkäistä taudin puhkeamista. Mielestäni onkin turha syyllistää itseään siitä, vaikka me naiset helposti sen teemmekin. Sen sijaan pyrimme löytämään taudin mahdollisimman varhain. Tällöin paranemismahdollisuudet ovat hyvät.
        Poliklinikka.fi/


      • Iiris Liisa
        nämäkin kirjoitti:

        ole tunnollinen ja kiltti. Eli opettele pitämään puolesi oikealla tavalla, älä katkeroidu ja patoa tunteita sisällesi.

        ja syö parsakaalia,kaikkia kaalia,syö soijaa,älä käytä margariiniä,syö kuitupitosta ruokaa,älä koske alkoholiin,älä tupakoi,liiku,pyöräile ja hiihdä,pidä mielesi pirteänä........ja riitele työkaverisi kanssa,sano pomolle suorat sanat.......näin minä elin...ja silti sairastuin.Tämä ehkä oli karrikoitu mielipide,mutta...mutta....


    • "kevätihme"

      1. mitä tarkoitat lääkkeillä? Jos minulla on tulehdus, enkö saisi syödä antibioottia?

      2.tähän sokerijuttuun uskon minäkin...

      3.Olen jo kauan tiennyt, että margariini aiheuttaa syöpää...

      4.alkoholi... hmmm. lasi siideriä kesäiltana, olut saunan jälkeen...missä menee raja?

      5.minä en juo mitään "light"-juomia... en nauti mitään, mikä on makeutettu "keinotekoisesti"

      6.vesi-kahvi...en ihan ymmärtänyt...siis, millaista vettä pitäisi juoda?

      • Toiveena

        Tyttäreni ei ole koskaan maistanut alkoholia, ei polttanut tupakkaa, koko ikänsä välttänyt lisäaineita. Syönyt enimmäkseen kasvisvoittoista luomuruokaa. Paljon ulkoilmaelämää ja urheilua. Karkkia on kyllä jonkun verran syönyt. Pienenä söi perusnameja ilman pahoja väriaineita. Siitä se syöpä varmaan tuli 16-vuotiaana, vai? Äitinä olen noudattanut suunnilleen samoja elämäntapoja. Kellään sukulaisella en tiedä olevan syöpää.
        Ja entäs ne vauvat jotka saavat leukemian?


    • KEEKO

      Suomessa ovat lisääntyneet myös allergiat hyvin paljon saati sitten syövät.
      Yksi asia allergioista puhuttaessa on ollut se että meillä on nykyään LIIAN hygieenistä.
      Pikkulapset ennen sai syödä hiekka ja muutenkin ei heti vaihdettu vaatetta jos tuli tahra...
      Syöpään liittyy sillä tavalla että ruoansulatusvaivat lisääntyneet juuri allergioiden takia..
      Olisko mahdollista että liika hygienia lisää syöpiä???
      Etenkin ruoansulatuselimissä.???
      Rintasyöpä naisilla taitaa olla yleistynyt myös?Imettäminen ei yhdessä vaiheessa ollut "muotia".
      Ei sen puoleen ilman saasteet ovat myös lisääntyneet.
      Sairaanhoito paremmalla tasolla, tutkimuksissa todetaan jo alkuvaiheessa useimmat ja ikääntyvä kansa myös tuo lisänsä myös syöpätilastoihin.
      Ja yksi asia on vielä kokonaan käsittelemättä.Suomen kansan koko(5 moljoonaa) aikas paljon ns sisäsiittoista jo nyt???
      Esim diabetes lapsilla, korkes kolesteroli(sukurasite) syöpä...
      Syitä siihen että taudit lisääntyy on niin paljon kuin on tutkijoitakin.

      • mieltä

        noin yleensä. Lasten allergiat lisääntyvät koska heillä ei ole vastustuskykyä!


      • - ? -

        Liika hygienia saattaa olla yksi syistä allergioiden lisääntymiseen. Ihmisen organismissa on luonnostaan tietty "pöpötasapaino" joka pitää sen balanssissa ja jota kohtuuton hygienia voi horjuttaa.

        Toisaalta pidän allergioiden suurimpana syynä nykyisen ihmisen elinympäristön, kodinhoidon ja ravinnon kohtuutonta "kemiallistumista".

        Yhtenä kuvaavana esimerkkinä vaikkapa Ranska, jonka pohjavesistä noin 60% on saatunut maatalouden ja teollisuuden pumppaamista myrkyistä.

        Nykyisin koko ravintoketju on saastutettu ihmisen suuressa viisaudessa ja ahneessa tuotontavoittelussa. Puhdas lisäaineeton ravinto ja vesi on luxusta, vaikka sen tulisi olla itsestäänselvyys, samoinkuin puhdas ilma hengitettäväksi.

        Ensin ihminen suuressa viisaudessaan saastutta elinympäristönsä (sekin maksaa) ja on sen jälkeen pakotettu invesoimaan ja maksamaan suuria summia rahassa ja organisoinnissa voidakseen korjata aktiivisesti tekemäänsä vahinkoa. Ja täsäkin jälleen laitetaan raskasta kemian tuotantoa avuksi. Oravanpyörä pyörii. Fiksua.

        Kuinka kalliiksi tulee pelkästään puhtaan juomaveden takaaminen? Todennäköisesti siitä tullaan käymään versisiä sotia kuten öljystä. Itseasiassa se on jo todellisuutta joillakin seuduilla.

        Kyllä ihminen on viisas.

        Ps. Alkuperäinen kirjoittaja unohti yhden nyky-yhteiskunnan suurimmista syövän aiheuttajista. Tupakan.


      • kemiaalisesti
        - ? - kirjoitti:

        Liika hygienia saattaa olla yksi syistä allergioiden lisääntymiseen. Ihmisen organismissa on luonnostaan tietty "pöpötasapaino" joka pitää sen balanssissa ja jota kohtuuton hygienia voi horjuttaa.

        Toisaalta pidän allergioiden suurimpana syynä nykyisen ihmisen elinympäristön, kodinhoidon ja ravinnon kohtuutonta "kemiallistumista".

        Yhtenä kuvaavana esimerkkinä vaikkapa Ranska, jonka pohjavesistä noin 60% on saatunut maatalouden ja teollisuuden pumppaamista myrkyistä.

        Nykyisin koko ravintoketju on saastutettu ihmisen suuressa viisaudessa ja ahneessa tuotontavoittelussa. Puhdas lisäaineeton ravinto ja vesi on luxusta, vaikka sen tulisi olla itsestäänselvyys, samoinkuin puhdas ilma hengitettäväksi.

        Ensin ihminen suuressa viisaudessaan saastutta elinympäristönsä (sekin maksaa) ja on sen jälkeen pakotettu invesoimaan ja maksamaan suuria summia rahassa ja organisoinnissa voidakseen korjata aktiivisesti tekemäänsä vahinkoa. Ja täsäkin jälleen laitetaan raskasta kemian tuotantoa avuksi. Oravanpyörä pyörii. Fiksua.

        Kuinka kalliiksi tulee pelkästään puhtaan juomaveden takaaminen? Todennäköisesti siitä tullaan käymään versisiä sotia kuten öljystä. Itseasiassa se on jo todellisuutta joillakin seuduilla.

        Kyllä ihminen on viisas.

        Ps. Alkuperäinen kirjoittaja unohti yhden nyky-yhteiskunnan suurimmista syövän aiheuttajista. Tupakan.

        puhdistetaan juomavedeksi ei enään ole terveellistä,sisältää mm.lääkejäämiä ym.ruoat sisältävät lisäaineita ym.


      • ainakin

        voi tulla likaisista ruoka-aineista, esim. pesemättömistä raaoista kasviksista ym. Sehän on vatsasyövän suuri aiheuttaja kai.

        Enpä usko siis liiasta hygieniasta johtuvan syövän, koska käsien pesua harrastetaan liian vähän ja tarttuvat taudit leviävät senkin takia.

        Mitenkäs ulkolaiset pakastetut marjat, esim. vadelmat, jotka imevät paljon vettä ja kuulemma niitä kastellaan likavesillä joissakin maissa, josta esim. Lidl ottaa niitä myyntiin. Kuka tietää, uskaltaako niitä marjoja syödä?


      • Elämän ABC
        - ? - kirjoitti:

        Liika hygienia saattaa olla yksi syistä allergioiden lisääntymiseen. Ihmisen organismissa on luonnostaan tietty "pöpötasapaino" joka pitää sen balanssissa ja jota kohtuuton hygienia voi horjuttaa.

        Toisaalta pidän allergioiden suurimpana syynä nykyisen ihmisen elinympäristön, kodinhoidon ja ravinnon kohtuutonta "kemiallistumista".

        Yhtenä kuvaavana esimerkkinä vaikkapa Ranska, jonka pohjavesistä noin 60% on saatunut maatalouden ja teollisuuden pumppaamista myrkyistä.

        Nykyisin koko ravintoketju on saastutettu ihmisen suuressa viisaudessa ja ahneessa tuotontavoittelussa. Puhdas lisäaineeton ravinto ja vesi on luxusta, vaikka sen tulisi olla itsestäänselvyys, samoinkuin puhdas ilma hengitettäväksi.

        Ensin ihminen suuressa viisaudessaan saastutta elinympäristönsä (sekin maksaa) ja on sen jälkeen pakotettu invesoimaan ja maksamaan suuria summia rahassa ja organisoinnissa voidakseen korjata aktiivisesti tekemäänsä vahinkoa. Ja täsäkin jälleen laitetaan raskasta kemian tuotantoa avuksi. Oravanpyörä pyörii. Fiksua.

        Kuinka kalliiksi tulee pelkästään puhtaan juomaveden takaaminen? Todennäköisesti siitä tullaan käymään versisiä sotia kuten öljystä. Itseasiassa se on jo todellisuutta joillakin seuduilla.

        Kyllä ihminen on viisas.

        Ps. Alkuperäinen kirjoittaja unohti yhden nyky-yhteiskunnan suurimmista syövän aiheuttajista. Tupakan.

        mutta en maininnut, koska siitä on niin vaikea päästä eroon. Tupakka ei aiheuta syöpää, vaan nikotiinihapon suhde säteilyyn.


      • - ? -
        Elämän ABC kirjoitti:

        mutta en maininnut, koska siitä on niin vaikea päästä eroon. Tupakka ei aiheuta syöpää, vaan nikotiinihapon suhde säteilyyn.

        Ohessa muutama linkki tupakoinnin aiheuttamiin sairauksiin ja erilaisiin syäopätyyppeihin:

        - http://www.tohtori.fi/?page=0421481&id=5240778

        - http://www.tohtori.fi/tupakkaklinikka/

        - http://jasenpalvelut.hammasll.fi/suu/tupakka/tupakka.htm

        - http://fi.wikipedia.org/wiki/Tupakointi

        Ps. Ymmärsinkö oikein, että terveen elämän ohjeita antava ja hyvin "vaatimattoman" nimimerkin valinnut "Elämän ABC" on todellisuudessa tupakkariippuvainen?

        Maailmanlajuisesti kolmannes kaikista syöpatapauksista aiheutuu tupakasta. Keuhkosyövistä 90% ja haimasyövistä 30%, sekä lukuisista muista syövistä ja sairausista.


      • Elämän ABC
        - ? - kirjoitti:

        Ohessa muutama linkki tupakoinnin aiheuttamiin sairauksiin ja erilaisiin syäopätyyppeihin:

        - http://www.tohtori.fi/?page=0421481&id=5240778

        - http://www.tohtori.fi/tupakkaklinikka/

        - http://jasenpalvelut.hammasll.fi/suu/tupakka/tupakka.htm

        - http://fi.wikipedia.org/wiki/Tupakointi

        Ps. Ymmärsinkö oikein, että terveen elämän ohjeita antava ja hyvin "vaatimattoman" nimimerkin valinnut "Elämän ABC" on todellisuudessa tupakkariippuvainen?

        Maailmanlajuisesti kolmannes kaikista syöpatapauksista aiheutuu tupakasta. Keuhkosyövistä 90% ja haimasyövistä 30%, sekä lukuisista muista syövistä ja sairausista.

        11-15 v. välisen ajan. Lopetin, koska mulla ei ole savupiippua pääni päällä. Nyt olen aika cool tupakan suhteen, johtuen lähinnä siitä kuinka vaikea siitä on vierottautua (pahempi kuin heroiini). Tupakasta on lisäksi vaikeampi päästä eroon, mitä enemmän siitä "sauhutaan". Tästä syystä tupakkatuotteissa on mainoslauseita "on vaarallista" jne, jne. Saa ihminen harkitsemaan tupakoinnin lopettamista ja sitä varmemmin hän jatkaa. Tämän tietää tupakkatehtailijat. Tupakkaan kaiken kukkuraksi lisätään "arominvahventeita" lisäämään nautintoa. Näihin aromin vahventeisiin jää kans kamalasti koukkuun. Itse en polta, mutta voisin polttaa tupakan pari jäämättä siihen koukkuun.


    • huuhaa vai ei?

      Itse olen melko hämmentynyt ja epäileväinenkin tämän emäksinen vesi asian suhteen. Ostin tällä viikolla laitteen, joka kuulemma tekee veden emäksiseksi yms.Mutta olen epäileväinen koska laite sisältää mm.hopeaa enkä haluaisi mitään hopeamyrkytystä ja harmaata naamaa loppuiäkseni.Siksi otan asian tiimoilta yhteyttä kuluttajansuojaviranomaiseen.Muutenkin yritän käyttää laitetta maltillisesti enkä juo vettä joka on seisonut laitteessa pitkän aikaa, vaan annan veden olla laitteessa max.10 min.Juon vettä max.2l päivässä.Laite on koreasta ja se vähän herättää epäilyksiä- onko laitetta todella tutkittu tarpeeksi euroopassa? Jossakin sanottiin, että on huuhaata väittää, että vesimolekyylit pienenevät-jaa-a...Olen hämmentynyt tämän happiradikaali-asian suhteen-voi olla etten ymmärrä sitä oikein.Emäksisen veden pitäisi lisätä happea veressä, mutta vapaat happiradikaalit ovat kuulemma pahasta -tarkoittavatkohan ne joitakin happiaineenvaihdunnassa syntyviä myrkkyjä-vai mitä?Mistähän saa varmasti totuudenmukaista tietoa tämän asian suhteen?Vai pitääkö tässä itse alkaa tutkijaksi...

      • Ei yhtä syytä

        Älä ihmeessä tuhlaa rahojasi mokamaan, vaan luota lääketieteeseen. Yksi keino ei syöpää paranna.


      • Elämän ABC

        "Mutta olen epäileväinen koska laite sisältää mm.hopeaa"

        Veden suodatusjärejestelmän pitää olla hopeoitu; hopea nuijii bakteerit. Ennen antibiotteja sairaalle annettiin ruoka hopealusikalla, tästä syystä sanonta "on syntynyt hopealusikka suussa", viinitynnyrit pinnoitettiin hopealla ja jenkit laittoivat hopeadollarin vesiastiaan. Hopea on hyödyllinen luonnon mukainen antibiootti.

        Omani on myös Koreasta, eikä siinä mitään ihmeellistä. Mitä odotat eurooppalaisilta tutkijoilta? Välitön innostuneisuus ja veronpalautus laitteiden hankkijoille vai?

        Käytä inoisoitua vettä jonkin aikaa ja totea itse. Ainakin vesi on suodatettua ja puhdasta. Jos koet positiivisia muutoksia, senkin "tiede" nimittää plaseboksi, mutta ok, jos koet positiivisia muutoksia, silloin laite on hintansa väärti. Itse juon pari litraa ionisoitua vettä päivässä. Hieno homma


      • hopea:-
        Elämän ABC kirjoitti:

        "Mutta olen epäileväinen koska laite sisältää mm.hopeaa"

        Veden suodatusjärejestelmän pitää olla hopeoitu; hopea nuijii bakteerit. Ennen antibiotteja sairaalle annettiin ruoka hopealusikalla, tästä syystä sanonta "on syntynyt hopealusikka suussa", viinitynnyrit pinnoitettiin hopealla ja jenkit laittoivat hopeadollarin vesiastiaan. Hopea on hyödyllinen luonnon mukainen antibiootti.

        Omani on myös Koreasta, eikä siinä mitään ihmeellistä. Mitä odotat eurooppalaisilta tutkijoilta? Välitön innostuneisuus ja veronpalautus laitteiden hankkijoille vai?

        Käytä inoisoitua vettä jonkin aikaa ja totea itse. Ainakin vesi on suodatettua ja puhdasta. Jos koet positiivisia muutoksia, senkin "tiede" nimittää plaseboksi, mutta ok, jos koet positiivisia muutoksia, silloin laite on hintansa väärti. Itse juon pari litraa ionisoitua vettä päivässä. Hieno homma

        ilmeisesti todellakin on bakteereja tuhoavaa, koska nykyään apteekeissa myydään laastareita joissa on hopeaa!


      • Elämän ABC
        Ei yhtä syytä kirjoitti:

        Älä ihmeessä tuhlaa rahojasi mokamaan, vaan luota lääketieteeseen. Yksi keino ei syöpää paranna.

        vaikka parantaakin. Ensinnäkin syöpä esiintyy happamassa ympäristössä, jossa on paljon vapaita radikaaleja. Emäksinen vesi poistaa vapaita radikaaleja. Emäksinen vesi tehostaa vitamiinien vaikutusta vahvistaen näin kehon omia järjestelmiä. Keho voi parantaa syövän, onhan se sen esiin loihtinutkin.

        http://www.cancerbackup.org.uk/Cancertype/Larynx/Causesdiagnosis/Symptoms

        Hoarseness is often the first sign of cancer of the larynx. If you have had a hoarse voice for longer than four weeks, you should ask your GP to refer you to an ENT (ear, nose and throat) specialist.


        Lääketiede aiheuttaa syöpää. Syövän esiaste on käheä ääni (limakalvot kuivat). Mikä kuivattaa limakalvoja? Lääkeaineet. Katso vaikkapa Farmacia Fennican tuotekuvauksia. Taas, ionisoitu, emäksinen vesi kastelee kehon paremmin kuin kraanavesi. Omia kokemuksia.

        Ionized water works on cancer in three major ways. Because it is a good antioxidant, meaning it has a very negative ORP value (Oxidation Reduction Potential), it neutralizes free radicals (i.e. ROS - Reactive Oxygen Species), making many oxygen molecules available to the cancer cells; either to slow the growth of cancer or to kill the cancer cells. This is done with the hydroxyl ions in the ionized water.

        http://www.cancertutor.com/Cancer/IonizedWater.html


    • Anonyymi

      Jos ihminen käytöksellään laskee ph arvoa kropassa niin se ylläpitää kasvainten tuotantoa prosenttuaalisesti. Kuinka paljon yksilö syö kaikkea mikä laskee sitä määrittelee sen prosentin. Eli jos yhteiskunta markkinoi tuotteita jotka ylläpitää tätä epätasapainoa niin miten se vaikuttaa maailmanlaajuisesti meidän hyvinvointiin? Suurimmalla osalla ihmisistä vähenee happi veressä joka meinaa että mineraalit yms eivät mene oikeisiin paikkoihin tehokkaasti. Siihen lisäät sen että suurin osa ihmisten ruokavaliosta sisältää asioita jotka poistaa vettä kropasta tehokkaasti. Eli nestettä ei ole tarpeeksi kropan toimintojen ylläpitoon saati saasteiden poistamiseen kun siihen tarve on. Joka meinaa että aivoille ei riitä neste joka taas laskee aivokapasiteettia pitkässä juoksussa. Kaikki vaikuttaa kaikkeen on hyvä sanonta. Jos ihminen ei ymmärrä tätä nesteen tarkoitusta omassa kropassaa hän kärsii vanhempana ongelmista joista kroppa on alkanut hiljaisesti sanomaan jo aikaisemmin kun ollut nuori. Kun tämä yhteiskunta opettaa tämän epätietouden ja ei kerro mikä on ongelma. Kertoo vain että ongelmia on paljon ja niitä tulee lisää. Yksilö ei kerkeä itse opiskelemaan omaa kroppaansa jos varsinkaan ei ole kiinnostunut siitä. Hän jää siihen väliinputoajien joukkoon jotka ei vain tiedä kropastaan. Elää elämäänsä yhteiskunnan normien mukaan ja ihmettelee kun jotain negatiivista tapahtuu. Sitten vielä käännytään yhteiskunnan palveluiden puoleen jotka vielä enemmän edesauttaa hautaan saattamista. Tämä psykologisesti moraaliton järjestelmä on meidän silmiemme edessä jos ja kun emme tiedä tarpeeksi omasta kropastamme ja tee tarvittavia muutoksia elämäntapoihimme. Siihen vielä tämä idea että vain ammattilaiset tietää, lääkärit, terveysekspertit, tiedemiehet. Kun he ovat sen ansan meille laittaneet jotta me itse emme kykene tietämään omasta kropastamme. Geenien ja muiden tekosyiden rinnalla me annamme oman tietomme ja kyvyn olla kriittinen jollekkin toiselle ihmiselle koska hän tietää meidän kropastamme paremmin kuin me itse.

      • Anonyymi

        OK!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      10030
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      412
      4390
    3. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      90
      3016
    4. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2855
    5. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      230
      2668
    6. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2664
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      153
      1855
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      71
      1710
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1620
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1423
    Aihe