Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mitä kansanparantajan luona tapahtuu ?

apua migreeniin ?

Sain seuraavan suosituksen: "Lähin hyväksi todettu osaaja lienee naprapatiakoulutuksen saanut k-parantaja Harto Heimo Helsingissä.
http://kansanparantaja.blogspot.com/ "
Osa asioista on ihan järkevänkin tuntuista mutta sitten on viittauksia astrologiaan ja outoja selityksiä monille ilmiöille.
Kaveri voi tietysti uskoa mihin hyvänsä kunhan hoitaa hommansa vaan miten hän tekee sen ? Millaisia "poppamiehiä" nämä ovat ?
Kertokaahan kokeneet mitä kansanparantajan luona tapahtuu ?

9

3424

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvin hoidettu

      Tämäpä sattui, olen käynyt kevään ja kesän aikana 3 kertaa kansanparantajalla, naisella Helsingissä, viimeeksi eilen ja just tässä äsken kerroin työkavereille miten hyvää se hoito onkaan.
      Mulla oli niskat ihan jumissa toimistotöistä ja päätin kokeilla tätä hoitomuotoa. Hoitokerta kestää 1-1,5 h ja siellä hierotaan ja vetytellään erittäin kokonaisvaltaisesti. Montaa erilaista hoitoa olen vuosien varrella erilaisiin vaivoihini kokeillut ja tämä akupunktio ovat olleet parhaimmat ja auttavimmat.

      Tosta linkkisi miehestä ei ole kokemusta, voisit vaikka kysyä alla olevasta linkistä kuuluuko hän kansanparannusseuraan. Siihen kuuluvat ovat asiansa osaavia, seuran jäseneksi pääsee vasta kun osaa hyvin ja on taitonsa näyttänyt.

      Suosittelen, et menet kerran, sitten tiedät millaista sen sun mielestä on.
      Kansanparantaja ei ole poppamies vaan hitsin hyvä hoitaja.

      http://www.suomenkansanparantajaseura.net/

    • mmm..

      Ketään henkilöä erikseen tuntematta niin aika lailla vaihtelee. Osa on oikeasti hierojia. Osalla taas ei ole kunnon käsitystä ihmisen anatomiasta ja hoidot voivat olla paitsi hyödyttömiä myös vaarallisia. Tarkista ensin, mitä tehdään ja miksi. Ja tarkista, onko potilasvakuutus voimassa, jos jotain sattuu. Älä ainakaan anna pidellä niskaa.

      http://www.yle.fi/mot/mv060313/kasikirjoitus.htm

      Nämä kansanparantajat väittävät usein, että hoito lähtee jotenkin kansanviisaudesta tai muinaiskulttuureista. Oikeasti ne ovat yleensä amerikkalaisia 1800-luvun lopun muoteja, joita sitten Pohjanmaalle paluumuuttaneet siirtolaiset toivat Suomeen. Kummalliset selitykset kaikkien tautien paranemisesta jollain myytävillä yrteillä tai aineilla kuuluvat samaan kiertävien huijareiden ja saarnaajien käärmeöljykaupan perinteeseen.

      Osa manipulaatiohoidoista on ilmeisesti ollut kipua helpottavia mutta taso vaihtelee ja tieteellinen näyttö on aika heikkoa. olet varmaan arkistanut lääkäriltäsi, mikä on migreenin käypä hoito?

      • Alkup.

        Omalääkäri on yrittänyt hoitaa asiaa, kun neurologi ei ota vastaan eikä suostu edes konsultoimaan. Valitettavasti apu on varsin suhteellista eli lähes mitätöntä ja vaiva on muuttunut krooniseksi. Tämä sitten ajaa etsimään apua vaihtoehtoisista hoitomuodoista. Näinhän tää kuvio tuppaa menemään.
        Mainittu kaveri on myös naprapaatti, joten käsitystä anatomiasta pitäisi olla.


      • mutta..
        Alkup. kirjoitti:

        Omalääkäri on yrittänyt hoitaa asiaa, kun neurologi ei ota vastaan eikä suostu edes konsultoimaan. Valitettavasti apu on varsin suhteellista eli lähes mitätöntä ja vaiva on muuttunut krooniseksi. Tämä sitten ajaa etsimään apua vaihtoehtoisista hoitomuodoista. Näinhän tää kuvio tuppaa menemään.
        Mainittu kaveri on myös naprapaatti, joten käsitystä anatomiasta pitäisi olla.

        Ainakin Suomessa suoritetuissa naprapaatin opinnoissa on neurologiaa vain parin opintoviikon verran ja ne koulutukset pitää ihan koululääketiedettä edustava lääkäri.


      • Alkup.
        mutta.. kirjoitti:

        Ainakin Suomessa suoritetuissa naprapaatin opinnoissa on neurologiaa vain parin opintoviikon verran ja ne koulutukset pitää ihan koululääketiedettä edustava lääkäri.

        Ei niiden lääkärin tietoja tarvitse omata, kunhan eivät tee vahinkoa. Ei naprapaatti neurologia yritä korvata. lähestymistapa on tietysti aivan toinen. Ei juuri kukaan manipulointihoitoja antava ole paljon sen enempää neurologiaa lukenut jollei ole lääkäri ja neurologeista kukaan ei taida käyttää manipulaatiota. Joku fysiatri saattaisi sen tehdäkin.


      • elisa.bet

        Hei !

        Selässäni on ollut monesti ns.fasettilukkoja.Olen käynyt jäsenkorjaalla ja sieltä olen lähtenyt hypellen pois = ilman kipuja.Oikea jäsenkorjaaja ei rusauttele ,eikä hänen manipulaationsa käy kipeää.Jos näin tekee ,niin keskeytä toimenpide heti.Ajattelin nyt seuraavaksi mennä niska- ja hartiaoireiden takia hoitoon ,kun työni vaihtui seisomatyöstä istuvaan ja paikat on ihan jumissa.

        Polvessani on nivelrikko ja siihen tämä hoito ei auttanut.

        Terv. Elisabet


    • ketkä osaa

      itellä oli helvetilliset selkäsäryt muutama vuosi sitten ja rampaatuani lekurilla ja muualla hoidoissa vika oli kuulemma päässäni fysioterapeutin mukaan ja lääkäri taas sanoi, että ainut mitä voi tehdä on jäykistää koko alaselkä. No olen noita paikallislehtiä lukenut ja siellä on ollut monenmoista ilmotusta kansanparantamisesta ja muusta, mutta skeptisenä aattelin ettei niistä ole mitään hyötyä. Loppupeleissä kuitenkin, kun en enää kunnolla pystynyt istumaan tai kävelemään soitin ja 2 kertaa kävin (toinen oli "ylläpidoksi jonka ite halusin käydä)eikä ole yhtään ainutta ongelmaa sen jälkeen selässä ollut vaikka lapsesta asti aina jotain pientä vikaa, esim en ole ennen pystynyt uimaan nyt sekin onnistuu eikä selkä ole kipeä sen jälkeen.

      Toinen juttu oli töissä, kun uusi työkaveri jäi kahden vkon rupeaman jälkeen sairaslomalle kun selkä ei kestä istumista. Palasi lomalta ja kyselin ja hän kertoi, että vuosia jo ollut ihme vaivaa monta kuukautta vuodesta. Annoin nron, että soita tuonne ja selvitä tilanteesi. Nainen sanoi, että kysyy lääkäriltä vielä joka häntä hoitaa. No seuraavana päivänä kuten arvata saattaa kertoi lekurin kieltäneen kansanparannuksen ja muun selän ronklaamisen. Meni se kuitenkin ja tapauksesta toista vuotta ja vielä selkä on kunnossa eikä paivääkään selän takia poissa töistä sen jälkeen.

    • tuon blogin.

      On sama mies joka oli Mirja Pyykön haastateltavana professori Pekka Puskan kanssa, muistaakseni -98.
      Ohjelmassa puhuttiin suolasta, ja pikiöljystä.
      Sen muistan hyvin kun professori Puska myönsi että manipulaatiolla pystytään hoitamaan verenpainetta, jos ei ole sydänverisuonitautia.
      Olikohan ohjelmalla jotain yhteyttä Nadia Pyykköön.
      Nadian mies, Arto Meller jäi auton alle, ja makasi koomassa Marian sairaalassa. Eikä lääkärit osanneet sanoa koska Meller herää koomasta, vuosi - kaks oli kuulemma arvio.
      Harto Heimo kävi Marjan sairaalassa, kaksi viikkoa sen jälkeen Arto tuli pois sairaalasta.
      Kuulin usein juttua Nadjalta, asuin silloin hänen naapurinaan Vallilassa, siksi Harto Heimo on jäänyt hyvin mieleeni.

      • Anonyymi

        Sama gubbe oli vääntää minulta niskat nurin. Röyhkeä, eikä
        yhtään kuuntelee asiakasta. Käski pöydälle maate ja alkoi hullun tavalla vääntää jumissa olevaa päätäni, vaikka sanoin, että "odota, että ehdin vähän koettaa rentoutua". Jos en olisi pannut vastaan, huutanut ja vähän huitassutkin, niin sillä vääntövoimalla olisi tullut pahaa jälkeä.
        Vaimoni katsoi vierestä ja totesi, että hän ei anna koskeakaan. En minäkään ennen sitä, enkä sen jälkeen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2258
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1944
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      79
      1685
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1598
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1502
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1403
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1362
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1331
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1304
    Aihe