Betaserc-kuuri,kokemusta?

EAR

kenellä olisi kokemusta Betaserc kuurista, itse sain juuri diknoosin että on menier ja sain lääkekuurin nyt pelottaa aloittaa jos se vaan pahentaa tinnitusta, kertokaa kokemuksistanne,pleace. Myös lentäminen pelottaa koska tasapaino heittelee pahasti lennon aikana ja tulee oksennuskohtauksia ja pahoinvointia onko kellään neuvoja miten tämän voisi välttää, rakastan matkustamista ja olisi ihana nähdä uusia paikkoja, kaikille hyvää kesää...

11

24454

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Menieri
      • EAR

        Täytyypä tutustua liittoon, hyvää kesää...


      • ei apua
        EAR kirjoitti:

        Täytyypä tutustua liittoon, hyvää kesää...

        ollut ainakaan itselleni, ihan sama syönkö vai en, pikemminkin se voimistutti korvan tinnitusta, suhinaa ja kohinaa.
        Meniere 3 vuotta ollut.


    • Nimetön

      Otse olen syönyt Betaserkkiä nyt 2, 5 vuotta. En alkuun oikein tiennyt auttaako se vai ei. Tinnitusta se ei ainakaan pahentanut. Nyt kun vähensin annostusta menier oireeni pahentuivat ja syön taas 16mgx3/päivä. Välillä on pahenpia jaksoja, niinkuin juuri nyt. Huonoa oloa ja huimausta päivittäin useita tunteja. Tätä jatkunut yli kolme viikkoa. Mutta luottavaisesti odotatan parempaa jaksoa. Ei pidä antaa sairaudelle liikaa valtaa. Itse olen lentänyt tänä vuonna jo kahdesti maailiman ihmeitä katsomaan( olen nähnyt pyramidit!) vaikka lentäminen ei oikein suju. Tulee huono olo koneessa ja tasapaino on hukassa. Mutta se on kuitenkin itselläni väliaikaista ja sen vuoksi en ole valmis jäämään kotiin. Itse ajattelen niin ettei maailmani siihen kaadu vaikka yrjöänkin koneessa pari kertaa tai huilailen koneen lattialla. Saampahan kerrankin sympatiaa ja hellää huolenpitoa. Jota vanhanapiikana jään paitsi. :) Huumoria elämässä pitää olla. Itse olen ostanut apteekista resepitivapaata nenäsuihketta joka vähentää paineen tunnetta korvissa. Se ei tee ihmeitä mutta antaa muuta ajateltavaa kun suihkii sitä nenään. Elämä on liian lyhyt murehtimiseen. Eihän sitä voi etukäteen teitää jospa matka meneekin ihan ilman hankaluuksia. Lähde maailmalle ja anna Herra Menierin vaivata hetki. Varaa viikon tai kahden loma niin varmasti jaksolle sattuu hyviäkin päiviä. Jos murehtii liikaa, alkaa pipo kiristämään. Ja siihen ei enää betaserkit auta.. Taudin kanssa pitää vain oppia elämään. Usko pois se on mahdollista! Sitä pitää harjoitella kuin pyörällä ajoa. Ei saa antaa periksi. Tauti on kiusallinen mutta ei kuolemaksi. Ja siihen onneksi useimmilla kuuluu myös hyviä jaksoja. Kun nautit elämästä täysillä niin huonot kaudet jäävät vähemmälle huomiolle. Oikein hyvää jatkoa sinulle!

      • EAR

        vastauksesta, ehkä jätän Betacerkit syömättä ja rupean nauttimaan elämästä ilman lääkkeitä ! Tsemppiä !


      • Anonyymi

        Käytin 3- vuotta Betaseckkiä 16mg×3 / päivä. Työpaikassa ryhtyivät mainitsemaan, että haisen pahalle. Ihankuin ammoniakin lemu. Jotkut kirjoittelivat työpisteeni lähelle, että haisen paskalle. Taukoni aikana olivat lukinneet ovet, etten pääsisi työhön takaisin. Nosto-ovia, jotka toimivat myös ulkoa käsin, niin niiden kautta pääsin sisälle. Lopetin kyseisen lääkkeen käytön, kun siitä ei ollut oikeastaan ollenkaan apua. Korvapolilla käynnin jälkeen sain toisen valmisteen ja oireet alkoi lievenemään melko pian. Nyt on vain kuulon heikkeneminen yhdessä korvassa, suhina ja joskus tinnitus.


      • Anonyymi

        nenäsuihke on esim. otrivin joka on avaava nenäsuihke. käytetään yleensä flunssan aikana lyhytaikaisesti. sopii myös lentomatkoille.


    • Haaveilija58

      Minä olen syönyt betasercia 6 vuotta ensin 8mgx3
      sitten muutaman vuoden päästä 24mgx2 jota syön tälläkin hetkellä. Olen syönyt kokoajan myös nesteenpoistolääkettä jota ilman en voi olla. Koska jos lopetan nesteenpoistolääkkeen alkaa hirveä turvotus. Mutta voin sanoa näin kuuden vuoden kokemuksella, että betaserc auttaa.

    • Auttaa

      Minulla on ollut menierentauti yli 10 vuotta. Välillä parempia jaksoja ja välillä huonoja. Neljän seinän sisään ei kannata jäädä murehtimaan. Kyse on sairaudesta. Tauti on syntymästä asti ja oireet alkavat jossain vaiheessa. Mutta oireet voivat loppua kokonaan tai alkavat uudestaan. Kerran lopetin betasercin syömisen, jonka jälkeen oireet pahenivat. Olen pannut merkille kun korvassa on kohinaa niin silloin ei ole huimaus kohtauksia. Todennäköisesti ääreisverenkierrossa veri kiertää, josta kohina johtuu.

    • Anonyymi

      3-vuotta kärsin ( V-2013 ) aika pahasta menieren taudista. Kun kohtaus alkoi, niin alueet alkoi pyörimään, kuin karusellissa. Ensin hetken vastapäivään ja sen jälkeen myötäpäivään muutaman päivän ja yön. En pysynyt seisaallaan ja oksentelu rajua ja monta kertaa / vrk. Sain betaserc-kuurin, mutta ei tehonnut oikeastaan millään tavalla, vain hiki ryhtyi haisemaan pahalle. Kohtaus aiheutti voimakasta hikoilua ja päänsärkyä, kuin pahassa krapulassa. Sitten jouduin korva - ja silmäpolille ja sain nesteenpoisto lääkkeeksi Diureks Mite-lääkkeen. Tuntui muutamana aamuna lääkkeen oton jälkeen, että nyt löytyi oikeanlainen lääke. Oli enää lieviä ja hetken kestäviä huimaus kohtauksia. V-2015 jälkeen en ole kärsinyt ollenkaan huimia ja lääkkeenkin sain jätettyä pois käytöstä. Lääkäri suositteli, että lääkkeen voi jättää pois, jos siltä tuntuu. Koputan maalaamatonta puuta, ettei kohtauksia esiinny enää.

      • Anonyymi

        Heti ensimmäisien lääkärissä käynnin yhteydessä, lääkäri ehdotti, että Diurex Mite nesteenpoisto lääke, mutta en saanut sitä silloin. Olin sairauslomalla töistä monta kertaa vuodessa. Kuka ties, jos olisin alussa saanut diureksin, niin olisi kohtaukset loppuneet lyhyeen.🤔


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14846
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    10. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3039
    Aihe