SPA F1: mistä hotelli, mikä kuljetus radalle?

makepee

Optimointi käynnissä... Tähän mennessä tapahtunutta: Lennot Brysseliin ostettu, liput Gold 8 -katsomossa (Liegestä tulevan tien varrella), mutta majoitus ja kuljetus radalle puuttuvat.

Seurueen äijät viettävät tuon formulaviikonlopun päivät pe-su Spalla ja neidot Brysselissä. Pitäisi löytää joku optimaalinen hotelli, josta olisi erinomaiset yhteydet molempiin suuntiin (likoille mielell. juna). Kannattaako Brysselissä saakka majoittua ja käydä päivittäin Spalla sieltä käsin vai mikä paikka olisi optimaalinen sijainniltaan? Liegen hotellit ovat ainakin ihan jumalattoman kalliita...

Miten radalle pääsee ylipäätään helpoiten Brysselistä tai lähikaupungeista (yhteiskuljetus???)?

3

1704

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ketunlenkki

      Meillä on lennot Tre-Frankfurt Hahn hankittu 4 henkeä yhteensä 364 € menopaluu, auto vuokrattu kentälle valmiiksi 4 vkr 160 €, majoitus Aachenissa pieni mutta siisti hotelli-ravintola hinta 2 kpl 2 hengen huonetta aamiaisella yhteensä 564 €. Liput vielä hankkimatta mutta pian nekin lunastetaan ( vaiheessa vielä seurueemme naisten osallistuminen itse kisaan ). Me siis ajamme Aachenista n. 50 km itse vuokra-autolla rata-alueelle. Tsekkasin majoitusta jo helmikuusta alkaen ja ainakaan minä en onnistunut järkihintaisia majoituspaketteja rata-alueen läheltä löytämään. KUn kerran on autolla radalle tultava, niin ei paljoa haittaa ajaako 50 km vai vaikkapa 10 km. Toki taksillakin pääsee ja voi olla jopa suositeltavaa ruuhkien takia, mutta jos sulla ei vielä oo majoitusta hankittu, niin kannattaa varmaan toimia nopeasti.

      Ai niin mistäkö löysin hotellin, itse surffasin Ryanairin sivuilta hotellisivuille mutta muistaakseni oman hotellimme löysin Hotels in Germany- sivuilta.

    • ihmettelevä FORMULA FANI

      terve

      satumme olemaan kaverin kanssa tuohon aikaan lähimailla ja päätimme lähteä kisaa katsomaan. lippusivustot ovat huonot eikä sieltä voi kysyä mitään joten nyt ihmettelimme miten kauan kesti saada liput kotiin tilauksen jälkeen ja tulivatko ne express kyydillä?? vai miten tuo lippu systeemi oikein toimii??

      jos voit antaa jotain vinkkejä niin arvostaisimme sitä paljon

      kiitos etukäteen

      • Ketunlenkki

        Eli tilasin netistä liput 1.8.2007 (Silver 4 perj-sun 2 kpl ja sun 2 kpl) yhteensä 1134 €. Maksu sujui hyvin ja vallan oman netti"lokeronkin" sain lippumyyjältä. Sitten vaan odottelemaan. Kurkin sivuilta että jokos lähti liput tulemaan mutta ehei--- mitään ei näkynyt ja kun meilasin infoon ei vastausta. Vähän jo tuskastuin että oliko huijausta kunnes soitin ihan elokuun lopussa annettuun numeroon. Sieltä vastasi joku sälli ja kertoi että kyllä kyllä liput ovat varmaan juuri lähteneet. Mutta ei mitään taaskaan. Viime maanantaina eli 3.9 meilasin taas ja sitten sain yllättäen vastauksen että liput ovat lähteneet tulemaan ja tulihan ne Exspress kyydillä koti ovelle nyt torstaina. Eli tasan viikko ennenkuin lähdemme Oulusta tuleen Spaahan !! Aika pitkä tilaus-toimitus. Ehkä en enää mene Spahan mutta en ainakaan tuosta "lippupisteestä" lippujani tilaan. Ainiin liput tuosta paikasta olivat yllätys yllätys minun sortteerauksen perusteella halvimmat- säästöä "viralliseen lippumyyntiin" tuli tuohon satsiin reilu 50 €. Mutta oisko pari harmaata hiusta vähemmän tullut toisesta paikasta en tiedä mutta liput ovat kuitenkin hallussamme-- toivottavasti ovat aitoja!!!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe