lihavat pojat????

Niko

Sanokaapa kaikki tytöt mitä mieltä ootte lihavista pojista/miehistä? Ei siis ylipainosista vaan oikein kunnolla lihavista. Voisitteko millään kuvitella seurustelevanne lihavan pojan kanssa, vai onko ajatus pelkästään ällöttävä??

Ite oon nimittäin todella lihava poika ja oon tullu siihen tulokseen ettei mulla oo kovin suuria madollisuuksia löytää itselleni sopivaa tyttöä. En oo siis vielä koskaan seurustellu enkä luultavasti tuu ees koskaan seurustelemaankaan.

Teoriassa kai voisin löytää (jos oikein etsisin) itselleni jonkinlaisen naisen mutta luultavasti joutuisin tyytymään johonkin sellaiseen joka ei ees oikeesti kovin miellyttäis. Totuus on että lihavan pojan on lähes mahdotonta löytää itselleen jotain kaunista tai seksikästä tyttöä. Lihavien tyttöjenkin on helpompi löytää itselleen pari kuin lihavien poikien. En haluais myöskään itselleni mitään lihavaa tyttöä mutta luultavasti joutuisin kai sellaiseen juuri tyytymään.

Yleensä jos parin molemmat osapuolet on lihavia kyse on just siittä että hyväksytään se tosiasia ettei voi juuri löytää itselleen normaalipainoista/kaunista paria joten molemmat tyytyvät toisiinsa. No tietenkin luonnekkin ratkaisee mutta onhan ulkonäöllä todella suuri merkitys nykyään.

Oisko ainoa keino muka sitten se että pitäis laihduttaa itsensä "normaalipainoiseksi"?? Helpommin sanottu kuin tehty. Enkä luultavasti ees haluais laihduttaa sen takia että saisin jonkun tytön itselleni sillä kai sen täytyis rakastaa mua sellaisena kuin olen.

Ois mukava kuulla mielipiteitä ja kommentteja! Mutta ei mielellään niitä "kyllä säkin vielä jonkun löydät.." -juttuja

17

2180

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • blue

      Se taitaa kyllä ikävä kyllä olla niin, ettei sinusta tulla paljoakaan kiinnostumaan. Ulkonäön perusteella. Tärkeintähän on kuitenkin loppujen lopuksi sisäinen kauneus. Lihavan pojan on varmaan vaikeaa löytää kaunista ja seksikästä naista, mutta mietippä oletko itsekkään niin seksikäs? Siis tytön pitäisi miellyttää ulkonäkönsä kannalta sinua, mutta tytön olisi tyydyttävä vähempään! Ei kannata jäädä surkuttelemaan painonsa kanssa vaan tee asialle jotakin! Muista olla myös ystävällinen ja kiva kaikille tytöille niin ehkä sinäkin sitten joskus löydät "sen oikean"!

      • marsa

        on muuten totta...miks naisen pitäs tyytyy vähempään mitä vois saada? kyllä hyvännäkösistäkin jätkistä löytyy täysin varmasti ihania ja luotettavia "superpoikaystäviä".
        mut ehkä kannattas tehä jotain itelleen jotta kävis onni myötä


    • candy

      jos totta puhutaan niin...en usko että alkasin lihavan pojan kanssa...ennemmin olisin vaan pelkkä kaveri sen kanssa...ei ajatus seurustelusta ällöttävä olis mutta jos sellainen ylipainoinen kysyis mua vastaus olis aika varmasti kieltävä. totuushan on se että kaikki seurusteluun "kyvykkäät" ihmiset kattoo ensin ulkonäköä ennen kun tutustuu toisen luonteeseen ja ulkonäöllä pääsee pitkälle mikä on valitettavaa...

    • jumalan karitsa

      onpa pinnallista touhua.. jos sinä vaadit joltain naiselta että sen pitäs hyväksyä sut sellaisena kuin oot niin hyväksy sinäkin sitten!! äläkä etsi niitä laihoja pinnallisia eukkoja! kyllä sä jotain löydät sitten kun kasvat ja sun käsityksesi tästä maailmasta ja naisista sun muusta vähän kehittyy ja kun itsekin vähän kehityt...

    • tuota..

      jos sinä et kerran olisi valmis olemaan vähän ''rumemman'' naisen kanssa, niin miten luulet että joku seksikäs ja kaunis nainen haluaisi olla sinun kanssasi. sitä ulkonäköä tarvitse aina miettiä. mielestäni jos et ketään muuta sitten löydä niin etsi sellainen kiva, mutta vähän ''rumempi'' nainen...kaikista naisistahan tulee vanhana rumia, että ei sitä enää kymmenen vuoden päästä huomaa että vaimo on semmonen ruma ja läski akka...kun kaikki sen ikäiset naiset on samanlaisia

    • katja

      Siis millä ihmeen perusteella sä arvioit ihmisiä onko ne kauniita vaiko rumia, ja jos luulet löytäväs kainaaloon silikonitissisen blondin....saat sitä ettiä koko elämäs, siis jos kerta et ilmeisesti edes itse hyväksy omaa ulkonäköös miks muitten pitäisi... Ei tollanen ruikutus mitään auta, ite laihdutin 20 kiloo joten kyllä se todellakin on mahdollista....

      • Toivoton

        antaisitko mulle vähän vinkkiä et miten sen teit?=)..mun pitäis laihduttaa about 20 kg,ku kyllästyttää olla tän näköne ku oon..:D


      • iso jässi
        Toivoton kirjoitti:

        antaisitko mulle vähän vinkkiä et miten sen teit?=)..mun pitäis laihduttaa about 20 kg,ku kyllästyttää olla tän näköne ku oon..:D

        Laihdutin noin 15 kiloa parin kuukauden aikana. Olin aikoinaan satakiloinen ja vitutti niin pirusti aina kun jkävelin peilin ohi.

        Niinpä otin ja päätin laihtua. Pojille auttaa, kun laittaa jonkun oikein timmin ja kauniin tytön kuvan seinälle. Ei tarvi ees olla mikään PinUp kuva, mutta vaan kaunis. Siitä muistaa aina, kun istuu kämpässä, että tuollanen mulla joku päivä on.

        Sitten mä otin vähän etäisyyttä kavereista, enkä hengaillu viikonloppuisin niiden kanssa, kun tulee vaan mäkkärissä istuttua sun muuta.

        Aloin laittamaan viikkorahani kirjekuoreen ja pöydän laatikkoon, ettei ollut lompakossa mitään kun tulin koulusta lähikaupan ohi.

        Ja sitten tietenkin perinteiset, eli paastosin niin että hommasin itelleni tekemistä, ettei tule nälkä mieleen. Ja myös aloin pyöräillä ihan vaan huvikseni ympäri maita ja mantuja - tutustuu kotisseutuunsa vähän laajemmin ja tulee kuntoa.
        pyöräillessä ei kannata miettiä, että jos nit meen niin ja niin kauas niin jaksan vielä tulla takaisin. Menee vaan ja kyllä sitä sitten jaksaa kotiin asti tulla, kun on pakko.

        Kävin myös salilla kerran viikossa ja siellä meni noin tunti per kerta.

        Toivottavasti auttoi


      • katja
        Toivoton kirjoitti:

        antaisitko mulle vähän vinkkiä et miten sen teit?=)..mun pitäis laihduttaa about 20 kg,ku kyllästyttää olla tän näköne ku oon..:D

        syö vähemmän ja öiiku enemmän, yksin kertaiesti näin....koska mitään ihme diettejähän ei oo viellä keksitty sillä jos olisi luulempa että kaupan hyllyt olisi aika nopeeta tyhjät niistä. ite sillon lenkkeilin päivässsä 10 kilsaa, söin kerran päivässä kiinteää ruokaa, senkin heti aamusta jotta ehti kuluttaa sen pois päivän aikana.


    • tyttö

      Sun pitää hyväksyy ittes, eikä pidä tehä siitä liika suurta numeroa. Tiedän monia todellakin lihavia ihmisiä, joilla on oma kulta. Ehkä ulkonäkös ei välttämät vedä puoleensa, mutta IHmiset ei rakastu yleensä ulkonäköön vaan loppujen lopuks siihen luonteeseen jne. Kun tutustut ihmisiin ja ne oppii tuntee sut ja ihastuu sun luonteeseen, ni ei sen ulkonäön pitäs vaikuttaa. Mut ainahan voi yrittää laihduttaa. Se on aika paljon tahdosta kiinni. Esim. mun isä on ylipainonen paljonki ja on laihduttanu parhaimmillaa 25kg juoksemal, uimal, pyöräilemäl, syömäl terveellisesti... Sen voi tehä ittesäki takii ja terveytensä.

      Tsemppiä! :)

    • Niko

      Ehkä tuo mun viesti kuulostaa jossain mielessä vähän ylimieliseltä koska itse en lihavana tyytyisi lihavaan tyttöön. Itse asiassa kirjoitin kylläkin että:

      "Totuus on että lihavan pojan on lähes mahdotonta löytää itselleen jotain kaunista tai seksikästä tyttöä.."

      En oikeastaan puhunut tuossa itsestäni vaan lihavista pojista yleensä itse en ole ihan noin nirso kuin tuosta saattaa ymmärtää. Onhan se vähän itsekästä että kun itse on lihava, haluaisi itselleen kuitenkin suhteellisen kauniin tai ainakin "tavallisen"-näköisen tyttöystävän. Näin se kuitenkin vain on ja onhan se kuitenkin aika luonnollista! Luulisin että lihava tyttökin ottaisi mieluummin komean pojan kuin lihavan pojan.
      Lisäksi toivon että ette kirjoittele mulle mitään laihdutusohjeita! Olen kiinnostunut vain mielipiteistänne tässä asiassa

      • katja

        Niko...tonkin ajn kun kirjotatja valitat että oot niin lihava voisit tehdä jotain ulonäöllesi, mulla ei mitään vastaam pulleita poikia, mutta ihminen joka vaan valittaa kun on lihava, eikä saa hyvän näköstä muijaa on...idiootti en voi muuta sanoo!!! hanki elämä!!!!


    • Jari

      Tuo on kyllä aivan totta ettei lihavilla pojilla ole juuri tyttöjen keskuudessa kysyntää. Mutta se riippuu aika monesta asiasta eikä lihavuus yksistään välttämättä oo sellainen juttu joka estää seurustelun. Kerron yhen esimerkin

      Ite en oo ollenkaan lihava mutta mun luokalla on kaksi lihavaa poikaa. Vaikka ne molemmat on lihavia niin ne on aivan erillaisia eikä niillä ole muuta yhteistä kuin lihavuus.

      Toinen niistä on sellainnen tosi pitkä ja karvainen korsto. Se on aika kova-ääninen ja ulospäinsuuntautunut ja toisinaan sellainen häirikkö-tyyppi. Se on kyllä lihava mutta kaikki läski mitä siinä on suhteellisen kiinteää eikä sellaista tosi "löysää" ja hyllyvää. En siis tarkoita kiinteällä että se ois mitenkään hirveen lihaksikas mutta kyllä se on aika voimakas ja pärjää hyvin liikuntatunneilla voima-lajeissa vaikka onkin muuten kömpelö ja hidas. Kukaan ei uskalla "kiusata" sitä, sillä se vetäis turpaan kaikkia jotka uskaltais sille aukoa päätään. Sillä on tyttöystävä, vieläpä aika hyvännäköinen sellainen.

      Toinen niistä lihavista pojista taas on sellainen luokan lyhyin ja aivan hirveen lihava läskipallo (varmaan koulun lihavin). Se on tosi karvaton, kimeä-ääninen ja se on erittäin lapsellisen näköinen ikäisekseen. Sillä on koko ruumis juuri tuollaisen "Löysän" ja hyllyvän läskin peitossa. Sillä on isommat tissit kuin useimmilla tytöillä ja sen munakin on aivan sairaan pieni kun se on sellaisten läskipoimujen välissä niin ettei siitä näy kuin 2 cm. Sitä on kiusattu tosi pahasti ainakin aikaisemmin mutta tuskin enää. Luonteeltaan se on sellainen tosi ujo, hiljainen, hiukan naismainen ja sisäänpäinkääntynyt lyllerö. sillä on tosi huono kunto ja itsetunto ja se ei oo hyvä oikeen missään aineessa: liikunnassa täys nolla, lukuaineissa keskinkertainen. Sillä ei oo tyttöystävää ja se vaikuttaa vähän sellaiselta säälittävältä "äidin pikku pojalta" joka ei sellaista tuu koskaan ees saamaan. Tuo kaikki saattaa kuulostaa aika ilkeältä mutta yritin olla rehellinen.

      En väitä että kaikki lihavat pojat kuuluisivat noihin kahteen ryhmään mutta kyllä se on niin että lihavakin poika saattaa saada tytön itselleen jos muuten on edukseen eli on esim. pitkä, maskuliininen, hyvä jossain urheilulajeissa, sosiaalinen ja puhelias jne.

      Kumpaa noista tyypeistä muuten Niko enemmän muistuttaa..?????

      • yks

        Kannattaa muistaa, että monella ylipainoisella 12-15 vuotiaalla ylipaino häviää normaalin kasvun mukana murrosiän aikana. Lihaksisto ja luusto kehittyvät ja pituutta tulee lisää. Elimistön energian kulutus myös lisääntyy. Itse olin noin 13 vuotiaana melko pyöreä jopa lihava, mutta nyt myöhemmin on saanut huomata, että "läskit" ja "makkarat" ovat hävinneet kasvun myötä ilman suurempia ponnisteluja ja monet ovat sanoneet jopa laihaksi niin ja on tyttöystävä :) ... "Ei susta sitä huomaa et syöt jotain" tai "Mitäs olet niin laiha". Esipuberteetin lihavuus ei siis ole välttämättä lopun elämää kestävää. Jarin esittämässä esimerkissä tuo tyyppi kaksi on todennäköisesti juuri sen tyyppinen henkilö, jolla lihavuus häviää murrosiän myötä. Murrosikä ei selvästikkään ole alkanut joka on pääteltävissä esim. äänenmurroksen alkamattomuudesta ja vähäisestä karvoituksesta ja kehittymättömästä sukupuolielimestä ko. henkilön kehitysvaiheessa.

        Vähän asiaa, ei ihan aiheesta mutta kannattaa lukea. http://www.lastenendo.sci.fi/potilaille/viivpub.html


      • Jari
        yks kirjoitti:

        Kannattaa muistaa, että monella ylipainoisella 12-15 vuotiaalla ylipaino häviää normaalin kasvun mukana murrosiän aikana. Lihaksisto ja luusto kehittyvät ja pituutta tulee lisää. Elimistön energian kulutus myös lisääntyy. Itse olin noin 13 vuotiaana melko pyöreä jopa lihava, mutta nyt myöhemmin on saanut huomata, että "läskit" ja "makkarat" ovat hävinneet kasvun myötä ilman suurempia ponnisteluja ja monet ovat sanoneet jopa laihaksi niin ja on tyttöystävä :) ... "Ei susta sitä huomaa et syöt jotain" tai "Mitäs olet niin laiha". Esipuberteetin lihavuus ei siis ole välttämättä lopun elämää kestävää. Jarin esittämässä esimerkissä tuo tyyppi kaksi on todennäköisesti juuri sen tyyppinen henkilö, jolla lihavuus häviää murrosiän myötä. Murrosikä ei selvästikkään ole alkanut joka on pääteltävissä esim. äänenmurroksen alkamattomuudesta ja vähäisestä karvoituksesta ja kehittymättömästä sukupuolielimestä ko. henkilön kehitysvaiheessa.

        Vähän asiaa, ei ihan aiheesta mutta kannattaa lukea. http://www.lastenendo.sci.fi/potilaille/viivpub.html

        Tuo oli muuten hyvä huomio mutta kertomani henkilöt eivät kuulu ikäryhmään 12-15 v.
        Molemmat kertomistani tyypeistä ovat täyttäneet tänä vuonna 17 v.

        Olet oikeassa että tuo tyyppi kaksi on sellainen henkilö että sitä voisi luulla ehkä nuoremmaksi. Saattaa olla että se kärsii viivästyneestä murrosiästä mutten olisi kovinkaan varma sillä olen nähnyt esim. Sen isoveljen
        (28 v.) joka on kuin kopio hänestä monessa suhteessa, eli hänelläkin on suhteellisen "kimeä"-ääni ja ei ole kovin karvainen mutta lyhyt ja todella läski ja ikäistään hiukan nuoremman näköinen. Jotkut ihmiset kai vain ovat tuon näköisiä eli se ei välttämättä johdu murrosiästä.

        Toisaalta olen joskus jostain tosiaan lukenut että todella sairaalloinen lihavuus voi pojilla johtaa siihen että murrosikä viivästyy ja he eivät välttämättä koskaan kehity samalle tasolle kuin toiset. Tämä saattaisi kai periaatteessa sopia tuohon tyyppi kakkoseen ja hänen isoveljeensä sillä he ovat kuulemma olleet lapsesta lähtien sairaalloisen lihavia läskipalloja.


    • normaali likka

      terve!!
      mä oon ainakin sellanen ihminen, joka tykkää pulleista/lihavista pojista, kun ne on yleensä ihan maassa kokonsa takia, ja sitten saa hyvän mielen kun kohottaa niitten itsetuntoo!! ja sit on muutenkin ihanaa... pulleat/läskit pojat on aina niin lutusii......

    • Anonyymi

      Lihavat pojat ovat kaikkein ihanimpia ja seksikkäimpiä. Haluaisin sellaisen itselleni ja lihottaisin sitä hemmottelemalla vielä lisää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe