Kidnappaus 1,2,3 ja 4 osat...

Timppa

Päätinpä minäkin kirjoitta jotain pitkästä aikaa tällekkin palstalle. Ajattelin kuitenkin jatkaa erästä vanhaa tarinaani joka jäi hieman kesken joten laitanpa nyt ensin nämä olemassa olevat osta tänne niille jotka niitä eivät ole lukeneet... Pysyttepä juonessa mukana ;-)

Sari yritti liikuttaa takapuoltaan... turhaan. sängynpäädyistä lähtevät köydet vain pureutuivat tiukemmin hänen ranteisiinsa ja nilkkohinsa, ainoa suunta johon hän pystyi takapuoltaan edes hieman liikuttamaan oli jommalle kummalle sivulle, tästä huolimatta hänen vatsansa alla oleva tyynypino piti huolen siitä että hänen perseensä oli kuin tarjottimella.
-Miten minä tähän oikein jouduin, Sari ajatteli mielessään... Kaikkihan oli alkanut viattomasta ilmoituksesta netissä, jossa Sari oli ilmoittanut etsivänsä yllätyksellistä ja mielikuvituksella varustettua miestä yhteisiin leikkeihin. Vastauksia oli tullut paljon, mutta yksi erityisesti oli ollut Sarin mieleen. Kyseessä oli ollut viereisellä paikkakunnalla asusteleva mieshenkilö, joka oli onnistunut tarinoillaan sytyttämään Sarissa halun tehdä lähemppääkin tuttavuutta, ainoa asia jota mies oli vaatinut, oli ollut se että tämä tapaaminen tapahtuisi täysin hänen ehdoillaan.

Tietämättä mitä tästä seurasi Sari oli luvannut antautua täysin miehelle, antaa tämän tehdä hänelle mitä halusi. Hälytyskellojen olisi pitänyt kuitenkin alkaa soida viimeistään siinä vaiheessa, kun mies oli vastannut pitävänsä siitä että nainen laittaa myös hieman vastaan, eikä vain lahnana makaa paikallaan. No, tätä Sari oli ainakin tehnyt, hänen nykyisen olotilansa huomioon ottaen siitä ei vain ollut kauhesti apua. Myös jostain turvasanasta oli sovittu, mutta termi oli hieman outo Sarille eikä hän oikein ollut tajunnut mistä oli ollut kyse. Nyt kun hän viimein tajusi, oli hän kauhukseen huomannut unohtaneensa koko sanan, johon ei sähköpostin saadessaan ollut sen enempää huomiota kiinnittänyt.

Tapaaminen oli sovittu hieman syrjäiselle metsätielle, paikassa jossa Sari usein kävi yksinään lenkillä, Viimeisessä sähköpostissaan Sari oli kuvaillut itsensä ja mitä hänellä tulisi olemaan päällä kun he tapaisivat, mies oli vain vastannut tulevansa paikalle ja pitävänsä huolen siitä että Sari saisi mitä oli tilannutkin, yllätyksiä. Kyseisenä iltana Sari oli sitten odotellut metsätienvarrella kun auto oli ajanut hänen ohitseen, kuljettaja oli hieman hidastanut ohittaessaan hänet ensimmäisen kerran, mutta jatkoi kuitenkin matkaansa. Seuratessaan katseellaan autoa Sari näki kuinka se kävi noin sadanmetrin päässä tekemässä u käännöksen ja tuli takaisin tietä pitkin, tällä kertaa pysähtyen pienenmatkan päähän Sarista.

Kuljettajan puoleinen ovi avautui ja ulos astui mies joka vastasi täydellisesti sitä kuvausta jonka Sari oli hänen kirjeenvaihtokaveristaan saanut, mies oli kookas, ja suhteellisen komea. hänen olemuksessaan oli kuitenkin jotain joka sai Sarin värähtämään, jotain oudolla tavalla uhkaavaa. Sari lähti kävelemään kohti pysähtynyttä autoa ja miestä. Päästyään auton viereen Sari tervehti miestä hieman epävarmana. Mies ei ensin vastannut mitään, katsoi Saria vain aivan kuin arvioiden häntä.

- Taitaa olla hieman vaarallinen paikka, näin syrjäinen seutu, noin kauniille tytölle. Mies sanoi.
- Tiedä sitten, vastasi Sari. Olen minä paljon vaarallisimmissakin paikoissa ollut.
- Tuosta en nyt olisi aivan varma, vastasi mies, kumartuen samalla takaisin autoon ja ottaen jotain kuljettajan penkin vierestä.

- Minulla on itse asiassa sinulle mukana pieni yllätys, etkös sanonut pitäväsi niistä? Sanoi mies ja käveli auton tavaratilan luo ja avasi sen.
-Tuleppas tänne katsomaan.

Sari hieman empi, oliko mies ostanut hänelle jo lahjan heti ensitreffeille? No, hänhän oli sanonut pitävänsä yllätyksistä. Niinpä Sari käveli miehen perässä takakontille.
-Katsoppas, tuollaisen hankin sinulle, mies sanoi ja osoitti tavaratilan nurkkaan.
Mitähän mies mahtoi tarkoittaa, Sari ei ainakaan nähnyt mitään lahjalta näyttävää, hän meni hieman lähemmäksi ja kurkisti tavaratilaan. Seuraava asia minkä hän tajusi olikin se, kuinka miehen vahvat kädet tarttuivat hänen ranteisiinsa, vääntäen ne seläntaakse. Järkytykseltään Sari ei edes ensialkuun tajunnut laittaa vastaan, kun hän sitten viimein toipui suurimmasta järkytyksestä tunsikin hän jo kuinka kylmä metalli kosketti hänen ranteitaan, tätä seurasi sulkeutuvien käsirautojen ääni. Sari yritti riuhtaista käsiään erilleen, mutta oli liian myöhässä, mies oli kerinnyt kiristämään raudat jo tiukasti paikoilleen ja Sari tunsi kuinka metalli painui hänen ranteitaan vasten sitoen hänen kätensä tiukasti seläntaakse.

Mitä ihmettä tämä mies oikein aikoi? Sari yritti potkaista taaksepäin, mutta huomasi miehen odottaneen tätä ja seurauksena ei ollut muuta kuin että mies pienellä vaivalla kippasi Sarin sisään takakonttiin. Sari sukelsi pääedellä suoraan huopakasaan jonka mies oli takakonttiin sullonut. Seuraavaksi Sari tunsi kuinka mies tarttui hänen nilkastaan kiinni ja tutun teräksen kosketus tuntui jälleen, Hän yritti potkaista jalkaansa irti mutta mies piti lujasti kiinni ja sulkeutuvien käsirautojen ääni kuului toistamiseen. Seuraavaksi mies lähti vääntämään hänen jalkojaan yhteen pitäen kiinni hänen nilkkaansa kiinnitetyistä käsiraudoista, eikä Sari voinut tehdä muuta, kuin hieman valittaa metallin painautuessa kipeasti luutavasten, miehen vääntäessä raudoista.

Saatuaan raudat kiinnitettyä toiseenkin nilkkaan, mies pakotti Sarin jalat koukkuun niin että hän pystyi pienellä kettingin palalla ja munalukolla kiinnittämään nilkoissa olevat raudat käsissä oleviin. Nyt Sari tunsi olonsa todella avuttomaksi. Kauhukseen hän vielä tunsi kuinka mies siveli kädellään hänen sisäreittään päätyen hänen jalkoväliinsä. Sari yritti vielä kerran rimpuilla, mutta pienessä tavaratilassa hänen yrityksensä olivat lähinnä avuttomia. Raudat olivat tiukasti kiinni hänen nilkoissaan ja renteissaan ja rimpuilu vain aiheutti kipua, joka sekottui siihen häpeään että tämä mies näin röyhkeästi käytti hänen avutonta tilaansa hyväksi. Miehen sormet leikkivät hänen haaroissaan ja hän jopa avasi pari nappia housuista ujuttaen kätensä näin Sarin housujen alle... Viimein mies kuitenkin lopetti, hymähti hyväksyvästi ja iski takakontin kiinni, Sari jäi yksin avuttomana pimeään.

Osa 2

Hyvin pian auton lähdettyä liikkeelle Sari kadotti ajantajunsa, pikkuhiljaa hänen paikkansa alkoivat puutua ja hän arveli olleensa takakontissa jo vähintään puolisen tuntia. Hän yritti päästä kiemurtelemaan hieman parempaan asentoon, mutta ahtaassa takakontissa ei mikään asento, johon hän sidotussa tilassaan pääsi ollut toista parempi. Hän kokeili epätoivoisesti saada rautoja pois ranteistaan, mutta mies oli kiristänyt ne niin tiukalle että hän ei saanut niitä edes pyörimään ranteidensa ympärillä. Hän yritti saada jalkansa liikkumaan sen verran että olisi onnistunut potkimaan takaluukkua, mutta ketju hänen käsiään ja jalkojaan yhdistävien rautojen välillä esti tämän tehokkaasti. Alistuneena kohtaloonsa hän päätti jäädä odottamaan mitä seuraisi.

Matkan jatkuttua vielä pienen aikaa, Sari kuuli renkaiden äänestä kuinka auto siirtyi asfaltilta soralle, tie muuttui mutkaisemmaksi ja pienen ajan päästä auto pysähtyi kokonaan. Auton etuovi aukesi ja pamahti hetken päästä kiinni, sitten Sari kuulikin kun joku sovitti avaimia takakontin lukkoon. Sarin silmät olivat jo kerinneet tottua pimeyteen ja valo sokaisi häntä kun mies tempaisi takaluukun auki, Hän oli suunnitellut vaativansa mieheltä selitystä heti tämän avatessa takakontin, tämän jälkeen hän olisi selittänyt koko hommann olevan väärinkäsitys, ei hän ollut kirjeissään mitään tällaista tarkoittanut. Mutta nyt kun olisi ollut aika toimia, sanat eivät suostuneetkaan tulemaan, sen sijaan hän vain tuijotti miestä vihaisen näköisenä. Mies hymähti, ja tarttui hänen nilkastaan kiinni ja tyhtyi avaamaan hänen jalkojaan kiinni pitäviä rautoja. Saatuaan nämä irti hän tarttui Sarista kaksin käsin kiinni ja nosti kevyesti ulos tavaratilasta, laskien hänet jaloilleen auton viereen. Sari joka oli ollut arvelujensa mukaan ainakin tunnin verran sidottuna tunsi kuinka hänen puutuneet jalkansa eivät meinaneet ensin kantaa häntä, mutta pikkuhiljaa veri alkoi palata ja pienen hetken jälkeen hän seisoi kasvotusten miehen kanssa ihmetellen mitä tämä oikein aikoi tehdä.

-Mitä ih... Sari aloitti.
-Hiljaa, mies keskeytti. Tästä lähtien teet täsmälleen niinkuin minä sanon, täällä keskellä metsää ei ketään sinua kuule. Mies kouraisi Sarin toista rintaa ja otti hänen nänninsä sormiensä väliin ja rutisti.
-Aihh.. Hei... Sari protestoi..
-Tästä lähtien teet kuten sanon tai saat tuntea sen nahoissasi, mies totesi rauhallisesti.
-Ja nyt liikkeelle, mies käänsi Sarin ympäri ja tarttui hänen käsiään yhdistävistä raudoista kiinni ja tuuppasi hänet kävelemään eteenpäin, muutaman kymmenen metrin päässä olevaa vanhahkoa taloa kohti.
Sarin teki mieli protestoida äänekkäästi vastaan, mutta miehen itsevarma käytös ja hänen nänninsä kihelmöinti hiljensivät hänet. Ties mitä tämä mies hänelle tekisi jos hän vastustelisi.

Mies talutti Sarin suoraan sisälle taloon, talo oli tosiaan suhteellisen vanha, mutta siitä oli selvästi pidetty huolta ja se oli siististi sisustettu, mies ei pysähtynyt esittelemään taloa sen enempää Sarille, vaan pakotti tämän suoraan käsiraudoista ohjaillen rappusille, jotka johtivat talon yläkertaan ja pienehköön huoneeseen. Sari katseli ympärilleen ja näki suuren, vanhanaikaisen rautapäätyisen, tukevan näköisen sängyn joka täytti ison osan huoneesta, tämän sängyn päädystä hänen kauhukseen riippui muutama vyyhti köyttä, ja joitain kummallisemman näköisiä vekottimia joita hän ei tunnistanut. Mies oli selvästi suunnitellut tekevänsä hänelle hieman muutakin kuin vain kidnappaavansa. Sari ei tiennyt mitä hän oikein oli odottanut, mutta tämä näky sai hänen taistelutahtonsa nousemaan uudestaan. Hän huomasi ettei mies pitänyt hänen käsiraudoistaan kovinkaan lujaa kiinni ja niinpä hän riuhtaisi minkä jaksoi ja yllätyksekseen miehen ote irtosikin. Hän potkaisi nopeasti miestä kohden osuen ilmeisesti tätä nilkkaan ja hoiperteli kauemmas tästä. Vasta tässä vaiheessa hänelle valkeni hänen suunnitelmansa heikkopuoli. Ainoa uloskäynti huoneesta oli ovi josta he olivat tulleet ja mies seisoi sen edessä hieroen nilkkaansa ja tuijottaen häntä.

-Kuten jo ulkona sanoin, tuosta ei hyvää seuraa, mies sanoi ankaralla äänellä, Sari tunsi kuinka pala alkoi nousta hänen kurkkuunsa, mitä mies hänelle oikein tekisi.
-Naama seinää kohti ja hieman äkkiä, mies tiuskaisi. Sari ei uskaltanut enää mitenkään vastustella joten hän käänty nopeasti selin mieheen, niin että tuijotti suoraan seinään. Hän kuuli kuinka miehen askeleet lähestyivät ja varautui jo pahimpaan, kunnes tunsi miehen tarttuvan häntä ranteista ja alkavan avaamaan käsirautoja. Saatuan raudat auki mies antoi niiden tippua lattialle. Sarin koko ruumis värisi kun hän odotti mitä seuraavaksi tuleman piti. Mies peruutti hieman kauemmas ja käski hänen kääntymään ympäri niin että he seisoivat vastakkain.

-Seuraavaksi saat luvan hieman stripata minulle, riisuppas vaatteesi kiltisti niin ettei minun tarvitse sinua auttaa, sanoi mies Sarin mielestä hyvinkin uhkaavalla äänellä.
Mitä? Tämä mies halusi että hän ottaisi vaatteensa pois, tämän siinä häntä tuijottaessa ! Sari katsoi miestä epäuskoisena, hetken emmittyään hän kuitenkin päätti miehen vaativan tuijotuksen painostamana, myöntyä ainakin sen verran että ottasi päällysvaatteensa pois, mutta vain pelataakseen aikaa. Hän tarttui housuihinsa, jotka mies olikin jo aikaisemmin hänelle avannut ja veti ne hiljaa nilkkoihinsa miestä vilkuillen. Miehen katse tuntui hänestä kovin yhteen paikkaan pysähtyneeltä tämän tuijottaessa hänen pitsi reunaisi pikkuhousujaan. Sari potkaisi vaivautuneena housunsa hieman kauemmas, kääntyi hieman sivuuttain ikään kuin suojatakseen itseään miehen katseelta ja alkoi riisumaan paitaansa. Sarin rinnat eivät olleet kauhean isot, mutta kuten hänen ikäisillä tytöillä yleensäkin, ne olivat vielä kiinteät ja pyöreät. Tämän asian Saria ahnaasti tuojottava mieskin oli selvästi huomannut. Sari taas ei voinut uskoa että oli tullut laittaneeksi päälleen omasta mielestään vielä nätimmät alusvaattensa ajatellen meneväsä tavallisille treffeille. Nyt hän seisoi siinä alusvaateisillaan miehen tuijottaessa häntä ja selväsi vielä vaatien että hän ottaisi loputkin pois.

Mies käveli hitaasti sängyn vieree koko ajan häntä kuitenkin katsellen, otti sen päältä jotain ja viskasi Sarin jalkoin.
-Tuossa, laitappa tuo vielä päällesi, niin ei ihan ilman vaatteita tarvitse olla.
Sari kumartui ja nosti maasta miehen heittämän vaatekappaaleen, joka osottautui hänen järkytyksekseen PVC:stä, muovista tai jostain vastaavasta aineesta tehdyiksi kiiltävän mustiksi pikkuhousuiksi. Ja kaiken hyvän lisäksi, vielä niin pieniksi stringeiksi että ne tuskin mitään peittäisivät. Sari tunsi kuinka hänen poskiaan alkoi punoittaa kun hän edes ajatteli että hänen olisi ne jalkoihinsa laitettava. Mutta tämän miehen kanssa ei selvästi ollut leikkimistä, niinpä hän empivästi ensin otti omat pikkuhousunsa pois, paljastaen lähes posliiniksi ajellun pillunsa. Nyt hän saattoi nähdä miehen housun lahkeessa jo selvän kohouman. Tämä sai hänet tuntemaan itsensä vielä haavoittuvaisemmaksi. Kiireesti hän sujautti miehen hänelle antamat pikkuhousut jalkaansa ja lähti vetämään niitä ylös huomatakseen, että ne olivat myös kooltaan tarkoitettu häntä pienemmälle, niimpä ne painautuivat tiukasti hänen pilluuan vasten, ollen hänestä vielä pahemmat kuin mitä olisi ollut olla ilman vaatteita. Saatuaan nämä jalkaansa hän vielä nopeasti avasi rintsikkansa ja antoi niiden pudota lattialle. Hän ei ensin oikein tiennyt kummat piilottaa mutta päätyi lopulta ristimään kätensä paljaiden rintojensa päälle ja tuijotti miestä uhmaavasti. Tämän ahmiessa häntä katseellaan.

-Oikein hyvä, totesi mies, Hmm... nyt sitten tuohon sängylle mahallesi, älä luulekkaan että olen unohtanut sitä potkua nilkkaani.
Oli yksi asia riisua vaattensa tälle miehelle, mutta sängylle Sarilla ei ollut aikomustakaan mennä. Miehen lahkeessa ollut kohouma oli kasvanut sellaisiin mittasuhteisiin että Sari kyllä tiesi mitä sängylle meneminen tarkoitti. Niimpä hän vain jatkoi miehen uhmakasta tuijottamista. Omaksi häpeäkseen hänen oli kyllä myönnettävä että välillä hänen oli aivan pakko ihailla tuota pullottavaa lahjetta, todennäköisesti mies ei ollut ainakaan valehdellut kun oli hänelle aikaisemmin mailissa ilmoittanut olevansa joka suhteessa hyvin varustettu.

Mies ei selväsitkään enää aikonut toistaa käskyyän uudestaan vaan lähti kävelemään Saria kohti. Pelästyneenä Sari otti kätensä pois suojaamasta rintojaan ja yritti pitää miestä kauempana. Turhaan. Mies oli niin paljon häntä vahvempi että hän ilman suurempaa vaivaa raahasi Sarin sängynviereen, vielä selvästi nauttien siitä. Hänen kätensä eksyivät Sarin rinnoille ja hänen jalkoväliinsä hyväillen ja kopeloiden häntä samalla kun mies pakotti hänet sängylle mahalleen. Saatuaan Sarin sängylle hän istahti tämän päälle pitäen toisella kädellään Sarin käsiä tämän pään päällä, samalla kun hän hieman kiusasi tätä vetelemällä stringeistä, tunkemalla kätensä niiden alle ja sormensa Sarin pilluun. Sari yritti rimpuilla ja potkia itseään vapaaksi, mutta mikään ei auttanut. miehen sormet hänen sisällään jatkoivat hänen kiusaamistaan. Lopulta mies veti kätensä pois ja kurotti sängynpäätyyn ottaen yhden köysi vyyhdeistä. Hän tarttui varmalla otteella kiinni Sarin ranteesta ja aloitti kiertämään köyttä tiukasti sen ympärille. Sari yritti pyristellä ja vetää kättänsä pois, mutta mikään ei auttanut. Mies pakotti hänen kätensä suoraksi ja sitoi köyden toisen pään kiinni sängynpäädyn rautaiseen tolppaan. Köysi hiersi Sarin rannetta ja hän yritti nykiä kättään irti samalla kun mies rupesi sitomaan hänen toista kättänsä. Pian Sari saikin huomata että mies pakotti tämänkin käden vastakkaisen sängyntolpan viereen ja kiersi köyden sen ympäri tehden hänen olostaan erittäin epämukavan. Mitä hän enää voisi tehdä? Hän yritti potkia miestä mutta ei, mahallaan maaten pystynyt mitenkään tähän osumaan, hänen jalkansa vain sätkivät hyödyttöminä, liian pienten stringien kiristäessä jalkovälissä.

Mies nykäisi muutaman kerran köysistä varmistaen että ne pysyisivät paikallaan ja siirtyi tämän jälkeen Sarin jalkopäähän. Hän nappasi kiinni Sarin nilkasta juuri tämän yrittäessä potkaista häntä ja pakotti jalan suoraksi istuen sen päälle ja aloitti kiertämään köyttä nilkanympärille. Sari yritti riuhtoa itsään irti hänen käsiään pitelevistä köysistä mutta solmut olivat liian pitäviä ja yritys turha. Turhautuneena hän rentoutui hetkeksi, ja mies käytti tätä säälimättä hyväksi kiertäen köyden nopeasti tolpan ympärille ja siepaten kiinni toisesta jalasta ja levitti Sarin jalat niin levälleen kuin sänky vain antoi myöten. Sari ei voinut uskoa tätä, kun mies saisi tämänkin jalan sidottua hän olisi täysin tämän armoilla. Hänen pillunsa pingottuneiden muovistringien alla alkoi hänen ihmetyksekseen tuntua kumman märältä. Hän yritti vielä hieman ponnetomasti nykäistä jalkaansa vapaaksi vain huomatakseen, että mies oli saanut vihdoin sidottua senkin paikalleen. Siinä hän nyt sitten oli, sidottuna X:ksi mahalleen keskelle sänkyä. Sari kiemurteli hieman ja tunsi vain kuinka köydet pitivät hänet tiukasti paikallaan.

-Noin... jotain tästä kyllä vielä puuttu, mies sanoi matalalla äänellä. Sari käänsi päänsä ja näki kuinka mies otti sängyn vieressä olevasta kaapista kolme muhkean kokoista tyynyä. Yksi kerrallaan hän sitten asetteli ne Sarin mahan alle niin että hänen perseensä nousi kuin tarjottimelle. stringien liimautuessa yhä kireämmin hänen iholleen. Mihen katse oli liimautunut Sarin jalkoväliin jota hän oli juuri toisella kädellään aikeissa hyväillä... Sari yritti saada polviaan hieman enemmän yhteen mutta turhaan, köydet alkoivat käydä jo kivuliaiksi liian rimpuilun takia. Niinpä hän ei voinut tehdä muuta kuin puhista kiukusta mihen hyväillessä hänen märkää pilluansa, hetken kuluttua miehen toinen käsi siirtyi vielä hyväilemään ja nipistelemään hänen rintojansa. Sari olisi voinut kuolla kiukusta ja häpeästä.

-No mutta, odotappas sinä tässä hetki, minun tarvitsee käydä hakemassa alakerrasta vielä jotain pientä jotta saadaan hoidettua nämä rangaistukset tottelemattomuudestasi, sanoi mies samalla kun hän nousi sängyltä ja suuntasi kohti ovea. jättäen Sarin makamaan avuttomana sängylle. Kuinka minä oikein tähän päädyin ajatteli Sari.

Osa 3

Miehen askeleiden ääni häipyi pikkuhiljaa hänen laskeutuessaan rappuset alas. Sari jäi yksin huoneeseen pohtimaan tulevaa kohtaloaan. Mitä vielä pahempaa mies muka voisi hänelle tehdä, kuin mitä hän jo oli saanut kokea? No, yhden asian Sari ainakin keksi. Mutta sitä hän ei halunnut ajatella, jos mies hänet siihen halusi raiskata, niin eipä hän asialle paljoa voinut tehdä. Kuin varmistuakseen asiasta hän yritti vielä kerran päästä häntä pitelevistä köysistä. Rimpuilu osottautui kuitenkin turhaksi, hän ei onnistunut tekemään mitään muuta kuin hieman keikuttelemaan takapuoltaan tyynypinon päällä. Hänen pyristelynsä olisi korkeintaa innostanut miestä lisää. Hänen muovi stringinsäkin alkoivat kyllä olla jo suhteellisen märät ja hän pystyi tuntemaan tahmean muovisen pinnan häpyhuuliaan vasten, stringien liikkuessa hänen hangatessaan itseään tyynyä vasten. Miksi hän oikein kiihottui tällaisesta? Sari ajatteli häpeissään.

Hetken kuluttua Sari jo kuulikin kuinka mies kapusi rappusia ylös ja avasi oven, hän käänsi päänsä ja näki miehen kantavan mukanaan pullottavaa muovikassia.
- No niin, katsotaanpa saammeko tehtyä sinusta hieman yhteistyö haluisemman, sanoi mies ja istahti sängyn reunalle, Sari vain tyytyi katselemaan häntä pelonsekaisen odotuksen vallassa. Mitä mies oikein oli keksinyt?
-Aivan ensimmäiseksi taitaa olla syytä laittaa sinulle tämä, Mies veti kassista jonkin näköisen härvelin johon kuului suuri punainen pallo josta lähti nahkaremmejä.
-Tämä auttaa sinua olemaan hieman hiljempaa kun aloitamme varsinaisen rangaistuksen.
Nyt Sarillekkin valkeni laitteen tarkoitus, hän katsoi miestä anelevasti,
- Hei ihan oikeasti, ei tuota tarvita lupaan olla ihan hiljaa
-Niinhän sinä lupaat, mutta saattaapa olla että mieli muuttuu kun näet mitä olen sinulle suunnitellut, no niin avaappas suusi.
Mies tarttui Saria niskasta kiinni ja toi punaisen kumipallonpallon aivan tämän huulien eteen,
-Suu auki ja heti!
Sari piti suunsa tiukasti kiinni ja tuojotti miestä silmiin, tuota hän ei kyllä ainakaan suuhunsa ottaisi, mies ei kauaa aikaillut, vaan tarttui muitta mutkitta toisella kädellä kiinni Sarin nenästä, niin ettei tämä pystynyt hengittämään sen kautta, Sari heilutti päätään edestakaisin ja yritti vielä rimpuilla käsiään vapaaksi, mikään ei auttanut, pian hänen olisi avattava suunsa jotta saisi ilmaa. Viimein hän luovutti ja siinä samassa kun hän avasi suunsa, hän tunsi kuinka mies sulloi kumipallon väkisin sisään. Pallo oli iso, itse asiassa yhtään isompaa ei hänen suuhunsa olisi mahtunutkaan. Se täytti hänen suunsa kokonaan, painaen kielen taakse ja tehden minkäänlaisen järkevän äänen päästämisestä mahdottoman kuten Sari pian huomasikin.

-hmmph.... mhh... , Sarin tarkoituksena oli ollut kyllä sanoa aivan jotain muuta, mutta tämä oli kaikki mitä hän suustaan sai ulos. Hän tunsi kuinka mies vei nahkaremmit hänen päänsätaakse ja kiristi ne niin että hänen suupieliään pakotti remmien vetäessä pallon syvemmälle hänen suuhunsa. Seuraavaksi olivatkin sitten vuorossa hänen päänsä yli, ja leuan alta menevät remmit, jotka painoivat hänen leukansa tiiviisti kumista palloa vasten. Hmmpph... Sari yritti vielä kerran.

-Heh, niin sitä pitää, sanoi mies ja vei kätensä Sarin rinnoille,
-Katsotaanpa toimiiko tuo niinkuin pitäisi, samalla hetkellä mies jo puristikin kummistakin Sarin nänneistä saaden ne kihelmöimään niin että Sari päästi pitkän kiljahdukseksi tarkoitetun muminan, hänen leukansa puristuivat muovipalloa vasten ja hän rimpuili köysissä heilutellen takapuoltaan edestakasin, mies antoi vielä hieman lisää vauhtia läimäyttäen häntä muutaman kerran pakaroille. Hetken rimpuiltuaan Sari kuitenkin taas rauhottui, vaikka hänen nänninsä kihelmöivät vieläkin ja takamus oli epäilemättä mukavan punainen. Hän makasi hetken sängyllä ja yksinäinen kyynel vierähti hänen poskeaan pitkin. Kuinka tämä mies julkesi nöyryyttää häntä näin. Heikkoutta hän ei kuitenkaan hänelle näyttäisi ja rupeaisi itkemään, niinpä hän nieli nöyryytyksensä ja jäi odoittamaan mitä seuraisi.

Mies kumartui jälleen pussinsa ylle ja veti sieltä Sarin pään viereen tyynylle tämän suureksi järkytykseksi kaksi kookasta hieromasauvaa, toinen oli jonkin verran toista pienempi, mutta suuri sekin. Hetkeksi Sari meinasi jo unohtaa päätöksensä olla vahva ja ruveta sen sijaan uikuttamaan armoa, mutta viimein uhmakkuus vei voiton ja hän käänsi päänsä protestiksi toiseen suuntaan. Hän ei kuitenkaan voinut olla tuntematta itseään suunnattoman haavoittuvaksi, siinä perse pystyssä sängyllä maatessaan. Hän kyllä tiesi mihin mies hieromasauvat aikoi laittaa.

Mies siirtyi hänen sivultaan sängylle, suoraan hänen jalkojensa väliin. Vaistomasesti Sari yritti jälleen vetää polvensa lähemmäs toisiaan, mutta karkeat köydet hänen nilkoissaan estivät tämän. Turhautuneena hän valitti hieman suukapulaansa, saaden aikaan vain vaimeaa muminaa. Mies raotti hieman hänen kiristäviä muovistrigejään ja hyväili hiljakseen hänen jalkoväliään, miehen sormet eksyivät hänen sisäänsä välillä kuitenkin klitorista hieroen. Sari tunsi kuinka hän, vaikkei sitä olisi halunnutkaan, kostui vielä enemmän samalla kun hänen vielä hieman kirvelevät nänninsäkin kovettuivat. Huomaamattaan hän nyki köysistään samaan tahtiin kuin mies liikutti sormiaan hänen sisällään.

Äkkiä hän tunsi jotain paljon suurempaa kuin miehen sormet pilluuaan vasten. Vaistomaisesti Sari jännittyi samalla kun suuri värisevä hieromasauva täytti hänet kokonaan, Häneltä pääsi väkisinkin parahdus kun mies tunki sauvan syvälle hänen sisälleen kiusoittelevan hitaasti sitä heilutellen. Hetkeen Sari ei tuntenut mitään muuta kuin hieromasauvan värinän hänen märässä pillussaan. Hän havahtui vasta siihen kun tunsi jotain märkää ja liukasta levitettävän myös hänen takapuolelleen, silloin hän muisti hieromasauvoja olleen kaksi! Hänen käsiään ja jalkojaan kiinnipitävät köydet jännittyivät kun hän yritti saada takapuoltaan pois lähestyvän hieromasauvan tieltä, mutta liian myöhään. Sauva tunkeutui hänen takapuoleensa ja Sari luuli hetken ettei se voisi millään mahtua ilman että jotain repeäisi, mies oli kuitenkin laittanut liukastetta enemmän kuin riittävästi ja sauva liukui Sarin sisään lähes koko pituudeltaan. Sari ei voinut uskoa kuinka täydeltä hänen sisällään tuntui! Mies heiluttli sauvoja vielä hetken Sarin sisällä saaden tämän huohottamaan ja mumisemaan suukapulaansa samalla kun jännitti sidottuja käsiään ja jalkojaan, viimein mies kuitenkin veti muoviset stringit tiukasti sauvojen päälle niin että ne varmasti pysyisivät hänen sisällään ja nousi sängyltä.

-noin, ehkäpä nyt sitten pääsemme varsinaiseen rangaistukseen
Että mitä! ajatteli Sari, mitä nämä hiromasauvat hänen sisällää ja pallo hänen suussaan sitten olivat olleet!?

Osa 4

Sari katsoi kuinka mies penkoi hetken pussia ennen kuin kaivoi sieltä esiin jonkinlaisen piiskan josta roikkui useita nahkaisia hapsuja, tätä mies siis oli tarkoittanut rangaistuksella! Sari vilkaisi ensin mieheen ja alkoi sitten epätoivoisesti heittelehtimään sängyllä puolelta toiselle, idea ei ollut kuitenkaan paras mahdollinen, tämä kun sai hänen sisällään olevat hieromasuvat tuntumaan entistä paremmin, sauvojen surina sekoittui kipuun, jonka hän tunsi köysien hiertäessä hänen ranteitaan ja nilkkojaan. Hetken hän jo meinasi tulla, mutta järkytys siitä, että hän selvästikkin nautti tilanteesta, keskeytti hänet juuri viimehetkellä. Hän katsoi uudestaan miestä ja huomasi tämän tulleen sängylle, aivan hänen viereensä, mies katseli hänen heittelehtimistään hetken ja nosti lopulta piiskan ylös, Sari sulki silmänsä ja odotti mitä oli tapahtuvan.

Hänen ei tarvinnut odottaa kauaakaan, ennen kuin ensimmäinen isku läjähti hänen takapuolelleen, piiskan hapsut pistelivät hänen persettään, Sari ulvahti, saaden kuitenkin aikaan ainoastaan epämääräistä muminaa suukapulansa takia. hän puri hampaansa tiukasti, suukapulaa vasten, kyllä hän tämän kestäisi, mies ei saisi ainakaan sitä nautintoa että näkisi hänen rimpuilevan ja huutavan. Juuri sillä hetkellä uusi piiskan sivallus osui hänen takapuoleensa ja Sari ei voinut enää mitään itselleen, hän riuhtoi käsiään ja jalkojaan vapaiksi ja tunsi kuinka hänen sisällään olevat sauvat liikkuivat hänen heittelehtiessä sängyllä, kipu ja nautinto yhdistyivät jälleen. Piiska lävähti useita kertoja lisää hänen takapuolelleen ja Sari rupesi uikuttamaan niin kivusta kuin nautinnostakin.

-Alkaako jo pikkuhiljaa kaduttamaan että potkaisit minua?, mies kysyi pilkallisella äänellä, Sari yritti nyökyttää päätään ja mumista jotain, mutta uusi sivallus keskeytti hänet ja hän päästi vain uuden vaimean voihkaisun.
-Ehkäpä muistat tämän sitten kun sinun tekee ensikerralla mieli tehdä jotain vastaavaa.
mies sivalsi piiskalla jälleen kerran Sarin takapuolta ja tämän rimpuillessa painoi hieromasauvat syvemmälle hänen sisäänsä. Tämä alkoi olla jo liikaa Sarille, jostaan käsittämättömästä syystä, jos mies vielä hiemankin leikkisi hieromasauvoilla tai antaisi lisää piiskaa, hän ei voisi enää mitään itselleen, mies saisi katsella kuinka hän kiemurtelisi orgasmin eikä kivun takia.

Aivan kuin mies olisi aavistanut tämän ja seuraavaa iskua ei enää tullutkaan, Sari makasi vielä hetken silmät kiinni ja perse punaisena pystyssä, odottaen että mies päästäisi hänet piinasta, mutta mitään ei tapahtunut, hän odotti vielä hetken ja piiskan iskun sijasta hän tunsi kuinka sänky huojahti miehen noustessa sille, mitä nyt? hän ajatteli.

Asia kuitenkin selvisi hänelle hyvinkin pian, kun hän kuuli kuinka miehen vyön solki helähti tämänä avatessa housujaan, seuraavaksi hän tunsi kuinka mies veti hänen stringinsä syrjään, ja veti hänen pillussaan olevan sauvan, värisevänä ja märkänä ulos, nyt se sitten tapahtuisi, mies tulisi hänen sisäänsä ja raiskaisi hänet, eikä hän voinut asialle mitään. Hän heilutti takapuoltaan, ja sai vastauksesti läimäyksen piiskasta.

-nyt paikoillasi, sanoi mies ja siinä samassa Sari tunsikin miehen elimen hänen märkänä valuvaa pilluaan vasten, hän yritti väistää sitä, mutta mies tarttui hänen takapuoleessaan sojottavasta sauvasta kiinni ja pakotti hänet pysymään paikallaan, Sari ynisi ja valitti samalla kun hän tunsi miehen suuren elimen vähitellen uppoavan sisäänsä, kuinka hän julkesi tehdä hänelle tällaista! Hän tunsi kuinka mies alkoi liikuttamaan itseään hitaasti edestaikaisin, työnnöt olivat rajuja, mies nojasi hieman etennpäin ja siirsi toisen kätensä hänen rinnoilleen, samalla kun hänen painonsa naulitsi Sarin sänkyä vasten, Mies nipisteli ja kopeloi hänen rintojaan, liikuttaen samalla hieman lantiotaan ja Sarin vikinä muuttui pikkuhiljaa huohotukseksi, hän koki saman tutun tunteen kuin aikaisemminkin, kun kipu, nöyryytys ja kiihko yhdistyivät, hän tiesi että tälläkertaa hän ei voisi tehdä mitään, mies nousi hieman pystynpään asentoon ja kiihdytti tahtia ja silloin se tapahtui, Sarin tunsi kuinka Orgasmi valtasi hänet, eikä hän sitä mieheltä pystynyt salaamaan. Se vyöryi kuin aalto hänen ylitseen ja sai hänet voihkimaan, kuinka nöyryyttävää! Mitä mies hänestä oikein tämän jälkeen ajattelisi? Melkein heti Sarin nöyryytyksen jälkeen hän tunsi kuinka mieskin tuli ja tämän lämmin sperma valui hänen sisäänsä. Siinä hän sitten makasi nöyryytettynä pillu miehen spermaa valuen.

Maattuaan hetken hänen päällään, mies viimein liikahti, hän nousi sängyltä ja katseli Saria pienen aikaa.
-Noin, saitko mitä kaipasitkin? Olisi toki kiva jättää sinut tuohon pitemmäksikin aikaa, mutta lienee syytä tehdä olostasi nyt kuitenkin hieman mukavampaa.
Hän siirtyi Sarin viereen ja alkoi avaamaan köysiä jotka olivat tämän ranteissa kiinni. Sari tunsi kuinka hänen ranteitaan aristi ja näki selvät köyden jättämät jäljet niissä, pian mies olikin saanut hänen kummatkin kätensä irti, Sari hieroi ranteitaan, mutta ei uskaltanut koskea suukapulaan, siihen mies ei ollut antanut lupaa. Mies siirtyi hänen taakseen ja irroitti hänen nilkoissaan olevat köydet ja lopulta nappasi tyynyt, jotka yhä pitivät hänen persettään pystyssä pois hänen altaan.
-Noin, onko parempi?
Sari kääntyi ympäri, ja huomasi unohtaneensa että yksi hieromasauva oli vielä paikallaan, hän ynähti hieman kääntyi takaisin vatsalleen ja uskaltautui vetämään sen pois sisältään, hän kuuli pienen maiskahduksen sauvan tullessa ulos, ja tunsi olonsa yht äkkiä, kovin tyhjäksi. Hän käänty uudelleen selälleen kokeili kädellää aristavaa jalkoväliään, Kumiset stringit olivat yhä paikoillaan märkinä ja tahmeana liimautuneena hänen aristavaa pilluaan vasten, sitten Sari muisti miehen yhä katselevan häntä ja veti kätensä pois. Hän katsoi miestä kysyvästi, eihän tämä enää mitään voinut hänestä haluta?
-Niin, kulta pieni tämä on vasta alkua, sanoi mies ja kumartui sängynviereen ottaakseen jotain sen alta.
Mitä? Sari ei ollut uskoa korviaan, mies ei aikonutkaan päästää häntä vapaaksi, hän joutuisi kestämään tätä kohtelua vielä ties kuinka kauan, Alunperin maileissaan he olivat puhuneet koko viikonlopun viettämisestä yhdessä, mutta silloin hän ei ollut tiennyt sen merkitsevän tätä!

Sari meinasi protestoida, mutta muisti suukapulan joko oli vielä syvällä hänen suussaan, hän meinasi ensin itse avata sen mutta tuli lopulta toisiin ajatuksiin, miehen käyttämä piiska nimittäin lojui vieläkin sängyn vierellä. Mies kolisteli hetken sängynalla ja nousi lopulta mukanaan sekavan näköinen ketjukasa, hän laittoi sen sängylle Sarin viereen ja oikoi sitä hieman niin että Sarikin huomasi sen koostuvan kaulapannasta, käsi ja jalkaraudoista, jotka kaikki oli liitetty ketjuilla toisiinsa. Ja pitäisikö hänen viettää tämä viikonloppu kahlittuna tuolla!

-Toivottavasti olet nyt jo oppinut läksysi, katsotaanpa, laitappas nuo kahleet kiltisti itsellesi.
Sari katseli hetken kahleita ja sitten miestä, hänen takapuoltaan kuumotti vieläkin selkäsaunan ansiosta joten hetken pähkäiltyään hän päätti totella, muuten mies vain laittaisi ne väkisin hänelle. Hän otti ketjukasan sängyltä ja katseli sitä hetken miettien mikä kuului mihinkin. Lopulta hän huokaisi ja kurotti nilkkaansa kohden ja kiinnitti jalkarautojen toisen puolen paikoilleen. Hän kiristi raudat, aikoen jättää sen hieman löysemmälle kuin mitä mies oli aikaisemmin tehnyt, mutta erehtyi katsomaan miestä ja tämän ankaraa ilmettä ja päätyi kiristämään raudat loppuun asti. Seuraavaksi hän teki saman toiselle nilkalle.

Mitä hän oikein oli tekemässä, Sari ajatteli. Hän kahlitsi itsensä vapaaehtoisesti, jotta mies voisi tehdä hänelle vielä uudestaan jotain samantapaista kun hetki takaperin. Mutta mitään parempaakaan vaihtoehtoa ei hänen mieleesä tullut, niinpä hän otti kaulapannan ja sovitti sitä kaulaansa. Kaulapannan ja jalkarautojen välinen ketju ei kuitenkaan ollut aivan riittävän pitkä, joten hän joutui hieman koukistamaan jalkojaan saadakseen pannan paikoilleen. Saatuaan pannan viimein mielestään mukavasti paikoilleen, hän painoi sen kaksi puoliskoa yhteen ja ne pitivät pienen naksahduksen lukittuessaan paikalleen. Sitten vielä kädet, kun hän nuo laittaisi ranteisiinsa, pakomahdollisuudet olisivat taas mennyttä, Sari huokaisi, otti käsiraudat ja asetti ne ranteisiinsa, hän kiristi ne paikoilleen, ja tunsi olevansa jälleen vankina, mikä itse asiassa pitikin paikkansa.

Mies tuli hänen viereensä, käänsi hänet kyljelleen ja otti kiinni viimeisestä ketjun pätkästä, joka oli kiinni samassa kohtaa kuin käsiraudatkin, tämän hän kiersi vielä Sarin ympäri ja lukitsi pienellä munalukolla kiinni, estäen näin lisää Sarin käsien liikettä. Vielä kertaalleen hän kumartui sängyn viereen, otti lisää kettinkiä, kiinniti toisen pään Sarin kaulapantaan ja toisen seinässä, sängyn päädyn takana olevaan koukkuun.
-Noin, nyt uskallan jättää sinut hetkeksi yksinkin, suukapulan saat pois kunhan nyt hieman vielä rauhoitut, joten muista käyttäytyä kiltisti.
Sen enempää sanomatta, mies lähti huoneesta, jättäen Sarin kahleissa, yksinään sängylle. Sari puri hampaansa palloa vasten kiukkuisena, hän kyllä vielä jotenkin kostaisi tämän kaiken miehelle.


Noin, palautetta näistäkin osista otetaan mielellään vastaan ja minulle saa kirjoitellakkin osoitteeseen [email protected] Jatkoa yritän väsätä huomenna :-)

15

10935

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • milla magia

      aika hyvä=)tais olla sun oma fantasia..vai?=)

    • ....

      jatka jatka.... toi oli sairaan hyvä!! ;)

    • Lady Koira

      hienoa, jatkoa jatkoa ihmeessä!

    • Anni

      jatka vain ,
      tosi hienoa tekstiä

    • virva

      Ihan pätevää, minä tykkäsin. Kulki ihan sujuvasti, ja muutenkin aikalailla mun makuun.. heh.

      virva

    • edisym

      Varsin antoisaa luettavaa..

      Kirjoita nyt vielä se viides osa, niin selviää, miksi se turvasana olisi kannattanut pitää mielessä :)

    • The Law!

      Aika tykki tarina! Jatkoa kiitos! :)

    • Kazaa!!

      Älä vain puhu suuria vaan tee niitä!!

    • Nads

      ..innolla odottaen

    • Anonyymi

      Onks tää jatkunut johki vai häh tuskin kukaa enäö vastaa

    • Anonyymi

      H­e­­­i! Kuts­­­um­me sinu­­­t käym­ään u­­­ude­­ss­­­a cha­­­tis­­sa! Mei­tä on yl­i mil­­jo­ona! 👉 http://3255222.com/H/0MjR 👈

    • Anonyymi

      Kiihoittavaa. Tulisiko miehen kaverit vielä paikalle...

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      H­ei! Oma str­­eam. Sisää­­nkäynti k­aikille, jotk­­­a haluav­at pi­tää ha­­­uskaa 👉 http://4124555.com/H/F2eN 👈

    • Anonyymi

      U­­­u­­s­­­i s­­ek­si­­teatteri avautu­­­u Su­­ome­en! Ku­tsu­­mme kai­­­kk­­i­. Il­mo­­it­tau­­tum­­ine­­­n ry­­hmä­­­ämm­­­e tä­äl­­­l­­ä - http://4124555.com/H/8Qyx 👈

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe