Primorskosta

tiinuliinuli1

Aika vähän on Primoskosta palstalla kokemuksia, ajattelin kertoa omasta reissustani jotain jos vaikka jotakuta auttaisi =)

Palasimma tiistaina 11.7.07 kotosuomeen.
Hotelli oli Perla Plaza. Tähtiä oli annettu 3puoli joten odotukset oli hiukan korkealla.
Hotelli oli loistavalla paikalla, joka paikkaan lyhyt matka. Henkilökunta oli ystävällistä ja aamiainen ihan ookoo. Ainakin meidän huone siivottiin todella hyvin joka ikinen päivä, kuulemma kaikilla ei ollut näin ollut. Puhtaat pyyhkeet vaihdettiin joka päivä ja lakanat kolmen päivän välein.
Ainut miinus huoneessa oli kylppäri. Pöntön ja lavuaarin asettelu oli ihan käsittämätön eikä suihkukaivo vetänyt tuskin ollenkaan. Lattialla suihkun jälkeen oli n.3cm vettä.
Lisäksi tuntui uskomattomalta että käsisuihkua ei ollut ollenkaan, ainoastaan katonrajasta tuli vesi.

Primorskossa tuntui olevan ongelma jokapaikassa haarapääskyistä. parvekkeemme oli pieni mutta mielellään siinä olisi istunut jos partsin nurkassa ei olisi ollut 3kpl pääskyjen pesiä.
Pesissä oli poikasia ja linnut aika hermona, eihän siellä uskaltanut istua. Ilmoitimme ekana päivänä respaan että haluamme vaihtaa huonetta, eivät ottaneet kantaa mitenkään.
Myöhemmin huomasimme että joka paikka täynnä lintuja ja pesiä!
Allas olisi ollut kiva paikka viettää aikaa jos saksalaiset ei olisi joka aamu 8 varanneet tuoleja täyteen....

Emme käyneet kuin pohjoisrannalla mutta ihan uskomaton ranta olikin! puhdas hiekka ja vesi!
Reput ja pyyhkeet uskalsi jättää helposti rannalle, mitään epämääräistä ei tapahtunut...

Meitä varoiteltiin että kannattaa olla sanakirja mukana ettei pärjää englannilla. Noh, mehän ostettiin sanakirja ja kyllä sitä jonkun verran käytettiin, Primosko kun ei ole mitään turistirysää niin about missään ei osattu englantia. Jonkun verran pärjäsi kun katseli tsekkien ruokalistoja, että esim mitä tulee pitsojen päälle =)
Ruokapaikoista sen verran, yksi oli ylitse muiden, kukeri niminen rafla.
Ihan uskomattoman halpa ja järjettömät annokset. Kävimme siellä 4krt eikä kertaakaan tullut pettymystä. Lambrino myös hyvä joka kukeria vastapäätä mutta paikassa osattiin todella huonosti englantia ja joka kerta saatiin mitä sattuu ja alku-ja pääruuat ihan missä järjestyksessä sattuu! mutta halpaa oli.
Ostoskadulla oli myös Gusto Italiano pitseria jossa oli järjettömän hyvät pizzat!

bilemeisinki ei mitenkään hohdokasta ollut mut kyllä hyviä paikkoja löyty, suurin osa baareista oli 24h auki.
Kaksi erityisen hyvää oli, bar orgazm ja havanna bar. Molemmat pääkadun varrella ja molemmissa loistava palvelu. Orgazmissa tuli vietettyä aika monta iltaa =)
Finnmatkat suositteli jotain yökerhoa rannalla mutta koskaan sitä ei löydetty. Impulsia ei voi suositella kellekkään, kusettivat suomalaisia hinnoissa ja meno iha karseeta. paikallinen paikka oli. Tequila bar oli ihan jees, tosin ihan tupaten täynnä...

Masutauti iski itselle 4.päivän kohdalla ja miehelle 5.päivän. Syötiin kokoajan maitohappobakteereja ja käytettii käsidesinfiointia. Jäitä ihan turha baarissa yrittää pyytää pois, ei menny koskaa viesti perille =) syötii pari kertaa dönerit kun niitä tehtii _ihan_joka_paikassa ja parit pitsaslaissit. kannattaa ottaa mukaan apteeksista imodium tms ripulilääke jos mahatauti iskee, ilman tota ois ollu aika vaikee loppureissu =)

Rahaa meillä oli mukana 320e/lärvi ja viimesenä päivänä osteltii kenkiä, paitoja ja laukkuja ja silti jäi rahaa n.80e yhteensä.
Paikka on todella halpa ja ihana!
Voisin lähtä uudestaan mutta parempaan hotelliin.
Suosittelen lämpimästi ennenkuin turismi valtaa kokonaan ja hinnat nousee...

7

834

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • primosko

      meillä oli sama ongelma tosin haikaranpesiä oli vaan yksi mutta meille vaihdetiin kyllä huone heti,pyysimme ensin kyllä poistamaan pesän mutta eivät siihen ryhtyneet kun oli poikasia.merenpuolella emme pesiä nähneet parvekkeilla niitä oli ilmeisesti enempi altaan puoleisissa parvekkella.hotellissa on eritasoisia huoneita kaikkia ei ilmeisesti olla vielä kokonaan remontoitu,näimme laminaatti-kaakeli-ja vielä kokolattiamatto lattioita.vaihdon jälkeen me olimme tosi tyytyväisiä hotelliin huone vastasi aivan suomen hotellitasoa.merelle upeat näköalat,rauhallista ja kun ilmat illalla viileni ni ei enään kaivannut edes ilmastointia mikä oli parina päivänä mielessä.yläkerroksissa kun pysty huoletta jätää ovet auki.me saimme allaspaikatkin aina kun sitä kaivattiin totta kyllä on et aaamusta niitä jo oli varailtu paljon mutta en ole vielä sellaisessa lomakohteessa ollut missä ihmiset ei niitä varailisi valmiiksi aamiaiselle mennesään,täälä tietenkin on se harmi kun allaspaikkoja on vaan rajoitettu määrä suhteessa hotellinkokoon aika pieni toisin kun esim,thaimaassa allasalueet ovat moninkertaisia.tässä yksi kokemus perla plasasta lisää von myös suositella primoskoa mukavana lomakohteena kaikille

      • Plamena palacea

        seuraavaksi. Oltiin siellä kesäkuun lopulla. Uusi hotelli, eikä mitään moitittavaa, oli vaan turhan kaukana keskustasta. Oltiin tosi tyytyväisiä hotellissa kaikeen huonesiivouksesta respaan ja ruokaan.


    • shoppailuun

      Tehtiin kyllä finnmatkan kanssa ostosretki Burgasiin, mutta siellä iski päälle piheys ja päätettiin tehdä suurin osa ostoksista Primorkossa. Burgasista saa kyllä laatua jos haluaa, ja kyllä sieltä löytöjä tekee. Mutta kyllä sitten tuska tuli kun piti yrittää löytää jotain halpaa ja hyvää(vaatteita) Primorskosta. Monien shoppailu reissujen summana olikin lopulta löytöjä, mutta myös väsyneet jalat ja mieli...
      Ruoka oli myöskin osaltaan pettyms, joskin kaikki salaatit sun muut oli tosi hyvä. Mutta ruokia ei oltu maustettu melkein lainkaan, tuli sitten paljon suolaa ja pippuria lisäiltyä...
      Mutta lihan ystävälle vaikeaa, ennemmin syö vain kanaa ja salaattia, kuin pettyy kerta toisensa älkeen lihaan=/Suosittelen siis esim. shopski-salaattia=)tosi hyvää!

    • Plamena Placessa

      Me käytiin viime elokuussa miehen kanssa Primorskossa, oltiin Plamena Placessa ja olikin todella hyvä hotelli. Aamupala oli runsas ja ruokalista muutenkin aivan uskomaton. Kaikki ruuat olivat aivan mahtavia, muutamana iltana kävimme muissakin ravintoloissa, mutta hotellin ravintola oli kyllä todella hyvä ja monipuolinen. Lihat olivat kypsää ja hyvin maustettua, palvelu pelasi ja henkilökunta puhui englantia, voiko enempää pyytää? Maistoin mustammeren(?) haita ja mustekalaa ensimmäistä kertaa elämässäni ja hyvää oli. Suosittelen lämpimästi!!

      Vaatteita en itselleni meinannut löytää millään, kaikki olivat niin pikkuruisia, vaikka en itsekään mikään kauhean iso ole, normaali 36/38 menee päälle, mutta sieltä en löytänyt kuin topin ja pari sopivaa hupparia. Muuta rihkamaa kyllä sitten löytyi, eikä ollut kallista. Meillä matkan budjetti oli 600 euroa, ja meillä meni vajaat 400 euroa, vaikka tosiaan joka päivä söimme ravintolassa lounasta ja päivällistä ja välillä välipalaakin, kun kerran oli niin halpaa :) Ja oluet maistuivat avomiehelle (kaupasta starobrno 75 senttiä pullossa, ravintolassa 1-2 levaa), itse join drinksuja (esim vodka-appelsiinimehu 4 levaa).

      Kommunikaatiovaikeuksia oli vähän kaupungilla kun ei oikein puhuttu englantia, ja kun toiset pudistavat päätään kun selitämme mitä haluamme niin oli vähän hankala välillä sitten käsittää. Ja varsinkin kun sitten tilasimme ja tarjoilija kysy jotakin ja kun sanoimme yes ja epähuomiossa nyökkäilimme niin tarjoilija oli ihan sekaisin...

      Mutta oli kyllä hauska reissu, meillä kävi vain niin hassusti että olimme joka päivä jo puolenyön aikoihin hotellilla kun oli yksinkertaisesti niin kova väsy päivän kävelemisen ja uimisen jälkeen. Eli emme sitten kyllä yöelämään ehtineet tutustua, mutta ei haitannut!

      • kuulostaa tutulta

        Edellinen matka kertomus oli kuin suoraan meidän matkasta....Vaatteissa oli tosiaan se ongelma että olivat turhan pieniä, itsekin olen kokoa 38. Ja kun kysyi isompaa kokoa, niin sanoivat että on vain tämä yksi standardi koko=/


      • vielä...
        kuulostaa tutulta kirjoitti:

        Edellinen matka kertomus oli kuin suoraan meidän matkasta....Vaatteissa oli tosiaan se ongelma että olivat turhan pieniä, itsekin olen kokoa 38. Ja kun kysyi isompaa kokoa, niin sanoivat että on vain tämä yksi standardi koko=/

        hotellista. Oliko hotellin altaalla kovin täyttä vai saiko paikan vielä "ihmisten aikoihin"? Kummassa viihdyitte enemmän meressä vai altaalla? Oliko meressä mahdollista uida, vai oliko punainen lippu usein rannalla? Olemme menossa Primorskoon Plamena Plazaan elokuun lopulla ja tää on meidän (50 pari)ensimmäinen Bulgarian matka. On kivaa saada kaikkea mahdollista tietoa kohteesta. Olitteko kaikenkaikkiaan tyytyväisiä kohteeseen?


      • eli ei huolta
        vielä... kirjoitti:

        hotellista. Oliko hotellin altaalla kovin täyttä vai saiko paikan vielä "ihmisten aikoihin"? Kummassa viihdyitte enemmän meressä vai altaalla? Oliko meressä mahdollista uida, vai oliko punainen lippu usein rannalla? Olemme menossa Primorskoon Plamena Plazaan elokuun lopulla ja tää on meidän (50 pari)ensimmäinen Bulgarian matka. On kivaa saada kaikkea mahdollista tietoa kohteesta. Olitteko kaikenkaikkiaan tyytyväisiä kohteeseen?

        Rannalla oltiin pari kertaa uimassa mutta toki se on helpompaa hotellin altaalla kun ei ole santaa paikat täynnä. Tämä ranta, siis pohjoinen, on hetken kävelymatkan päässä hotellilta, ei paha matka...siellä on paljon baareja joista saa juomaa ja pientä syötävää. Kannattaa kokeilla myös pieniä kojuja, joista myydään uuniperunoita, oli hyviä(n.4levaa monilla täytteillä).

        Ei ollut ainakaan kesäkuun lopulla punaista lippua kuin välillä. Aallot ovat kyllä välillä aikamoiset.

        Hotellin allas oli aikas pieni, mutta varsinkin iltapäiväisin mahtui hyvin pulikoimaan. Ja kyllä tuolejakin riitti, varjoja myös. Tuoleja sai muistaakseni varata haluttaessa.

        Etelärannalla kävimme kävelemässä vain kerran illalla kun ranta oli aivan autio. Sinne kannattaa jo melkein ottaa taksi, jollei jaksa kävellä. Taksin saa kätevästi tilattua hotellille. Sillä ei pääse kuitenkaan aivan rannalle, vaan on käveltävä kivenheiton verran pääkadulta.

        Yleisesti taksi maksoi hotellilta n.4-5levaa pääkadun tienoille, mutta toki kannattaa kysyä edullisemminkin.
        Hotellin altaalta saa muuten muistaakseni varata tuoleja, jos haluaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      2524
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      299
      2229
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      90
      2082
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      57
      1791
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1701
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1659
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1554
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1377
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1341
    10. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      115
      1321
    Aihe