Koulutusviikonloppu

takkutukkapeikkotyttö

Esimieheni oli käskenyt minut koulutusviikonloppuun erääseen syrjäiseen hotelliin. Olin uusi ja innokas työntekijä, joten olin innoissani mahdollisuudesta oppia uutta. Valitettavasti työpäiväni oli kuitenkin venynyt, joten olin joutunut ilmoittamaan tulevani myöhässä perjantai-iltana perille. Minulle oli ilmoitettu, että meidät jaettaisiin muutaman hengen huoneisiin ja että minun huoneen avaimeni jätettäisiin nimelläni respaan.

Siispä kun saavuin illansuussa hotellille, menin noutamaan avaimeni tiskiltä. Tarkistin huoneen numeron ja menin hissillä oikeaan kerrokseen. Kun avasin huoneen oven, yllätyin pahemman kerran. Huoneessa ei ollutkaan kahta naista, kuten olin odottanut, vaan kaksi pitkää, urheilullista noin kolmekymppistä miestä. Miehet olivat selvästi yhtä yllättyneitä kuin minä. Ymmärsin heti, että virhe johtui erikoisesta nimestäni, jota ei aina tunnistettu naisen nimeksi ja selitin sen näille miehille. He naureskelivat jutulleni ja kysyivät, haluaisinko käydä pyytämässä toista huonetta. Heidän huoneessaan oli yksi parisänky ja yksi erillinen sänky ja he sanoivat, että jos en jaksaisi mennä alas, niin saisin kyllä rauhassa nukkua erillisessä sängyssä. Totesin että voisin ihan hyvin jäädä tähän huoneeseen, ettei sitä tarvitsisi nyt tässä vaiheessa turhaan lähteä huoneita säätämään, vaikka tunsinkin itseni pieneksi ja lapsenomaiseksi näiden herrojen rinnalla. Minähän olin vain kaksikymmenvuotias, lapsenkasvoinen, pieni ja siro.

Miehet esittäytyivät Mikoksi ja Topiksi. Topilla oli kylpytakki päällä ja hän sanoi olleensa juuri menossa suihkuun. Totesin itsekin olevani suihkun tarpeessa ja tulevani hänen jälkeensä. Niin Topi meni suihkuun ja minä aloin asettua taloksi. En jaksanut nostella tavaroitani kaappiin joten avasin vain laukkuni lattialle. Mikko lueskeli lehteä sängyllä makoillen ja totesi, että hänkin voisi vielä tänään käydä minun jälkeeni suihkussa. Lupasin olla nopea omalla vuorollani. Kun Topi tuli suihkusta jälleen kylpytakki yllään Mikko haki itselleen kylpytakin valmiiksi ja minä sulkeuduin kylpyhuoneeseen. Riisuuduin ilkosilleni ja nautin ihanasta lämpimästä suihkusta.

Kun nousin suihkusta ja olin kuivannut itseni pyyhkeeseen, huomasin, että jäljellä oleva kylpytakki ei ollutkaan aikuisten vaan lasten kokoa, eli minullekin hyvin lyhyt. Totesin sen kuitenkin peittävän strategiset kohdat, joten kietouduin siihen ja päästin Mikon vuorostaan suihkuun. Topi makasi sängyllä ja katseli televisiosta uutisia. Ryhdyin kaivamaan laukkuani ja etsimään yövaatteitani. Olin ajatuksissani pakannut ne pohjimmaiseksi, joten jouduin penkomaan niitä aika tovin, enkä lainkaan huomannut, että kumartuessani kylpytakki oli kohonnut niin, että kiinteä takapuoleni ja vähän muutakin oli aivan näytillä…

Olin juuri saanut kerättyä kaiken tarvittavan laukusta ja nousemassa ylös, kun tunsin jonkun tarttuvan lanteisiini. Säpsähdin ja koetin irrottautua otteesta, mutta vahvat kädet pitivät minut paikallaan. ”Kai suhun nyt saa koskea, kun sä mulle oikein ihanaa herkkupersettääs esittelit” Topi kuiskasi korvaani. Koetin pyristellä irti hänen otteestaan, mutta Topin vahvat kädet kietoutuivat ympärilleni ja pitivät minut visusti paikallaan. Topin toinen käsi etsiytyi kylpytakin alle ja alkoi hyväillä rintaani. Nännini alkoi nöpöttää pystyssä keskellä pientä kiinteää rintaani ja Topi työnsi kylpytakin reunan kokonaan pois sen päältä. Pian hän paljasti myös toisen rintani ja hyväili sitäkin. Rintojeni ja nännieni pyörittely sai minut vastentahtoisesti kiihottumaan.

Topi painoi minut tiukasti itseään vasten ja saatoin tuntea hänen jäykistyneen miehuutensa vasten selkääni. Tunsin, ettei hän ollut mitenkään huonosti varustettu mies… Samaan aikaan Topin toinen käsi avasi hitaasti kylpytakkini narut ja paljasti alapääni. Hitaasti hän työnsi kätensä jalkojeni väliin ja häpyhuulien lomasta klitorikselleni. Pehmeästi ja taitavasti hän alkoi hieroa sitä ja sai minut kostumaan entisestään… Topin sormet liukuivat hitaasti edestakaisin pitkin kostunutta vakoani hyväillen ja kiihottaen minua. Sitten, aivan hitaasti, hän upotti yhden sormensa sisääni ja sai minut huoahtamaan nautinnosta. En ollut kovin kokenut, joten olin tiukka, kuuma ja kostea hänen sormensa ympärillä. Hitaasti hän alkoi liu’uttaa sormeaan edestakaisin sisälläni samalla klitoristani hyväillen… Hengitin raskaasti kiihottuneena. Sitten hän upotti toisenkin sormensa sisääni ja jatkoi rytmikkäitä työntöjä. Pian hän sai minut voihkimaan nautinnosta.

Silloin hän veti sormensa pois minusta. Topi otti kiinni kylpytakistani ja riisui sen kokonaan. Hän tarttui lanteistani, ohjasi minut läheisen kirjoituspöydän luo ja taivutti minut vatsalleni sen päälle. Sitten hän riisui omankin kylpytakkinsa ja päästi petonsa valloilleen. Näin sivusilmällä, kuinka hän ohjasi käärmeensä kostealle hävylleni. Ensin Topi kiusoitteli minua sillä, mutta työnsi sen sitten yhdellä hitaalla työnnöllä pohjaan saakka. Voihkaisin kivusta ja nautinnosta hänen upotessa sisääni, sillä en ollut koskaan saanut ketään niin kookasta sisääni. Hitailla ja voimakkailla liikkeillä Topi alkoi liikuttaa kaluaan sisään ja ulos minusta. Voihkin nautinnosta aina hänen upotessa sisääni uudestaan ja uudestaan. Hitaasti Topi lisäsi tahtia minusta alkoi kuulua hänen liikkuessaan huumaava litinä. Tahdin ollessa jo melko reipas sain pienen orgasmin: pilluni alkoi supistella Topin kalun ympärillä ja vaikeroin nautinnosta. Se sai Topin työntymään minuun entistä antaumuksellisemmin. Hetken kuluttua Topi teki kaksi voimakasta työntöä sisääni ja karjahti hiljaa lauetessaan voimalla syvälle sisääni. Täytyin hänen spermastaan ja hänen kalunsa ja minun pilluni sykkivät hetken yhdessä rytmikkäästi. Sitten Topi vetäytyi minusta ja jätti minut voipuneena makaamaan pöydälle. Tilkka spermaa valui sisältäni reidelleni.

Makasin hetken voipuneena pöydällä, kunnes tunnin vahvan käden tarttuvan hartiaani. Luulin ensin, että Topi oli palannut, mutta kun varma käsi käänsi minut ympäri näinkin, että edessäni olikin kylpytakkiin kietoutunut Mikko. Topin näin makaavan kauempana sängyllä. ”Nyt lienee minun vuoroni” Mikko sanoin himokkaalla äänellä ja avasi kylpytakkinsa. Näin ettei Mikko ollut lainkaan Topia heikommin varustettu mies ja hänen kalunsa seisoi jo täydessä paraatikunnossa. Mikko oli käynyt vain pikaisesti suihkussa ja sieltä tultuaan oli jäänyt katselemaan, kuinka Topi oli minua nainut, eikä nyt ollut mikään ihme, että myös hän halusi osansa.

Mikko siirsi minut istumaan aivan pöydän reunalle ja tuki käsillään selkääni ja takapuoltani. Hitaasti hän toi melansa hävylleni ja työnsi sen sisään. Voihkaisin hurmioituneena. Voimakkain työnnöin Mikko seivästi minut uudestaan ja uudestaan, eikä mennyt kauan, kun pilluni alkoi jälleen orgastisesti supistella… Laukesin astetta voimakkaammin kuin Topin kanssa vaikersin nautinnosta Mikon työntyessä uudestaan ja uudestaan minuun. Huomasin, kuinka Topi sängyllä samanaikaisesti tyydytti itseään samaan tahtiin kuin Mikko minuun työntyi. Mikon tahti oli jo reipas ja minä huohotin ja voihkin hänen sylissään. Pilluni supisteli ja lypsi Mikon massiivista melaa kunnes hän lopulta laukesi syvälle minuun. Sperma täytti jälleen minut ja oli huumaantunut nautinnosta. Mikko piteli itseään minussa tovin nauttien supistelustani ja vetäytyessään sisältäni sai jälleen sperman valumaan ulos.

Mikko nosti minut syliinsä ja kantoi minut keskelle sänkyä. Topi makasi toisella puolellani ja Mikko asettui toiselle. Hitaasti miehet alkoivat hyväillä ja suudella rintojani ja vatsaani. Mikko hieroi myös melaansa saadakseen sen taas paraatikuntoon kuten Topin kalu. Yhteistuumin miehet siirtyivät vähitellen alemmas ja levittivät jalkojani. Vuorotellen he alkoivat nuolla meidän kaikkien nesteitämme valuvaa häpyäni toisen aina hyväillessä muuta kehoani. Kielet liukuivat klitoriksellani ja upposivat sisääni. Kiemurtelin nautinnosta.

Sitten miehet kohottautuivat ja vaihtoivat asemia. Mikko laski melansa jälleen hävylleni ja upottautui sisääni. Topi puolestaan tuli makaamaan viereeni niin, että kun käänsi yläruumistani, saatoin suudella hänen kaluaan. Suutelin sitä ensin hellästi ja annoin sen sitten upota hitaasti suuhuni. Mikko työntyi minuun jälleen rytmikkäästi ja imin Topin kalua samassa tahdissa hitaasti kiihdyttäen. Huohotin nautinnosta kuten miehetkin. Topin kalu paisui entisestään suussani ja Mikon sisälläni. Kiimani kohosi jälleen huippuunsa ja laukesin jälleen voimakkaasti.

Mikko ähisi ja nautti hetken orgasmistani, mutta vetäytyi sitten minusta. Nopeasti miehet vaihtoivat paikkaa ja ennen kuin huomasinkaan, imin jo Mikon nesteideni peitossa olevaa melaa ja Topin kalu oli uponnut syvälle sisääni. Rytmimme jatkui kiivaana ja orgasmini voimakkaana, suorastaan lypsien Topin kalua. Eikä Mikkokaan päässyt helpolla, niin voimakkaasti häntä imin. Lopulta Topi ei enää kestänyt, vaan karjaisi ja laukesi syvälle sisälleni. Voihkin nautinnosta. Imin vielä hetken Mikkoa, mutta kun Topi veti kalunsa ulos minusta, otti Mikkokin melansa suustani ja työntyi nopeasti sisääni. Mikko ei ehtinyt tehdä kuin kaksi voimakasta työntöä ennen kuin latasi lastinsa ärjäisten sisääni.

Kun hän oli heruttanut viimeisetkin spermapisaransa minuun, vetäytyi hän minusta. Jäimme kaikki voipuneina selällemme sängylle makaamaan, minä keskellä spermaa valuvana. Hetken paikallani huohotettuani uni alkoi vallata minut. Sen huomatessaan Topi ja Mikko nostivat minut ja asettelivat mukavasti väliinsä keskelle leveää sänkyä. Hellästi he silittelivät minua ja asettuivat makaamaan molemmin puolin. He vetivät leveän peiton meidän kaikkien yllemme ja hyväilivät minut hellästi sikeään uneen.

1

15131

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • )=#ÖASFW

      Hienoa tekstiä. Pakko sanoa että odotan innolla lisää tekstiä sinulta. ->_

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5309
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3437
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1572
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      192
      1463
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      988
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      779
    Aihe