Romantiikkaa hautausmaalla

Lakrisa

Heinäkuun alun kuuma aamupäivä kuumotti suoraan keltaisen t-paidan peittämää selkääni, kun poimin ties kuinka monetta ämpärillistä rikkaruohoja paikallisella hautausmaalla. Kesätyöni neljäs viikko oli juuri alkanut, kello lähenteli yhtätoista ja lämpötila oli varmasti päälle 25: aivan liikaa vaalealle, lähes valkoiselle, suomalaispojalle. Vaaleat, epäkäytännöllisen pitkät hiukseni tipahtivat heti vihreille silmilleni, kun nousin poiminta-asennostani hieman venyttämään selkääni. Katselin ympärilleni nähden kaksi kaunista vaaleaa kirkkoamme, muutamia satoja hautakiviä, kellotapulin ja liian monta lehteään pudottavaa puuta. Kaikkein tärkein asia, lähinnä syy miksi ylipäätänsä nousinkaan ylös, näkyi kuitenkin vähän matkan päässä läheisessä puistossa. Kuvankaunis tyttö, Jenni, kunnan kesätyöntekijä, karsi kuivuneita oksia puista. Hänen ruskeat puolipitkät hiukset, joissa oli muutamia vaaleanruskeita raitoja, peittivät juuri hänen niskansa ja hänen päivettynyt ihonsa korosti hänen kauniita vihreitä silmiään – olin noita silmiä monesti koulun käytävillä katsellut pitkin vuotta. Hänen päällään oli punainen toppi ja mustat urheilushortsit, jotka antoivat oikeutta hänen kauniille säärilleen.

”Tuskinpa minulla on tuollaiseen pakkaukseen mitään toivoakaan”, ajattelin hiljaa mielessäni katsahtaen pikaisesti itseäni ja vaaleita, ohuita käsivarsiani. Ihailin vielä hetken tuota kaunista näkyä - olin vahingossa lipsahtanut työpisteeni puiston puoleiselle alueelle aina kun Jenni oli töissä puistossa. Samassa huomasin hänen katsovan hautausmaalle päin, suoraan kohti minua. Hetken kerkesin ajattelemaan jo, että hän huomaisi minut, mutta hänen käännettyä huomionsa jälleen kuivahtaneisiin puihin, painuin takaisin rikkaruohojen kimppuun.

Kello läheni puolta kahtatoista ja kuumuus oli saanut muutamia hikipisaroita muodostumaan otsalleni sekä selälleni. Lähdin kävelemään kohti pientä muistomerkkiä, jonka viereisessä penkissä tapasin nautiskella lakisääteisiä juomataukoja. Valitsin mp3-soittimestani jonkun mukavan rakkausbiisin, otin kulauksen vettä juomapullostani ja suljin hetkeksi silmäni. Ajatukseni harhailivat nopeasti Jenniin ja hänen kauniiseen vartaloonsa. Avasin silmäni juodakseni hieman lisää vettä, mutta juodessani huomasin Jennin seisovan aivan muistomerkin vieressä kädessään juomapullo.
”Ei huvittanut pitää juomatauko yksinään, niin ajattelin tulla samalla pitämään sulle seuraa”, Jenni sanoi pehmeällä ja samalla soinnikkaalla äänellään.
”Mitä? Minä?”, ajattelin ensimmäiseksi, mutta en sanonut näitä sanoja ääneen, vaan siirryin hieman reunempaan tehden Jennille paremmin tilaa istua penkille, jättäen kuitenkin melko pienen tilan väliimme, jotta pääsisin nauttimaan tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta mahdollisimman paljon.

Jennin istuutuessa penkille katselin hänen peppuaan yrittäen peittää sen mahdollisimman hyvin, mutta hän taisi huomata ihailevan katseeni hänen mustien shortsien peittämällä takapuolellaan. Ainakin hän hymyili minulle tietävästi, silmissä pieni flirtin kiilto, jonka tunsin housuissani orastavana paisumisena.
”Noh, mitens on kesä alkanut? Töitä piisaa vai?”, kysäisin rikkoen pienen nolostumisen, mitä tunsin äskeisestä kiinnijäämisestä.
”Eihän tuo pahasti. Eikä töitäkään ole niin paha tehdä, kun on näin kaunis ilma”, hän totesi ja otti huikan pullostaan.
”No enpä tiedä, tämä on jo liian lämmintä minun makuuni. Hikeä pukkaa, paita jo nyt märkänä. Saisi olla muutamia asteita viileämpi tai käydä tuuli, mutta tuskinpa”, totesin jonkinasteiseksi vastaukseksi.
”Noh, jos on liian kuuma, on vähennettävä vaatetusta”, Jenni sanoi jo hyvin flirttailevaan sävyyn iskien minulle silmää.
Mietin jo hyvin vilkkaassa teinipojan 17-vuotiaassa mielessä, mitä ihmettä vastaisin. Tai mihin tämä kaikki päätyisi, eihän minulla ollut edes kondomeja mukana, jos tämä näin pitkälle etenisi. Huolimatta pelostani halusin nähdä mihin tämä tilanne johtaisi. Samoin halusi miehinen elimeni housuissani tietää, mitä tulevaisuus voisi tuoda tullessaan…
”Noh, mikäs siinä, jos sitä seurassa riisutaan?”, tokaisin tuntien olevani jotenkin fiksu ja filmaattinen.
”Mikäpäs siinä, tuollahan on mukavan näköinen koppero”, Jenni sanoi osoittaen yleistä WC:tä.

En todellakaan odottanut myöntävää vastausta. Odotin litsaria, paikalta pois kävelemistä tai edes vaivaantunutta hiljaisuutta, mutta hänhän tuntui olevan valmis menemään vaikka kuinka pitkälle. Tässä vaiheessa housuissani pullotus alkoi olla huipussaan ja siihenhän tuo seksikäs tyttö kiinnitti huomionsa.
”Ainakin joku haluaisi päästä vapauteen”, hän sanoi vielä flirttailevampaan sävyyn katsoen ensin housujeni etumusta ja sitten osittain hiusteni peittämiä silmiä.

Samalla Jenni lähti kävelemään kohti puista WC-rakennusta. Olin itse aivan hämilläni koko tilanteesta, se oli kuin jostain elokuvasta tai unestani, eikä se todellakaan tuntunut hirveän todelliselta. Emmittyäni muutaman sekunnin lähdin kävelemään hänen peräänsä kuin vaiston ohjaamana, enkä tiedä oliko se vaistoa vai puhdasta himoa tuota mukavasti peppuaan heiluttelevaa tyttöä kohtaan.

Nuo muutama sata metriä pienelle puiselle hökkelille kuluivat miettien, mitä ihmettä on tapahtunut viimeisen kahden minuutin sisällä. Elin unelmaani todeksi, vaikkakin miljöö tälle ei ollut mikään tavallisin. Käveltyäni Jennin kiinni noin kymmenen metriä ennen WC:tä, hän kääntyi kohti minua ja painoi huulensa hellästi vasten omiani. Aluksi en tajunnut vastata suudelmaan mitenkään, mutta Jennin painaessa pehmeitä ja vaaleita huuliaan yhä kovemmin vasten omiani, ymmärsin vastata suudelmaan. Muutaman intohimoisen suudelman jälkeen Jenni otti kiinni kädestäni, ohjasi minut perässään pienestä puisesta ovesta sisään rakennukseen ja sulki oven perässämme.

Rakennus oli melko uusi, ehkäpä kuusi vuotta vanha koivusta tehty laatikko, joka oli jaettu kolmeen osaan: oli pieni ”eteinen”, josta pääsi siirtymään joko naisten tai miesten vessaan. Itse vessatilassa oli vain tavallinen valkoinen pönttö ja sen vieressä lavuaari, jonka päällä peili. Jenni astui sisään avoimesta ovesta, joka taisi olla naisten vessa, mutta en antanut tämän häiritä hetkeämme. Laitoin oven lukkoon ja tämän jälkeen olin melko pienessä, ehkä 3-4 neliömetrin WC-tilassa yhdessä ehkä tällä hetkellä maailman seksikkäimmän naisen kanssa. Tilanteesta rohkaistuneena kiedoin käteni hänen selkänsä taakse ja painoin suudelman ensin hänen huulilleen. Jatkoin tästä kaulalle, jota ahnaasti lähes söin täysin innokkaan teinihimon vallassa. Jenni päästi pieniä huokauksia, kun välillä kiusoitellen näykin hänen kaulaansa, välillä suudellen voimakkaasti ja välillä kielellä nuollen pitkin hänen kaulaansa kohti hänen solisluitansa ja pieniä, topin peittämiä rintoja. Käteni alkoivat nostaa hänen paitaansa ylöspäin, hyväillen samalla hänen selkäänsä. Samalla tunsin kuinka hänen pehmeät, pienet kätensä haroivat hiuksiani.

”Noh, eikö meidän riisua pitänyt?”, kysyin lopettaen hänen solisluunsa suutelemisen.
”Näinhän tuo taisi olla”, hän vastasi nauraen ja otti askeleen poispäin, samalla ottaen paitansa pois päältään paljastaen hänen valkoiset possu-kuvioiset rintaliivinsä, jotka peittivät hänen ihanat, pienet rintansa.
”Eiköhän tuo ole herran vuoro seuraavaksi?”, hän jatkoi keskeyttäen minun ihailevan katseluni hänen treenattua vatsaa ja kauniisti ruskettunutta ihoaan kohtaan. Samassa hän astui askeleen lähemmäksi minua, otti kiinni paidastani ja nosti sen avustuksellani pois päältäni paljastaen vaalean, hoikan, mutta ei mitenkään huipputreenatun keskivartaloni. Hän antoi minulle pienen kielisuudelman, jonka jälkeen hän lähti kulkemaan alaspäin kyykistyen suukotellen rintakehääni ja vatsaani. Tunsin kuinka shortseissani alkoi tulla ahdasta ja mielihyvä valtasi mieleni. Lopulta hän oli saapunut shortsieni tasolla, jotka pullottivat varmasti enemmän kuin koskaan.
”Eiköhän ole aika vapauttaa tämäkin veitikka vähän näkemään maailmaa”, Jenni sanoi ja suuteli shortsejani kaluni kohdalta. En pystynyt vastaamaan mitään tälle, mutta hän varmasti ymmärsi, että en ollut mitenkään ajatusta vastaan. Jenni avasi melko näppärästi shortsieni narut ja pudotti ne nilkkoihini. Olin enää vain bokserit jalassani, edessäni polvistunut tyttö, jonka huomio oli keskittynyt vain miehiseen elimeeni. Hän laski myös mustat bokserini shortsieni seuraksi nilkkoihin päästäen kivikovan elimeni vapauteen. Eihän tuo mikään mahdottoman iso, varmaan 17–18 senttinen, ole, mutta eipä aivan pienikään, mutta tällä hetkellä varmasti vankkumaton ja suora. Terskaani päähän oli muodostunut muutama touhutippa.
”Juuri sopiva minulle”, Jenni sanoi kuulostaen tyytyväiseltä, joka ilahdutti mieltäni – kukapa 17-vuotias poika ei miettisi onko oma penis tarpeeksi iso.

Tunsin kuinka hän alkoi suukotella ja nuolemaan ensi kaluni vaaleata vartta hitaasti nousten kokoajan kohti terskaani. Olinhan minä joskus seurustelusuhteissani harrastanut suuseksiä ja saanutkin itse kokea sitä, mutta tuo seksikäs tyttö sai minun oloni aivan eritasolle imiessään terskani ja samalla runkaten vartta.

Ajattelin, että tuskin kestäisin tuota käsittelyä hirveän kauan, joten pyysin häntä nousemaan ylös. Suutelin hänen huuliaan intohimoisesti hapuillen samalla hänen rintaliiviensä hakasta. Löydettyäni hakasen ja pienen avaamis-session jälkeen sain paljastettua hänen kiinteät rintansa, joiden keskellä oli melko isot, ruskeat nännipihat ja törröttävät nännit. Suutelin intohimoisesti hänen kaulaansa hyväillen samalla hänen selkäänsä siirtyen koko ajan alemmas kohti hänen pyöreää peppuaan. Samalla kun lähestyin hänen takapuoltaan, siirryin suutelemaan hänen rintojaan. Nuolin, näykin, kiusoittelin hänen vaaleanruskeita nännejään. Imiessäni hänen nännejään, kuulin pientä hyväksyvää ja tyytyväistä hyminää, joka vain rohkaisi mieltäni enemmän ja aloin imemään vieläkin kovemmin.

Imettyäni jonkin aikaa alkoi Jenni painaa hellästi päätäni alaspäin. Menin polvilleni ja hitaasti kutitellen hyväilin kielelläni hänen tiukkaa, urheilullista vatsaansa, avaten samalla hänen shortsiensa naruja. Vedin hänen shortsinsa hitaasti alas paljastaen mustat alushousut. Aloin hyväilemään kielelläni ja huulillani hänen häpykumpuaan sekä häpyhuuliaan housujen läpi. Tunsin kuinka hän kävi jo melko kuumana ja märkänä. Vedin myös hänen alushousunsa alas pujottaen ne pois hänen jaloistaan yhdessä shortsien kanssa jättäen hänen päällensä ainoastaan hieman kuluneet tennarit. Ohjasin Jennin istumaan vessanpöntön kannelle ja asetuin itse polvilleni hänen eteensä Avasin hänen jalkojaan ja aloin nuolemaan hänen sisäreisiä haistaen samalla hänen pillunsa. Nuolaisin kerran koko pillun mitan aina pieneen siistittyyn karvoitukseen, joka aiheutti Jennissä voihkintaa. Tästä rohkaistuneena avasin hieman hänen turvonneita, melko tummia huuliaan ja aloin härnäämään hänen klitoristaan pienin pyörivin liikkein. Imin ja nuolin hänen klitoristaan kuin viimeistä päivää Jennin painaessani kädellänsä minua vasten hänen riemurasiaansa. Imiessäni klitorista, laitoin hänen sisäänsä ensin yhden sormen. Tunsin kuinka lämmin ja kostea hän oikeasti olikaan, täysin valmis ottamaan sisäänsä suurempaakin kuin pelkän sormen. Liikuttelin hieman sormeani hänen sisässään, mutta tuntiessani, että tänne menisi suurempaakin sisään, otin toisen sormen hänen sisäänsä. Jenni vastasi tähän liikkeeseen voihkimalla ja tiukentamalla otettaan hiuksistani. Aloin liikuttelemaan hitaasti sormiani hänen sisässään, välillä ottaen kokonaan pois ja välillä painaen pohjaan asti, välillä nopeampaan ja välillä hiljempaa, välillä vain hieroen hänen pillunsa seinämiä.

Aikani temmellettyäni hänen naisellisessa pyhätössään, nostin hänen kevyen vartalonsa lavuaarin päälle. Avasin hänen reisiään, joka paljasti tunnelmaa kohottavan näyn: märät huulet olivat vielä hieman auki paljastaen hänen punaisen pillunsa. Tuskin mietinkään kokemattomuuttani ottaessani kullistani otteen ja ohjatessani sen noille turvonneille huulille ja työntyen hitaasti hänen sisäänsä. Ilotikkuni upposi tuohon märkään ja kuumaan riemurasiaan helposti lähes ilman työtä, tuntui kuin tuo nainen ja hänen pillunsa imisi kullini sisäänsä. Työnsin ensimmäisellä kerralla koko pituudelta hänen sisäänsä rauhallisella liikkeellä tuntien kuinka tuo kaunis olento nautti tilanteesta lähes yhtä paljon kuin minä. Aloitin rauhallisen työntelyn hänen sisässään, jotta tämä ainutlaatuinen tilaisuus ei luisuisi liian nopeasti käsistäni - tai ehkäpä kiveksistäni.

Aikani työnneltyäni tulin pois hänen sisästään ja istuin vessanpöntön kannelle kullini osoittaen kattoa kuin lipputanko konsanaan. Jenni tuli hajareisin, kasvot kohti minua, istumaan sen päälle, painautuen aivan pohjaan huokaisten samalla pitkään ja syvään. Hän alkoi rytmikkäästi, mutta melko hiljalleen laskeutumaan ja nousemaan penikseni päällä. Suutelin hänen rintojaan, jotka rytmin tahdissa hieman pomppivat. Tästä innostuneena Jenni päätti lisätä hieman tahtia aloittaen melko nopea tahtisen pumppaamisen. Hänen huohotus sai minun kiimani nousemaan vain yhä korkeammalle.

Tunsin kuinka tunsin taas tuon niin tutun tunteen, kun siittiösolut lähtevät pusseistaan liikkeelle ja niin taisi tuntea hänkin, sillä hän nousi ylös kullini päältä jättäen sen lähes laukeamispisteeseen sykkivänä ja ennätys pituudessaan. Hän astui viereiselle seinälle ottaen seinästä hieman tukea ja hieman pyllistäen, joka näytti näyn, jota vieläkin runkatessani muistelen: tuo kaunis, kosteustasoltaan järveä muistuttava elämän lähde huusi odotuksesta aukinaisena vain, että jokin työntyisi sen sisään.
”Työnny sisääni takaapäin, sinä komea poika”, hän sanoi katsoen alastonta kehoani. Ja minähän tottakai kohteliaana poikana tottelin. Olin aina pitänyt katsella peppuja ja jotenkin ajatus rakastella takaapäin kiihotti minut uusiin ulottuvuuksiin ja nyt olin toteuttamassa unelmaani – Jumala oli kuullut varmasti rukoukseni. Painaessani kullini hänen pillunsa pohjaan asti Jenni lähes huusi, mutta tuskin kivusta, sillä hän pyysi, että rakastelisin häntä kovaa. Tottakai noudatin käskyä ja aloitin melko nopean, mutta tehokkaan työntelyn. Hänen selkänsä kaartui seksikkäästi kaarelle aina, kun työnsin aivan pohjaan asti; kuulin kuinka nivuseni osuivat hänen seksikkäälle, pyöreälle, vaalealle pepulleen. Tunsin jälleen kuinka lastini oli tulossa ja aloitin viimeiset työnnöt nopeuttaen tahtini äärirajoille, tuntien samalla kuinka hänen pillunsa alkoi sykkiä ja imemään kulliani. En tiedä oliko se orgasmi, mutta samalla laukesin hänen pilluunsa painautuen viimeisen kerran aivan pohjaan. Tunsin kuinka maailma hävisi hetkeksi silmistäni ja mielestäni. Otin kullini pois hänen pillustaan ja nappasin muutaman palan wc-paperia pyyhkien sillä kullini ja hänen pillunsa ja reitensä, joihin oli valunut hänen nesteitään ja samalla hieman omaani valkoista elämäneliksiiriä.

Jenni kääntyi ympäri ja painoi hellän suudelman huulilleni. Hänen kuumat ja kuivat huulet tuntuivat omituiselta omiani vasten, mutta samalla mielettömän hyvältä. En tiedä oliko se rakkautta ensi silmäyksellä – tai ehkäpä rakastelulla -, mutta sen tiesin, että kello oli lähemmäksi puolta yhtä, joten työvuoroni oli loppunut jo puoli tuntia sitten. Autoin hänen rintaliivit päälle ja painoin viimeisen suudelman samalla hänen niskalleen pujottaen käteni hänen vatsansa ympäri.

Pukeuduimme loppuun ja kävelimme muistomerkille, jossa juomapullomme vielä olivat.

Eipä ainakaan olo hirveästi viilentynyt.

0

6874

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

        Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
        Kotimaiset julkkisjuorut
        141
        2052
      2. Taasko se show alkaa

        Koo osottaa taas mieltään
        Ikävä
        27
        1928
      3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

        Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
        Ikävä
        23
        1868
      4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

        Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
        Perussuomalaiset
        85
        1680
      5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

        Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
        Perussuomalaiset
        62
        1478
      6. Sakarjan kirjan 6. luku

        Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
        Profetiat
        20
        1266
      7. Avaa sydämesi mulle

        ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
        Ikävä
        38
        1170
      8. Söpö lutunen oot

        Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
        Ikävä
        11
        1168
      9. Elia tulee vielä

        Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
        Helluntailaisuus
        37
        1163
      10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

        Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
        Isovanhempien jutut
        10
        1147
      Aihe