Perla Plazan kuumuus

588

Hei, me lähdetään 24 päivä Primorskoon ja hotelli on perla plaza. Onko siellä hirveen kuuma sisällä, koska ei ole ilmastointia sehän lupailee kuumia kelejä. Joku on varmaan lähiaikoina ollut, niin että kertoisitko. kiitoos.

2

462

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • diipadiipa

      meillä oli altaalle parveke. Kun laitto yöksi verhot eteen niin ei ollut yhtään kuuma.
      yllättävän viileä oli huone vaikka suoraan paisto aurinko partsille. ehkä johtu siitä että ulkona 36 niin tuntuuhan se kylmemmältä tms =)

    • Eisku

      Olimme Primorskossa Hotelli Perla Plazassa 24-31.7.2007. Hotelli on hyvätasoinen, siisti ja keskeisellä paikalla. Lyhyt matka rannalle ja ostoskadulle, kaikki palvelut lähistöllä. Huoneet siivottiin päivittäin ja vaihdettiin pyyheliinat. Vuodevaatteet vaihdettiin joka toinen päivä ja tarvittaessa päivittäin. Vaikka hotellissa ei ole huoneissa ilmastointia, hotellin sijainti oli otollinen, sillä ilmavirta ja pieni tuuli vilvoittivat huoneen, yöt olivat jo hieman viileät, joten hyvin pärjäsi ilman ilmastointia. Hotellin henkilökunta oli hyvin ystävällisiä ja nuorempi väki osasi hyvin englantia. Elekielelläkin pärjää. Aamiaispöytä oli runsas, mutta joka aamu oli samaa tarjolla, kananmunia kolmella eri tavalla ja paikallista nakkia, sämpylää, muroja, kahvia, teetä, kaakaota sekä runsas kahvikakku/pulla-pöytä, kurkkua, tomaattia ja erilaisia leikkeitä. Leivälle levitettä ei ollut, mutta leikkeeleet korvasi levitteet. Heinä-elokuun vaihteessa oli tosi kuumaa, liki 40 astetta varjossa ja auringossa lienee sen 60 astetta. Ei ollut ötököitä eikä muitakaan pienelukoita hotellin yleisissä tiloissa eikä huoneissa. Hotellin altaalla olevat aurinkotuolit oli varattava pyyhkeillä jo hyvin varhain aamulla, mikäli aikoi viettää päivän hotellin altaan reunalla. Laitoimme herätyksen n. klo 06.45, jotta ehdimme saada tuolit, tuolloinkin oli jo puolenkymmentä aurinkoatuolia jo varattuna. Hotellin pihalla sijaitsi drinkkibaari,josta sai kylmiä juotavia (esim. 0.5 l biraa (olut) sai 0.75€) myös lämmintä ruokaa sai edullisesti, esim. porsaanfilettä ja ranskalaisia sai hyvin edullisesti.
      Päivällisen voi ostaa myös hotellin respasta n. 5€/hlö ja sai syödä seisovasta pöydästä, ruokajuomat kylläkin piti tilata erikseen. Valuutanvaihto kannattanee tehdä ostoskadulla olevasta pankista,jossa oli paras kurssi, euro oli 1.91 levaa, toimituskuluja ei ollut. Myös hotellin respasta voi valuutta vaihtaa, kurssi oli euro/1.90 levaa. Ostoskadulla oli vain tavanomaisia kojuja ja pieniä myymälöitä, oli farkkuja, nahkavaatteita, kenkiä, vöitä ja paljon lastenvaatteita myyviä putiikkeja. Kannatta myös tingata hinnoista, liki aina se tuotti tulosta. Primorskossa ei ole tavarataloja eikä suuria ruokakauppoja. Mikäli halusi tavaratalo-ostoksille, piti matkustaa Burgasiin joko omatoimisesti bussilla tai sitten matkatoimiston järjestämällä retkellä.
      Suosittelen hotellia lämpimästi ja melko varmasti menen sinne uudestaankin. Finnmatkojen matkaopas Ulla oli erittäin asiantunteva ja avulias. Saimme häneltä kiireetöntä keskusteluaikaa, jossa kävimme läpi Bulgarian historiaa ja nykyaikaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1727
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1547
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      55
      1260
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      729
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      725
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      717
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      668
    Aihe