Kokemuksia oinaan tuittuilusta

Varapäre käytössä jo

Eli olemme olleet vuoden yhdessä, yhteistä asumista n 3kk. Nyt(n kuukauden ajan) tämä aikaisemmin niin ihan mieheni on saanut aivan älyttömistä syistä ja täysin ennalta arvaamattomasti mitä kummallisempia raivo/kiukku kohtauksia.

Kun sovitaan nämä riidat hän ei itsekään osaa sanoa miksi käyttäytyy noin. Kuulemma rakastaa enemmän kuin ketään aikaisemmin, seksi on hyvää edelleen, ei halua erota missään nimessä, mutta taas tänään tuli raivari kuin salama kirkkaalta taivaalta, minä annan kyllä takaisin, itse olen leijona-oinas(kuumerkkini) eli en kovin helppo tapaus itsekään, mutta mieheni kyllä menee korkeelta ja lujaa yli noiden kohtaustensa kanssa.

En enää nykyään viitsi edes alkaa yrittämään sovittelua, koska ei se paljoa auta. Leppyy sitten ku leppyy.

onkohan tämä nyt sitä lopun alkua, vai jotain sopeutumis vaikeutta yhteiseloon? Kyseessä on muuten 30 mies, käytös kylläkin välillä 15v. Kommentteja kokemuksista otetaan vastaan!

4

1480

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ja vaikka mitä.

      Oinasisän tyttärenä annan hyvän neuvon. Pidä aina taskurahaa, kännykässä virtaa ja pakotie selvillä. Tiukassa tilanteessa se päre on liian hepponen tuki.

      Oinaat luulevat, että ihmiset antavat heille kaikki tekemiset, sanomiset ja muut hullut päähänpistot anteeksi. Vaimo ja lapset ovat henkisesti usein kovilla, koska Oinas haluaa ennen kaikkea VALTAA.

      Toisaalta jos itse on kovin maallinen ja rakastaa rahaa voi liitto onnistua oikein hyvin. Henkisemälle tyypille yhteuselo voi muuttua helvetiksi.

      • Varapäre käytössä jo

        Huomattu on, et valtaa haluaa. Itse olen hyvin itsenäinen ja tottunut hoitamaan asiani itse ja omalla tavallani, yhteisissä asioissa pyrin keskustelemaan toisen kanssa miten toimitaan, mut hän on neuvomassa mua joka asiassa kuin lapselle konsanaan.

        Sit kun kuitenkin hoidan asiani tavallani, saattaa tulla raivari siitä syystä, et aina pitää tehdä niinkuin sä haluat!

        materialistinen en todellakaan ole, mut hän on kyllä melkoisen perso kaikelle mitä rahalla saa, myös perso rahallekin. Huh huh, miten tämä nyt näin meni, luulin löytäneeni toisen puoliskoni :(


      • oinaan tytär
        Varapäre käytössä jo kirjoitti:

        Huomattu on, et valtaa haluaa. Itse olen hyvin itsenäinen ja tottunut hoitamaan asiani itse ja omalla tavallani, yhteisissä asioissa pyrin keskustelemaan toisen kanssa miten toimitaan, mut hän on neuvomassa mua joka asiassa kuin lapselle konsanaan.

        Sit kun kuitenkin hoidan asiani tavallani, saattaa tulla raivari siitä syystä, et aina pitää tehdä niinkuin sä haluat!

        materialistinen en todellakaan ole, mut hän on kyllä melkoisen perso kaikelle mitä rahalla saa, myös perso rahallekin. Huh huh, miten tämä nyt näin meni, luulin löytäneeni toisen puoliskoni :(

        Ja Oinas on kyllä sellainen pässi, et se ei muutu vaikka henkeä vietäis, eli pässi mikä pässi. Tuttua tää lapsena pitäminen ja mä olinkin isälleni ikuinen 5 vuotias. Katkaisin sen kanssa sitten lopulta välit, kun ei enää kestänyt sen puuttumista joka asiaan ja multa alkoi menemään hermot riekaleiksi.

        Toisaalta jos Oinas tykkää jostakin (tietysti sellaisesta ihmisestä joka tekee niin kuin hän haluaa)niin voi olla hyvinkin antelias ja nostaa jalustalle. Mutta ne jotka hän alkaa kokea vihamiehikseen saavatkin sitten todella kylmää kyytiä. Kannattaa pitää omat suunnitelmat ominaan eikä kertoa Oinaalle, sekä olla varustautunut häipymään nopeastikin. Oinas ei tunne armoa vihollistaan kohtaan.


    • Vesimissi

      jep, tutulta kuulostaa. Itse pistän samalla mitalla takaisin kun pässeily menee liian pitkälle. Huudan samalla mitalla takaisin. Tilanteesta riippuen menee meillä yleensä joko nauruksi tai itkuksi. Olen itse melko huumorintajuinen, joten heitän hänelle yleensä jotakin nasevaa, mutta humoristista takaisin.

      Oikkuni on sanonutkin minulle, että hän rakastaa minussa juuri omaperäistä temperamenttiani :). Varo vaan, kohta sinulla ei ole omaa elämää ollenkaan. Pidä puolesi sillä oinas kyllä päättää yksin kaikesta jos vaan annat. Välillä joutuu ihan tosissaan taistelemaan omista periaatteista. Se onkin oinaissa jännää, että tämä määräily ei lopu jos antaudut, se vain pahenee. Ensin ajattelin, että parempi vaan antaa pässin viedä, mutta huomasin, että joudun luopumaan sitä menoa ihan kaikesta mitä itse haluaisin ja toivoisin. Itse olen siis vesimies ja en ole erityisen vallanhimoinen mutta tarvitsen paljon omaa tilaa ja itsenäisyyttä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5519
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3405
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1883
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1865
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1709
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1548
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1463
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1337
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1336
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      22
      1305
    Aihe