Maho Nainen

Epätoivoinen Autokauppias

Kertokaapa naiset mitä tulisi tehdä kun menee rakkaudesta naimisiin, ostaa talon ja odottaa että vaimo alkaisi lisääntyä. Vaan kun ei. Tehdään tutkimiksia ja todetaan naisessa "vika" ja aletaan tehdä "huolto töitä". Kaikki saatanan puoskarit pujottelee sormiaan vaimosi emättimeen, työnnetään jos jonkinsostin työkalua "tutkimusmielessä" sisään. Käyt itse runkkaamassa kippoon jotta spermaasi jäädytetään.
Nyt on käynyt niin että lapsia ei viiden vuoden "huolellisen ajelun ja säännöllisten huoltonjenkaan" jälkeen ole tullut. Ajelu on nykyään pakkopullaa, väkisinkin tuleee mieleen ne useat alapää huollot mieleen, ja se koko homman turhuus.
Autokauppiaana tiedän että yleensä uusi auto vaihdetaan 2-3 vuodenvälein mutta tämä yksilö on ollut muuten niin loistava. Väri säilynyt, ei lommoja tai ryppyjä, mutta nuo hullot varsinkin yksityisellä merkkiliikkeellä on tulleet niin kalliilsi ja jokaisen uuden huollonkera on silmäteräni hermot olleet kokokuukauden kireällä muista sivuvaikutuksista puhumattakaan.

Nyt olenkin iskenyt silmäni loistavaan, tosin vähän käytettyyn yksilöön (hänellä ennestään pieni tyttö) vuosimallikaan ei paha -80 ja todella kiltti, kaunis, monitaitoinen ja hyväsydämminen ihminen. En ole vielä koeajanut mutta mieli on tehnyt ja niin hänenkin.
Siis tulisiko vaihtaa Titaani vaihdokkiin jossa toivoa on vai riutua nukyisen pelin kanssa.

3

707

Vastaukset

  • hyvä nainen löytämään parempi puoliso itselleen.

    Ota se vm-80, mutta älä ylläty, jos vikoja alkaakin ilmetä. Usein paremmin tutustuttua alkaakin löytyä esim. erittäin kovaäänistä jatkuvaa vikaa, kuulostaa samalta kuin leijonan karjunta. Vielä, jos vm-80 on kiinostunut varatuista sontakasoista niin hänellä on yhtä korkea moraali kuin sinulla. Hän varmasti löytää muutaman vuoden päästä uuden sontakasan ja sinä ehkä löydät uuden menopelin, jos kukaan enää tuollaista sontakasaa huolii ;-)

  • tämä uusi tulokas ja päästä nykyinen ajopelisi itsemään itselleen paremman kuskin!

    Huomaat senkin ettet koskaan ole hänelle se rakkain, tyttö on vienyt häneltä jo sydämen. Saatte sitten miettiä että milloin sitä oltaisiin kaksin kun tyttö on koko ajan läsnä. Juonittelee kun äiti on löytänyt miehen ja saatat olla hyvinkin vihattu hänen silmissään. Tee niin kuin tykkäät mutta vaimosi ansaitsee ehdottomasti paremman ja luotettavamman miehen!!!

  • Kannattaa vaihtaa puoliso lisääntymiskykyiseen. Erosin avioliitosta lapsettomuuden takia ja uskon, että ex-mieheni on perheellisenä onnellinen. Toisin kuin minä, joka elän loppuikäni yksin.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.