+40 Suomenlinnan Miitti

Miitti40Hki

Elokuu 4.8 On taas aika kokoontua viettämään jo perinteeksi tullutta Suomenlinnan Miittiä
Yhteis kokoontuminen klo:15,00 Suomenlinnaan lähtevään lauttaranssa.
Toivomme vapaehtoisia ilmoittautumisia Miitti 40 hki mailiin.
Toivotaan ilmojen suosivan ja jo Skattanniemen miitti osoitti, että emme ole sokeritoppia.
Viettäkäämme kiva päivä pelaten ja picnic teemalla.

Helsingin kaupungin liikennelaitoksen lautat kuljettavat matkustajia Suomenlinnaan ympäri vuoden. Kauppatorilta kulkee matkustajalautta päivittäin kello 6.00-2.20 välisenä aikana

http://www.suomenlinna.fi/index.php?menuid=70〈 =fi

9

2861

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • :) 3 kymppinen

      sitä oltiin suokissa... onks tää hämäläisille
      tarkotettu...

      • Miitti40Hki

        Vaan 30 olivat jo miitissa suokissa mutta meillä on myös tapana 40 kanssa kerran kesässä käydä ja monissa muissakin kerran kuukaudessa jos luet profiilin se selviää sieltä parhaiten.


    • kilinäkolina35

      joo tietysti muutaman kerran ollut mukana hauskaa ollut ja mukavaa porukaa

    • severiina2

      Nyt muut asiat mielessä...Mutta pitäkäähän hauskaa ja toivottavasti säät suosii...Ehkäpä ensikuussa sitten nähdään...

    • Miitti40Hki
    • jösse

      onks 4 kymppisilläki jotain toimintaa..
      eiks jo pitäis kaitsea lastenlapsia
      kotona :o)

    • Miitti40Hki
    • Järjestäjä

      Lue Siwan luona oleva ilmoitustaulu, sieltä löytyy numero. Soita ja tule paikalle.

    • No niin, jaetaampa miittikokemuksia tuassii, niilekkii jokka ei olleet mukana syystä tai toesesta :)

      Uamulla mietitytti piäsenkö mukkaa ensinkää, ol jos jonniimoista sählinkiä....mutta halis kaaraatti pihhaa klo 14 ja niin sitä lähettii suureen seekkailuu :)

      Pysähyttii K-kaappaa ostammaa viinirypäleetä ja suolakeksiä ja muuta mukavoo naposteltavvoo...kermavaahto ei parannu ostoo, ko pukkas helteen meijän iloks. Sois voinu suaha aikaa mahaviänteitä jo se herkku :))

      Ooteltii aikammo Helsinginrannassa muita miittailijoeta ja sitte hypättii laattaan, erittäin lämpimin nahhoin ja märin..Pukkas jo varia männessä. Miekii ruahasin jottai puusalakkua ja luulin jo etta hälis ol siihe tunkenna viinoo ko paino niin pirusti..mutta ne ollii petangue palloja :))) Yks sättiläenen siinä soetti Turusta asti ja jako jo tunnelmia meijän kanssa ja ehottipa ens miitiks hohtokeelaasta :) Arvas vissiin, jotta sättiläeset rakastaa heetellä palloja ko monellakkaa ei oo puolisoo mitä nakella pitki tanteria ja ratoja ;))

      No niin ja luatta suapu Suomenlinnaa..rannassa meetä jo oottikkii yks naisimmeinen joka juuva ketkotti siiteriä, kahvionrappusilla ;)) Aekammo siinä mietittii, josko noostaa jo lähemmäks sitä meijän rypypaekkoo...Piästii ekatempasulla sivan kuppeesee...ja tuas rätnättii..mittee tehhää..Noh jookkoo astu mukkaa kansainvälistä vertakkii, eli Turkkikkii tul edustetuks, sumisättiläesissä :))

      Rätnättii, jotta mittee turhoo lähtöö kävellä pylykkäsemmää kaavemaks ko lähempännäi on tannerta makkailla..siinä samassa ja yks ihana immeinen astu tuas mukkaa remmii. Aikammo siinä mietittii, mite suahaa viestiä paikanmuutoksesta ylleisee tietoo ja yks kaks naksahti halogeeni palamaa piässä...Soetetaampa rovaniemelle..miun rakkaalle nuttuskehvel naeselle ja pyyvetää nettiapua..Niin hän sitte laetto lisäinfoo nettii..Kiitos lämmin hänelle, avusta...nuin sättiläisten yhteishenki toimi tuossai vaik matkoo välissä enemp ko 100km :)

      No katottii , jotta tuollapa oiva paikka..toesella puolella kirkko ja toesella puolella tykkiä..eikö sinne kentälle rellottammaa :)) Ja arvatkees..ko oltii kävelty muutama metri...suatii tosiaan jo silimänruokoo....Polttarimiesporukka ol piättän panna suluhasen koville..ja niinpä nähtii iha ihka alastom mies...Herraisä et olkii aika mukava näky, iha hyrräätti ;))))) Tuumattii jotta nyt tulloo tosi vahva ilta, ko nuin hyvästi jo alakaa et paljasta lihhoo näkköö iha pyytämättä ;))

      Niin myö levitettii syömiset ja juomiset tantereelle ja alettii ruatailemmaa niitä näetä..ja kuinkas ollenkaa...jo vua vuaritti kaks salskeeta miestä meitä kohe..eli miittiporukka lisi tuassii...Tieten käteltii ja hojettii muodollisuuvet poes äkkiä, jotta piästää jatkamaa hyvin alakanutta leppeetä meeninkiä...Miehet asettu mukavasti kentälle, makkuullee iha..vähäkös ol kommeeta katella nekkii ;)))

      Halis pan peli pystyy..miekää ollu ikinä sitä pelannu, jote sain ohjaaksen ko isommissai kisoissa pelinhenkee..Kun olin valamis alako tosi kisa...Hikkee pukkas mitä pidemmälle pel eten ja pit iha välillä käävä kentällä makkoomassa ja kelekkomassa viinaksia ;))) Ihan kellittii kentällä ko onnelliset sianporsaat ;)))

      Halis pan vaahtia pelloojii, ja hyvä niin..muute sois voinu jiähä se voittosuora tekemättä..oltii aika villikkoja jo :)) Ihana peli..miuhunnii iski voittamisen jumalaton himo ja niin alako peli kiristyä siihenmallii, jotta miekii kisasin oikee kunnolla loppupisteet kottii...ja tieten voitin..rennolla ranneliikkeellä ja tavattoman hyvällä onnella..En siis taejolla ensinkää ;)))))

      Voettopullu juotii sakilla..ko suatii ensi korkki muserrettua viini sekkaa..Miekö en osant käättee siinätilanteessa ennee korkinaakassijjoo..Mut ei tuntunna murut juontia haettoova..hyvin män mahhaa nekkii :))

      Ilata jatku ja aloimma siirtyä lähemmäs rantoo, ko meinas iha palloo nahka siinä helteesä..ja kyllähä se nokka tuas kärähtikkii...mut soon pientä sen ilon rinnalla...

      Rantaa varritettii ..kuka mitenki..joko persmäellä kalliolta ales tai reippaasti kipittäen..Tyyli ol vappaa ;))) Siinä sit hetko merenrannalla istuttii penkkilöillä ja miekii tieten aakasin laaluhanan..ja tais olla niin jotta se rattoralli ei kestä päevänvalloo ensinkää..Sanotuksen tein uuve ja soon tehty jo iha aikuisee makkuu..ei alle 30vuotiaille ;)))) Kaikkeese piru hullulla tiettääkii ;))))) Mikäs siinä körötellä miehen sylissä ja laalella.... ;))))

      Poestulo ol sitte hiukka hämysee..mut piäasia jotta kuitennii kaik selevis rannan toeselle puolelle, iliman mittää suuria ongelmia. Jokkaisen kotimatka tai mikä kelläin alakokkii..ihan leppososissa tunnelmissa...Miekii laattailin ko kunnon sika konsannaa Helsingin raitilla..ja olo ol tosi neitseellinen...Vaihoimpoa mekonki lennossa juna-asemalla..eihä kottii parannu lähtee likasissä ;))) Illan saldoks ol jo menny yhet hoosut..persuksessa iso reikä..vaihto toisii ja loppu illasta valakia ol vihree..onneks ol mekko vielä repussa...Eli kannattaa ottoo vaihtovuatetta näköjää ainakii miun matkaa aina.. ;))))

      Junamatka män hyvin..monen nuoren avustuksella osasin jiähä oikeella asemalla kyyvistä poes..ei toiminna junassa ratio nih en tiennä missä männää millonnii ko otin pikku torkkuja siinä samalla..eli suomeks sannoin makasin iha ;))) Kottiin varritin hiukka etu ja sivukenossa, mut onneks ol nuoret jättän takaoven rakosillee, etten tarvinna sörkötellä avvainta reekää se ei ois ennee onnistunna millää ;))) Oma sänky ihana paekka...oi oi..sa sunnuntaihi herreeminen...se tuas ei tuntunna iha omalta päevältä...Mutta..niin siitä vua selevittii siitäe makkoomalla ;)))

      Eli tuossa miittimakua kaikille..Parraat kohat piemmä omina tietoinamme..Soon semmonen sopimus ja sitä kunnioitan :) Kaikille mukana olijoille kaunis kiitos, kivasta illasta ja yöstäi, Heille myös kiitti, jotka eli mukanamme puhelimenkautta...Seuraavoo miittiä ootellaan tuas..suahaa suomi24 tehä tunnetuks ;)))

      Lupsakoin terveisin Senja

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4955
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3134
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1625
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1243
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1217
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1207
    Aihe