Lindsay Lohan

KÄRÄHTI TAAS

Kärähti ratista, kännissä ja kokaiinia hallussa, varmaan sit veressäkin (selvinnee kun testitulokset tulee). Kaahaili toisen auton perässä ja kytät pysäytti sen takia. Ajokortitta. ääliöllä ois varaa palkata kuski jos on pakko kännätä ja vetää huumeita. Edellistä DUI:ta ei ole edes käsitelty vielä joten nyt tulee kunnon tuomio. lähde tmz.com.

22

11484

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jokuli

      Itse perehdyin justiin tähän juttuun ja soitin usaan sukulaisillekkin. Kävi samanlailla kuin Hiltonille, mutta mukana oli kokaiiniakin. Jos selviää alle puolella vuodella on käsitelty julkkista silkki hansikoin. Tästä lehdistö tulee pitämään.

      • sukulaisillekin..

        soitit?..voi hyvä sylvi..


    • keksintöä

      Ilmiselvä mainostemppu, koska leffa tulee just ensi-iltaan. Mutta eihän tyhmä rupusakki moista tajua.

      • idioottttttti

        mainostemppu, leffan päätähti linnassa? ÄLYHOI ÄLÄJÄTÄ


      • mitään tällä mainostaa
        idioottttttti kirjoitti:

        mainostemppu, leffan päätähti linnassa? ÄLYHOI ÄLÄJÄTÄ

        ei oikein enää mene edes läpi toi julkisuushakuisuus, täytyy todella olla jotain päässä vialla jos leffauran/tms takia ottaa noin ison riskin mennä linnaan. se eka pidätys vois varmaan vielä olla siinä ja siinä rajoilla et mitkähän tarkoitusperät tällä nyt oli, mutta että jo toisen kerran pidätetään....eihän noita syitä tule ikinä kukaan muu tietämään, hyvä jos itse tajuaa mitä tekee.

        mut on se silti ihan käsittämätöntä et ei palkata/pyydetä kuskeja.tälläkin muijalla ollut kyydissä muita henkilöitä..no varmaan sit yhtä päissään kaikkia niin sama kuka ajaa..


      • leffailija

        Mikä leffa tulee ensi-iltaan tykkään nimittäin leffoista missä lindsay näyttelee..


    • ...

      et sitten voinut suoraan kirjottaa huumaavien aineiden vaikutuksenalaisena ajamisesta = Driving under influence (=DUI)

      • the furious

        "huumaavien aineiden vaikutuksenalaisena ajamisesta" vai "dui", hmmmm... kumpikohan vie vähemmän aikaa kirjoittaa.... lyhenteet kunniaan! helposti tulee alkuperäistekstistä poimittua lyhenteitä, oli sit mikä kieli vaan, kyllähän tuossa kärähtämisestä puhutaan niin siitä vois tietämätön päätellä ton duin.


    • ...

      mutta aiheenohella onhan se muija hiukan päästään seonnut, mutta mitä muuta voi odottaa kun annetaan liikaa ja liian nopeasti (tarkotan tässä kuuluisuutta ja mammonaa)

    • jospa...

      se on nyt muotia ajella kaasussa ja muuta...ensiks kun se yks höyry ilman alushousuja liikkuu niin sit jokainen perse paljaana pyllistelee..voe voe..naurettavata

      • klok

        Itsellä kävi kans mielessä toi "kun yksi tekee, niin toiset seuraa muoti-villitystä perässä"- meininki! Kohta on iki-ihana Briitukin kampeamassa Ison Talon sisälle, enkä todellakaan tarkoita BB-taloa..


    • Se on kiva kun on känässä ajellut ja massia on takana , mutta ei sillä taida enää selvitä kaiken mahdollisuuksien maassa . "Aika typerää"

    • en tajua..

      Julkkikset luulevat että niillä on etuoikeus vetää huumeita ja ajaa kännissä autoa? Ymmärrän jos pissa nousee päähän mutta kusipäänä ei ole pakko silti vetää huumeita? .-. No ompahan on uransa

      • mennään

        bileisiin aina autolla. Se on aikas yleistä tuo rattijuopumus siä.


      • Jasu
        mennään kirjoitti:

        bileisiin aina autolla. Se on aikas yleistä tuo rattijuopumus siä.

        Siellä mennään autolla kuule kaikkialle! On vähä iso maa, oon käyny tsekkaa. Ei siel mee kuule raitiovaunut oven eestä. =D


      • ojpgjhfj
        Jasu kirjoitti:

        Siellä mennään autolla kuule kaikkialle! On vähä iso maa, oon käyny tsekkaa. Ei siel mee kuule raitiovaunut oven eestä. =D

        Ehkä tarkotin sitä, et varta vasten ryyppäämään menijätkin lähtevät omalla autollaan.


      • Nimetön
        ojpgjhfj kirjoitti:

        Ehkä tarkotin sitä, et varta vasten ryyppäämään menijätkin lähtevät omalla autollaan.

        Kyllähän minä tuonki tajusin, mut vähän jopa tarkoitin itsekin sitä, että onko sitten muuta vaihtoehtoa? No okei, noilla tuloilla pitäisi saada limusiini ravintolan eteen. :)


    • PARIS HILTON 2

      SÄÄLI KOSKA MUSTA SE ON TODELLA NÄTTI.KAUNIS.LAHJAKAS JA SYMPAATTINEN NÄYTTELIJÄLIKKA JA ERITTÄIN VIEHÄTTÄVÄ

    • rekka-pekka

      Kuka ihme on Lindsay Lohan?

      • Lohan...

        Keskinkertainen amerikkalainen näyttelijä-bimbo, jolla on hurahtanut pahasti päähän. Osittain varmaan siksi, että aloitti näyttelijä/pop/muoti alan jo joskus 10 vuotiaana. Voidaan verrastaa hyvin mm. Paris Hiltoniin ja Britneyhyn, jotka luulevat itsestään liikaa. Tälle ihmisryhmälle on tärkeintä pysyä otsikoissa millä hinnalla hyvänsä. Heille ei käy kuin kallein ja näyttävin. Heitä on siunattu yhdellä taikka kahdella ominaisuudella, joiden turvin ovat päässeet pinnalle. Älykkäiksi heitä ei voi kuitenkaan kutsua.


    • wise_ass

      noi julkkisten "törttöilyt" on osa niiden imagoa. lindsay lohanin imagoon kuuluu "vaikea" lapsuus, linnakundi-isä ja päihteiden käyttö turruttamaan vaikean lapsuuden tuomia kivuliaita muistoja (hehe). se millaisia julkkikset ovat vapaa-ajallaan on vain yksi rooli, joka on yhtä käsikirjoitettu kuin mikä tahansa muukin rooli mitä he näyttelevät. kyllä heillä on tarpeeksi rahaa elää yksityiselämäänsä täysin suojattuna muiden katseilta jos he vain haluavat.

      linkki lindsay lohanin musiikkivideoon Confessions of a Broken Heart, ihan vain todistaakseni kuinka tällä imagolla rahastetaan.

      http://www.youtube.com/watch?v=M4Fyg08kHUM

      huomatkaa lindsayn pikkusisko, joka on myös saanut roolin tässä raastavassa videossa, jossa puidaan lohanin perheen vaikeuksia!

    • kiss

      Julkisuuden paineet ovat kovat ja huumeita on aivan liian helposti tyrkyllä. Tuskin ihminen,jolla on huumeriippuvuus ajattelee mistä saisi itselleen kuskin. Ihminen toimii silloin äkillisesti ja ajattelematta. Hänellä on ongelma ja ihme että on selvinnyt noinkin pienellä tyrimisellä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2810
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      94
      2030
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      42
      1543
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      69
      989
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      901
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe