Octoberstradalle etsimme kahta naismotoristia

Gardaland

kaksi varttunutta akateemista miestä olisi lähdössä parin viikon retkelle Gardalle lokakuun puolenvälin kieppeillä. Mennessä voisi poiketa Octoberfesteillä tms. Perillä majoitus hienolla paikalla. Hintaa /hlö tulee Superfast hotellit alle 450eur bensat ja ruuat.

Meillä on isot pyörät ja suunnistusvehkeet sekä pitkä kokemus matkailusta erilaisissa olosuhteissa. Kielitaitoa löytyy omasta takaa, joten se ei ole ongelma!

Etsimme kahta siistiä, mutta ei hienohelmaista naista omilla pyörillään reissuun kaveriksi. Huumoria ja ajokokemusta pitää olla kosolti. Mekään ei sinne itkemään lähdetä! Emme yövy teltassa emmekä syö huonosti.

Vastailkaa tänne kaikki yli 35v yli 600cc matkamotoristinaiset, joilla on pelimannihenkeä tehdä nopeatempoinen retki moottoripyöräilijän paratiisiin: Gardalle (päiväretkiä Como...) Emme välttämättä aja lujaa, mutta kaksin olemme nenneet tankkauksien kanssa 120km/h keskinopeuksia. Sitä voimme pudottaa vähän, mutta mielellään ei mitään 125cc vauhteja! Serpenttiiniajon kokemusta vaaditaan, joten en usko (kattamattoman) Customin olevan oikea väline matkaratsuksi.

8

1604

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiinnostamaan...

      Olen 35v gay-poika ja kiinnostunut prätkä kundeista. Ei omaa pyörää mutta nahkavaatteet löytyy...

      • peräaukon

        venyttämisestä. Vaikka ei osaakaan välttämättä kieltä, pidämme edellytyksenä vähintäin luetun ymmärtämistä jollakin kotimaisella kielellä!


      • Yksinkö yhdyn?

        niinkuin yhdyntä!


      • kuinkaoikeassa
        Yksinkö yhdyn? kirjoitti:

        niinkuin yhdyntä!

        Olet todella ajatuksen syntysijoilla! Sen lisäksi, että pidämme naisista, haluaisimme tavata heitä nimenomaan ympäristössä, joka avautuu sellaisille, jotka osaavat kirjoittaa kortin kotiin. Ei se todellakaan enempää vaadi, mutta nahkapuvun omaava analfabeetti ei tule kyseeseen. Muutenkaan emme näe 35 vuotista enää poikana - olit poika gay tai eli ei


    • ninni -71

      "meillä on ISOT pyörät" entäs huilut?

      • VeliViulut

        Olemmehan kunniallisia ihmisiä ja sovimme toki asioista. Mielelläni näkisin kuitenkin reissun vähän niin kuin "jätkäporukan" reissuna ilman velvotteita puoleen tai toiseen. Käytännön toteutus viilataan sitten ennen reissua/paikan päällä. Meille ei kuitenkaan huilun hinta ole se ensimmäinen, josta halutaan lähteä matkaa suunnittelemaan. Pitää olla se oikea tiimi, jolla on jonkin verrankin yhteistä näkemystä/ suunniteltuja kompromisseja asioiden toteuttamiseksi. Yksi haluaa lounaan Tiffanylla ja toiselle riittää aamupala linnunlaulullla. Eli kaikki maksaa ja kun kaikki halut/menot laitetaan allekkain, niin loppusaldolle pitää löytyä katetta/maksajia. Kaikista yksityiskohdista pitänee sopia hyvin tarkkaan, kun lähdetään tuntemattomien kanssa reissuun.
        Tuttujenkaan kanssa se ei ihan mutkatonta aina ole, mutta meidän kanssa ei pitäisi aika tulla pitkäksi, kun voidaan keskittyä vain lomailuun ja hyvään olemiseen.
        Kaikki hyvät ehdotukset otetaan mielihyvällä vastaan. Matkat on yleensä suoritettu siten, että samoja baanoja ei rassata moneen kertaan - matkareittikin on siis vapaa. Hyvää makua reitin valinnassa voidaan toki käyttää - ja jos joku on kiinnostunut alppien lumihuippujen ylityksestä, niin voidaan niinkin tehdä (kuten viimeksi tänä keväänä Itävallan/Italian rajamailla). Extreme ei ole kuitenkaan meille tärkein, vaan välillä vähän adrenaliinia ja välillä landrinkeja vereen. Menee loma mukavasti ilman turhia vatsahaavoja.
        PS. voitko valottaa vielä pyörän merkkejä? kiitos


    • anelma

      Tää ois tosiaan mun juttu, jollei... Aina oon unelmoinu juuri ton tyyppisestä reissaamisesta, mutta koskaan ei ole ollu rohkeutta/seuraa lähteä. Naisena sitä ei ole tuon tekniikkapuolen kanssa niin tuttu, ois turvallisempaa lähtee miesporukan kaa, jos jotain häikkää tulis pyörään. Toisaalta taas oudosta ihmisestä ei voi taata, että hän kestää reissussa myös vastoinkäymisiä ja tietynlaisia avuttomuuksia. Aika jännä alkuasetelma, minkähänlaisia odotuksia teillä matkaseuralta on? Yllättävääkin, että haluutte "hidasteita" mukaan! Ja mulla ei muutenkaan ole kuin just se 600cc, eikä lomaakaan silloin...Helvata kun tohtis heittäytyä!

      • hyvämielleyhtymä

        Hyvä, että uskaltajiakin on joukossa, sillä itse ideassa on sellainen motoristin (voi se olla nainenkin) unelmapaikka, jossa toteutuu monta haavetta samalla kertaa. Liian pitkä letka aiheuttaa monia ennalta-arvaamattomuksia, mutta juuri kolme-neljä vielä menee. Olen sitä mieltä matkan alkuvalmisteluista, että kaikki osallistuvat matkan suunnitteluun ja pyritään löytämään sellainen kompromissi, jolla ensinnäkin saadaan osallistujat tyytyväisiksi matkareitin osalta ja toiseksi vältetään selkeät ulkoiset vaaratekijät (liialliset liikennetiheydet, vaaralliset alppien ylitykset, vartioimattomat parkkipaikat jne..). Yleensä en noudata tarkkaa matkasuunnitelmaa, jos edes sellaista teenkään, mutta kun kohde on tarkkaan tiedossa, pitää sinne jotakin lähes lyhintä reittiä päästä.
        Jos olisin nainen ja lähdössä johonkin reissuun, niin yrittäisin saada mukaan jonkun oman tutun edes henkiseksi tueksi. Pitäisi tavata ennen reissua, jotta vähän edes tiedetään mitä toisilla on mielessä ja mitä odotuksia kaikesta?
        Moottoripyöräilyssä on tietenkin se erinomainen piirre verrattuna esimerkiksi automatkailuun, että silloin, kun ollaan liikkeellä, voidaan keskittyä vain omaan nautiskeluun, eikä tarvitse kuunnella muita. Ainakin miesporukassa olen kuunnellut sitten matkan päälle juttujen viipyvän vielä päivän kohokohdissa - en usko, että juttujen tasoa tarvitsee ainakaan alentaa..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1820
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1524
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1203
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1146
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1129
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1114
    Aihe