onko runkkaus hävettävää

minusta on

Mulle tulee aina käteenvedon jälkeen jotenkin huono fiilis.Itse se tapahtuma on "ihana", mutta sen jälkeinen tunnelma on jotenkin alakuloinen.
Onko muilla samoja kokemuksia??
Johtuuko siitä et se on kuitenkin jotenskin salaista hommaa??

20

3438

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Poika

      Ehkä siksi se on niin epämiellyttävän tuntusta sen jälkeen...Musta ei aina tunnu hyvältä koska sitä häpeää ja on kiinnijäämisen pelko...En silti tiedä mutta tää on mun kantani asiaan...

      • Joku

        olen lukenut että laukeamisen jälkeen saattaa joillekin tulla alakuloinen mieli... Eikä tämä koske pelkkää masturbointia vaan myöskin yhdyntää. Se on siis ihan normaalia, tietenkin hiukan ikävä juttu.


      • "minusta on"
        Joku kirjoitti:

        olen lukenut että laukeamisen jälkeen saattaa joillekin tulla alakuloinen mieli... Eikä tämä koske pelkkää masturbointia vaan myöskin yhdyntää. Se on siis ihan normaalia, tietenkin hiukan ikävä juttu.

        ..vaikuta ainakaan minulle hävettävästi, vaan jotenkin itse se ns."itsesaastutus", josta on joskus puhuttu.
        Onko ihminen liian paljon uskontojen ym. kyllästämä, et kaikki tämmönen tuntuu hävettävältä.
        Aamuisin toivon, et olis tullut ns. märkä uni. Se ei hävetä mitenkään.Miksi?


      • totta
        Joku kirjoitti:

        olen lukenut että laukeamisen jälkeen saattaa joillekin tulla alakuloinen mieli... Eikä tämä koske pelkkää masturbointia vaan myöskin yhdyntää. Se on siis ihan normaalia, tietenkin hiukan ikävä juttu.

        Tuo ei ainoastaan ole totta, mutta mielenkiintoista. Orgasmin jälkeen mielen valtaa ainakin minulla sellainen sininen, vähän tyhjä olo varsinkin yhdynnän jälkeen. Mutta se ei varmaan ollut tämän viestiketjun aloittajan tunne. Post-orgastinen masennus on ainakin minulla hyvin kevyt tunne, ketjun aloittajalla tunne on varmaan enemmän häpeän ja riittämättömyyden tunne.

        Post coitum animal triste (tai jotenkin sinnepäin)


    • Razz

      Käteenveto, runkkaus, itsetyydytys tai masturbointi... miten sitä haluaakin kutsua. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Masturbointi oli pitkään tabu, joka siis oli syntiä. Ennen vanhaan sanottiin että siitä saa tappavan taudin, tai että penis surkastuu. Nykyisin homma on vapautunut ja se ei enää ole hävettävää. Päinvastoin "suositellaan" että olisi hyvä harjoitella ensin masturboimalla ennen oikeaa yhdyntää, näin oikeasta seksistä saa paljon enemmän irti. Se on myös turvallinen tapa purkaa sukupuoliviettiä, ilman pelkoa taudeista tai raskaaksi tulemisista.

      "Huono fiilis" saattaa aiheutua ehkä osittain häpeän tunteesta, tietämättömyydestä. Se saattaa myös tulla riippuvuuden tunteesta, kun tuntuu ettei sukupuoliviettiään saa tyydytettyä sitten millään... Mikä on tosin hyvin yleistä murrosiässä. Huonoa fiilistä ei turhaan kannata kantaa, koska myös avioliitossa elävistä miehistä n.70% masturboi. Käteenveto on nopea ja helppo tapa, kun ei se vaimokaan jaksa viidesti päivässä...

    • Poke

      001 Salainen runkkaaja
      Kaikki tapahtui salassa koko maailmalta, kukaan ei tiennyt. Otin aseeni esiin vaikka se ei hukkuikin nyrkkini alle. Katselin seinää, ja kuvittelin pienessä päässäni kaikkea irstasta. Minua kiihotti se kaikki, kaikki tiesivät, että ihmiset tekevät sitä, mutta kukaan ei tiennyt, että tekisin sitä juuri tällä hetkellä.
      Huusin itselleni tahtia yksi, kaksi, yksi, kaksi...
      Tunsin kuinka se sai millin lisää pituutta ja juuri, kun ovi aukesi tavarat lensivät seinään. Olin paljastunut. Operaatio epäonnistui.
      Tästä saan vielä kuulla.

      Anyway, mitä salaista siinä on?

    • mika

      Kuules poju! Ei taida olla..
      T:mika

    • Kokenut runkkaaja

      Toi oli mullekkin ihan tuttu juttu ku vetelin käteen alkuaikoina, mut nykyään se on ihan normaalii ja ei tuu enää huonoo fiilistäkään runkkauksen jälkee. Sen sit ymmärtää ainaki vanhempana (oon 16 =]) et se on ihan normaali homma !

    • USKOVAINEN

      Itsetyydytys on luonnollinen asia jolla jokainen terve ihminen tutustuu kroppaansa. Mutta se aiheuttaa riippuvuutta ja ahdistunutta oloa. Harjoitin sitä ylettömästi ennen uskoontuloa. Uskoontulon jälkeen tajusin kuitenkin sen että se on syntiä. Teosta itsestään ei ole mainittu raamatussa mutta joitakin sinne päin viittaavia kohtia kyllä löytyy. "Haureelliset ja hekumoitsijat eivät peri Jumalan valtakuntaa". Hekumointi tarkoittaa fantasiointia seksistä. Ja Jeesus sanoi: "Jokainen joka katsookin naista alkaen himoita häntä on jo sydämessään tehnyt aviorikoksen hänen kanssaan". Synti satuttaa aina sisimpää. Jos on pikkupoikana aloittanut näpistelyn niin siitä on varmasti ensimmäisinä kertoina jäänyt paha mieli kunnes näpistelijä paaduttaa omantuntonsa ja lopulta synti hallitsee ihmistä eli ihmisestä tulee synnin orja. Kaikki mikä orjuuttaa on syntiä. Uskoontulon jälkeen en ole lopettanut itsetyydytystä. Mutta kun harjoitan sitä en käytä pornoa enkä likaisia ajatuksia enkä harjoita sitä ylettömästi. On luonnollinen piirre seksuaalisessa ihmisolennossa seksuaalisen tarpeen täyttäminen. Jumala on tarkoittanut seksuaalisuuden avioliittoon. Siksi monet radikaalit uskovat eivät harjoita itsetyydytystä ollenkaan vaan säästävät seksin rikkauden avioliittoon...

    • miesjapyssy

      "Käteenveto on nopea ja helppo tapa, kun ei se vaimokaan jaksa viidesti päivässä..."

      eikä kukaan ihminen runkkakaan viidesti päivässä.
      Yleensä aamuisin kerran ja joinakin päivinä jopa toisen kerran vielä iltapäivällä.
      Iästä riippumatta.

    • miesjapyssy

      mietipä nyt pari hieman miten kukaan edes kerkiäisi viidesti päivässä saati neljästikään. Onhan nyt jo 3x päivässä ihan älytön määrä.
      Ihmisillä on muutakin elämää, on opiskelut, työt tai joku muu asia päivittäin.

      Nuo x kerrat on paskapuhetta, netin urbaanilegendaa kuten monet muutkin paskajutut.
      terve poika tai mies runkkaa pirteällä tuulella kerran aamuisin ja iltaisin jos sille päälle sattuu ja jos siihen saa tilaisuuden.

      sanokaa mitä sanotte, niin netin urbaanilegenda menee niin ja tuossa oli totuus.

    • miesjapyssy

      "Se saattaa myös tulla riippuvuuden tunteesta, kun tuntuu ettei sukupuoliviettiään saa tyydytettyä sitten millään... Mikä on tosin hyvin yleistä murrosiässä. Huonoa fiilistä ei turhaan kannata kantaa, koska myös avioliitossa elävistä miehistä n.70% masturboi. "

      Höpöhöpö, se johtuu siitä tunteesta että tulee LIIAN HYVÄ OLO itsensä tyydyttämisestä ja se hävettää koska siinä sekstataan oman itsensä kanssa joka meinaa sitä ettei vielä olla löydetty sitä omaa minuutta!
      ja ei ole yleistä murrosiässä ettei saa itseään tyydytetyksi ( paskapuhetta ), vaan jokainen saa kyllä runkkaamalla ne halut tyydytettyä. MIksi muutenkaan?
      ei kai sitä muuten runkattaisi.
      mistään prosenteista ei myöskään kannata mainita mitään koska mistä sinä ne tiedät kuinka moni tekee mitäkin. et voi tietää eikä sitä tiedä sen paremmin tilastotkaan.
      pelkkiä typeriä oletuksia koska yhteiskunta haluaisi olla viisaampi kuin onkaan.
      olet ihan hupiukko.

    • jälkialakulo

      Kyllä laukeamisen jälkeen voi tulla alakuloinen olo. Itse olen ratkaissut pulman tekemällä jotain muuta laukeamisen jälkeen. Katon vaikka telkkaria ja syön karkkia. Oletko huomannut että laukeamisen jälkeen asiat tuntuvat paremmilta, esim. jos menee saunaan niin löyly tuntuu paljon paremmalta. Myös karkit maistuvat paljon paremmalta. Onneksi en polta koska laukeamisen jälkeen varmaan polttaisin ketjussa.

    • Ittelläni ei oo ikinä tullut mitään häpeän tunnetta, 10 v:na sitä aloitti vaikka ei ees tiennyt mitä teki ;)

    • Anonyymi

      Runkkaus on kivaa

    • Anonyymi

      Mä teen runkkaust et vedän ja hieron penistä
      Mikä tuntuu aivan mukavalta

    • Anonyymi

      Onhan runkkaamisessa ikävä sävy, vaikka kaikkihan sitä tekee ja on mukavaa ja jopa ihanaakin puuhaa. Ja parasta turvaseksiä muuten, mitä on;):D
      Kai se on sitäkin, kun se on joskus ollut kauhea synti ja häpeä, siis kymmeniä vuosia sitten ja kyllähän se yksi solvaamiskeino vieläkin on haukkua toista runkkariksi.
      Ja voi siinä olla jotain muutakin, ehkä joillakin luonteenpiirteissä on jotain sellaista, mikä aiheuttaa melankoliaa tms runkkaamisen jälkeen. Tiedä sitten.
      Mutta ei sitä nyt silti kannata hävetä, ihan normaaliahan itsetyydytys on ja kaikki sitä tekee. On kokeillut ainakin sen verran, että tietää mitä se on ja miltä se tuntuu.
      Ja on muuten kumppaninkin kanssa mukavaa puuhaa ja piristää seksielämää suhteessa ollessa.
      On joskus kiva katsella kumppania ja runkata samalla ja kumppanikin tekee sitä myös.

    • Anonyymi

      Runkkaus on ihanaa alasti ennen nukkumaan menoa

    • Anonyymi

      Hei miehet ja pojat alasti kuuluu runkata

    • Anonyymi

      On suurta syntiä, maailma on mennyt sodoma ja Gomorra kaltaista kaikenlaista irstaudessa elävät ihmiset, pian tulee maailman loppuun kaikki kerätään rauhanyhdistykselle ja tuomitaan, uskovat pääsevät sisään ja alkavat ikuise seurat jotka ei pääty koskaan

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      429
      3013
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      102
      2354
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      363
      2092
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1933
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1787
    6. 161
      1231
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1227
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1156
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1072
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      947
    Aihe