vaaka mies ja perhe elämä

123

olen seurustellut vaaka miehen kanssa ja meillä on nyt suloinen viikon ikäin tyttö mutta minulla on koko ajan sellainen olo ettei hän enää jaksa paljon välittää minusta ja en tiedä tytöstäkään koska kun hän tulee töistä ei meillä halita eikä kysellä kuulumisia. vaikka hän olisi kotonakin ei hän juuri kiinnitä vaaviin paljoa huomiota. ja meidän yhteiselämä on ollut jo ennen vaikeaa koska hän tykkää valehdella eikä osaa sanoa ei jos kiinnostuneita tyttöjä ilmaantuu!! sen jälkeen kun hän on tehnyt jotain väärin etsitään minun tekemisistä virheitä ja huudetaan ja sekin vielä että millä vaaka miehen saa pysymään kotona edes hetken?? olisiko kokemuksia tai jotin tieto iskuu kellään antaa??

4

1638

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • käytöstä

      Ja siis sinun vaakamiehesi tulee töistä kotiin???
      Mun ex-vaakamies hävisi moneksi kuukaudeksi ja muisti sitten jossain vaiheessa, että sattuu olemassa naimisissa ja imestyi huutamaan ja arvostelemaan. Hain yksin eroa ja imoitin sille että voi pysyä siellä missä on. Sille järjestelmä sopi vallan mainiosti. Vaalle sopii kaikki niin tai näin, eli on siis ihan turhake, hajuton mauton ja milipiteetön pintaliitäjä.

      • "etäsuhde" paremmin

        Ex-mieheni on vaaka, ja hän oli ollut kaksi kertaa ennenkin naimisissa - molemmista suhteista lapsia, ja vaakamies oli lähtenyt suhteista kun lapset pieniä.

        Kun olin aikani ollut tämän miehen kanssa, ymmärsin kyllä, että pitkät suhteet eivät tällaiselle miehelle luonnistu; ei kesänyt mitään kritiikkiä, ei pienintäkään. Katosi saman tien. Lapsia meillä ei (onneksi!) ollut; voin hyvin kuvitella hänen edelliset avioliittonsa mielessäni jonkinlaisiksi "perhe-helveteiksi". Näissäkin vaakamies piti "jättää rauhaan", ei saanut häiritä liikaa (on itse minulle kertonut).

        Nyt olen vain etäisesti sähköposti-yhteydessä ex-mieheeni. Epäilen, että hän haikailee nyt takaisin, kirjeissä on sellainen "sävy" - luulen, että vaakamies on kaikkien naistensa kanssa on-off -suhteessa (- ehkä loppuelämänsä). No, onneksi asumme kaukana toisistamme, ja kirjeenvaihto onkin oiva tapa hoitaa "suhdetta" vaakamieheen. Nimittäin, arkielämä ja sen vaatimukset eivät ole vaakamiehen heiniä - hän on usein aivan liian itsekeskeinen, liiaksi fantasioissaan elävä. Voi kunpa hän tajuaisi sen joskun itsekin, ennen kuin on liian myöhäistä...


    • tasapainoilee

      Niin, samanlaista on meilläkin. Lapset ovat periaatteessa tärkeitä. Esteetikko kun vaakamies on, niin lapset on kyllä puettava kauniisti ja kulissin oltava kunnossa. Mutta läheisyys lapsiin ja minuun puuttuu, eikä tämä ole muuttunut kymmenen vuoden aikana miksikään. Minä aion luovuttaa, en kadu yhteistä elämää, mutta enää en jaksa. Elämä vaa'an kanssa on yhtä tasapainoilua ja yksin puurtamista.

      • Nimetön

        sitä olen itsekkin pelännyt. että ei koskaan tule olemaan tämän kunmempaa. koska itse kaipaan huomiota ja jaan sitä mielelläni rakkailleni ja kun ei itse sitä saa niin tulee turhautunut ja tyhjä olo niinkuin olisi vaan kodin kone joka pyykkää siivoaa ja laittaa ruuan sekä tietysti miellyttää miestään aina sitä pyydettäessä!!!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2515
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2193
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1877
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1641
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1596
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1595
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1548
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      75
      1459
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      105
      1368
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe