Kissan e-pillereistä?

Hei kaikki! Onko kissoille olemassa e-pillereitä ja miten ne toimivat? Hinta? Toivoisin pikaista vastausta.
Ilmoita

Kissoille on olemassa e-pillereitä, kahtakin merkkiä (toisella on sivuvaikutuksia yleensä enemmän kuin toisella). Pillereitä annetaan yksi viikossa, ja ne estävät kiiman (tai oikeammin sanottuna siirtävät sitä). Pillerit saa aloittaa vasta, kun kissalla on ollut vähintään kaksi juoksua (eli nähdään, että sillä on normaali hormonitoiminta) eikä niitä todellakaan saa syöttää ikuisesti, vaan ehdottomasti korkeintaan vuoden kerrallaan. Fiksumpaa olisi kyllä pyrkiä järjestämään astutukset niin, että pillerikaudet eivät olisi puolta vuotta pitempiä.

Pillereillä on etenkin pitkään jatkuvassa käytössä paljon terveyshaittoja, mutta haittoja tulee usein toistuvista juoksuistakin eli jokaisen siitosnaaraan omistajan pitää itse mielessään punnita, kummat haitat ja riskit haluaa ottaa.

Sanomattakin selvää pitäisi olla, että jos kissalle ei haluta pentuja, sille ei syötetä ainuttakaan pilleriä vaan se leikataan. Myös siitosnaaraat leikataan sitten, kun niiden siitosura on ohi.
Ilmoita
Oma kissani syö e-pillereitä. Soita eläinlääkärille ja pyydä puhelinresepti, tai käy.Alle 20 e maksaa. Kerran viikossa annetaan puolikas pilleri.
1 VASTAUS:
Kiitos vastauksista.

Miten helposti kissa syö sen pillerin? Omani on kyllä sen verran ahmatti, että uskoisin pillerin menevän alas jos se annetaan ruoan mukana :)

Kissallani on nyt toinen kiima menossa joten se voisi kohta varmaan aloittaa kissapillerit. Aloitetaanko ne heti kiiman loputtua?
+Lisää kommentti
että kissojen "e-pillerit" ovat vain lyhytaikaiseen käyttöön. Pitkäaikainen käyttö saattaa aiheuttaa esim. kasvaimia - lähipiirissäni oli vuosia sitten yksi sellainen tapaus. Sterilointi on pidemmän päälle se "ainoa oikea". T. *Kissafani*.
Ilmoita
Jos kyseessä on maatiainen leikkauta kissa ihmeessä Ei sille kannata pillereitä syöttää, jotka pilaavat sen terveyden. Mummoni kissalle pillerit aiheuttivat lihoamisen vuoden kulussa ja kolmen vuoden käytön jälkeen tuli syöpä ja siihen kissa sitten kuoli. Leikkaus voi tuntua kalliilta, mutta kyllä se tulee ajan kanssa halvemmaksi ja erittäin paljon helpommaksi ratkaisuksi kuin ainainen pillerien syöttäminen!!!!!
Ilmoita
Meillä taas tilanne, et narttukissa on leikattu, mutta sillä alko taas silti kiima. Kukaan lääkäri ei suostu leikkaamaan uudestaan, koska on kuulemma hakuammuntaa yrittää etsiä mahdollista munasarjakudosta. Tämän vuoksi pillerit täytyy alottaa.
Ilmoita
Paras pilleri kissalle on nikkelistä tehty.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Kissan e-pillereistä?

Hei kaikki! Onko kissoille olemassa e-pillereitä ja miten ne toimivat? Hinta? Toivoisin pikaista vastausta.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta