Jatkuva alistaminen

---

Harmittaa niin penteleesti! Olen itse kaksosnainen
ja seurustellut oinaan kanssa nyt vuoden päivät.

Alkuhan oli vallan ihanaa, otti ja valloitti ja oli niin hellä että. Ja mikä on tilanne nyt: jokapäiväisiä raivokohtauksia, joiden syynä kuulemma olen minä ja mun tekemiset/tekemättä jattämiset. Joka kerta, kun tapaamme, saan kuulla olevani vitun ämmä, laiska, tyhmä ja saamaton.

Monelle ajatus tällaisesta on varmaan kauhistus, mutta itse olen jo niin tottunut etten jaksa edes rähistä takaisin, itkeä tms. Odotan vain että hän olisi taas hetken ihana. Mutta kysymys kuuluukin, kuinka kauan mun pitää odottaa, pitäisikö vaan luottaa siihen että vielä jonakin päivänä tää on parempaa, vai lähteä tästä suhteesta?

Itseltäni rakkautta löytyy, olen valmis kestämään hetkittäiset tuiskahdukset jos sitä hyvää -siis lämpöä ja hellyyttä- saisi myös. Viime aikoina ei ole paljon moista löytynyt.. hetkittäin kyllä.

Niiden hetkien voimalla olen vielä jaksanut oinaani veemäisyyttä, mutta en tahtoisi itseäni tietentahtoen satuttaa ja uhrata aikaani ihmiselle, joka kohtelee mua näinkin paskasti, ellei mitään parannusta ole näkyvissä, jos tää on vaan lopun alkua.

Mielipiteitä, oinaat ja heidän kanssaan parisuhteessa elävät!

16

3681

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaksosmies

      Oinaat tosi vittumaisia ja muutenkin hankalia. Seuraavaksi odotettavissa väkivaltaa. Kaksosnainen oinaalle liian kova paikka.

    • Mä vain

      Älä tuhlaa aikaasi, jos on tuollaisella tasolla kannattaa lopettaa. Se ei kunnoita sinua, parisuhteessa ei toiselle sanota mitä sattuu. Haukkumalla kuolettaa toisen tunteet ja onko niitä sinua kohtaan enää ollenkaan kun vois "päästellä" tulemaan.

    • minä en sietäis hetkeäkään tuollaista mieheltäni. itse olen oinas ja kumppaninikin on. ei ihan helppo yhdistelmä mutta toimii diplomatialla ja joustavuudella. sinuna antaisin sille kiukkupussille kenkää ja lujasti tuollaiseen käytässeen on monta syytä a)on pettänyt tai B)huono itsetunto.

    • ei jaksa enää...

      Ensimmäinen mies oli oinas, toinen mies on oinas, itse olen vaaka. Kummankin kanssa mennyt n.10v,yht 20v. Nyt alkaa olla mitta täys, ei vain jaksa enää alistamista. Aina on saanut olla mieliksi ja passata, kaikki ollut aina valmiina. Myös itse, nyt kun ei jaksa enää "haluta" herran mielihalujen mukaan, siinäpä sitä ollaankin. Itse vaikka on kuinka väsynyt, ei vain toinen voi ymmärtää että on väsynyt eikä silloin haluta. Sitten kiukuttelee kuin lapsi, ja ottaa vaikka toinen nukkuisi puolikuolleena. No, siihen tää loppuukin. Eropaperit pian vireille. Jokaisella on kuitenkin oikeus loukkaamattomaan yksilönsuojaan. Sanoo et se on aviovelvollisuus, mut niin on toisen kunnioittaminenkin! Mut yksilöjähän me loppuviimein ollaan. Kannattaa miettiä jatkoa, voihan se onnistuakin tai sit ei. Kävisköhän se veskari mulle? Kuullut et vaaka ja veskari sopii hyvin yhteen.

    • oinasmies

      Ota asia puheeksi suoraan oinaasi kanssa ja sano, ettet jaksa moista enää pidempään.

      Anna hänen kuulla kunniansa ja sano, että sinua ei kiinnosta olla hänen turhautumisensa kohde.

      Jos hän ei siitä ota opikseen tai myönnä tekemiään virheitä, niin pois sellaisen luota ja äkkiä!

      Ei tuollaista kannata katsella, etenkin jos hän ei edes anteeksi pyydä.

      Itsekin aika-ajoin turhaudun ja suutun, useimmiten se ei johdu laisinkaan niistä ihmisistä, joihin sen puran. Kuitenkin, hetken päästä siitä menen aina pyytämään anteeksi, jos koen tehneeni väärin.

      Jos hän ei koe edes tehneensä väärin, ei anteeksipyyntöä kuulu, niin ei hänen kanssaan kannata edes olla.

      Itse olen sitä mieltä, että parisuhteessa ei ole mitään järkeä, jos joutuu odottelemaan hyviä hetkiä, joita voi aika-ajoin tulla vallitsevien huonojen hetkien lisäksi.

      Ennemminkin niin, että parisuhde on yhtä hyvää hetkeä, jota silloin tällöin häiritsee huonot hetket.

      • Oinasmiehen

        Kommentti oli kuin oman oinasmieheni suusta.. :)

        Mutta kommentin kirjoittaja on ihan oikeassa, sanot hänelle suoraan miltä sinusta tuntuu,ja jos sinua vaikka pelottaa hänen reaktionsa asiaan, niin kirjoita vaikka kirje,ja jätä se näkyvälle paikalle kun hän tulee kotiin,ja menet itse jonnekkin siksi aikaa.Hän saa koota rauhassa ajatuksiaan ja tunteitaan ja sulatella sinun tunteitasi.

        Hassua,kun olen törmännyt monesti tähän samanlaiseen asiaan,että oinasmies on kohdellut törkeästi,mutta omani ei ole,kertaakaan..Voi kyllä johtua, että suhteemme on suhteellisen nuori,mutta kauemmin ollaan kyllä tunnettu ystävinä,muttei silloinkaan kohdellut tai puhunut huonosti. Tokihan välilä kiinnitän huomiotani joihinkin kohteliaisuuden puutteisiin,mutta ei ole koskaan,ei koskaan haukkunut minua.Päinvastoin,ylistänyt koko ajan,ja sättinyt itseään,ja minä olen koettanut puolestani saada hänen itsetuntoaan nousemaan. :) ja pienellä työllä olen mielestäni saanutkin sitä ylöspäin,eikä harmaita päiviä ole enää ollut yhtä monesti. Mutta kai sekin päivä voi olla tulosa,että hän ei jaksa minua enää katsoa,toivotaan ettei.

        Mutta hyvää jatkoa sinulle,miten ikinä teijän suhteenne jatkuukaan tästä eteenpäin, toivon sinulle paljon voimia ja rohkeutta ottaa asia esille miehesi kanssa. :)


    • kaksosnainen

      oinasmiehestäni juuri näillä hetkillä, kihlaus purettu ja pirtti myyntiin.. melkein 10vuoden taival takana.ei ole ollut mua kohtaan mahdottoman ilkeä mutta rivien välistä on jatkuvasti ollu luettavissa välinpitämättömyys ja suoranainen viha.osaa hokea rakas rakas rakas mutta on vaan hokema eikä tule aidosti.sanotaan että kaksoset on näyttelijöitä mutta ei tosiaan pidä paikkaansa tässä taloudessa.. ei kannata olla ihmisen kanssa joka on enimmäkseen ilkeä ja veemäinen. mieluummin olen ite yksin.

      • naisena

        itse en ota Oinas miestä, ehei..
        Itse olen kiltti, kärsivällinen, iloinen... l.ehken se toinen oinasluonne oinaista ;)
        On senverta ärhäkkä oinasmies luonteeltaan, ei kaikki, mutta niissä on se vihainen luonteenpiirre.
        Saattaappi tapahtua pahan paikan tullen vaikka mitä.
        Mitä kerroit, siis ap kirjoittaja, älä tuhlaa elämääsi, aikaasi,energiaasi enempää hänen kanssa.
        Elämäsi kirjasta on nyt tietty osa luettu, on aika lukea uusissa tuulissa loput ;)
        Onnea tulevaan!!


      • yksinkö aina
        naisena kirjoitti:

        itse en ota Oinas miestä, ehei..
        Itse olen kiltti, kärsivällinen, iloinen... l.ehken se toinen oinasluonne oinaista ;)
        On senverta ärhäkkä oinasmies luonteeltaan, ei kaikki, mutta niissä on se vihainen luonteenpiirre.
        Saattaappi tapahtua pahan paikan tullen vaikka mitä.
        Mitä kerroit, siis ap kirjoittaja, älä tuhlaa elämääsi, aikaasi,energiaasi enempää hänen kanssa.
        Elämäsi kirjasta on nyt tietty osa luettu, on aika lukea uusissa tuulissa loput ;)
        Onnea tulevaan!!

        Sehän onki hyvä idea jättää kaikki oinasmiehet sinkuiks. Eikö oikeesti naisista oo kuuntelemaan totuuksia eikä mitään turhanpäivästä höpinää.
        Aina sanotaan että pitää puhua asiat halki ja poikki, mutta meeppäs sanoon oma mielipitees nii sitte itketään että ollaan ilkeitä ku puhutaan suoraan asioista niinku ne on.
        Joku viisas sanoo tähän että voi olla asioista eri mieltä, aivan! Muttaku ei voi sanoa ku oman mielipiteen ;)


    • jgfkd

      Oinas isän tyttärenä kokoan nyt sirpaleista itseäni ja homma vaikuttaa norsun kokoiselta urakalta. Rankkaa on varsinkin kun lapsuudenmuistoissa on jokapäiväisiä riitoja ja joka viikko äiti uhkasi lähteä. Rukoilin, että se lähtisi ja ottaisi mut mukaan, mutta eihän sillä riittänyt kantti.

      On se niin väärin, että lapsen loppuelämä kuluu itsensä kokoamiseen vanhempiensa riitojen takia.

    • onnellinen jellona

      Hän haluaa ilmeisestikin päästä sinusta eroon.

      Oma ihana Oinaani, jota rakastan yli kaiken, on kertonut, että hän teki aina jotain typerää tai käyttäytyi jotenkin ilkeästi, jotta pääsisi nykyisistä ex:istään eroon. Ei siis halunnut itse jättää, mikä on tietenkin aika raukkamaista.

      Oinaat ovat msutasukkaisia ja omistushaluisia, mutta heitä itseään ei saa omi(sta)a eikä kahlita. Heidän vapaudentunnettaan ei saa viedä.

      Olen Leijonanainen ja sovimme tosi hyvin yhteen Oinaani kanssa, mutta voin kuvitella, ettei hänkään olisi välttämättä mikään enkeli jonkun toisen henkilön ja merkin kanssa. Hänkin on tosi hellä ihana. Tuollaisi riitoja ja nimittelyjä kuin teillä, meillä ei ole koskaan ollut, mutta hän on kerran myöntänyt, että osaa sanoa aika pahastikin.

      Keskustelepa siis Oinaasi kanssa, mikä mättää. Voi olla, että hän todella haluaa sinusta eroon tai hän haluaa lisää vapautta tai sä katselet ja kehut (liikaa) muita miehiä tai hänellä ei ole tarpeeksi määräysvaltaa yhteisissä asioissa. Oma Oinaani on ainakin tosi suora ja vastaisi kysymykseen, haluatko erota, varmasti rehellisesti.

      Voi myös olla kyse jostakin henkilökohtaisesta asiasta/kokemuksesta, joka ei ole yhteydessä varsinaisesti tähtimerkin määräävään luonteeseen.

    • Karkuun ja äkkiä!!!

      Olen itse pitkäpinnainen ja sovitteleva,kiltti ihminen kaikin puolin,haluan olla ihmisille ystävällinen,mutta perskules,että nostaa viha päätään,kun elän elämääni oinasmiehen kanssa...ne on outoja,ainakin mun ukkoni eikä se siitä muuksi muutu,nähty on.Kaikki paska herran elämässä on mun vika,olen lahopää,kun erehdyn ostamaan vääränlaista ruisleipää,kenellekään en saisi ongelmistani puhua,itse hän ei halua niistä kuulla,minä en saisi ilman mökötys/raivokohtausta ystäviäni tai sukulaisiani tavata,häntä samat säännöt ei kahlehdi...ja se kylmyys,joka tulee ilman varoitusta,ilman näkyvää tai muuta tiedossa olevaa syytä!!!Kuulostaako tutulta?Moni oinas tuntuu olevan jotenkin mielenvikainen,lie sitä paljon puhuttua narsismia tms. mutta ei kestä normaalin ihmisen pää.Kellään ei ole oikeutta haukkua ja alistaa toista,ei pitää lattialuuttunaan,jos tällaista tapahtuu,olkaa niin vahvoja ja lähtekää.Sikaoinaiden kuuluisi pysyä yksin ja vittuilla omalle peilikuvalleen!!!

    • Seku

      Minä olen surustellut oinas miehen kanssa reilut 3 vuotta ja mahtavaa on ollu. Ei olla kylläkään säästytty pikku riidoilta. Mutta mieheni ei ole koskaan haukkunut minua eikä raivokohtauksiakaan ole tullut kuin muutama ja nekin yleensä humalapäässä.
      Jos joku alistaisi minua kokoajan en varmaan jaksaisi semmoista. Oletteko jutelleet yhdessä aiheesta? Miettisin sinuna kuinka sinä jaksat?! kaikki ei aina tajua, kuinka satuttavat toista sanomisilla. Yritä jaksaa ja jutella. kerro miltä sinusta tuntuu! aina olen miettinyt että en tee mitään tyhmiä päätöksiä ennen kuin olen päässyt avautumaan.Olen pystynyt sanomaan mikä ei minusta tunnu hyvälle ja mikä tuntuu. Kysy häneltä onko hän tosissaan suhteesi? pärjäile!

    • tilu

      Olen ollut 20 vuotta oinaan kanssa liitossa. Kertaakaan en ole kokenut mitään sättimistä, nimitelyä tai muutakaan vastaavaa, mitä sinä kerroit kokeneesi. Riidelty on ja joskus tiukastikin, mutta toisen nimittely, väheksyntä tai mollaaminen ei kuulu suhteeseen edes riidellessä. Jos mennään siihen pisteeseen riitelyssä, että otetaan ne halvat keinot käyttöön, riitely johtaa vain umpikujaan.
      Mietipä siis tarkkaan, haluatko jatkaa elämääsi uuvuttavassa ja epämääräisessä suhteessa. Se, onko oinas hyvä pari kaksoselle, on sitten uks ja sama. Jos löydät mieleisen kumppanin elämääsi, on ihan yks hailee mikä se on horoskooppimerkiltään.
      Meillä on kaksoset ja ne on luonteeltaan kuin yö ja päivä. Ikäeroa 7 minuuttia ei selitä nousevat eikä laskevat kuut, tai muut taivaankappaleet. Ne vaan on omat persoonansa, luojan kiitos.

    • Nimetön

      Oinas ei muutu koskaan.Ei edes ikä tuo oinaalle pehmeyttä eikä suvaitsevaisuutta.Tämä oinasmies 58v.Välillä ruikuttaa kuinka yksin on,puhuu kuin olisi toisten vika,sitten taas häipyy,on täysin tunteeton ja etäinen.
      Tutustuttiin ja aika äkkiä huomasin nämä piirteet joten en jatkanut tätä tuttavuutta,mutta hän pitää oikeutenaan ilmestyä elämääni silloin kun hänelle sopii.Olen selvästi ilmoittanut hänelle että en halua tavata.

    • oinas/neitsyt

      Elämä voi todella olla helvettiä oinaan kanssa, en edes muista mitä korkonimiä olen kolmen vuoden aikana saanut. Teen yötyötä ja joka ikinen viikonloppu kun olin töissä, herra lähti liitämääm maailmalle ja minä sain huoran nimen, joka pesi pyykit, siivosi, kokkasi, kävi töissä ja isän luona kylässä,kaupassa ka en koskaan esim, ravintoloissa jne. Huutamista, nimittelyä, raivokohtauksia ym...Lähdin n, kuukausi sitten ja painelin entisen mieheni luokse ja tyttäreni ja en aio palata koskaan. Vaikka entiselle ukolle kalja maistuu, hän ei koskaan nimittele jne, olen valinnut vaikka kulissiliiton kuin jatkuvan pahan mielen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      145
      10494
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3003
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2819
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2117
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1868
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1699
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1626
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1587
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. 82
      1398
    Aihe