Kutisevia näppyjä nivusissa

Voi itku

Mikähän mahtaa olla kyseessä, kun kivespusseissa ja nivusissa lähellä kivespusseja on kutisevia möykkyjä/näppyjä, jotka 5mm halkaisijalta ja myös iho on niiden kohdalta koholla.

Oireet alkoivat 2 viikkoa sitten oikealta puolelta 5cm päästä kivespussista reidessä, johon aluksia tuli kutiseva punainen kohta, jota raavin ja seuraavana päivänä koko raapimani alue oli koholla ja siihen tuli näppylöitä, jotka ovat siinä vieläkin. Seuraavan viikon aikana kutisevia näppylöitä on tullut myös kivespussiin ja toiseen nivustaipeeseen. Nyt näppyjä on kiveksissä muutama kymmenen, osa vain hieman punaisia kohtia ja toiset selvästi kohollaan olevia.

Kutina ei kovene erityisesti yöllä mutta erityisen pahaksi se äityy kävelyn/liikunnan aikana ja jälkeen, kun nivustaive pääsee hikoamaan kunnolla ja kassit koskettavat reisiä. Minulla ei ole mitään hajua mikä voisi olla kyseessä, mutta seksiä en ole vielä harrastanut eli ei ole seksitauti. Voisikohan kyseessä olla syyhy? Toisaalta paukamat eivät ole levinneet muualle, joten kyseessä voisi olla kai joku lämpöihottuma? Kumma vain kun paukamat eivät ala parantua ollenkaan vaan 2 viikkoa sitten tuleet ovat samassa paikassa.

7

12670

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Typt84

      En osaa näin suoraan sanoa, mutta puolisollani oli syyhy ja se alkoi juuri alapään alueelta.Sain sen sitten itsekkin.Alapään alueella se viipyi kauan ennenkuin siitä edes mainitsi minulle ja se paheni vain koko ajan.Voi olla toki muutakin.Käy lääkärillä sanoisin.

    • miehellä oli

      Miehellä oli nivutaipeessa kutiavaa ihottumaa,levisi myös kivespussin sivuun, ei tiedetty mistä alkoi, vaihdoin pyykkipulverin hajuttomaan, ostin bacibact jauhetta koska iho siltä alueelta hikoaa, hän laittoi sitä pulveria puhtaalle iholle ja muutaman pv. päästä oli kunnossa. En tosin edes kysynyt apteekista saako sitä laittaa noille alueille.
      Mutta jos kotikonsti ei auta mene lääkärille, ettei tarvitse turhaan kärsiä, varmaan tk-lääkäriltäkin saat ohjeet.
      yst . naisihminen

    • joooooakajka

      joo täällä aivan sama homma... Nivusissa älyttömän kutisevia näppyjä, sekä juuri tuohon saman puolen kassin reunaan tuli pari näppyä :D Aika vanha ketju ni voisko joku kertoa joka tämän on parantanut että mikä oli/miten hoitu?
      Oon levittäny nyt 2 krt päivässä kortisoni voidetta 4 päivän ajan eikä oo helpottanu...

    • syyhymies

      sori jätkät teil on syyhy :) apteekista saa nix-voidetta jota levitetään kokokehoon yön ajaksi ja se tappaa kaikki syyhypunkit. pakkauksessa tarkemmat ohjeet sisällä. meillä päin makso tuubi n 20e joten ei mikään kauheen hintanen. ei paha vaiva siitä että on taas mukavan näköset kassit

    • syyhynsairastanut?

      Kuinka kauan kestää että ne näpyt lähtee sen syyhy hoidon jälkeen?

    • syyhynsairastanut?

      Kuinka kauan kestää että ne näpyt lähtee sen syyhy hoidon jälkeen?

    • Anonyymi

      Olikohan varmasti syyhy? Voi olla hyvinkin nivussilsa, joka lähtee esim. Daktacort-voiteella. Olisi mukava joskus kuulla, miten asia saatiin hoidettua :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2803
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2380
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2160
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1944
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1796
    6. 152
      1782
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1767
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      131
      1510
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe