COB

ONN

PERSEESTÄ. kaikki wannabe hevarit kuuntelee tuota. Miten kukaa ees voi tykätä tuosta?? alkakaa kuuntelemaan arch enemy:ä, kill the romace tai jotain muuta parempaa kun TUO PRKLEEN COB JOTA FANITTAA KAIKKI 10WEE WNB HEVARIT JOTKA EI TIEDÄ/TAJUA ET ON PAREMPIA BÄNDEJÄ OLEMASSA.
oli pakko avautua :/ ja avaudun huommeen lisää. kiitos ja kumarrus

7

750

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Wannabe Me

      Kasvaahan niistä 10 wee wannabehevareistakin sitten joskus 20 wee wannabehevareita tai jos ovat kehittyneet niin ehkä jopa HEVAREITA! Ajatteles. Eikä taida kyl ihan pitää paikkaansa tuo sun väite.. Huhhuh.

      • jeph

        Kasvaa juu mut siinä on se juju että silloin kun ikää alkaa olla tarpeeks älyävät suurin osa ihmisistä ettei tuota erkkikään kuuntele xDDD paskaa paketissa minkäs teet x)


    • af aQFA

      pikkutyttöjen pilipali metalliahan se on, mutta ei se meitä oikeuta valittamaan siitä että (käsittääkseni) cob fani kanta on nuoremman puoleista. itse pidän cofstä jota pidetää yleisesti täytenä paskana ja ns. ''wannabe''blackkina, minusta mokoma musikki on upeaa muutamaan julkaisua lukuun ottamatta.

    • "wannabehevari" 3...

      Pakko on avautua juu..Mulla ei ainakaan ole mitään tarvetta leikkiä mitään wanna be -hevaria, koska ikää on jo riittävästi. Kuuntelen COB:tä koska se on vain yksinkertaisesti hyvää musiikkia. Eikä liian vakavasti otettavaa..:)

      • Wannabe hevariko?

        Tän vuoden ruisrockissa ainakin näytti olevan liki 20v. porukkaa enemmän, kuin sun "10wee wannabe hevareitas" .. eikä yksikään ollut wannaben oloinen... :D noh, tietysti bodomia ei juurikaan arvosteta, riippuu tietysti kuuntelijasta, mutta miksi sitä kuuntelevia täytyy yleistää?? en oo 10wee, enkä myöskään kuuntele musiikkia näyttääkseni jotakin... joten?


    • DT4

      mitäs sinä täällä urputat mitä kukin kuuntelee? eiköhän jokanen tykkää juuri mistä haluaa, vaikka itse et tykkääkkään bodomista niin entäs sitte, muut saa tykätä. se on vaan niin ihmisestä kiinni.

      joo, on kyllä totta että bodomit on menny vähän sinne suuntaan että jokanen "wannabe hevari" kuuntelee sitä, mutta sehän on vaan yhtyeen eduksi että niitä kuunnellaan ja eiköhän se ole ihan sama kuka niitä kuuntelee, jokanen saa tykätä.
      noni lopetan tämän saarnauksen ja jätän ihmiset rauhaan. pointti oli että viestisi oli turha, auttoiko se sinun tuskaasi siitä että bodomia kuunnellaan?

      ps. kill the romance on muuten paskaa.

    • Mitävittuahaha

      Tän topicin aloittajalle mitä vittua nyt turpa kiinni !!! :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      125
      3004
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1245
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1231
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1041
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      1013
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      990
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      946
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      48
      911
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      894
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      806
    Aihe