Tulleeko Kalamies takasin??

scar

Hei te viisaammat, auttakaa
Tapasin viikko sitten tosi taivaallisen sopivan kumppanin skorpparille eli kalamiehen. Meni lujaa rakastuttiin täysillä ja puhuttiin paljon kaikesta, elämstä lapsista, yhteisestä kodista.Kaikki sopi hänelle mitä annoin ehdotuksia elämästä, olinko liian innokas??Nyt kun viikko ohi, niin kalamies sanoi mulle että tarvii aikaa että on niin paljon kaikkea. Ei haluu jättää, mutta haluu etäisyyttä. Tulleeko tuo kalamies takasisin elämääni vaiko onko se pelästynyt lopullisesti, kommentteja. Pakko mun johkin on kirjottaa kun tuun ihan hulluksi itteni kans kun oon niin rakastunut ja muuta en voi ajatella...

8

2398

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kalamies

   saattoi säikähtää liian nopeaksi kokemaansa tahtia. itse olen tyypillinen kala, ja vaikka olenkin myös liika tunteellinen ja aivan liian yliherkkä, haluan suhteen joka vaiheessa pitää ohjat itselläni. Eli hyökkäävyys ja suorasanaisuus ei vie asiaa eteenpäin, huolimatta siitä, että olette höpöttäneet elämänkaari suunnitelmat jo lävitse.

  • Lohinainen

   Nyt vaikuttaa siltä, että olet nuori nainen, joka innostui kalan tunteellisuudesta ja luonteesta niin että olet saanut vaaleanpunaiset lasit päähän. Kalana voin sanoa, että kalat innostuu myös pian, mutta mitä itse ajattelisit jatkossa, jos oma kultasi rakastuisi toiseen viikossa, mitä se kertoisi toisesta? Aika kevytkenkäistä. Uskon, että tapauksessanne on ihastuminen eikä totaalinen rakastuminen.
   Kala harvoin palaa takaisin, kun kerran lähtee. Jos kalaa satutetaan, sen varmemmin hän tekee poislähdön, hiljaa mutta sitäkin kovemmin satuttaen.
   Jäitä hattuun nyt vaikka miten ihanalta tuntuukin, kalat kaipaa oman vapautensa, oman haavemaailmansa, eihän viikossa niitä saavuteta???!!!

   Tsemppiä kuitenkin Sinulle!

   Terv. Kalat-nainen

   • K&S

    Sitä ei tiedä kukaan ei kalakaan itse. Kalamies ui syvissä tiedostamattomissa vesissä, on hyvin herkkä tuntemuksilleen ja kuuntelee niiden ääntä.

    Keskity itsesi hoitamiseen, että voit hyvin, se voi vetää kalan puoleesi. Skorpioni ja kalat on taivaallinen yhdistelmä, mutta usein silti monista syistä, valitettavasti, ei pääse puhkeamaan täyteen kukoistukseensa. Jää vain magneettisen vetovoiman kaltainen muisto; minäkin olen sen kokenut.

    Onnea sinulle, olet paratiisin ovella;-)))


   • näin?
    K&S kirjoitti:

    Sitä ei tiedä kukaan ei kalakaan itse. Kalamies ui syvissä tiedostamattomissa vesissä, on hyvin herkkä tuntemuksilleen ja kuuntelee niiden ääntä.

    Keskity itsesi hoitamiseen, että voit hyvin, se voi vetää kalan puoleesi. Skorpioni ja kalat on taivaallinen yhdistelmä, mutta usein silti monista syistä, valitettavasti, ei pääse puhkeamaan täyteen kukoistukseensa. Jää vain magneettisen vetovoiman kaltainen muisto; minäkin olen sen kokenut.

    Onnea sinulle, olet paratiisin ovella;-)))

    Onko todella kala ja skorpioni taivaallinen yhdistelmä? Minua pelottaa juurikin tuo ettemme pääse oikeuksiimme vaan molemmat yliherkkyydessämme etäännymme vaikkemme halua.


  • Melissa

   Hih itse taas olen kauan kamppaillut että miten saisin kalamiehet pois kimpustani ;D Tälläkin hetkellä kaksi kalamiestä kärkkymässä, ihmeen sitkeitä täytyy myöntää. Ihanteellisia miehiä monin tavoin, mutta jännä juttu etten ole koskaan oikein tuntenut mitään kunnon vetovoimaa heitä kohtaan. No, varattu olen joten hyvä niin muutenkin :D

   Mutta tosiaan, itse olen kalatN, ja täytyy sanoa, että itse ainakin ahdistun ihan mielettömästi jos toinen osapuoli alkaa puhua yhteisistä tulevaisuuden suunnitelmista jo pian tutustumisen jälkeen. Se on lähes varma keino päästä minusta nopeasti eroon, aika sitoutumiskammoinen kun olen ja muutenkin haluan olla mahdollisimman riippumaton muista ihmisistä ja tulla toimeen omillani. Nyt vasta noin vuoden tapailun jälkeen miesystäväni (ja minä myös) olemme todella vapautuneita puhumaan rakkaudesta. Silti yhteen muuttamisesta, lasten hankkimisesta ym vakavissaan ei tulisi vielä mieleenkään puhua :) Yksi näistä kalaM-ystävistäni sanoi juuri vähän aikaa sitten haluavansa naimisiin ja lapsia vasta siitä eteenpäin kun on täyttänyt 30v. Tämähän on tietysti yksilöllistä, mutta ehkä tämä miehesi tosiaan on ottanut takapakkia noiden tulevaisuuden suunnitelmienne takia? Edetkää ihan rauhallisesti niin eiköhän se siitä :)

   • Maaliskuun Idus

    Täällä kans yks fisumuija. Aikaisemmin minäkin olin sitoutumiskammoinen, väkivaltaisen avioliiton pelästyttämä ihminen. Kahdeksan vuotta olin yksin, mutta hiljattain olen tavannut tosi ihastuttavan skorpparimiehen. Mies puhuu meidän yhteisestä tulevaisuudesta hyvinkin paljon, ja mulle se on mammonaa että hän ajattelee meitä, sen sijaan että puhuisi minä muodossa. Ikäkin tietysi vaikuttaa, en ole ihan nuori enää 41 v ja mies 46 v.


   • Kun itse kalamiehenä

    tutustuin skoputtareeni 20 vuotta sitten kirjeitse, kirjoiteltiin ensin kuukauden verran ennen kuin tavattiin, vaikka hän asui 5km:n päässä! En häntä ennestään tuntenut, kun oli toiselta paikkakunnalta muuttanut, mutta hyvin on pärjäilty.


  • kokenut

   Tulee varmasti.Ja yhtä varmasti tulee lähtemään uudelleenkin.Ja sitä rataa.Onnea vaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   67
   2043
  2. SINÄ nainen hyvin läheltä

   Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
   Ikävä
   80
   1395
  3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

   Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
   Ikävä
   85
   1358
  4. Kieli pitkällä täällä odotan :D

   Pus pus :D
   Ikävä
   51
   1243
  5. Nainen mitä tekisit

   Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
   Sinkut
   160
   1022
  6. Ajatus aamuun

   Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
   Ikävä
   71
   1009
  7. Siis ei ole edes mahdollista

   että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
   Ikävä
   44
   930
  8. Minä en luota sinuun yhtään nainen

   ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
   Ikävä
   41
   901
  9. J-miehelle

   haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
   Ikävä
   58
   898
  10. Martina kauniina lehtihaastattelussa

   Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   183
   893
  Aihe