Tulleeko Kalamies takasin??

scar

Hei te viisaammat, auttakaa
Tapasin viikko sitten tosi taivaallisen sopivan kumppanin skorpparille eli kalamiehen. Meni lujaa rakastuttiin täysillä ja puhuttiin paljon kaikesta, elämstä lapsista, yhteisestä kodista.Kaikki sopi hänelle mitä annoin ehdotuksia elämästä, olinko liian innokas??Nyt kun viikko ohi, niin kalamies sanoi mulle että tarvii aikaa että on niin paljon kaikkea. Ei haluu jättää, mutta haluu etäisyyttä. Tulleeko tuo kalamies takasisin elämääni vaiko onko se pelästynyt lopullisesti, kommentteja. Pakko mun johkin on kirjottaa kun tuun ihan hulluksi itteni kans kun oon niin rakastunut ja muuta en voi ajatella...

8

2390

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kalamies

      saattoi säikähtää liian nopeaksi kokemaansa tahtia. itse olen tyypillinen kala, ja vaikka olenkin myös liika tunteellinen ja aivan liian yliherkkä, haluan suhteen joka vaiheessa pitää ohjat itselläni. Eli hyökkäävyys ja suorasanaisuus ei vie asiaa eteenpäin, huolimatta siitä, että olette höpöttäneet elämänkaari suunnitelmat jo lävitse.

    • Lohinainen

      Nyt vaikuttaa siltä, että olet nuori nainen, joka innostui kalan tunteellisuudesta ja luonteesta niin että olet saanut vaaleanpunaiset lasit päähän. Kalana voin sanoa, että kalat innostuu myös pian, mutta mitä itse ajattelisit jatkossa, jos oma kultasi rakastuisi toiseen viikossa, mitä se kertoisi toisesta? Aika kevytkenkäistä. Uskon, että tapauksessanne on ihastuminen eikä totaalinen rakastuminen.
      Kala harvoin palaa takaisin, kun kerran lähtee. Jos kalaa satutetaan, sen varmemmin hän tekee poislähdön, hiljaa mutta sitäkin kovemmin satuttaen.
      Jäitä hattuun nyt vaikka miten ihanalta tuntuukin, kalat kaipaa oman vapautensa, oman haavemaailmansa, eihän viikossa niitä saavuteta???!!!

      Tsemppiä kuitenkin Sinulle!

      Terv. Kalat-nainen

      • K&S

        Sitä ei tiedä kukaan ei kalakaan itse. Kalamies ui syvissä tiedostamattomissa vesissä, on hyvin herkkä tuntemuksilleen ja kuuntelee niiden ääntä.

        Keskity itsesi hoitamiseen, että voit hyvin, se voi vetää kalan puoleesi. Skorpioni ja kalat on taivaallinen yhdistelmä, mutta usein silti monista syistä, valitettavasti, ei pääse puhkeamaan täyteen kukoistukseensa. Jää vain magneettisen vetovoiman kaltainen muisto; minäkin olen sen kokenut.

        Onnea sinulle, olet paratiisin ovella;-)))


      • näin?
        K&S kirjoitti:

        Sitä ei tiedä kukaan ei kalakaan itse. Kalamies ui syvissä tiedostamattomissa vesissä, on hyvin herkkä tuntemuksilleen ja kuuntelee niiden ääntä.

        Keskity itsesi hoitamiseen, että voit hyvin, se voi vetää kalan puoleesi. Skorpioni ja kalat on taivaallinen yhdistelmä, mutta usein silti monista syistä, valitettavasti, ei pääse puhkeamaan täyteen kukoistukseensa. Jää vain magneettisen vetovoiman kaltainen muisto; minäkin olen sen kokenut.

        Onnea sinulle, olet paratiisin ovella;-)))

        Onko todella kala ja skorpioni taivaallinen yhdistelmä? Minua pelottaa juurikin tuo ettemme pääse oikeuksiimme vaan molemmat yliherkkyydessämme etäännymme vaikkemme halua.


    • Melissa

      Hih itse taas olen kauan kamppaillut että miten saisin kalamiehet pois kimpustani ;D Tälläkin hetkellä kaksi kalamiestä kärkkymässä, ihmeen sitkeitä täytyy myöntää. Ihanteellisia miehiä monin tavoin, mutta jännä juttu etten ole koskaan oikein tuntenut mitään kunnon vetovoimaa heitä kohtaan. No, varattu olen joten hyvä niin muutenkin :D

      Mutta tosiaan, itse olen kalatN, ja täytyy sanoa, että itse ainakin ahdistun ihan mielettömästi jos toinen osapuoli alkaa puhua yhteisistä tulevaisuuden suunnitelmista jo pian tutustumisen jälkeen. Se on lähes varma keino päästä minusta nopeasti eroon, aika sitoutumiskammoinen kun olen ja muutenkin haluan olla mahdollisimman riippumaton muista ihmisistä ja tulla toimeen omillani. Nyt vasta noin vuoden tapailun jälkeen miesystäväni (ja minä myös) olemme todella vapautuneita puhumaan rakkaudesta. Silti yhteen muuttamisesta, lasten hankkimisesta ym vakavissaan ei tulisi vielä mieleenkään puhua :) Yksi näistä kalaM-ystävistäni sanoi juuri vähän aikaa sitten haluavansa naimisiin ja lapsia vasta siitä eteenpäin kun on täyttänyt 30v. Tämähän on tietysti yksilöllistä, mutta ehkä tämä miehesi tosiaan on ottanut takapakkia noiden tulevaisuuden suunnitelmienne takia? Edetkää ihan rauhallisesti niin eiköhän se siitä :)

      • Maaliskuun Idus

        Täällä kans yks fisumuija. Aikaisemmin minäkin olin sitoutumiskammoinen, väkivaltaisen avioliiton pelästyttämä ihminen. Kahdeksan vuotta olin yksin, mutta hiljattain olen tavannut tosi ihastuttavan skorpparimiehen. Mies puhuu meidän yhteisestä tulevaisuudesta hyvinkin paljon, ja mulle se on mammonaa että hän ajattelee meitä, sen sijaan että puhuisi minä muodossa. Ikäkin tietysi vaikuttaa, en ole ihan nuori enää 41 v ja mies 46 v.


      • Kun itse kalamiehenä

        tutustuin skoputtareeni 20 vuotta sitten kirjeitse, kirjoiteltiin ensin kuukauden verran ennen kuin tavattiin, vaikka hän asui 5km:n päässä! En häntä ennestään tuntenut, kun oli toiselta paikkakunnalta muuttanut, mutta hyvin on pärjäilty.


    • kokenut

      Tulee varmasti.Ja yhtä varmasti tulee lähtemään uudelleenkin.Ja sitä rataa.Onnea vaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      69
      2993
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      418
      2868
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      102
      2272
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      94
      2136
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      73
      1914
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      11
      1864
    7. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1850
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      153
      1838
    9. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      336
      1751
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1662
    Aihe