Voiko lihava olla kaunis!?

pullukka tyttönen

Olen jo pitempään miettinyt, että voiko lihava olla kaunis!? Olen hieman pullukka, mutta mielestäni minulla on kauniit kasvot ja olen silti suht tyytyväinen itseeni. Silti kuulen koulussa joidenkin yökkäilevän kävellessäni ohi :/
Kaikkien mielipiteet kelpaavat!

123

12689

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lihava

      voi olla kaunis,jopa erittäin kaunis :)

      mutta voiko lihava olla komea?

      • pullukka tyttö

        Ehdottomasti voi olla! :)
        minusta luonne tekee kauniin ja kasvot voi olla tosi komeat vaikka ylipainoa oliski!


      • mä vaa

        voi olla komea ihan yhtä hyvin kuin kauniskin


      • Kyllä. Onhan tässä itselläkin heiman masua hmh, pitäisi muistaa liikkua. Olen jo ainakin kerran ilmaissut mielipiteeni.


    • kyllä kyllä

      Toki, ja usein vielä onkin. Se että jotkut yökkäilevät, se kertoo heidän epävakaasta persoonallisuudesta, ja heikoista kotioloista. Heillä ei ole kotona varmaa aikuista, johon he voisivat samaistua.

      • joskuss

        Naamasta ehkä, ainakin silmistä, mutta vartaloltaan ei.


      • hohhohhah

        Se että jotkut yökkäilevät, kertoo heidän hyvästä, normaalista maustaan


    • boy-85

      Totta kai voi olla! Lihavuus ei ole sama asia kuin rumuus. Lihavuus ei yksin tee kenestäkään rumaa. Tietenkin lihavuus sopii joillekkin paremmin entä toisille.

      Lihavat tytöt voivat kyllä olla hyvinkin kauniita. Eräs tuntemani lihava tyttö oli erittäin kaunis, vaikka hän olikin 165 cm pitkä ja painoi noin 100-120 kiloa.

    • paistivarras

      Minusta kaunis nainen voi olla minkä painoinen tahansa. Eräs kauneimpia tapaamiani naisia oli vaikeasti ylipainoinen, vanhempi rouva. Hän näytti enkeliltä ja oli niin sydämellinen ja herttainen, että henkeä salpasi.

      • olla kaunis?

        hmm..mitähän tarkotat lihvalla? onko se 2 kiloa 10? 20kg 50kg

        yleensä lihavat on rumia


      • pisté
        olla kaunis? kirjoitti:

        hmm..mitähän tarkotat lihvalla? onko se 2 kiloa 10? 20kg 50kg

        yleensä lihavat on rumia

        Ei voi olla.


      • paistivarras
        olla kaunis? kirjoitti:

        hmm..mitähän tarkotat lihvalla? onko se 2 kiloa 10? 20kg 50kg

        yleensä lihavat on rumia

        Kun painoindeksi alkaa nousta lähelle 30: ä aletaan puhua lihavuudesta. Esimerkkini naisen bmi oli varmasti jotakin 35, hänellä oli jo vaikeuksia kävellä ja hengittää.

        "yleensä lihavat on rumia"

        Jaa. Kauneus ja rumuus ovat kunkin itse määriteltävissä. Sinä ajattelet noin, minä en.


      • on vielä yleensä hoikka
        olla kaunis? kirjoitti:

        hmm..mitähän tarkotat lihvalla? onko se 2 kiloa 10? 20kg 50kg

        yleensä lihavat on rumia

        ja kaksi kiloa on keskosen paino...


    • Urheilija_^_

      Lihava voi olla "kaunis" tai ainakin sympaattinen, mutta ei koskaan seksikäs. Ei minun mielestäni ainakaan.

      • ellierotiikka

        lisäsit tuon "minun mielestä" :), koska minä taasen olen erimieltä. Seksikkyys ei meikeläisen kokemuksen mukaan ole oikeastaan ollenkaan edes ulkonäkökysymys, se on vaan jotain ihmisen olemuksessa, käyttätymisesessä, siinä ilmapiirissä minkä se ihminen ympärilleen luo. Näin naisena, olen joskus törmännyt miehiin, jotka suoraan sanottuna, ovat olleet kuin riihenseinästä repäistyjä, jopa lihavia tms., mutta joiden seurassa suorastaan on pöksyt öh... ka------neet, ja tennarit jaloissa pyörineet, en sitten tiedä mikä siinä on, mutta todellakin seksikkäitä voivat olla ihan minkä näköiset ja kokoiset ihmiset, ja tämäkin tietty vain minun mielipiteeni :).


      • Anonyymi

        Kuulehan, toivottavasti teinipoika, laihat tytöt eivät ole seksikkäitä.
        Luuta ja nahkaa; ei laaksoa ei kukkulaa; kuin koliseva luuranko.
        Onko luuranko nahkapuvussa sexikäs?


    • on kyse

      sairaalloisen lihava ei voi olla kaunis. Se on verrattavissa ulkonäön tuhoavaan vammaan.

      Sen sijaan hieman pullea voi toki olla kasvoista kaunis. Itse pidän jo vähänkin lihavaa vartaloa ei-kauniina, ei siis välttämättä rumana, mutta ei-kauniina.

      Tuollainen yökkäily kannattaa jättää omaan arvoonsa. Sellaisilla ihmisillä ei ole kaikki ihan kohdallaan. Onpa inhottavaa, en ole koskaan törmännyt moiseen, vaikka olen aika lihava.

    • molemminpuolin

      Pyöreä voi olla kaunis mutta todella lihava ei enää, varsinkin jos kaksoisleuka on paljon. Ja taas vaikka olis laihempikin ja on kaksoisleuka niin ei ole kaunis. Lisäksi jos läskit ovat kertyneet jotenkin epätasaisesti niin ei se vartaloa todellakaan kaunista.
      Eikä se kaksoisleuka miestäkään komeaksi tee.

    • kjeh

      Kyllähän lihavakin kaunis voi olla, tottakai! Ja kauneushan on katsojan silmässä, tiedän aika paljon miehiä, joiden mielestä laihuus ei ole kaunista, jos se on liiallista. Luulisin, että sama pätee lihavuuteen. Terveen kokoinen ihminen on yleensä kaunis! Vai pidätkö itse kauniina 200 kiloista henkilöä, tai anorektikkoa?
      Mutta ei se "normaali vartalo" ihmisestä heti kaunista tee, kyllä se aika paljon (ainakin omasta mielestäni) on kiiinni siitä, miten itsensä kantaa..

    • ~C~

      Enpä ole vielä kauniiseen & pullukkaan törmännyt. Tai siis, näkee sellaisia mistä ajattelee että toi kun olisi 10 kg kevyempi niin se olisi todella kaunis. Eli lihavissa voi olla "kauneuspotentiaalia" :)
      Mutta sehän riippuu ihan kauneusihanteesta, aivan niinkuin moni muukin ulkonäköasia...
      Ensimmäisenä vain valitettavasti ihmisestä näkyy koko, mikä saa useat jo laittamaan tietyn kokoiset ihmiset tiettyihin kategorioihin, eikä sit edes katsokaan 5 m lähempää, eli kasvojen kauneus jää helposti huomaamatta.

      • Sinikissa

        Tosi vaikea kuvailla miten tollanen syrjiminen satuttaa, tuomitseminen rumaksi...ihan kuin lihava ei ansaitsisi edes elää. Sydämeni vuotaa verta kun luen tollasta :(


      • ...........

        Koska ihmisiä kannattaa tuomita ulkonäön perusteella..?


    • sen määrää

      onko kaunis vai ei. Hoikka vartalo on piste i:n päälle.

    • uimatar

      kauneus on aina katsojan silmässä ja kun niitä silmiä on miljoonia niin lienee ymmärrettävää, että osasta osa on kauniita ja toisista taas ei.

      Minusta ihminen voi olla viehättävä ja siihen vaikuttaa ulkoisen olemuksen olhella käytös. Kaunis, jolloin siihen liittyy vain ja ainoastaan esteettinen ulkonäkö, söpö, jolloin taas ollaan jollakin tavalla vinkeitä olematta kauniita tai viehättäviä, seksikkäitä, jolloin taas ei välttämättä tarvitse olla mitään edellä mainituista, vaan kyseessä on jonkinlainen "eläimellinen/maaginen" vetovoima.

    • pöllykkäinen

      Eräs ystäväni on todella hoikka ja kova liikkumaan, silti hän ei mielestäni ole yhtä kaunis kuin sisarensa jolla on n.20kg ylipainoa..

      Pyöreällä sisarella on kauneimmat kasvot mitä olen ikinä nähnyt ja olen huomannut, että miehetkin yleensä tämän pyöreän sisaren perässä juoksevat.

      Kauneus tulee kuitenkin mielestäni ihmisen sisältä. Jos ihminen on onnellinen, niin hän on myös kaunis.
      Kateellinen, ilkeä ja vihainen ihminen ei koskaan ole kaunis.

    • säälittävähän se

      on, täysin kykenemätön hillitsemään itseään. Kansanterveydellinen taakka.

      • säälittävä 4

        niin!


    • Liilis__

      Mun mielestä lihava tai pullukka voi olla yhtälailla kaunis kun laihakin! Sitäpaitsi, vaatteetkin istuvat ja näyttävät paremmilta kun on muotoja!

      Ja yökkäilyt on idioottien puuhaa, jos arvostelee ihmistä painon perusteella, paljastaa itsensä täydeksi idiootiksi.

      Enkä itsekkään ole mikään kovin hoikka, rajoissa kuitenkin vielä :)

      • mies8888888-

        Sairaalloisen lihava ihminen ei voi olla kaunis. No ehkä kasvoiltaan,mutta muuten ei. Kaksoisleuka ei myöskään kaunista ketään tai se, ettei pysty edes liikkumaan viehkosti saati sitten muutenkaan sujuvasti. niillä lukemilla yleensä lihavuus alkaa olemaan terveydellekin haitallista. En halua arvostella ketään, mutta esim. seksielämä tuntuu monella olevan mahdottomuus sairailla ylikiloilla. Ja nyt puhunkin aivan liiallisista ylikiloista, jotka haittaavat jo elämänlaatuakin - silloin oikeasti kannattaa laihduttaa.

        Kilonsa ylpeästi kantava xl-nainen voi olla viehättävä ja kaunis. Vähän pyöreä nainen voi olla kaunis ja monesti missit näyttävät ruikuilta semmosen näyttävän amazonin rinnalla. = ) En osaa sanoa missä raja kauneudella menee - kenties sitä ei olekaan. Kun eihän sitä kaikkiin normaalipainoisiinkaan naisiin ihastu, vaan niihin joissa on vain sitä jotakin, joka on yksilöllinen, subjektiivinen kokemus vaikkakin tietysti joitakin naisia pidetään yleisesti kauniina. Mutta minä tajuan persoonallisenkin kauneuden päälle, ei ole yhdestä muotista veistettyä kauneutta. Naisen pitää näyttää naiselta, olla semmosta naisellista muodokkuutta ja pyöreyttä. en vain ikinä ole ymmärtänyt näiden ylilaihojen mallien päälle, minusta heidän vartalonsa näyttää monesti miehekkäältä, ei vain nappaa.


      • gfdfg
        mies8888888- kirjoitti:

        Sairaalloisen lihava ihminen ei voi olla kaunis. No ehkä kasvoiltaan,mutta muuten ei. Kaksoisleuka ei myöskään kaunista ketään tai se, ettei pysty edes liikkumaan viehkosti saati sitten muutenkaan sujuvasti. niillä lukemilla yleensä lihavuus alkaa olemaan terveydellekin haitallista. En halua arvostella ketään, mutta esim. seksielämä tuntuu monella olevan mahdottomuus sairailla ylikiloilla. Ja nyt puhunkin aivan liiallisista ylikiloista, jotka haittaavat jo elämänlaatuakin - silloin oikeasti kannattaa laihduttaa.

        Kilonsa ylpeästi kantava xl-nainen voi olla viehättävä ja kaunis. Vähän pyöreä nainen voi olla kaunis ja monesti missit näyttävät ruikuilta semmosen näyttävän amazonin rinnalla. = ) En osaa sanoa missä raja kauneudella menee - kenties sitä ei olekaan. Kun eihän sitä kaikkiin normaalipainoisiinkaan naisiin ihastu, vaan niihin joissa on vain sitä jotakin, joka on yksilöllinen, subjektiivinen kokemus vaikkakin tietysti joitakin naisia pidetään yleisesti kauniina. Mutta minä tajuan persoonallisenkin kauneuden päälle, ei ole yhdestä muotista veistettyä kauneutta. Naisen pitää näyttää naiselta, olla semmosta naisellista muodokkuutta ja pyöreyttä. en vain ikinä ole ymmärtänyt näiden ylilaihojen mallien päälle, minusta heidän vartalonsa näyttää monesti miehekkäältä, ei vain nappaa.

        http://images.google.fi/images?q=plus size models&oe=utf-8&rls=org.mozilla:fi:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&h...


      • yxfani

      • Uskomatonta2010
        yxfani kirjoitti:

        pyöreys on nimenomaan kauneutta, vai mitä sanotte tästä:
        http://www.largenlovelybbw.com/home.html
        hänellä on kymmeniä tuhansia faneja ympäri maailmaa....

        siis kuka voi noista naisista puhua, että ovat pyöreitä?????Sokeitako olette?
        En nähnyt noissa mitään kaunista..en todellakaan..Liika on liikaa...Huh huh...


      • *****
        Uskomatonta2010 kirjoitti:

        siis kuka voi noista naisista puhua, että ovat pyöreitä?????Sokeitako olette?
        En nähnyt noissa mitään kaunista..en todellakaan..Liika on liikaa...Huh huh...

        Nuo eivät ole pullukoita vaan läskejä.


      • ooooohh
        ***** kirjoitti:

        Nuo eivät ole pullukoita vaan läskejä.

        on tyra banksin valitse amerikan huippumalli. Imekää itteenne kateelliset luikut! HEHEHEHE.


      • ei mitään...

        Lihavalla nimenomaan EI ole muotoja. Hoikalla on muotoja, jos on ollakseen. Ei tietysti jokaisella hoikallakaan ole muotoja, mutta lihavalla EI KOSKAAN ole muotoja.

        Muodot tarkoittavat selkeitä eroja rintojen, vyötärön ja lantion välillä. Läskin rinnat voivat olla tietty isot, mutta mitä se auttaa, kun maha retkottaa suunnilleen samanlaisena vähän alapuolella.

        Myös reisien ja säärien muoto lihavalla häivyttyy ja jalat ovat kuin tukit.


      • unbelieveble
        yxfani kirjoitti:

        pyöreys on nimenomaan kauneutta, vai mitä sanotte tästä:
        http://www.largenlovelybbw.com/home.html
        hänellä on kymmeniä tuhansia faneja ympäri maailmaa....

        ..tuo on just sitä sairasta, tulee mieleen joku eläimiin sekaantuminen. Katellaan noita sairaita läskejä, saako joku kicksit siitä että kattelee jotain näkyvästi sairaita ihmisiä. Tuo on jo ihmisoikeuksiakin loukkaavaa ja joku näkee tuossa jotain seksuaalista. SAIRAAlloisen liikalihavassa ihmisessä, sairasta kaikenkaikkiaan.

        Tuo ihminen on alistettu läskiensä alle sillä, että jotkut mieltään sairaat tykkäävät katsella moista norsua, vapauttakaa hänet sieltä, hän on siellä jossain. Antakaa hänelle apua, autetaanhan me muitakin sairaita ja hoidetaan jopa keuhkosyöpäpotilaita, niitä, jotka ovat itse tupakoinnillaan aiheuttaneet moisen vitsan itselleen. Miksi ihmisoikeusjärjestöt eivät puutu tällaiseen, VOIKO tuo olla omaehtoista? Tuo henkilö on MYÖS psyykkisesti sairas, mikäli itse suostuu moiseen. Aivan sama, jos tuossa olisi joku sairaalloisen alipainoinen, en minä sillä. Tuollainen tila, kummassakin ääripäässä, uhkaa vakavasti henkeä ja terveyttä ja on totaalisen sairasta, jos joku tykkää katella sairasta ihmistä.


      • yxfani kirjoitti:

        pyöreys on nimenomaan kauneutta, vai mitä sanotte tästä:
        http://www.largenlovelybbw.com/home.html
        hänellä on kymmeniä tuhansia faneja ympäri maailmaa....

        Häntä voisi jo sanoa lihavaksi. Tahtoisin todella tietää miten hän rakastelee ja miten se sujuu häneltä.


      • gfdfg kirjoitti:

        http://images.google.fi/images?q=plus size models&oe=utf-8&rls=org.mozilla:fi:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&h...

        Heistä nyt niin sanoisi. Ettekö te hyvät ihmiset tajua, että se on jokaisen oma asia millainen olet.


      • juusopoika3
        ei mitään... kirjoitti:

        Lihavalla nimenomaan EI ole muotoja. Hoikalla on muotoja, jos on ollakseen. Ei tietysti jokaisella hoikallakaan ole muotoja, mutta lihavalla EI KOSKAAN ole muotoja.

        Muodot tarkoittavat selkeitä eroja rintojen, vyötärön ja lantion välillä. Läskin rinnat voivat olla tietty isot, mutta mitä se auttaa, kun maha retkottaa suunnilleen samanlaisena vähän alapuolella.

        Myös reisien ja säärien muoto lihavalla häivyttyy ja jalat ovat kuin tukit.

        ei millään laiheliineilla muotoja ole! Rinnoista voi puhua, kun naisen kuppikoko on C tai D ja tisseistä, kun kuppikoko on DD tai suurempi.
        B tai A-kuppikokoisten kanssa heilastelevat kaappeihinsa kätkeytyneet homopojat ja kai ne miellyttää pedofiilisia taipumuksia omaaviakin. Kumpaisellekin rinnaton on hyvä vaihtoehto...


    • cindy123

      mielestäni voi...minulla on sama juttu koulussa kuulen kommentteja painostani,mutta koulussa en käytä meikkiä tai "hienoja" vaatteita niin kuin vapaa-ajalla ,koska pelkään että ihmiset kommentoisivat uutta tyyliäni siksi pidän koulussa matalaa profiilia.Minulle on sanottu, että olen kaunis ja että jos laihduttaisin minusta voisi tulla esim.malli.pidän itse itseäni melko sievänä.En ehkä ole poikien tyypillinen kauneusihanne (sen lisäksi että olen lihava)minulla on punaiset hiukset ja melko pienet rinnat. mutta mielestäni lihava voi olla kaunis!!!!

    • ei koskaan

      Tämä on aivan yksiselitteistä ja täytyy olla jokin perversio, jotta pitäisi lihavaa ihmistä kauniina.

      Lihavuus on kertakaikkisen rumaa ja jokainen terve ihminen ajattelee näin. Lihava ei ole terve, ei fyysisesti eikä psyykeltään. Ja sairas ihminen ei voi olla kaunis.

      Tietysi vähän pullealla voi vielä olla kauniit kasvot, mutta kokonaisuutena hän on kuitenkin aina ruma. Jos kiloja on tarpeeksi, yleensä jo yli 30 painoindeksi riittää, niin kasvotkin menettävät muotonsa.

      Miksi tätä kysellään täällä vähän väliä, kun asia on päivänselvä.

      • 14+9

        Tosin riittää niitä joilla on läskifetissi. Naisille kerrotaan että "muodokkuus" on kaunista ja että miehet tykkäävät "pöyreistä" naisista.

        Todellisuudessahan muodokas nainen on kuin Marilyn Monroe. Valtaosa suomalaisista naisista jotka kutsuvat itseään "Muodokkaiksi" ovat oikeasti pelkkiä talipalloja.


      • 14+9 kirjoitti:

        Tosin riittää niitä joilla on läskifetissi. Naisille kerrotaan että "muodokkuus" on kaunista ja että miehet tykkäävät "pöyreistä" naisista.

        Todellisuudessahan muodokas nainen on kuin Marilyn Monroe. Valtaosa suomalaisista naisista jotka kutsuvat itseään "Muodokkaiksi" ovat oikeasti pelkkiä talipalloja.

        "Tosin riittää niitä joilla on läskifetissi. Naisille kerrotaan että "muodokkuus" on kaunista ja että miehet tykkäävät "pöyreistä" naisista. "

        Tämä johtuu vain siitä, että suomessa alkaa olla tarjolla hyvin vähän viehättäviä yli parikymppisiä neitoja. On pakko vaan tyytyä tarjontaan, kun kaikki eivät viitsi lähteä merta edemmäs kalaan.

        Suomalaiset naiset ovat todella kauniita vielä teini-iässä, mutta suurin osa antaa itsensä rupsahtaa hyvinkin nuorena. 25 naisista suorastaan tuskallisen harva enää on päätä kääntävässä kunnossa.

        On helppo havaita, kuinka ulkolainen naiseni kääntää lähes miehen kuin miehen pään aina, kun vierailemme Suomessa. Kotimaassaan on ihan tavallinen tapaus ulkonäöllisesti. Kyllä miesten primitiivisestä päänkääntymisestä näkee, mikä todella on kaunista suomi-miehenkin mielestä. Se vain pitää pitää vähän piilossa naisten seurassa, jos meinaa edes sitä makkarajalkaa saada.

        Suomalaiset miehet ovat vain yksinkertaisesti tyhmiä, kun suostuvat aina sopeutumaan siihen, mitä on tarjolla. Niinpä asunnot maksavat tänä päivänä ihan älyttömiä ja naiset ovat lihavia kuin mitkä. Ja pienestä palkasta menee suuret verot. Nyrkit taskussa vain kiroillaan, mutta kaikki otetaan vaan vastaan.

        Meitsi lähti ulkomaille ja kaikki nuo asiat ovat paljon paremmin. Suoeisttelen!


      • Anonyymi

        tuo on ilkeää haukkua muita vain ulkonäön takia koska lihava voi olla tosi mukava vaikka olisikin lihava ja hyvän näköinen voi olla ihan kusipää ja sinä taidat olla se jälkimmäin ei koskaan


    • 888888888

      Kukahan tämänkin 3 vuotta vanhan jutun on kaivanut esiin? Jollain on ollut aikaa..

    • totuus tässä

      niin kai siitä voi päätellä, ettei ainakaan kaunis ole. Yleensä kauniille ei yökkäillä, vai mitä?

    • Ope7

      Olen nyt käsittänyt Suurin pudottaja -ohjelmaa katsoessani, miten upeita ihmisiä läskipanssarien alta paljastuu. Läski on kuin suoja, jonka takana ihminen piileksii. Persoonallisuus jää läskin alle. Joillakin kasvojen piirteet ovat näkyvissä vaikka ylipaino voi olla melkoinen. Suurimmalla osalla vasta laihtuessa ihminen alkaa näyttää 'omalta itseltään'. Jos koet olevasi kasvoiltasi kaunis vaikka olet lihava, näyttäisit varmaan kuitenkin erilaiselta hoikempana, vaikkakin yhtä kauniilta. Haluatko piiloutua rasvan taakse? Tämä lienee syynä siihen, että lihavat kokevat olevansa näkymättömiä - heitä kun todellakaan ei panssarinsa takaa nähdä!

    • mies3030
      • on ja jotkut ei

        Muuten nätti mut pikkasen liikaa lantiota.


      • Jonkun mielestä siis
        on ja jotkut ei kirjoitti:

        Muuten nätti mut pikkasen liikaa lantiota.

        persoonallisuus liittyy nimenomaan ulkonäköön. Mielenkiintoista - tai sitten ei.


      • mies3030
        on ja jotkut ei kirjoitti:

        Muuten nätti mut pikkasen liikaa lantiota.

        EI yhtää ole liikaa lantiota,vois olla enemmänkin. Se on oikea nainen eikä mikään kukkakeppi.


      • Voin sieluni silmin jo nähdä tuon typykän persoonallisuudenkin: kovaääninen, itsestään liikoja kuvitteleva narsisti.

        Ulkonäkö on luotaan työntävä ja lisäksi lähes varmuudella myös persoonallisuus.


      • naurettava.
        sanompahan_vain kirjoitti:

        Voin sieluni silmin jo nähdä tuon typykän persoonallisuudenkin: kovaääninen, itsestään liikoja kuvitteleva narsisti.

        Ulkonäkö on luotaan työntävä ja lisäksi lähes varmuudella myös persoonallisuus.

        Entä jos nainen laihtuu, niin laskeeko äänen taso, eikö hän enäää kuvittele itsestään liikoja ja parantuu mahdollisesta narsismista. Huomaat kai kommenttisi naurettavuuden. Entä laihat? Hekö eivät kuvittele itsestään liikoja tai ole kova äänisiä tai narsisteja vai muuttuvatko sellaisiksi mahdollisen lihomisen myötä. Minä väitän näkemättä sinua, että olet lapsellinen ja teet ihmisistä nopeita johtopäätöksiä pelkän ukonäön perusteella.


      • No jaa.


    • itse pidän yli kaiken rehevistä naisista ja he ovat todella kauniita

    • llaaura

      Ihminen on kauneimmillaan, kun hänellä on hyvä itsetunto ja hän itse on tyytyväinen itseensä.

      • Spoox

        Lempeet silmät, kiva tukka, ei tukkaa ja pehmiä suu. Toimii niin isoilla miehillä kuin myös naisilla.

        Hymyilkää isot tytöt! Ja pojat! Aina löytyy joku joka tykkää.
        Haters gonna hate.


      • yleensähän..
        Spoox kirjoitti:

        Lempeet silmät, kiva tukka, ei tukkaa ja pehmiä suu. Toimii niin isoilla miehillä kuin myös naisilla.

        Hymyilkää isot tytöt! Ja pojat! Aina löytyy joku joka tykkää.
        Haters gonna hate.

        lihavuutta ei katsota hyväksi..

        mutta itse olin hieman ylipainoinen ja mies tykkää ja sanoo et oon kaunis...

        en välitä vaikka oisin ruma

        lihavuus voi olla kauneutta, riippuu kattojan silmästä :---)


    • Rami Pussinen

      On samanaikaisesti yhtä kamalan ja hyvännäköinen. Sekä myös tuoksuu ja haisee yhtä hirveälle ja miellyttävälle samallakertaa. Ja kyllä suurin osa lihavista kykenee seksiinkin. Ja miksei sitten lastentekoonkin.

    • sdfghjkljfdr

      Ei voi olla. Kasvoista ehkä, mutta vartalosta ei. Paitsi jos sattuu olemaan läski-fetissi. Kasvonpiirteetkin hukkuu rasvan alle. Kun katsoo esim. laihduttajien ennen-jälkeen kuvia, huomaa, että ovat muuttuneet kasvoistakin nätimmiksi :) Kun ylimääräinen rasvakerros lähtee, tulee kasvonpiirteetkin paremmin esille.
      Pieni pyöreys voi olla ehkä söpöä, jos ylipainoa on vain vähän, alle 10 kiloa.

      • Mun mielestä kaikista suomalaisnaisista pitää saada hyvin kiinni. Ja pyöreästä saa aina.


    • justmeee.

      Aina löytyy kuitenkin ihmisiä jotka pitää sua kauniina! Älä unohda sitä!!!

    • Oravanpyörässä

      Olen plus-kokoinen nainen, ylipainoa n. 25-30 kg. Toivoisin kovasti olevani hoikempi kuten ennen mutta lihosin sairastuttuani masennukseen. Sen lisäksi olen aina ollut taipuvainen saamaan kiloja helposti. En enää osaa edes syödä normaalisti ja terveellisesti, koska syömikäyttäytymiseni on jo niin kauan ollut ihan sekaisin. Olen käynyt lääkäreillä ja ravitsemuterapeutilla ja vaikka mitä kokeillut. Paino saattaa vähän laske, mutta nousee sitten taas kun tulee huonompi kausi. Onneksi painoni ei ole enää jatkanut nousuaan muutamaan vuoteen. Joitakin terveyden kannalta haitallisia seikkoja huomaan, kuten sen että enää ei ole niin ketterä ja kevyt liikua. Kävelen ja pyöräilen paljon, mutta väkisinkin jumppatunneilla yms. tulee tilanteita joissa ei jaksa. Voisin kertoa, että syömishäiriöt kuten bulimia ja BED yhdistettynä masennukseen ovat tuhoisa yhdistelmä. Silti periksi en anna!
      Olen kuitenkin todella yllättynyt siitä, että vaikka olen pitkä yli 175 cm ja vaatekokoni on XL 46, 48 on jo vähän iso, niin silti saan aina välillä kehuja sekä miehiltä, että naisilta siitä, että olen kaunis ja hyvännäköinen. Miehiä varsinkin tuntuu viehättävän DD poveni, jota en peittele säkkimäisillä vaatteilla, vaan sopivasti tyköistuvilla vaatteilla mutta ei missään nimessä millään makkarankuorilla. Sellaiset näyttävät ylipainoisen päällä aika kamalilta, Tuksu olkoon tästä oiva esimerkki... Minulla on pitkät ruskeat hiukset, vihreät silmät ja korkeat poskipäät. Itse näkisin itseni kauniinpana jos olisin hoikempi, mutta kai se sitten on todettava, että myös lihava voi olla kaunis. Ja jos osaa korostaa oikeita kohtia ja peittää huonoja, niin kaipa siitä sitten tulee ihan hyvä paketti. Silti toivon olevani tulevaisuudessa olevani hoikemassa kunnossa juuri sen jaksamisen takia. En halua että polvet tai selkä alkavat enempää kärsimään, ja vaikka verenpaineeni on nyt ihan normaali, niin kun ikää tulee voi sekin asia muuttua. Silti toivoisin, että ihmiset olisivat hieman suvaitsevaisempia lihavia ja pyöreitä ihmisiä kohtaan. Joskus taustalla voi olla muutakin kuin itsensä hemmottelu ja huonot elämäntavat. Ja lihominen, samoin kuin laihtuminen ei ole niin yksiselitteistä. Monelta kuulee välillä että "miten joku voi päästää itsensä tuohon kuntoon." Ei kukaan sitä vapaaehtoisesti tee. Lihominen on kuin riippuvuus, joka hiipii ihmisen elämään pikkuhiljaa. Sitä voi olla vaikea uskoa jos ei ole itse kokenut samaa, mutta näin se on.

      • niinpäniiiiinn

        Totta, ne kilot hiipivät pikkuhiljaa, olen minäkin sen kokenut. Kiireinen elämä, pikaruoka ja myöhäiset iltapalat (läjäpäin leipiä ja jätskiä)... Siten ne kilot pääsivät kertymään.

        Tosin minä en "päästänyt itseäni siihen kuntoon", herätys tuli kun BMI pomppasi yli 25, kilojen hiipimiselle kun voi laittaa sen stopin heti kun mennään epämukavan puolelle ;) Itsestä se on kiinni, ihan meillä kaikilla.


    • tiiia_

      Kauneus on katsojan silmissä (: Mun mielest voi olla nätti vaikka oliski vähä pullee mut riippuu ihan naaman näöstä.

    • blööööh

      kaikki voivat olla kauniita koosta riippumatta :)

    • Possuliinaannstiina

      Minusta lihava voi olla aivan yhtä kaunis lihavana, kuin laihanakin. Itse olen ollut suurimman osan elämääni alipainoinen, enkä pidä sitä erityisen kauniina. Ehkä vaatteet istuvat paremmin, mutta uimahallissa sen näkee, että kylkiluut töröttävät ja ei o nättiä, ei oo.

      Mutta minäkin olen ihan tyytyväinen. Mikäs tässä on ollessa ja elellessä. Toiset ovat lihavia ja toiset laihoja ja kaikki käy. Ihminen on kaunis kun hymyilee. Surumielinenkin voi tosin olla kaunis, että kyllä siinäkin kaikki käy.

    • ONNI ON SE MIKÄ ON

      VARMASTI!

      TÄSTÄ ON JO VUOSIA, KUN OLIN HELSINGIN RAUTATIENTORIN METROPYSÄKILLÄ JA NÄIN JONKUN N. 30-40-VUOTIAAN PARISKUNNAN ODOTTAMASSA METROA.
      NAINEN OLI TODELLA LIHAVA, VÄHINTÄÄN 100 KG, EIKÄ RIITÄ, MUTTA "HÄN OLI KAUNIS!" HÄN OLI TYYLIKKÄÄSTI, NUOREKKAASTI PUKEUTUNUT JA KORKOKENGÄT JALASSA, MUTTA: JOTTA OLI KAUNIS. HÄN LOI HYVÄÄ OLOAAN YMPÄRILLEEN! EHKÄ HE OLIVAT VASTA RAKASTUNEITA, MUTTA KAUNIS!?

      EIKÄ KILOT OLLEET ESTE!

      ONNELLINEN MIES. TOIVOTTAVASTI HE OVAT ONNELLISIA!

      • rehevä nainen

        ...mutta kyllä nostivat ikävästi jotkut viestit täällä kyyneleet pintaan. "Pullukka tyttö" et ole ainoa jolle on selän takana yökkäilty ja huudeltu perään "Läski, mee salille!" Minulla on juuri se 10 kg ylimääräistä. On aina ollut ja vaikka olen nyt ollut laihdutuskuurilla viimeiset 1/2 vuotta (1200kcal/vrk), aloittanut aktiivisen urheilun, käyn 2 krt viikossa zumbaamassa ja 1-2 krt uimassa (jälkimmäistä säätelee työ-ajat). SIlti olen jämähtänyt nykyiseen painooni. Se ei nouse, ei laske.

        Ja silti jokunen aika sitten löysin miehen joka on useaan otteeseen sanonut rakastavansa minua ja kehoani ja toivonut että lopettaisin itseni kidutuksen ajattelemalla sitä kuinka "ruma" olen. Olemme kihloissa ja vaikka painoni on noussut seurustelumme aikana muutaman kilon siitä, mitä se alkuvaiheessa oli, hän sanoo ettei välitä siitä, niin kauan kun pysyn omana itsenäni. Mieheni on ollut minulle parasta terapiaa, joka voi vielä parantaa minut koulukiusaamisen aiheuttamista arvista.

        Haukkuminen ei todellakaan auta "meitä pullukoita" muuttumaan kauniimmiksi. Päin vastoin.

        PS. ei se Marilyn Monroekaan ollut luuranko. Nykyään jos kävelis kadulla tai olis televisiossa ja lööpeissä, haukuttaisiin lihavaksi. ^^'


      • älä jaksa!!!
        rehevä nainen kirjoitti:

        ...mutta kyllä nostivat ikävästi jotkut viestit täällä kyyneleet pintaan. "Pullukka tyttö" et ole ainoa jolle on selän takana yökkäilty ja huudeltu perään "Läski, mee salille!" Minulla on juuri se 10 kg ylimääräistä. On aina ollut ja vaikka olen nyt ollut laihdutuskuurilla viimeiset 1/2 vuotta (1200kcal/vrk), aloittanut aktiivisen urheilun, käyn 2 krt viikossa zumbaamassa ja 1-2 krt uimassa (jälkimmäistä säätelee työ-ajat). SIlti olen jämähtänyt nykyiseen painooni. Se ei nouse, ei laske.

        Ja silti jokunen aika sitten löysin miehen joka on useaan otteeseen sanonut rakastavansa minua ja kehoani ja toivonut että lopettaisin itseni kidutuksen ajattelemalla sitä kuinka "ruma" olen. Olemme kihloissa ja vaikka painoni on noussut seurustelumme aikana muutaman kilon siitä, mitä se alkuvaiheessa oli, hän sanoo ettei välitä siitä, niin kauan kun pysyn omana itsenäni. Mieheni on ollut minulle parasta terapiaa, joka voi vielä parantaa minut koulukiusaamisen aiheuttamista arvista.

        Haukkuminen ei todellakaan auta "meitä pullukoita" muuttumaan kauniimmiksi. Päin vastoin.

        PS. ei se Marilyn Monroekaan ollut luuranko. Nykyään jos kävelis kadulla tai olis televisiossa ja lööpeissä, haukuttaisiin lihavaksi. ^^'

        Jos sinä oikeasti olisit elänyt 1200kalorin dietillä jo puoli vuotta, olisit laihtunut. Käsittämätöntä miten aina jaksetaan väittää että terveellisesti syödään ja treenataan minkä ehditään, mutta paino vain ei putoa. Se on täysin mahdoton yhtälö. Jos syö vähemmän kun kuluttaa, niin laihtuu. Lakatkaa valehtelemasta itsellenne!


      • ******
        älä jaksa!!! kirjoitti:

        Jos sinä oikeasti olisit elänyt 1200kalorin dietillä jo puoli vuotta, olisit laihtunut. Käsittämätöntä miten aina jaksetaan väittää että terveellisesti syödään ja treenataan minkä ehditään, mutta paino vain ei putoa. Se on täysin mahdoton yhtälö. Jos syö vähemmän kun kuluttaa, niin laihtuu. Lakatkaa valehtelemasta itsellenne!

        Itsepetosta tuo on, ei mitään muuta.


      • Ihan kauhee LÄSKI
        älä jaksa!!! kirjoitti:

        Jos sinä oikeasti olisit elänyt 1200kalorin dietillä jo puoli vuotta, olisit laihtunut. Käsittämätöntä miten aina jaksetaan väittää että terveellisesti syödään ja treenataan minkä ehditään, mutta paino vain ei putoa. Se on täysin mahdoton yhtälö. Jos syö vähemmän kun kuluttaa, niin laihtuu. Lakatkaa valehtelemasta itsellenne!

        Niin. Olen samaa mieltä. Itselläni on kilpirauhasen vajaatoiminta, jonka ansiosta olen vuodessa turvahtanut pyöreästä ihan vammasen kokoiseksi läskiksi. Nice. Voin sanoa, että jos olisin tiennyt miten elämä menee, olisin ollut vaan ihan hiljaa ja jättänyt huutelut vähemmälle. Sairaudestani huolimatta, joka siis oikeasti todella hidastaa aineenvaihduntaa, 1400 - 1600 kaloria oli sellainen maaginen määrä, jolla sain painon nousun loppumaan. Käyn salilla,lenkillä ja kahvatunneilla, mutta henkisesti on ollut tosi raskasta ottaa vastaan jotain sellaista mitä ei ole itse aiheuttanut. Tammikuussa totesin, että vaaka näyttää tasan 30 liika kiloa, aikaisemman 5kilon sijaan: Saatuani oikean lääkityksen lähti paino välittömästi laskuun. Kahdessa viikossa 7,8kg. Että silleen ja suunta sama. Mutta olen kyllä tosi surullinen siitä, että oma vartalo on pilalla ja siitä, että omakeho petti mut. :/ Enkä mä vaan koskaan enää tule näyttämään yhtä hyvälle kuin ennen, en ainakaan omissa silmissäni. Kannan itseni hyvin ja olen muka reipas, mutta oikeesti ainakin itte pidän läskejäni ihan hemmetin kamalina ja järjettömänä esteettisenä haittana. Mutta tosiaan, vaikka mun mielestä edelleen läski on ennen kaikkea muuta merkki saamattomuudesta: pidän suuni soukeammalla. Koska joskus elämässä ei saa sitä mitä ansaitsee, vaan sen mitä elämä eteen heittää.


    • eevee3

      Lihavalla voi olla kauniit kasvot lihavuudesta HUOLIMATTA. Mutta lihava kroppa ei ole koskaan kaunis minusta.

      • XXXL nam!

        ja IHANA ja KIIHOTTAVA,tyydytän itseni haaveilemalla tosi lihavasta naisesta


      • lihava-nainen..
        XXXL nam! kirjoitti:

        ja IHANA ja KIIHOTTAVA,tyydytän itseni haaveilemalla tosi lihavasta naisesta

        Olen 200 kilon paikkeilla nainen ja kauniiksi sanottu, mitä vikaa vartalossani on, olen täydellinen uhkea ja upea.


      • pervoilla..
        lihava-nainen.. kirjoitti:

        Olen 200 kilon paikkeilla nainen ja kauniiksi sanottu, mitä vikaa vartalossani on, olen täydellinen uhkea ja upea.

        Olet taatusti joku läskifetissi peräkammarin poika Suomusniemeltä.

        Kukaan nainen ei kirjoittelisi tuollaista paskaa.


    • Nnooo

      Johtuen siitä, että olen itse hieman pyöreä vihaten omaa ulkonäköäni, en pidä ylipainoisia naisia kauniina. Ok-näköisiä saattavat olla, mutta...

    • fakta..

      Terveys on kaunista, lihavuus ei ole tervettä.

    • -.

      minusta liika lihavuus ja liika laihuuskaan ei ole kaunista !! normaalipainoinen kenellä on persettä ja rintoja on ihan hyvä.. kunhan tykkäät itse omasta painostasi , kehosta ja viihdyt myös kehossasi se on tärkeintä.. ja kun voit hyvin.. hieman hoikkakin saa olla mutta ei mikään anorektikko silti eikä liika lihavakaan.. tärkeintä painon pitämisessä on suht terveellinen ruokavalio ja liikunta ja jos et pysty edes urheilemaan että olet liianlihava tai liian laiha niin ota niskastasi kiinni ja katso peiliin .. jos olet liian laiha ala pikkuhiljaa lisämään isompia ruoka-annoksia ja syö tarpeeksi monta kertaa päivässä . mutta jos on taas sairaalloinen ylipaino ala syömään vähemmän mutta terveellisemmin ja kun jos olet laihtunut edes sairaalloisesta ylipainosta 7-8kg etkä ole ennen jaksanut liikkua niin aloita nyt liikkumaan esim: ensin pieniä kävely lenkkejä ja sitten kun jaksat tehdä myös jossain vaiheessa vielä pidempiä lenkkejä niin se on hyväksi ! siitä se lähtee.. ( Joskus voi myös herkutella kerran viikossa)

      • -.

        Ja jos minulta nytten kysytään kumpi on kauniimpi lihava tai laiha nainen .. olen pahoillani mutta tuollaisiin kysymyksiin ei voi vastata se on sitä paitsi mielipide kysymys .. joku tykkää vähän enemmän sellaisista naisista kenellä on lihaa luitten päällä ja jotkut taas ei .. vaikeaa kinastella tästä asiasta .. ,lukekaa vaan tuo edellinen viesti siinä on asiaa


    • kridemy

      Mun mielestä lihava ei voi olla kaunis koska lihavuus näkyy usein myös kasvoissa ja itseäni miellyttävät ihan sopusuhtaiset kasvonpiirteet, useammat kaksoisleuat ei miellytä mun silmää...

    • Söpöliiniii

      No se vähän riippuu,itse olen hieman pyöreä ja olen mielestäni ruma,mutta ystävät ja useat muut sanovat minua söpön kauniiksi,olen mielestäni meikattuna ihan nätti..:)

    • BLUBBBSISTAPVÄÄ

      Tottakai voi, minkä tahansa näköinen ihminen voi olla kaunis.
      riippuu täysin siitä keltä asiaa kysyy..
      joidenkin mielestä lihavuus on maailman kuvottavin piirre ihmisessä, toisen mielestä taas läski kaunistaa.

      on turhaa jauhaa tälläisestä taysin makuasiasta, sama kun lähtisi väittelemään onko salmiakki hyvän makuista vai ei...

      tässä asiassa on äärettömän vaikeaa sanoa että joku olisi väärässä. käytetään vain perusteluita että toinen on hurahtanut kauneusihanteisiin, tykkää pikkutytöistä, "mallit eivät ole oikeita ihmisiä", kaappihomo jne jne
      tai sitten että on läskifetissi, lihavat ovat sairaita plaa plaa....

      miksi kenenkään pitää alkaa käännyttämään jos joku tykkää eri näköisistä naisista kuin itse? senhän pitäisi olla vain hyvä juttu! ei kai kannata tykyttää niitä naisia muille mistä itse pitää ;)

      tietysti tästä asiasta olisi ihan mielenkiintoista tehdä galluppi....

    • LIHAVA JA YLPEÄ

      itse olen 172cm ja 110kg tyttö ja minulla on paljon kavereita ja pojat kutsuvat kauniiksi ja seksielämäkään ei ole jäissä. joten mielestäni lihava voi olla ihan kaunis, mutta ei siitä missiä saa vääntämälläkään. itse olen kasvoista todella kaunis ja sitä kehutaan hyvin paljon, mutta luonteellani olen valloittanut monien sydämet :) läskiä roikkuu sielä suntäälä, mutta aivan sama! hyvää naista ei koskaan voi olla liikaaa

      • :D:D:D:d hyi

        no johan olet ihana


      • TheOtus

        Jos nyt otetaan huomioon että sulla on noin lempeästi laskettuna ainakin 40 kiloa ylipainoa, onko tullut mieleen että kaikki vaan vittuilevat sulle jatkuvasti? Mutta onhan syöminen ja kuvitelmat kivempaa kuin raaka kuntoilu...


    • Lihava ei ole kaunis

      Tottakai lihavien itsensä mielestä lihava on juurikin erittäin, tai ainakin just sopivan kaunis. Heh. Armoton totuus kuitenkin on että lytisevä läski ei ole kaunista vaikka millainen ihrapallo siellä vartalon pääpisteenä keikkuis. Ihminen on kokonaisuus ja sopusuhtaisuus on sitä kauneutta. Jotta lieväkään ylipaino olisi miellyttävän näköistä pitää ko. henkilön olla kiinteä, eli harrastaa riittävästi urheilua että ne ylimääräiset kilot ei löllöile pahemmin. Läski myös usein tuoksuu pahalta, johtuen juuri ylimääräisestä hiestymisestä ja sen hiertymisestä läskien väliin.

      Ennemmin herää kysymys että miksi ihmeessä joku ihminen jos tällä on sievät kasvot ajautuu lihottamaan itsensä tärviölle?? Kun ylimääräisiä kiloja on aikansa kanniskellut ja lopulta sitten laihduttaa ei nahka enää palaudu nätisti hoikentuneeseen kehoon kasvot mukaan lukien. Ja tätä nahkan ikävää roikkumista moni lihava sanoo syyksi miksi ei halua laihduttaa..

    • hyi ei

      no jos tykkää selluliitistä, kaksareista, siitä että kasvonpiirteitä naamassa ei näy, nii ehkä voi sanoa kauniiksi, mutta hyi yrjötys !!!!!
      lihavat /lihavuus ei ole kaunis asia luonnossa, kuvissa, teksteissä , ei missään. ei kropasta eikä naamasta. Riippumatta siitä oliko kuinka hienot vaatteet päällä, tai kuinka hienosti meikattu!
      lihavuus ei ole missään muodossa hyvä tai kaunis asia. suoraansanottuna oksettavaa ja ällöttävää ja sitten käy sääliksi.

    • Rehellinen mielipide

      Lihominen vääristää piirteet ja muodot vähän kuin naurutalon kupera peili. Siksi lihavaa en osaa kovin kauniina pitää. Ei sillä että kaikki laihatkaan tai normaalipainoset kauniita olisi. Mutta ei ylipaino ainakaan kaunetta lisää.

    • VittuunLäskit

      Palataampa takaisin maanpinnalle. Lihavat. LÄSKIT eivät voi olla kauniita/komeita. Olette koko kansan taakka. PAINAVA taakka.
      PS. Läskivero suomeen

    • chubbyrakel

      Paras ketju ikinä! Luv U Guys!!!

    • Tottakai voi. Se on ihan ymmärrettävää, jos olet pitkä. Tyttöystävälläni on vähän masua ja hän samanmittainen kuin minä. Tukeva hän ei ole.

    • Urheilija _^_

      Kyllä ylipainoinen nainen voi olla ihan miellyttävä katsella kasvoista, mutta ei hän silti kaunis ole tai ainakaan seksikäs. Voi siis omata miellyttäviä piirteitä, joita on mukava katsella ilman mitään seksuaalista jännitettä.

      • Jos on muodokas niin tarvitseeko silloin aina olla tukeva.


      • Urheilija _^_
        ramipussinen kirjoitti:

        Jos on muodokas niin tarvitseeko silloin aina olla tukeva.

        Minusta muodokas nainen ei ole lainkaan tukeva vaan hoikka.


    • señorita xx

      Mielestäni nainen voi olla kaunis, vaikka hänellä olisikin ylipainoa. Miettikää vaikkapa Adelea. Hänellä on ylipainoa mutta silti hän on todella kaunis !
      On myös pakko lisätä, että jos nainen on hyvin hoikka, ei häneltä myöskään paljoa muotoja yleensä löydy.
      Jokaisella on tietysti oma mielipiteensä asiasta.

    • toijan alus

      Lihava nainen ei mielestäni ole kaunis, söpö ja herttainen voi olla. Lihavuus tuo kömpelyyttä ja sellaiset piirteet ei kuulu naiseuteen. Lihavat mihet sen sijaan ovat erittäin seksikkäitä ja voivat olla tosi komeita tai söpöjä. Naamavärkki jos on ruma niin siinä ei auta oliko laiha vai läski sukupuolesta riippumatta.

    • Urheilullinen

      Ei voi olla. Sama kun kysyisit, että voiko ruma kaunis. Läski on erittäin vastenmielistä ja ainakaan minä en saa yhdistettyä vastenmielisyyttä kauneuteen.

    • señorita xx

      Kysymykseen vastatessa olisi tietysti hyvä tietää, kuinka lihavaa ihmistä tarkoitetaan. Lievä ylipaino ei haittaa mutta jos henkilö on todella ylipainoinen, ei se näytä enää lainkaan terveeltä.

    • 16+12

      luukimppuko näyttää terveeltä sitten

    • moii

      Mun mielestä ylipainoinen voi olla kaunis siinä missä muutkin. Tietysti siinä on se raja, että jos on sairaalloisen ylipainoinen, ei näytä enää niinkään kauniilta. Mutta ei sillä, todella laihatkaan eivät näytä kauniilta.

      Ihmiset, jotka haukkuu toisia esim. "läskiksi" tarkoittaa ihan oikeasti sitä että on epävarma itsestään ja omasta ulkonäöstään. Tai sitten koittaa olla"kovis" kavereiden silmissä. Usein kans haukkujat haluaa purkaa agressiivisuutensa muihin ihmisiin. Tiedän ihan kokemuksesta.

      Mutta haukkuja ei todellakaan kannata ottaa henkilökohtaisesti, olet kaunis, jos olet varma itsestäsi. Toisesta korvasta haukut sisään, toisesta ulos. Kertaakaan siinä välillä pysähtymättä. (:

    • liisalii

      Voi olla kaunis mutta ihminen aina on kauniimpi normaalipainoisena.

    • mirotic

      Lihava nainen voi olla kaunis! :) Ehdottomasti!
      Itse pidän ulkonäöstäni ja olen siitä ylpeä, vaikka ylipainoa onkin jonkin verran!
      Baareissa kyllä miehet hyrrää ympärillä ja minua on kehuttu useasti kauniiksi.
      Jos on itseensä ja ulkonäköönsä tyytyväinen niin ei kannata välittää jos joku lapsellisella käytöksellään yökkäilee ja haukkuu tahallisesti! ;)
      Ylpeänä, rohkeana ja vahvana vaan eteenpäin! :)

    • ellunen.

      Lihava voi olla kasvoiltaan kaunis, mutta kokonaisuutena kaunis vain hyvin harvoin. Valitan, mutta niin se vain on. Puhun siis nyt lihavista enkä hieman ylipainoisista...

    • juuhelikkäs

      kauneus on katsojan silmissä
      terveisin lihavuusfetissin omaava mies

    • TheOtus

      Mitä tapahtui 90 - 60 - 90:lle... Mikä tällä kertaa on mennyt pahasti pieleen ja miksi... Milloin lihavasta tuli vain adjektiivi muitten joukossa? Lihava ihminen kärsii lihavuudesta, eli ylipainosta. Ylipaino taas on terveysongelma. Yrittäkää nyt ymmärtää että sen puolusteleminen ei tee mitään hyvää kellekään. Mä en ainakaan rupea valehtelemaan etten vaan loukkaisi ketään lihavaa. Lihava nainen ei ikinä tule olemaan mielestäni kaunis. Kauneus lähtee kasvoista, mutta ruma, lihava vartalo pilaa kokonaisuuden silti.

      • Jussiasialla

        "Ylipaino on terveysongelma". Tätä mantraa meille on vuosikaudet hoettu. Silti juuri hiljattain tehdyn metatutkimuksen mukaan reilusti ylipainoisen (BMI 30-35) riski kuolla seurantajakson aikana oli kolmannesta pienempi kuin normaalipainoisen (BMI 20-25). Hoikan (BMI 18-20) riski kuolla seurantajakson aikana oli lähes 50 % suurempi kuin reilusti ylipainoisen. Tutkimus tehtiin tutkimalla eri aikakausina tehtyjä terveys- ja lihavuustutkimuksia. Tutkittuja oli yhteensä yli 20 miljoonaa, tutkimuksen laajuuden vuoksi tutkimuksen virhemarginaali on alle 0,1 %.

        Kuudesosa väestöstä on geneettisesti lihavuuteen taipuvia. Onkin oletettavaa, että biologialla on sormensa pelissä. Osa populaatiosta lihoo, sen on tarkoituskin lihoa. Tämän osan on tarkoitus pitää laji hengissä, kun koittaa aika, jolloin laji on uhattuna (esim. ravintotilanne romahtaa).

        Sokeri on kansanterveydelle todellinen uhka. Diabeteksesta on tulossa oikea kansanterveydellinen huoli. Diabetekseen sairastuu runsaasti hiilihydraatteja käyttävät ihmiset. Siinä mielessä ruokavalioon on syytä kiinnittää huomiota...


    • pyöreä on kaunista

      lihavat tytöt ovat miljoona kertaa seksikkäämpiä kuin laihat. itse etsin aina baareista sen tuhdimman ja tyttö-ystäväni ovat kaikki olleet yli-painoisia, mitä isompi masu, sen parempi.
      T minulla on feedee/feeder fetissi, maha fetissi ja ssbbw/bbw fetissi

      • Normaalipainoinen

        Olette iljettäviä... Lihavuus on terveydelle vaarallinen ongelma. = (


    • vastaaan

      ei se haittaa, jos ajattelet että pyöreä on kaunista ajattelet niin.
      on ihmisiä jotka haluavat olla yli-painoisia.

      • Nelli

        Olen aika pyöreä ja pidän itseäni ksuniinpana kuin koskaan kun oli kuusi vuotiaaseen asti laiha en pitänyt itseänä kauniina koska nyt olen vähän yli painoinen minulla on isommat rinnat ja tosi seksikäs peppu joten yli painosta on jotain hyötyäkin.


    • Hyväkuntoinen88

      Lihava nainen ei ole kaunis.Lihava mies ei ole komea.

      Luonteen kauneus ei siinävaiheessa auta,jos on lihava ja kukaan ei halua tulla tutustumaan siihen ihanaan luonteeseen.

      Suosittelen laihduttamaan.Lihavuus saa toisen osapuolen ajattelemaan että et jaksa pitää huolta itsestäsi.Laihduta,niin huomaat, kuinka miehet parveilevat ympärilläsi.

    • Lyllerötyllerö

      Heii mä löysin tohon kyseiseen aiheeseen littyyen yhen blogin. Oon jonki aikaa lukenu sitä ja on tosi kivaa luettavaa näin ittekin pullukkana. http://neitipaksu.blogspot.fi/

      • fat is beautiful

        Lihava nainen on usein todella kaunis, mutta totta kai tämä on yksilöllistä. Sama pätee laihoihin ja normaalipainoisiin naisiin jne. Itse kuitenkin koen, että kauneimmat naiset ovat yleensä normaaleja tai lihavia. Sama juttu miehissä.


    • Niinpä niin

      Riippuu lihavuudesta. Oma naismakuni kallistuu TV:stä tuttuihin "Isabella Holm" ja "Ida" -salkkarihahmoihin. Molemmat ovat todella naisellisia. Liian kapeat lantiot ovat luotaantyöntäviä ja todella lapsimaisia. Jostain syystä tuo lapsellisuuden "petite" ihannointi on mielestäni lähes sairasta, kun naisista tarkoituksella pyritään tehdä lapsia.

    • BMI-22

      Ei voi.
      Lihava on aina ruma. Läski on vastemielistä katsoa ja koskea. Kun halaa läskin ei tiedä mistä ottaisi kiinni.
      Lihavuus on myös merkki heikosta itsekurista ja laiskuudesta.

      • Anonyymi

        Sairaudesta se on merkki. Joko fyysisestä tai henkisestä.


    • kauneusihanne

      Lihava voi todellakin olla myös kaunis tai komea . Jos itsestä tuntuu terveeltä ja hyvältä kropassaan niin miksi pakosti ahtautua yleiseen "terveys" muottiin hampaat irvessä... Toisen ihmisen haukkuminen on aina herjaajan heikkoudesta kertova merkki.

    • Anonyymi

      omasta mielestäni olen kokonaan ruma ja läski

    • Anonyymi

      Tukeva voi olla nätti, mutta vaatteet eivät istu hyvin silloin päälle!! Lihavan on erittäin vaikea pukeutua kauniisti. Ei vain imartele. Jokaisen ylipainoisen ja normipsinom ylärajoilla kannattaa laihduttaa. Terveyssyistä sekä kauneus-syistä.

    • Anonyymi

      Totta kai voi olla hyvinkin kaunis

    • Anonyymi

      Mä en ole koskaan vielä tavannu läskii ihmistä joka olis samalla jotenki kaunis. Se sairaalloisuus hohkaa kilometrien päähän ja koko ajan vaan miettii että mikä sillä on?

      Jotkut mursut ja muut eläimet on lihavii ,mutta se rasvakerros on niillä hengissä säilymistä varten.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      28
      1778
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      6
      1772
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      15
      1251
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      7
      1164
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1142
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      9
      1077
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1021
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      995
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      994
    10. 10
      980
    Aihe