Matkakertomus Budva, Iberostar Bellevue

simotic

2

3538

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ville S.

      Hienot sivut Simoticillä. Kannattaa käydä katsomassa kaikki 185 kuvaa. Käytiin vaimon kanssa kesäkuun (2007) lopulla viikon reissulla Budvassa. Oltiin hotelli Aquariuksessa. Ei häävi mutta ravintola oli kiva ja tunnelmallinen. Moni on jo tuossa vastaillutkin uteliaille mutta mielestäni suht ympäripyöreitä. Onkohan asiat unohtuneet vai miksi?

      Budvassa on yksi paikka mistä saa siideriä. Vanhassa kaupungissa. Tuoppi 5,50€. Kallista. Olut maksaa normaalisti 1,50€-2€. Viini saman verran. Kaupasta litran pullo paikallista viiniä alle kolmen euron. Hintataso on siis edullinen vaikka tottakai rahaa saa menemään ihan niin paljon kuin haluaa. Pikaruokaa on kansainvälistä ja paikallista. Suosittelen sendviciä. Se on paikallista leipää (vähän niin kuin pita-leipä), joka on täytetty jollain valitsemallasi täytteellä, kinkku-juusto oli mun suosikki.

      Vesi on mun mielestä kirkasta. En tosin snorklaa enkä juuri pääse ulkomaille, joten luotetaan asiantuntijoihin, jotka sanoo, että ei kovin kirkasta. Aktiviteetteja on riittävästi. Uimista, snorklausta, kävelyä, vesihiihtorata Becicin puolella, riippuliitoa, retkiä, omatoimista matkailua, venetaksilla pääsee vaikka Dubrovnikiin 45 eurolla. Me käytiin bussilla Bodgoricassa. Matka kesti puoltoista tuntia suuntaan ja maksoi 4,50€ yhdeltä yhteen suuntaan. Matkatoimisto järjestää matkoja, joista muut ovat kertoneet. Hinnat ovat tuosta neljästäkympistä muistaakseni 88 euroon. Kalleimmat sisältää ruokaa ja juomaa ja yöpymistä jossain muualla. Esimerkiksi Albanian reissu olisi ollut tällainen.

      Häiritseviä ötököitä ei meidän mielestä juuri ollut. Vähemmän kuin Suomessa. Paljon vähemmän. Uimasandaadit kannattaa ottaa mukaan. Hiekka on kuumaa ja polttaa jalkaa. Merieläimistä en tiedä kun kävin vain uimassa enkä kahlaillut rantahiekassa.

      Laiskuudesta puhutaan paljon mutta voisko sen kuitenkin ystävällisesti käsittää kiireettömyydeksi? Tottakai lämmin sää vaikuttaa. Meillä oli koko viikon 30 . Juuri sopivasti sitä mitä haettiin. Herkemmille kunnon kertoimet iholle. Ihmiset ovat ystävällisiä. Eivät puhu turistirysämäisesti kaikki englantia, joten viittomat tulevat tutuiksi. Osalla on vanhan itäblokin palveluasenne: "Mitä sä mua vaivaat? Mee muualle." Mutta sitähän löytyy joka puolelta. Puolialastomia ihmisiä on kävelykadut täynnä. Kauniita ja hyvävartaloisia, maailman pisin kansa. Ei häiritseviä kerjäläisiä (viikon aikana yksi), ei poliiseja, ei juoppoja/humalaisia/spurguja eikä kulkukoiria juurikaan. Liikenne saattaa herkempää (esimerkiks mua vaikka olenkin pääkaupunkiseudulla elänyt) pelottaa etenkin kaupungissa. Röyhkeys on valttia.

      Yöelämä Budvassa on omalaatuista. Ihmiset lähtevät liikkeelle yhdeksän jälkeen. Baarit menevät kahta yökerhoa lukuunottamatta kahdeltatoista kiinni ja poliisi tyhjentää ne rutiinilla yhdeltä. Kaksi yökerhoa ovat sitten auki viiteen. Eiköhän tässä ala olla. Suuret suosittelut. Aivan upea paikka.

      • Olipa mukava todeta, että joku oli jaksanut kahlata läpi kaikki kuvani. :) Pieni kirjoitettu matkaraporttinikin Budvasta löytyy myös samasta osoitteesta:

        http://simotic.spaces.live.com

        Kun menet sivuille, matkakertomukseeni Budvasta pääset suoraan painamalla blogini vasemmasta laidasta (kuvani alta / Luokat-kohdasta) matkustus-linkkiä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      416
      8854
    2. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      241
      6384
    3. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      334
      2305
    4. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      12
      1926
    5. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      9
      1677
    6. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      95
      1633
    7. Keski-ikäinen nainen raiskasi miehen

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010451173.html Ei olisi varmasti kymmenen vuotta nuorempana tarvinnut pakottaa.
      Sinkut
      183
      1265
    8. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      187
      1263
    9. Olen ollut ikävä, tiedän

      ja myönnän sitten ettei johdu mistään vahvuudesta, vaan siitä, että olen ollut aika loukkaantunut. Voit kerätä siitä pi
      Ikävä
      77
      979
    10. Olet seksikäs nainen

      Olet seksikäs nainen
      Ikävä
      48
      954
    Aihe