Hiiva (ylä- ja alapään)

Mikään ei auta?

On tullut kokeiltua todella häijyyn gyn. hiivaan ja suun sammakseen:

Candida Forte, joku oreganotippa, nokkonen, vitamiinit, kalanmaksaöljy, kookosöljy, oliiviöljy, Aloe Vera -litku, maitohappobakteerit (useampia erilaisia) ja jogurtit tottakai, valkosipuli, inuliini, hiilihydraattiköyhä ruokavalio...

Ja mikään ei auta. Oliko vielä jotakin mitä kannattaisi kokeilla, köyhältä tosin loppui rahat kesken jo aikoja sitten...? (Eli ei mitään ökykalliita nonimössöjä kiitos.)

Vaiva ollut jo 2 v. Pahinta on vihlova kipu ja turvotus hävyssä.

26

14516

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • keeppu

      Puhdistamaton merisuola kutsutaan myös heinäsuolaksi. Saatavuus maatalouskaupoista. Tai Atlantin merisuola saatavana luontaistuotekaupoissa.

      "Tarkkaan katsottuna kehomme muodostuu ainoastaan vedestä ja suolasta. Kenties ette ole heti samaa mieltä kanssani, sillä se suola, mitä teillä on kotonanne, ei ole suolaa mitä minä tarkoitan. Nykyään vain harvat tuntevat sen suolan mistä puhumme tutkimuksemme yhteydessä. Suolassa on 84 eri alkuainetta. Kaapissamme seisova "suola" on valitettavasti vain karsittu versio, joka sisältää ainoastaan natriumia ja kloridia. Sellaisena sitä ei esiinny lainkaan luonnossa. Jos natriumkloridi on suolamme lähtökohta, niin voimme todeta sen sisältävän vain kaksi alkuperäisestä 84 alkuaineesta. Natriumkloridi sitoo aina itseensä tärkeät vastavaikuttajansa pystyäkseen saamaan aikaan kokonaisuuden, koska muussa tapauksessa sen aggressiivinen vaikutus on tuhoava. Kun tuhoamme kokonaisuuden, tuhoamme samalla myös elämän perustan. Inhimillinen organismi tarvitsee ehdottomasti luonnon suolaa. Vasta näiden 84 alkuaineen koosteen sisältävä suola on se, mitä ihmiset ja eläimet ovat luonnollisessa muodossaan nauttineet. Hengissä säilymisen herkkyydellään esi-isämme tunnistivat mikä heille oli ravinnollisesti tärkeää. Jopa eläimetkin nuolevat kivisuolaa varman vaistonsa ohjaamina."

      "400:n pitkäaikaiskoehenkilömme yhteydessä - joilla on suuri määrä erilaisia vaikeita sairauksia - olemme voineet seurata todellisia ihmeparantumisia. Ei vain keuhkosairauksia, vaan jopa erittäin vaikeita maksasairauksia, hermosairauksia, liian korkeaa tai liian matalaa verenpainetta, sienisyndroomia, vaikeaa neurodermiittiä on pystytty täydellisesti säännöstelemään suolakaivoksessa"

      • kolme kidettä

        Laita aamulla kolme kidettä merisuolaa noin desilitraan vettä. Anna imeytyä. Sekoita ja siemaise pieniä määriä pitkin päivää. Vesi ei saa maistua kunnolla suolaiselle, löydät kyllä viikojen kuluessa sopivan annostuksen. Lisäksi kannattaa juoda etikalla tai sitruunalla lievästi terästettyä vettä runsain määrin. Jo häipyvät hiivat. Ja jos eivät, ota vielä maitohappobakteerijogurtti käyttöön, vältä sokeria ja kaikkea hiivalla leivottua, kunnes löydät tasapainon.

        Onnistut varmasti!


    • hmg

      Hei. Kommentoin hieman.

      Candida Fortesta en tiedä mitään, tehokkuuden suhteen.

      Jostain lukenut että oreganoöljy olisi hyvä.

      Nokkosen pitäisi olla hyvä. Kokeilitko syödä sitä raakana? Se pitäisi varmaan raakana syödä, koska siinä on muistaakseni jotain proteolyyttistä entsyymiä joka taitaa olla lämpöherkkä. Ja kannattaisi mieluiten kokeilla tyhjään vatsaan yksinään, ilman muuta proteiinipitoista ruokaa samalla kertaa. Joku puhdas rasva kävisi samalla kertaa, kuten neitsytkookosöljy.

      Vitamiinit huonoja, koska ne on melkein poikkeuksetta synteettisiä. Tulee syödä luonnollista ruokaa eikä synteettisiä kemikaaleja.

      Kalanmaksaöljystä en ole koskaan lukenut että auttaisi juuri candidaan.

      Kookosöljyn pitäisi olla hyvä jos neitsytkookosöljyä. Kannattaisi varmaan kokeilla yksinään tyhjään vatsaan ilman muita energiapitoisia ruokia. Kyytipojaksi voisi ottaa esim. MSM jauhetta, karkeaa puhdistamatonta Ranskalaista merisuolaa.

      Oliiviöljystä en muista että oliko siitä mitään hyötyä. Jos niin tulisi olla laadukas neitsytoliiviöljy, siis kylmäpuristettu/extra virgin. Oliivinlehtiuute voisi olla parempi kuin itse öljy.

      Aloe Veran pitäisi muistaakseni joidenkin mukaan auttaa, mutta noita Aloe litkuja taitaa olla eri laatuisia.

      Maitohappobakteerien pitäisi auttaa, mutta niitäkin on eri laatuisia, toiset kelvottomia (kuolleita bakteereita koska valmistettu väärin). Käsittääkseni suomalainen Biolatte Oy valmistaa valmistetta jossa eläviä bakteereja.

      Jogurtin pitäisi kuulemma auttaa. Pitäisi varmaan olla joku puhdas luonnonjogurtti ilman mitään lisättyä tavaraa, esim. nk. bulgarianjogurtti.

      Valkosipulin pitäisi auttaa. Mutta pitäisi olla raakaa, mieluiten luomulaatuista, ja varmaan mieluiten tyhjään vatsaan yksinään ilman mitään muuta missä kaloreita. Kyytipojaksi sopisi MSM jauhe ja edellä mainittu merisuola.

      Inuliinista en nyt muista miten oli.

      Hiilariköyhä dieetti ei välttämättä pure ellei se ole räätälöity nimenomaan torjumaan candidaa/hiivasyndroomaa. Sen ei saisi sisältää mitään pahentavia ruoka-aineita. Sellaisia voi olla useita keskiverto VHH dieetissä.

      Joten, yllä oli kyllä joitakin hyviä aineita tai ruokia.

      Sitten vielä seuraavat

      - MSM jauhe ja muista että nimenomaan jauhetta ei pillereitä. RikkiMikko:lla on hyvälaatuista jauhetta
      - puhdistamatonta Ranskalaista Atlantinmerisuolaa. Sanotaan että alisuolaisissa ihmisissä candida saa otteen. Kyseinen suola on paras luonnonsuola. Sitä tulisi ottaa muutama gramma päivässä, sekä juomaveteen että syödyn ruoan päälle ripoteltuna. Jos on liian vähän suolaa ruokavaliossa niin elimistö mm. ei kykene sulattaa proteiinia niinkuin pitäisi, eikä mineraalit imeydy kuten pitäisi.
      - tuoreen ananaksen sanotaan auttavan. Yksinään tyhjään vatsaan tulisi syödä. Siinä on bromelain nimistä proteolyyttistä entsyymiä joka sulattaa proteiinia, mukaanlukien hiivaa käsittääkseni.
      - eräs ruoka, sitten, mikä pitäisi olla OK on raaka munankeltuainen, mieluiten luomumunan. Se ei ruoki hiivaa, ja antaa hyviä ravinteita kuten hyvälaatuista proteiinia ja rasvaa, rikkiä
      - käsittääkseni raaka inkiväärinjuuri on hyvä, koska siinä myös proteolyyttistä entsyymiä, zingibain. Mutta tarkistapa tämä etten väärin muistanut. Jos ok niin parasta yksinään tyhjään vatsaan. Proteiinittomia tekijöitä kuten MSM jauhetta voi ottaa kaverina jos haluaa, myös raaka valkosipuli käy
      - luin jostain että kuorelliset seesaminsiemenet ovat hyviä jos on hiivaa
      - kannattaisi varmaan kokeilla jotain ruoansulatusentsyymi valmistetta, esim. Biolatte Superzym. Ja kokeilla sekä ruoan kanssa että tyhjään vatsaan. On olemassa myös entsyymivalmisteita missä ainoastaan kasvikunnan proteolyyttisiä entsyymejä kuten bromelain (ananaksesta) ja/tai papain (papaijasta). Niiden pitäisi auttaa
      - sitten jokunen joidenka suomenkielisiä nimiä en tiedä: black walnut, slippery elm bark


      Ruokia joita pitäisi välttää on monta. Sinun kannattaa ottaa selvä mitkä ne ovat. Tässä nyt muutama

      - sokeri
      - kaikenlainen hiiva, hiivalla leivotut leivät
      - cashewpähkinät, maapähkinät
      - maissi ja maissia sisältävät tuotteet
      - viljajauhot
      - nopeita hiilareita sisältävät ruoat
      - maito
      - pasta
      - kuivahedelmät
      - tempeh, miso
      - viinit ja muut alkoholipitoiset juomat
      - peruna
      - antibiootit. Arvaan että myös muut farmaseuttiset lääkkeet voivat olla huonoja käyttää jos on hiivaongelma.

      Ei kannata kokeilla vain yhtä hyväksi kehuttua ainetta kerralla, vaan ottaa ne kaikki arsenaaliin ja jokapäiväiseen käyttöön hiivaa vastaan, samalla kun välttelee pahentavia aineita ja ruokia, eli periaatteessa seuraa jotain nk. candidaruokavaliota. Kannattaa ottaa selvää candidasta niin paljon kuin mahdollista. Englanniksi jos googlettaa niin seuraavat hakusanat voivat olla tehokkaita

      Candida albicans
      yeast syndrome
      yeast overgrowth
      Candida yeast

      • Mikään ei auta?

        Siinäpä avainsana. Pitäisi.

        Kookosöljyä olen nauttinut nimenomaan neitsytpuristettuna, mutta sellaisenaan ilman proteiinilisuketta saan siitä pahoinvointia. Merisuolaa on välillä lipsahtanut paistetun lohen mukana vatsaan, ja siitä olen saanut katarrivaivaa... Noinkohan niitä suolarakeita voisi asetella tuonne häpyhuulien väliin... :P

        Miten ihmeessä nokkosta voisi syödä raakana? Kuulostaa tsoukilta.

        Maitohappobakteerit ovat vuosituhannen vitsi nekin, koska niistä en ole havainnut mitään apua saavani sen kummemmin tyhjässä kuin täydessäkään vatsassa. Mutta vatsahan ei olekaan se suurin ongelma, vaan häpy.

        Rikki on vielä kokeilematta, mutta hieman tuntuu jo siltä että kaikki aineet ovat pelkkiä tyhjän väärttejä rahastusta varten keksittyjä.

        2 vuodessa on kyllä tullut plarattua nettikin jo etu- ja takaperin.

        (Jos muuten joku tietää jotain paikkoja missä näitä vaivoja kärsineet ihmiset keskustelevat, niin laittakaa osoitetta. Kun ei nykyään löydy enää ketään mistään, ja takuulla en ole ainoa.)


      • maitohappobakteeri
        Mikään ei auta? kirjoitti:

        Siinäpä avainsana. Pitäisi.

        Kookosöljyä olen nauttinut nimenomaan neitsytpuristettuna, mutta sellaisenaan ilman proteiinilisuketta saan siitä pahoinvointia. Merisuolaa on välillä lipsahtanut paistetun lohen mukana vatsaan, ja siitä olen saanut katarrivaivaa... Noinkohan niitä suolarakeita voisi asetella tuonne häpyhuulien väliin... :P

        Miten ihmeessä nokkosta voisi syödä raakana? Kuulostaa tsoukilta.

        Maitohappobakteerit ovat vuosituhannen vitsi nekin, koska niistä en ole havainnut mitään apua saavani sen kummemmin tyhjässä kuin täydessäkään vatsassa. Mutta vatsahan ei olekaan se suurin ongelma, vaan häpy.

        Rikki on vielä kokeilematta, mutta hieman tuntuu jo siltä että kaikki aineet ovat pelkkiä tyhjän väärttejä rahastusta varten keksittyjä.

        2 vuodessa on kyllä tullut plarattua nettikin jo etu- ja takaperin.

        (Jos muuten joku tietää jotain paikkoja missä näitä vaivoja kärsineet ihmiset keskustelevat, niin laittakaa osoitetta. Kun ei nykyään löydy enää ketään mistään, ja takuulla en ole ainoa.)

        Hei,

        Oletko lukenut www.hyvinvointituotanto.com tai käynyt vastaanotolla? Nimenomaan henkilökohtaisella taudinmäärityksellä.


      • hiivaton(ko)
        Mikään ei auta? kirjoitti:

        Siinäpä avainsana. Pitäisi.

        Kookosöljyä olen nauttinut nimenomaan neitsytpuristettuna, mutta sellaisenaan ilman proteiinilisuketta saan siitä pahoinvointia. Merisuolaa on välillä lipsahtanut paistetun lohen mukana vatsaan, ja siitä olen saanut katarrivaivaa... Noinkohan niitä suolarakeita voisi asetella tuonne häpyhuulien väliin... :P

        Miten ihmeessä nokkosta voisi syödä raakana? Kuulostaa tsoukilta.

        Maitohappobakteerit ovat vuosituhannen vitsi nekin, koska niistä en ole havainnut mitään apua saavani sen kummemmin tyhjässä kuin täydessäkään vatsassa. Mutta vatsahan ei olekaan se suurin ongelma, vaan häpy.

        Rikki on vielä kokeilematta, mutta hieman tuntuu jo siltä että kaikki aineet ovat pelkkiä tyhjän väärttejä rahastusta varten keksittyjä.

        2 vuodessa on kyllä tullut plarattua nettikin jo etu- ja takaperin.

        (Jos muuten joku tietää jotain paikkoja missä näitä vaivoja kärsineet ihmiset keskustelevat, niin laittakaa osoitetta. Kun ei nykyään löydy enää ketään mistään, ja takuulla en ole ainoa.)

        Aiheesta on englannin kielisilla sivuilla enemman tietoa, mutta ei tullut esille moniakaan ihmisia jotka aiheesta puhuvat. Tosin tuli esille etta siella pitaisi olla muutama e-book joissa olisi tietoa miten paasta hiivasta eroon ikuisiksi ajoiksi. Kavin parissa sivuilla: toinen sanoi etta jos ostat e-bookin ($30) saat tietoosi miten paasta luonnollisilla aineilla eroon hiivasta 12 tunnissa. Ja se toinen e-book sanoi etta paaset hiivasta eroon jollain terapialla. Luulen etta kummatkin ovat vain SCAM. Mistaan en loytanyt etta olisi joku blokki missa ihmiset keskustelevat naista 'kirjoista'. Niita kirjoja loytyi useita ja kaikki sanoivat etta saat rahat takaisin jollei hiiva parane. Kaikki sivut olivat amerikkalaisia ja suurin osa sivuista maksutoimen piteena piti maksaa ClickBankin kautta jota sanovat etta on turvallinen maksutapa netissa.
        Tassa pari nettisivua:

        http://www.natural-cure-for-yeast-infection.com/?hop=edzpgt


        http://www.yeastinfectionnomore.com/?hop=acceptab1e&gclid=CJ-dgZONpJ4CFUYA4wodBW-hlA

        Kaikki nettisivut nayttivat samalta ja vaikka loysin monia nettisivuja kaikki tuntui etta ne olivat tehty vain saadakseen asiakkaita ja hyva leima tuotteelle. Tuossa viimeisessa nettisivussa on muka joku suomesta kirjoittanut mielipiteensa etta kaikki auttoi jne mutta lopussa oli nimi Dina Glen ja 'God Bless you and your family'. En ole koskaa kenenkaan suomalaisen sanovan 'god bless' ja tuo nimi... okei no voihan se olla maahanmuuttaja....

        Eli sain itse vaikutelman siita etta nama 'yritykset' ovat suunnitelleet monia nettisivuja joissa yritetaan 'pyydystaa' sinut ostamaan joku naista e-bookeista.

        Jos joku on kokeillut naita tuotteita voisitteko ilmoittaa onko ne todellakin sen arvoisia ($30) vai olinko oikeassa ja se on vain pelkka SCAM???!!!!


      • jugurt
        Mikään ei auta? kirjoitti:

        Siinäpä avainsana. Pitäisi.

        Kookosöljyä olen nauttinut nimenomaan neitsytpuristettuna, mutta sellaisenaan ilman proteiinilisuketta saan siitä pahoinvointia. Merisuolaa on välillä lipsahtanut paistetun lohen mukana vatsaan, ja siitä olen saanut katarrivaivaa... Noinkohan niitä suolarakeita voisi asetella tuonne häpyhuulien väliin... :P

        Miten ihmeessä nokkosta voisi syödä raakana? Kuulostaa tsoukilta.

        Maitohappobakteerit ovat vuosituhannen vitsi nekin, koska niistä en ole havainnut mitään apua saavani sen kummemmin tyhjässä kuin täydessäkään vatsassa. Mutta vatsahan ei olekaan se suurin ongelma, vaan häpy.

        Rikki on vielä kokeilematta, mutta hieman tuntuu jo siltä että kaikki aineet ovat pelkkiä tyhjän väärttejä rahastusta varten keksittyjä.

        2 vuodessa on kyllä tullut plarattua nettikin jo etu- ja takaperin.

        (Jos muuten joku tietää jotain paikkoja missä näitä vaivoja kärsineet ihmiset keskustelevat, niin laittakaa osoitetta. Kun ei nykyään löydy enää ketään mistään, ja takuulla en ole ainoa.)

        Varmasti tämän olet jo kokeillut ekana, mutta itse kokeilin muutama viikko sitten luonnonjugurttia, ruiskulla ihan suoraan tuonne alakertaan sisälle.(tavallisellakin ruiskulla onnistuu mutta helpompi jos on jäänyt kaappiin ihan emätin ruiskuja..)Laitoin aamulla ja illalla kolmenapäivänä. Ja oireet helpotti nopeasti. Minulla ei syndroomaa ole todettu, mutta kärsin vaivasta usein... On hieman ällöä, mutta toimi paljon paremmin kuin kalliit emätinmaitohappobakt. kapselit. Ja vaatii kyllä noita pikkuhousun suojia... Vuosia sitten yksi lääkäri suositteli tätä kokeiltavaksi, mutta tuntui niin ällöltä ja oudolta ajatukselta että en silloin kokeillut, nyt kun ajattelee niin olisi kannattanut, olis monet eurot säästynyt, ja ehkä tulehduksetkin.


      • Kokeiltavaksi
        Mikään ei auta? kirjoitti:

        Siinäpä avainsana. Pitäisi.

        Kookosöljyä olen nauttinut nimenomaan neitsytpuristettuna, mutta sellaisenaan ilman proteiinilisuketta saan siitä pahoinvointia. Merisuolaa on välillä lipsahtanut paistetun lohen mukana vatsaan, ja siitä olen saanut katarrivaivaa... Noinkohan niitä suolarakeita voisi asetella tuonne häpyhuulien väliin... :P

        Miten ihmeessä nokkosta voisi syödä raakana? Kuulostaa tsoukilta.

        Maitohappobakteerit ovat vuosituhannen vitsi nekin, koska niistä en ole havainnut mitään apua saavani sen kummemmin tyhjässä kuin täydessäkään vatsassa. Mutta vatsahan ei olekaan se suurin ongelma, vaan häpy.

        Rikki on vielä kokeilematta, mutta hieman tuntuu jo siltä että kaikki aineet ovat pelkkiä tyhjän väärttejä rahastusta varten keksittyjä.

        2 vuodessa on kyllä tullut plarattua nettikin jo etu- ja takaperin.

        (Jos muuten joku tietää jotain paikkoja missä näitä vaivoja kärsineet ihmiset keskustelevat, niin laittakaa osoitetta. Kun ei nykyään löydy enää ketään mistään, ja takuulla en ole ainoa.)

        Hei,
        Kysyit, voiko merisuolarakeita laittaa sinne ulkosynnyttimiin? Laita mieluummin kylmäpuristettua kookosöljyä. Samoin varpaisiin, sormiin, ikeniin, missä vain hiivaa esiintyy, illalla ennen nukkumaanmenoa.


      • giivii

        Kannattaisi ottaa ensin selvää noista aineista, ennen kuin laittaa niistä mitään tänne. Toi inuliini on muuten puhdasta sokeria,( jotain sokerijätettä) ,joten sitä sisältäviä elintarvikkeita myös luontaistuotelääkkeitä kannattaa välttää. Inuliini saattaa olla yksi syy 2.tyypin diabetekseen sairastumiseen, kohonneeseen verensokeriin ym.


      • Kata3
        Mikään ei auta? kirjoitti:

        Siinäpä avainsana. Pitäisi.

        Kookosöljyä olen nauttinut nimenomaan neitsytpuristettuna, mutta sellaisenaan ilman proteiinilisuketta saan siitä pahoinvointia. Merisuolaa on välillä lipsahtanut paistetun lohen mukana vatsaan, ja siitä olen saanut katarrivaivaa... Noinkohan niitä suolarakeita voisi asetella tuonne häpyhuulien väliin... :P

        Miten ihmeessä nokkosta voisi syödä raakana? Kuulostaa tsoukilta.

        Maitohappobakteerit ovat vuosituhannen vitsi nekin, koska niistä en ole havainnut mitään apua saavani sen kummemmin tyhjässä kuin täydessäkään vatsassa. Mutta vatsahan ei olekaan se suurin ongelma, vaan häpy.

        Rikki on vielä kokeilematta, mutta hieman tuntuu jo siltä että kaikki aineet ovat pelkkiä tyhjän väärttejä rahastusta varten keksittyjä.

        2 vuodessa on kyllä tullut plarattua nettikin jo etu- ja takaperin.

        (Jos muuten joku tietää jotain paikkoja missä näitä vaivoja kärsineet ihmiset keskustelevat, niin laittakaa osoitetta. Kun ei nykyään löydy enää ketään mistään, ja takuulla en ole ainoa.)

        Kyllä sen ruokavalion muutoksen pitäisi tuohon auttaa. Oletko varma, että on hiivasyndrooma?
        Itelläkin ollut vuosia oireita, (kiitos antibiooteille, joita penskana popsin ku karkkia) ..ite tiiän hyvin et ku jotain väärää laitan suuhun ni alkaa monen viikon sekamelska kropassa, ennenkuin sen saa takaisin balanssiin, vaikka en ole mitään diagnoosia tarvinnutkaan, niin kyllä itse tietää mitä kannattaa syödä ja mitä ei..mutta kun tekee mieli :) Kiinalaisen lääketieteen puolelta löytyy paljon esim. eri ruokayhdisteitä mitkä ei sovi tietylle vartalotyypille, mut siitä saa varmaan tietoa selkeämmin kirjoista ja luontaishoitajilta. Nettiin en itse luota, vain itseeni. On niin paljon vaihtoehtoja "helppoon" paranemiseen vaikka kyse on mielen ja kehon tasapainosta ja sen eheyttämisestä, ehkä kyseessä on yleensä pidempi prosessi,. kyllä sä vielä keinot keksit, kokeile semmosta mikä susta itestä tuntuu hyvältä ja kysele avoimesti asioista muuallakin kuin netissä. Itsellä tulee oireet ihan kausittain pahenee ja helpottaa välillä, mut jatkuva märkäkutina korvassa ja paiseita ennen kuukautisia jalkojen sisäsyrjällä.Menkat on tosi rajut, tai siis mieli aivan sekasin, ailahtelee, ihon sisäistä kutinaa joka koko kehossa ja alapäässä ja rinnoissa varsin kipeää, päänahka syyhyää ja muuta sellaista. Nyt ajattelin alkaa taas pullaton ja karkiton, leivätön, perunaton ymym.. puolivuotinen, puhdistaa kummasti. Ja tee kausi kahvin sijaan, alkoholia kyllä juon. ja syönkin sitten muuten kuin hevonen..kalaa, lihaa, jogurttia, yrttejä juon ja syön ja käytän kylpyyn sekä ihonhoidossa luonnontuotteita, joskus sitä vaan sit repsahtaa, mut huomaa sen kyllä heti pienestä alkavasta kutinasta, josta sit iho tulehtuu ja siitä eteenpäin ne oireet aina paheneekin.
        Ajettelin nyt itse käydä vyöhyketerapiassa rentoutumassa ja homeopaatilla ekaa kertaa utelemassa juttuja mitä voisin hyödyntää tän kroppani kanssa. Jos tahtoo ja on itsekuria, ni kannattaa kokeilla pikkuhiljaa eri juttuja ja sit pitää vähän taukoja ja kattoo mikä itelles sopii, kun ei kaikki kaikille käy, eikä varsinkaan jos yhtäaikaa kaikkia juttuja kokeilee niin ei tiedä mikä toimii ja mikä ei ja kun kaikki ei tehoa välttämättä yhtäaikaa. Kun oppii kuuntelemaan omaa kehoa, ni sitä ei tarvi muita sanomaan(en itse ole käynyt lääkärissä vuosiin, siihen jo lapsena sai tarpeekseen) Ei tästä nyt varmaan hirveästi apua sinulle nyt ole, mutta jatka sinnikkäästi kokeilua, kyllä se sit napsahtaa kohalle se juttu!


    • Omark

      Onko lääkäri määrännyt suun kautta otettavaa kunnollista hiivalääkettä? Jos hiivaa on useammassa päässä vartaloa ja noin sitkeässä, niin kannattaisi tehdä jo perusteelliset terveystutkimukset mm. piilevän diabeteksen varalta. Koetahan säilyttää toivosi! Tiedän että hiiva on tosi p....mainen vaiva.

      Itse olen lääkekielteinen, mutta pärjään tällä hetkellä. Vaikeimmalla hetkellä olisin antanut leikata kaiken alhaalta pois ja ommella umpeen. Nyt oireita tulee kuukautiskierron mukaan, jostain oudosta syystä oireet vähenevät kuukautisten aikaan ja jälkeen ja lisääntyvät puolivälikierron jälkeen. Gynekologinen alue ja peräaukko oireilevat. Käytän kuukautissuojana kuukuppia, jota liotan etikkavedessä ja laitan huuhtomatta paikoilleen. Välillä käytän kangassidettä, enkä enää ollenkaan kaupan siteitä. Minulla on epätavallinen bakteeritasapaino, joten kai se sitten altistaa hiivalle yhdessä hormonivaihteluiden kanssa. Välillä kadehdin miehiä, mutta eipä tuo impotenssin uhka tai eturauhasvaivatkaan niin kivalta kuulosta...

      • Mikään ei auta?

        Itsekin hommasin tuossa kupin.

        Sain kokeiltavaksi muutaman flukonatsolin, mutta niistä ei ollut apua ja oireilu paheni. Labrakokeissa ei havaittu hiivaa (???), mutta sain silloiselta lääkäriltä kärtettyä Sporanoxin kokeiluun. Siitä oli apua, sillä minua eniten vaivannut hävyn turvotus loppui heti ja suunkin sammas laantui. Mutta kuten netistäkin käy ilmi että lääke ei välttämättä auta kuin aina kerran kuussa otettuna, minullekin kävi niin että tasan kk päästä kuurista vaiva uusi, eli turvotus tuli takaisin vihloen ja särkien. Ja sammas.

        Toinen lääkäri ei sitten suostunut kirjoittamaan lisää Sporanoxia sen vuoksi että minulla ei ole näkyvissä mitään hiivapeitteitä hävyssä, ja suun sammakseenkaan en saanut lääkettä kun kieleni ei ole kipeä. Tässähän sitten turvottelen. Hän ei suostunut sanomaan yhtään mitään siihen kun mietiskelin voisiko hiiva olla syvällä kudoksessa.

        Minullakin vaiva oli aina pahimmillaan kk-kierron puolivälissä (tosin kutina saattoi alkaa jo kuukautisten perään). Sensijaan kuukautisten parina ekana päivänä oireilua ei ole.

        TK-puolelta on tullut niin kaikenlaista höpönlöpöä kuultua, milloin minulla on herpes, milloin minua kuulema ärsyttävät omat karvani (ai kasvavatko ne häpyhuulten sisäpinnalla vai?) ja se että tämä Sporanox auttoi oli "placebovaikutus" ja sen vuoksi on sitten turha kirjoitella mitään enää? Minulla ei ole varaa mennä yksityiselle gynelle omin päin, joten minulla on sinne maksusitoumus, mutta siihen ei sisälly oikein yhtään mitään, eli esim. labrakokeita ei saa otattaa. Lisäksi paikka jonne piti mennä on viikkokaupalla kiinni, joten alkaa tuntua että luovutan ja annan olla koko asian. Turvottelen sitten vaan keskenäni. Onneksi kipuja ei ole nyt kauheammin ollut.


      • nimeen vannova
        Mikään ei auta? kirjoitti:

        Itsekin hommasin tuossa kupin.

        Sain kokeiltavaksi muutaman flukonatsolin, mutta niistä ei ollut apua ja oireilu paheni. Labrakokeissa ei havaittu hiivaa (???), mutta sain silloiselta lääkäriltä kärtettyä Sporanoxin kokeiluun. Siitä oli apua, sillä minua eniten vaivannut hävyn turvotus loppui heti ja suunkin sammas laantui. Mutta kuten netistäkin käy ilmi että lääke ei välttämättä auta kuin aina kerran kuussa otettuna, minullekin kävi niin että tasan kk päästä kuurista vaiva uusi, eli turvotus tuli takaisin vihloen ja särkien. Ja sammas.

        Toinen lääkäri ei sitten suostunut kirjoittamaan lisää Sporanoxia sen vuoksi että minulla ei ole näkyvissä mitään hiivapeitteitä hävyssä, ja suun sammakseenkaan en saanut lääkettä kun kieleni ei ole kipeä. Tässähän sitten turvottelen. Hän ei suostunut sanomaan yhtään mitään siihen kun mietiskelin voisiko hiiva olla syvällä kudoksessa.

        Minullakin vaiva oli aina pahimmillaan kk-kierron puolivälissä (tosin kutina saattoi alkaa jo kuukautisten perään). Sensijaan kuukautisten parina ekana päivänä oireilua ei ole.

        TK-puolelta on tullut niin kaikenlaista höpönlöpöä kuultua, milloin minulla on herpes, milloin minua kuulema ärsyttävät omat karvani (ai kasvavatko ne häpyhuulten sisäpinnalla vai?) ja se että tämä Sporanox auttoi oli "placebovaikutus" ja sen vuoksi on sitten turha kirjoitella mitään enää? Minulla ei ole varaa mennä yksityiselle gynelle omin päin, joten minulla on sinne maksusitoumus, mutta siihen ei sisälly oikein yhtään mitään, eli esim. labrakokeita ei saa otattaa. Lisäksi paikka jonne piti mennä on viikkokaupalla kiinni, joten alkaa tuntua että luovutan ja annan olla koko asian. Turvottelen sitten vaan keskenäni. Onneksi kipuja ei ole nyt kauheammin ollut.

        Onpas kyllä niin tuttua tekstiä, että oli aivan pakko kommentoida. Itselläni on myös sitkeä hiiva, ollut jonkunlaista hiivasyndroomaa jo vuosia ja välillä tosi ärhäköitä hiivasieniä, jotka eivät meinaa lähteä millään pois. Alku keväästä oli taas tälläinen ja kävin ihan yksityisellä gynellä, joka kyllä määräsikin hyvin lääkkeitä. En nyt yhtään muista, mikä lääke se oli joka loppupeleissä auttoi, mutta sitä käytettiin 10 pvä:n ajan emättimeen. Se oli valkoista mönjää, joka laitettiin asettimella "paikalleen". Hiivasieni siis lähti tällä, mutta syndrooma ei.

        Myöhemmin luin jutun netistä, (enkä ole sitä sen koommin nähnyt) jossa kerrottiin, että merisuola vesi heti aamusta, kun herää tappaa hiivaa. Niinhän se menee pullataikinassakin, että liika suola tappaa hiivan, niin miksei sitten ihmisissäkin? Aloin tuon kuurin, eli 1/2 tl merisuolaa lasilliseen vettä ja heti ensimmäiseksi aamulla kurkusta alas. Laitan suolaveden liokamaan jo illalla, että kerkeää imeytyä. Hiiva oireet vähenivät n. muutamassa päivässä ja mikä ihmeellisintä myös nilkkani turvotus ja siinä esiintynyt tukala olo hellittivät.

        Lomalla tämä suolakuuri taas jäi pois ja n. viikon kuluttua kärsinkin tutusta hiivasienestä, jota tapan tällä hetkellä paastonn ja merisuolan avulla.

        Aikaisemmin joku kirjoitti, että oli laittanut merisuolaa loheen ja tullut katarri vaivoja. Se on se lohen rasva, joka varsinkin paistettuna ei sovi katarri vatsalle. Itsellänikin kun sellainen on. Merisuolavesi aamulla ei ole ärsyttänyt vatsaani mitenkään. Päinvastoin.

        Helinä


      • Mikään ei auta?
        nimeen vannova kirjoitti:

        Onpas kyllä niin tuttua tekstiä, että oli aivan pakko kommentoida. Itselläni on myös sitkeä hiiva, ollut jonkunlaista hiivasyndroomaa jo vuosia ja välillä tosi ärhäköitä hiivasieniä, jotka eivät meinaa lähteä millään pois. Alku keväästä oli taas tälläinen ja kävin ihan yksityisellä gynellä, joka kyllä määräsikin hyvin lääkkeitä. En nyt yhtään muista, mikä lääke se oli joka loppupeleissä auttoi, mutta sitä käytettiin 10 pvä:n ajan emättimeen. Se oli valkoista mönjää, joka laitettiin asettimella "paikalleen". Hiivasieni siis lähti tällä, mutta syndrooma ei.

        Myöhemmin luin jutun netistä, (enkä ole sitä sen koommin nähnyt) jossa kerrottiin, että merisuola vesi heti aamusta, kun herää tappaa hiivaa. Niinhän se menee pullataikinassakin, että liika suola tappaa hiivan, niin miksei sitten ihmisissäkin? Aloin tuon kuurin, eli 1/2 tl merisuolaa lasilliseen vettä ja heti ensimmäiseksi aamulla kurkusta alas. Laitan suolaveden liokamaan jo illalla, että kerkeää imeytyä. Hiiva oireet vähenivät n. muutamassa päivässä ja mikä ihmeellisintä myös nilkkani turvotus ja siinä esiintynyt tukala olo hellittivät.

        Lomalla tämä suolakuuri taas jäi pois ja n. viikon kuluttua kärsinkin tutusta hiivasienestä, jota tapan tällä hetkellä paastonn ja merisuolan avulla.

        Aikaisemmin joku kirjoitti, että oli laittanut merisuolaa loheen ja tullut katarri vaivoja. Se on se lohen rasva, joka varsinkin paistettuna ei sovi katarri vatsalle. Itsellänikin kun sellainen on. Merisuolavesi aamulla ei ole ärsyttänyt vatsaani mitenkään. Päinvastoin.

        Helinä

        Ei tullut mieleeni että se voisi olla se lohen rasva mikä joskus alkaa ärsyttää, vaikka olen kumminkin saanut kalanmaksaöljystäkin välillä rintapistoa... Jos tuo suolamäärä on _noin_ vähäinen niin enköhän uskalla sitä kokeilla! Olisi ainakin halvempi kuin monet monet muut jutut joita olen käynyt läpi ja turhautunut.


      • Nimetön
        Mikään ei auta? kirjoitti:

        Ei tullut mieleeni että se voisi olla se lohen rasva mikä joskus alkaa ärsyttää, vaikka olen kumminkin saanut kalanmaksaöljystäkin välillä rintapistoa... Jos tuo suolamäärä on _noin_ vähäinen niin enköhän uskalla sitä kokeilla! Olisi ainakin halvempi kuin monet monet muut jutut joita olen käynyt läpi ja turhautunut.

        Onneksi on muitakin. Itse sain maaliskuussa antiobiottikuurin, jonka seurauksena tuli ilmeisesti hiiva nieluun, ja sittemin sammas. Takana pari diflucan kuuria, kuin myös daktarin geeliä ja ei auta. Myös vatsaoireita on ollut.Menossa nyt taas lääkäriin hiivanäytteseen ja anelemaan jotain hevoskuuria.
        Tuota suolaa ajattelin kokeilla, josko se tappaisi tämän hiivan elimistöstä. Alkaa vähän jo väsyttämään.


      • Epätoivoisin
        Nimetön kirjoitti:

        Onneksi on muitakin. Itse sain maaliskuussa antiobiottikuurin, jonka seurauksena tuli ilmeisesti hiiva nieluun, ja sittemin sammas. Takana pari diflucan kuuria, kuin myös daktarin geeliä ja ei auta. Myös vatsaoireita on ollut.Menossa nyt taas lääkäriin hiivanäytteseen ja anelemaan jotain hevoskuuria.
        Tuota suolaa ajattelin kokeilla, josko se tappaisi tämän hiivan elimistöstä. Alkaa vähän jo väsyttämään.

        Tervehdys!

        Ensimmäinen kysymys; huomasin, että täällä puhutaan paljon merisuolan positiivisesta vaikutukseta pöpöihin. Mistä tuota suolaa voi ostaa ihan normaalin suolan muodossa? (Itselläni on Algeriasta lähetettynä vain isojen palojen muodossa, jonka liottaminen veteen on vähän hidasta puuhaa).

        Kyselisin myös asiallisia vinkkejä, joilla päästä eroon kiusallisesta, jatkuvasta emättimen sekabakteeritulehduksesta (NSV).

        Olen kärsinyt ko tulehduksesta nyt varmaan vuoden verran, välillä parempi, välillä huonompi. Viimeksi pari vuotta sitten hiiva-sekabakteerikierrettä kesti 4 kk!

        Jostain käsittämättömästä syystä emättimeni bakteeritasapaino heittelehtii, ja saan jatkuvasti sekabakteeritulehduksen. Välillä on ollut sekä hiivaa että sekabakteeria. Mutta kahdessa viimeisessä testissä löytyi vain sekabakteeria.

        Antibioottikuureja ei ole ollut, vältän makeaa sekä vaaleita viljatuotteita, pikkuhousunsuojia en käytä, en pese alapäätä saippualla, tamppooneja en käytä, yhdynnässä kondoomi, ehkäisypillereitä en syö. Maitohappobakteereita pumppaan itseeni jogurtin sekä veteen sekoitettavan jauheen muodossa. Emättimeen käytän maitohappokapseleita. Limakalvoille Ceridal öljyä.

        Iho on kuin tulessa; kuumottaa, tykyttää, kihelmöi, välillä pientä kutinaa, limakalvo rikki, vaaleaa lisääntynyttä vuotoa.

        Lääkärit eivät pysty tekemään yhtään mitään! Kirjoittelevat vaan Flagyl Comp tai Dalacin reseptejä, joissa vaikuttava aina on antibiootti. Jos käytän ko kuurin, voin hyvin n. 2 viikkoa kuurista, jonka jälkeen oireet palaavat aina takaisin. Joko hiivan tai sekabakteerin muodossa. Muutama lääkäri onkin sanonut, että jos suinkin pystyn olemaan ilman noita lääkkeitä, niin hyvä olisi. Ja nyt olen tosiaan kokeillut lähinnä emätimmeen laitettavia maitohappakapseleita sekä noita muita maitohappotuotteita, mutta oireet ovat ja pysyvät.

        Homeopaatilta olen myös hakenut apua. Huonoin tuloksin :(

        Jos jollakin ollut sama vaiva, ja saanut jostakin muusta avun kuin antibiooteista, niin voisitko ystävällisesti kertoa hoitovinkin minulle!

        Kaikesta huolimatta, hyvää kesän jatkoa kaikille!


      • suolamylly
        Epätoivoisin kirjoitti:

        Tervehdys!

        Ensimmäinen kysymys; huomasin, että täällä puhutaan paljon merisuolan positiivisesta vaikutukseta pöpöihin. Mistä tuota suolaa voi ostaa ihan normaalin suolan muodossa? (Itselläni on Algeriasta lähetettynä vain isojen palojen muodossa, jonka liottaminen veteen on vähän hidasta puuhaa).

        Kyselisin myös asiallisia vinkkejä, joilla päästä eroon kiusallisesta, jatkuvasta emättimen sekabakteeritulehduksesta (NSV).

        Olen kärsinyt ko tulehduksesta nyt varmaan vuoden verran, välillä parempi, välillä huonompi. Viimeksi pari vuotta sitten hiiva-sekabakteerikierrettä kesti 4 kk!

        Jostain käsittämättömästä syystä emättimeni bakteeritasapaino heittelehtii, ja saan jatkuvasti sekabakteeritulehduksen. Välillä on ollut sekä hiivaa että sekabakteeria. Mutta kahdessa viimeisessä testissä löytyi vain sekabakteeria.

        Antibioottikuureja ei ole ollut, vältän makeaa sekä vaaleita viljatuotteita, pikkuhousunsuojia en käytä, en pese alapäätä saippualla, tamppooneja en käytä, yhdynnässä kondoomi, ehkäisypillereitä en syö. Maitohappobakteereita pumppaan itseeni jogurtin sekä veteen sekoitettavan jauheen muodossa. Emättimeen käytän maitohappokapseleita. Limakalvoille Ceridal öljyä.

        Iho on kuin tulessa; kuumottaa, tykyttää, kihelmöi, välillä pientä kutinaa, limakalvo rikki, vaaleaa lisääntynyttä vuotoa.

        Lääkärit eivät pysty tekemään yhtään mitään! Kirjoittelevat vaan Flagyl Comp tai Dalacin reseptejä, joissa vaikuttava aina on antibiootti. Jos käytän ko kuurin, voin hyvin n. 2 viikkoa kuurista, jonka jälkeen oireet palaavat aina takaisin. Joko hiivan tai sekabakteerin muodossa. Muutama lääkäri onkin sanonut, että jos suinkin pystyn olemaan ilman noita lääkkeitä, niin hyvä olisi. Ja nyt olen tosiaan kokeillut lähinnä emätimmeen laitettavia maitohappakapseleita sekä noita muita maitohappotuotteita, mutta oireet ovat ja pysyvät.

        Homeopaatilta olen myös hakenut apua. Huonoin tuloksin :(

        Jos jollakin ollut sama vaiva, ja saanut jostakin muusta avun kuin antibiooteista, niin voisitko ystävällisesti kertoa hoitovinkin minulle!

        Kaikesta huolimatta, hyvää kesän jatkoa kaikille!

        suolamylly hoitaa kiteet hienommiksi


      • onneton nainen hiivakieli
        Nimetön kirjoitti:

        Onneksi on muitakin. Itse sain maaliskuussa antiobiottikuurin, jonka seurauksena tuli ilmeisesti hiiva nieluun, ja sittemin sammas. Takana pari diflucan kuuria, kuin myös daktarin geeliä ja ei auta. Myös vatsaoireita on ollut.Menossa nyt taas lääkäriin hiivanäytteseen ja anelemaan jotain hevoskuuria.
        Tuota suolaa ajattelin kokeilla, josko se tappaisi tämän hiivan elimistöstä. Alkaa vähän jo väsyttämään.

        sain kaksi antibiot.k. vuosi sitten.ja kieli ja kurkku mössöä täynnä.lääkäri ei osaa auttaa kaikki kokeiltu. jatkuva ärsytys kielessä ja kurkussa.karkea kieli.käy todella hermoon.


      • hiivaton(ko)
        Epätoivoisin kirjoitti:

        Tervehdys!

        Ensimmäinen kysymys; huomasin, että täällä puhutaan paljon merisuolan positiivisesta vaikutukseta pöpöihin. Mistä tuota suolaa voi ostaa ihan normaalin suolan muodossa? (Itselläni on Algeriasta lähetettynä vain isojen palojen muodossa, jonka liottaminen veteen on vähän hidasta puuhaa).

        Kyselisin myös asiallisia vinkkejä, joilla päästä eroon kiusallisesta, jatkuvasta emättimen sekabakteeritulehduksesta (NSV).

        Olen kärsinyt ko tulehduksesta nyt varmaan vuoden verran, välillä parempi, välillä huonompi. Viimeksi pari vuotta sitten hiiva-sekabakteerikierrettä kesti 4 kk!

        Jostain käsittämättömästä syystä emättimeni bakteeritasapaino heittelehtii, ja saan jatkuvasti sekabakteeritulehduksen. Välillä on ollut sekä hiivaa että sekabakteeria. Mutta kahdessa viimeisessä testissä löytyi vain sekabakteeria.

        Antibioottikuureja ei ole ollut, vältän makeaa sekä vaaleita viljatuotteita, pikkuhousunsuojia en käytä, en pese alapäätä saippualla, tamppooneja en käytä, yhdynnässä kondoomi, ehkäisypillereitä en syö. Maitohappobakteereita pumppaan itseeni jogurtin sekä veteen sekoitettavan jauheen muodossa. Emättimeen käytän maitohappokapseleita. Limakalvoille Ceridal öljyä.

        Iho on kuin tulessa; kuumottaa, tykyttää, kihelmöi, välillä pientä kutinaa, limakalvo rikki, vaaleaa lisääntynyttä vuotoa.

        Lääkärit eivät pysty tekemään yhtään mitään! Kirjoittelevat vaan Flagyl Comp tai Dalacin reseptejä, joissa vaikuttava aina on antibiootti. Jos käytän ko kuurin, voin hyvin n. 2 viikkoa kuurista, jonka jälkeen oireet palaavat aina takaisin. Joko hiivan tai sekabakteerin muodossa. Muutama lääkäri onkin sanonut, että jos suinkin pystyn olemaan ilman noita lääkkeitä, niin hyvä olisi. Ja nyt olen tosiaan kokeillut lähinnä emätimmeen laitettavia maitohappakapseleita sekä noita muita maitohappotuotteita, mutta oireet ovat ja pysyvät.

        Homeopaatilta olen myös hakenut apua. Huonoin tuloksin :(

        Jos jollakin ollut sama vaiva, ja saanut jostakin muusta avun kuin antibiooteista, niin voisitko ystävällisesti kertoa hoitovinkin minulle!

        Kaikesta huolimatta, hyvää kesän jatkoa kaikille!

        Itsellani on ollut hiiva pari vuotta, tulee ja menee. Olen tehnyt hiivasyndrooma dieetin jo muutaman kerran (silla kuurillahan pitaisi olla loppu elaman). Se oli aikamoista touhua koska en syonyt kuin kasviksia ja tofua. Olen kasvissyoja enka ole syonyt kananmunia vuosiin mutta oli pakko ruveta syomaan jotain proteiini pitoista, muuten jalat olisi lahtenyt alta. Olen allerginen gluteenille ja maidolle joten hyvin sopii etten dieetteen. Olen myos jattanyt pois hiivan, etikan (etikkahan auttaa hiivaa 'elamaan' suolistossa), sokerin ja vaikka mita muuta. Sokerin asemesta kaytan Agave Nectaria, mutten ole varma onko se hyvaksi vai pahaksi. Olen myos loytanyt netista molassin jota kutsutaan Yacon syrup ja taman pitaisi olla hyvaksi myos diabeetikoille.

        Itsellani on vaikka mita oireita, emattimeen sattuu, acnea on, vasymysta, masennusta jne.
        Itse olen loytanyt luonnollisia tuotteita jotka auttavat ja olen ajatellut kokeilla suolaa (jostain luin etta kannattaa kokeilla heinasuolaa, jonka pitaisi olla puhdasta. Loytyy varmasti luontaistuotekaupoista). Antibioottikuurithan pahentavat hiivaa kuten myos ehkaisypillerit, valkoinen sokeri (kokeilkaa intiaanisokeria. En ole itse kokeillut mutta sitahan ei ole puhdistettu niinkuin valkoinen sokeri joten se on paljon terveellisempaa ja siina on kaikki hivenaineet koska sita ei ole 'pesty'), valkoinen vehna ja muuta valkaissut ruoka-aineet. Stressi aina pahentaa hiivaa kuten myos vihanneksiin/hedelmiin ja muihin ruokiin pistetyt myrkyt.

        En ole varma onko sekabakteeritulehduksesta sama kuin bacterial vaginosis. Menin englanninkieliseen blokkiin ja siella ihmiset sanoivat etta maitohappobakteereja kun pistaa emattimeen pitaisi auttaa, tieda sitten tuosta...

        tassa nettisivu jota voit kokeilla (englanniksi):

        http://www.patient.co.uk/health/Bacterial-Vaginosis.htm

        http://www.bacterial-vaginosis.com/treatment/home-treatments-for-bacterial-vaginosis/

        (blokki sivun alhaalla)

        Luonnollisia tapoja auttaa hiivan kuristaminen:
        Pau D'arco tee, tea tree, ruokasooda (sehan on suolapitoinen. itse pesen alapaan suokasoodalla), hunaja (kuullut jollekin auttavan mutten itse ole kokeillut. Ala syo hunajaa koska siina on paljon 'sokereita' joita pitaisi valttaa hiivan aikana, joten kannattaa sivella 'huulille' sitten kai kutinan lopettamiseksi. Maitohappobakteerit terveellisen ruokavalion kanssa.
        Siinahan niita oli. VArmasti jotain unohtui mutta nama oli ensimmaiset jotka tulivat mieleen...


      • pasante
        Epätoivoisin kirjoitti:

        Tervehdys!

        Ensimmäinen kysymys; huomasin, että täällä puhutaan paljon merisuolan positiivisesta vaikutukseta pöpöihin. Mistä tuota suolaa voi ostaa ihan normaalin suolan muodossa? (Itselläni on Algeriasta lähetettynä vain isojen palojen muodossa, jonka liottaminen veteen on vähän hidasta puuhaa).

        Kyselisin myös asiallisia vinkkejä, joilla päästä eroon kiusallisesta, jatkuvasta emättimen sekabakteeritulehduksesta (NSV).

        Olen kärsinyt ko tulehduksesta nyt varmaan vuoden verran, välillä parempi, välillä huonompi. Viimeksi pari vuotta sitten hiiva-sekabakteerikierrettä kesti 4 kk!

        Jostain käsittämättömästä syystä emättimeni bakteeritasapaino heittelehtii, ja saan jatkuvasti sekabakteeritulehduksen. Välillä on ollut sekä hiivaa että sekabakteeria. Mutta kahdessa viimeisessä testissä löytyi vain sekabakteeria.

        Antibioottikuureja ei ole ollut, vältän makeaa sekä vaaleita viljatuotteita, pikkuhousunsuojia en käytä, en pese alapäätä saippualla, tamppooneja en käytä, yhdynnässä kondoomi, ehkäisypillereitä en syö. Maitohappobakteereita pumppaan itseeni jogurtin sekä veteen sekoitettavan jauheen muodossa. Emättimeen käytän maitohappokapseleita. Limakalvoille Ceridal öljyä.

        Iho on kuin tulessa; kuumottaa, tykyttää, kihelmöi, välillä pientä kutinaa, limakalvo rikki, vaaleaa lisääntynyttä vuotoa.

        Lääkärit eivät pysty tekemään yhtään mitään! Kirjoittelevat vaan Flagyl Comp tai Dalacin reseptejä, joissa vaikuttava aina on antibiootti. Jos käytän ko kuurin, voin hyvin n. 2 viikkoa kuurista, jonka jälkeen oireet palaavat aina takaisin. Joko hiivan tai sekabakteerin muodossa. Muutama lääkäri onkin sanonut, että jos suinkin pystyn olemaan ilman noita lääkkeitä, niin hyvä olisi. Ja nyt olen tosiaan kokeillut lähinnä emätimmeen laitettavia maitohappakapseleita sekä noita muita maitohappotuotteita, mutta oireet ovat ja pysyvät.

        Homeopaatilta olen myös hakenut apua. Huonoin tuloksin :(

        Jos jollakin ollut sama vaiva, ja saanut jostakin muusta avun kuin antibiooteista, niin voisitko ystävällisesti kertoa hoitovinkin minulle!

        Kaikesta huolimatta, hyvää kesän jatkoa kaikille!

        kumiallergia, vaihdettiin lateksittomiin ja ei enää vaivoja


    • maitohappobakteereita-vrk

      Tässä kolme vaikutukseltaan tärkeintä bakteeria:
      1.(1.)***Lactobacillus asidophilus.
      -Elää normaalisti ohutsuolessa-TÄRKEIN PROBIOOTTINEN BAKTEERI-Kykenee estämään
      haitallisten BAKTEERIEN ja HIIVOJEN lisääntymistä-Vähentää kolesterolin imeyty-
      mistä-Helpottaa maitosokerin imeytymistä-Korjaa suoliston mikrobiflooraa antibioottihoidon jälkeen.

      2.(2.)***Lactobacillus bulgaricus. (Ps tämä on Bulgarialaisten pitkän'iän bakteeri-josta nimikin).
      -Säätelee immuunijärjestelmän toimintaa-Vaikuttaa rasva'aineenvaihduntaan-Alentaa veren kolesterolitasoja-Tuottaa luonnollisia atibioottisesti vaikuttavia aineita-Estää haitallisten mikrobien lisääntymistä suolessa.

      3.(7.)***Bifidobacterium.
      -Ohutsuolen alaosan tärkein bakteeri-Tehostaa ruuansulatusjärjestelmän toimintaa-
      Tuottaa maitohappoa ja etikkahappoa-Säätelee immuunijärjestelmää ja rasva'aine-
      vaihduntaa-Vähentää kolesterolin imeytymistä-Estää haitallisten bakteerien kiin-
      nittymistä ja kasvua limakalvoilla-Estää haitallisten amiinien imeytymistä.
      ...

      Usein kuulee sanottavan, että maitohappobakteerit eivät auttaneet, vaan jopa lisäsi ongelmia! Näin todellakin on mikäli syö VÄÄRÄÄ bakteerikantaa!!!
      Tuotteesta on löydyttävä vähintään tärkein bakteeri: Lactobacillus asidophilus!!! Näitä probioottisia bakteereja on syötävä VÄHINTÄÄN 5miljardia bakteeria/vrk!!!
      Tuotteiden erilaisuudesta varmaankin kertoo paljon se, että ainoastaan 6'tuotetta-15'tuotteesta PÄÄSI listalle:

      http://personal.inet.fi/koti/haistahome/Kosteusvauriohome-Miten toimin.htm#Maitohappobakteeri

    • hiivaton

      Aloitin viime keväänä Fitline-ravintolisien käytön. Kärsin sitä ennen hiivasta ja tuotteiden käytön myötä en ole sairastanut enää yhtään hiivatulehdusta.

      Kannattaa kokeilla. Sitä jugurttia ja aamu-päivä-ilta settiä.

    • Noilla kolmella

      hyötybakteerilla lannistuu pankin hiivatulehdus!!
      Temppu ja miten se tehdään:


      ..................jatkuu.
      * Naisen hiivatulehdus!
      Voit nopeuttaa hiiva-tulehduksesta paranemista luontaistuote-kaupasta ja apteekista saatavalla hyöty-bakteeri emätinkapselilla joka sisältää vähintään(!) Lactobacillus Asidophilus bakteerin, mieluummin(!!!) kaikki kolme(3) tärkeintä hyöty-bakteeria:
      1.(1.)*** Lactobacillus asidophilus. = Tärkein probiootti bakteeri.
      Ominaisuus:
      Elää normaalisti ohutsuolen limakalvoilla * Kykenee estämään haitallisten bakteereiden ja hiivojen lisääntymistä(!) * Vähentää kolesterolin imeytymistä * Helpottaa maitosokerin imeytymistä * Korjaa suoliston limakalvojen mikrobiflooraa antibiootti-hoidon jälkeen(!).
      2.(2.)*** Lactobacillus bulgaricus. = Luonnon oma turvallinen antibiootti. Tämä on Bulgarialaisten pitkän iän bakteeri, josta nimikin.
      Ominaisuus:
      Säätelee immuuni-järjestelmän toimintaa * Vaikuttaa rasva-aineen vaihduntaan * Alentaa veren kolesteroli tasoja * Tuottaa luonnollisia atibioottisesti vaikuttavia aineita(!) * Estää haitallisten mikrobien lisääntymistä suolen limakalvoilla.
      3.(7.)*** Bifidobacterium. = Ohutsuolen limakalvojen alaosan tärkein bakteeri.
      Ominaisuus:
      Tehostaa ruuansulatus-järjestelmän toimintaa * Säätelee immuunijärjestelmää ja rasva-aineen vaihduntaa * Vähentää kolesterolin imeytymistä * Estää haitallisten bakteereiden kiinnittymistä ja kasvua limakalvoilla(!) * Estää haitallisten amiinien imeytymistä.
      Vaikeasta hiiva-tulehduksesta paranet kun emätinkapseleiden lisäksi syöt 6-vuorokautta limakalvojen kolmea tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria 30-miljardia bakteeria/vrk(esimerkiksi Asidophilus plus kapseleita 10-kpl/vrk) ja sen jälkeen 2-kapselia/vrk.
      Muista että: Hiivatulehduksessa on yhtäaikaa hoidettava myöskin kumppanisi!
      Paluu tämän sivun alkuun
      Jatkuu.................

      http://maitohappobakteeri.omasivu.fi/08-09-2010-meijereiden-takia-maidon-kasittelyssa-on-vakava-terveysuhka-maidon-homogenointi-on-lopetettava-valittomasti/mhb-naisten-vaivat-vauvan-odotus-lapsi-ja-parantavat-maitohappobakteerit-tarkea-ala-lammita-mikroaaltouunissa/

    • hiivatäti

      muistuttaisn vielä kirnupiimän terveysvaikutuksista, suun kautta otettuna.

    • SINAPPIA SHATANA !!!

    • 1.L-a,2.Bif +L-b !

      Noiden hyötybakteereiden PITÄÄ OLLA JUURI NUO KOLME BAKTEERIA:

      ...............jatkuu.
      * Naisen hiivatulehdus!
      Voit nopeuttaa hiiva-tulehduksesta paranemista luontaistuote-kaupasta ja apteekista saatavalla hyöty-bakteeri emätinkapselilla joka sisältää vähintään(!) Lactobacillus Asidophilus bakteerin, mieluummin(!!!) kaikki kolme(3) tärkeintä hyöty-bakteeria:
      1.(1.)*** Lactobacillus asidophilus. = Tärkein probiootti bakteeri.
      Ominaisuus:
      Elää normaalisti ohutsuolen limakalvoilla * Kykenee estämään haitallisten bakteereiden ja hiivojen lisääntymistä(!) * Vähentää kolesterolin imeytymistä * Helpottaa maitosokerin imeytymistä * Korjaa suoliston limakalvojen mikrobiflooraa antibiootti-hoidon jälkeen(!).
      2.(2.)*** Lactobacillus bulgaricus. = Luonnon oma turvallinen antibiootti. Tämä on Bulgarialaisten pitkän iän bakteeri, josta nimikin.
      Ominaisuus:
      Säätelee immuuni-järjestelmän toimintaa * Vaikuttaa rasva-aineen vaihduntaan * Alentaa veren kolesteroli tasoja * Tuottaa luonnollisia atibioottisesti vaikuttavia aineita(!) * Estää haitallisten mikrobien lisääntymistä suolen limakalvoilla.
      3.(7.)*** Bifidobacterium. = Ohutsuolen limakalvojen alaosan tärkein bakteeri.
      Ominaisuus:
      Tehostaa ruuansulatus-järjestelmän toimintaa * Säätelee immuunijärjestelmää ja rasva-aineen vaihduntaa * Vähentää kolesterolin imeytymistä * Estää haitallisten bakteereiden kiinnittymistä ja kasvua limakalvoilla(!) * Estää haitallisten amiinien imeytymistä.
      Vaikeasta hiiva-tulehduksesta paranet kun emätinkapseleiden lisäksi syöt 6-vuorokautta limakalvojen kolmea tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria 30-miljardia bakteeria/vrk(esimerkiksi Asidophilus plus kapseleita 10-kpl/vrk) ja sen jälkeen 2-kapselia/vrk.
      Muista että: Hiivatulehduksessa on yhtäaikaa hoidettava myöskin kumppanisi!
      Paluu tämän sivun alkuun Jatkuu........

      Kokonaan:
      http://pappasmurffi.nettisivu.org/blogi-08092010-meijereiden-takia-maidon-kasittelyssa-on-vakava-terveys-uhka-maidon-homogenointi-on-lopetettava-valittomasti/mhb-naisten-vaivat-vauvan-odotus-lapsi-ja-parantavat-maitohappobakteerit-uusi-tarkea-ala-lammita-mikroaaltouunissa/


      Jotka ovat listattuna tuolla:
      http://pappasmurffi.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-maitohappobakteeri-jauhe-ja-jauhekapseli-tuotteet-suomioikeat-probiootti-bakteerit/

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      56
      5584
    2. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      61
      2383
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      52
      2322
    4. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      326
      1059
    5. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      57
      1044
    6. Tietääkö kukaan millaisesta perheestä murhaaja on?

      Onko siis rikkaiden lellipentu, joka luulee, että kaikkea saa tehdä, vai köyhien kakara, jolla ei ole mitään vastuuta ku
      Valkeakoski
      26
      950
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      4
      877
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      793
    9. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      29
      773
    10. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      771
    Aihe